Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben alısamadm bı turlu bıde arkadaslarım cok canlı dedı korkunc duruyor bakma dedıler yaa .s moralm gercektn cok bzldu .. eskı lensım tanıta tıkaram yellow du. onu tak dıolarlar.s

VETMENCIGIM ACABA BENİ GÖZDEN KACIRDINIZ MI? SİZDEN ALDIĞIM NC MELLERİM SİZCE NEDEN KAYIYODUR DİYE SORMUŞTUM? acaba geçer mi ki kayması?

softlexi nerden çıktı kie nc yi biliodum ben hangisi daha doğal duruyor ondan sipariş vermek istıorum şiddetle çok güzeller :*

ben alısamadm bı turlu bıde arkadaslarım cok canlı dedı korkunc duruyor bakma dedıler yaa .s moralm gercektn cok bzldu .. eskı lensım tanıta tıkaram yellow du. onu tak dıolarlar.s

gerçekten mii çok şaşırdım canım zaten %100 tanita kadar doğal durmaz renk bikere iddalı onun rengi belli belirsiz bende ilk aldığımda daha kötüydü rengi ama bak son resimleri ekledim sana umarım seninkilerde bekledikçe güzelleşir benm arkdaşlardan öyle seniin gibi tepkiler bekliyordum ama kimse korkunç flan demedii yanii diyorum yaa gözleriniz ne güzel diyen oldu daha çok resim eklee sendee

ewet cnm bencede öyle sana ınanılmaz yakısmıs benm goz yapımdan dolayı sanırım baya bombelı durdu ve pupili cok küçük geldı bana . rengıde grı baya mavı yogunlugunda .. foto cekerm atarm tatlım::.s

tuh 3 aydirda forumda incik cincik ne alsam diye dolasmistin..eger ilk lensinse alisirsin zamanla.. birde kim ne diyor cok takma kafana.. resim koy bakalim, nasil durmus birde biz bakalim..

nehircim harika durmuslar, kaslarin falan da muazzam canim.. gule gule kullan

nehir quartzonun tonu koyulmuş olsa da sana yakışmış son kullanma tarihi kaç bunların valla aklım kayacak quartzoya qzm seninkidaha mı mavi

2017 charm melleri koyu kahve gözde deneyen varmı, açık kahve gözdeki duruşu oldukça açık ya da arzu hanım eski ve yeni seri elinizde varsa şişesinden gösterebilirmisiniz renk farkını? sanırım charm mel alıcam, aslında opakları çok beğeniyorum ama onları alıp memnun olmayan elinden çıkaran çok kişi var mel daha garantili bi renk olur sanırım

VETMENCIGIM ACABA BENİ GÖZDEN KACIRDINIZ MI? SİZDEN ALDIĞIM NC MELLERİM SİZCE NEDEN KAYIYODUR DİYE SORMUŞTUM? acaba geçer mi ki kayması?
Merhaba evt gözden kaçırdım kayma sebebi çapla ilgili oluyor göz bebeklerinizin büyüklüğüne ve bc değerlerine bağlı kayma yani sizin göz çapınıza büyük yada k
çük geldiyse kayar aynı lens göz çapı soloticalara uygun birinden asla kaymaz deneyimlerimden biliyorum..nc serisi en az opak seri olduğu için göze tutunabilme şansı en az olan seri hıdrocor ve hıdrocharmdan daha az boyanmış daha az opak ..azsa zamanla geçer ama çoksa geçmeyebilir..

charme grafite canım.Birde elinde yeni seriden cor verde marine varmı resim
charm grafite resimleri yok alan malesef göndermiyor resim (bulursam eklerim ama berycim:)
peki ön bir kapora alıyor musunuz

numarasızsa kapara almıyorum yada satış sözleşmesi yaptırmıyorum direkt kapıda ödeme yapıyorsunuz ancak numaralı sipariş vericekseniz mail gönderin ayrıntıları mailden konuşalım ..

Merhaba evt gözden kaçırdım kayma sebebi çapla ilgili oluyor göz bebeklerinizin büyüklüğüne ve bc değerlerine bağlı kayma yani sizin göz çapınıza büyük yada k
çük geldiyse kayar aynı lens göz çapı soloticalara uygun birinden asla kaymaz deneyimlerimden biliyorum..nc serisi en az opak seri olduğu için göze tutunabilme şansı en az olan seri hıdrocor ve hıdrocharmdan daha az boyanmış daha az opak ..azsa zamanla geçer ama çoksa geçmeyebilir..bir dahaki sefere hıdrocor denemenizi öneririm beste arkadaşımızada charmlar küçük geldi ama hıdrocorlar oldu genelde hıdrocor herkeze oluyor

charme grafite canım.Birde elinde yeni seriden cor verde marine varmı resim
charm grafite resimleri yok alan malesef göndermiyor resim (bulursam eklerim ama berycim:)
peki ön bir kapora alıyor musunuz

numarasızsa kapara almıyorum yada satış sözleşmesi yaptırmıyorum direkt kapıda ödeme yapıyorsunuz ancak numaralı sipariş vericekseniz mail gönderin ayrıntıları mailden konuşalım ..

anladımm Vetmancım,büyük olasılıkla küçüktür benim göz çapım,ozaman bir dahakine hidrocore deneyelim inşallah,gecer,olur çünkü çoook güzeller:2:

Bir resim koysana ezoscum görelim nc melleri alan bir resim koymuyor kimsede göremiyor nc melleri ama çok güzeller son halinde.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…