- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.041
neden begenmedin canım şimdi numaralı quartzo alan bir bayan aradı bayıldım herkez çok begendi çok güzelmiş renk harika doğal dedi çevredilerde çok begenmiş resim ekle bakalım eminim çok yakışmıştır
grafite hangi seri beyrcim?
freshlookla soloticalar çok farklı ama esmeralda olabilirmi?
nany video yalan oldu
grafite hangi seri beyrcim?
freshlookla soloticalar çok farklı ama esmeralda olabilirmi?
mail adresim soloticacenter@hotmail.com isim adres telefon numaranızı bana mail olarak gönderirseniz lenleri gönderiyorum alırken kapıda ödeme yapabilirsiniz..
softlexi nerden çıktı kie nc yi biliodum bentopazio sadece nc serisinden üretilmiştir nc lerinde haresi incedir ama softlexlerin haresi belirgindir
kabında duruşunuda ekliyeyim zaten görürsünüz:)
Eki Görüntüle 381864 size göre solda yıllık topazio sağda 3 aylık topazio
Eki Görüntüle 381866 3 aylık topazio
Eki Görüntüle 381869 üstteki kabda yıllık topazio altta aylık topazio
ben alısamadm bı turlu bıde arkadaslarım cok canlı dedı korkunc duruyor bakma dedıler yaa .s moralm gercektn cok bzldu .. eskı lensım tanıta tıkaram yellow du. onu tak dıolarlar.s
gerçekten mii çok şaşırdım canım zaten %100 tanita kadar doğal durmaz renk bikere iddalı onun rengi belli belirsiz bende ilk aldığımda daha kötüydü rengi ama bak son resimleri ekledim sana umarım seninkilerde bekledikçe güzelleşir benm arkdaşlardan öyle seniin gibi tepkiler bekliyordum ama kimse korkunç flan demedii yanii diyorum yaa gözleriniz ne güzel diyen oldu daha çokresim eklee sendee Eki Görüntüle 382174 Eki Görüntüle 382175 Eki Görüntüle 382176
ewet cnm bencede öyle sana ınanılmaz yakısmıs benm goz yapımdan dolayı sanırım baya bombelı durdu ve pupili cok küçük geldı bana . rengıde grı baya mavı yogunlugunda .. foto cekerm atarm tatlım::.s
gerçekten mii çok şaşırdım canım zaten %100 tanita kadar doğal durmaz renk bikere iddalı onun rengi belli belirsiz bende ilk aldığımda daha kötüydü rengi ama bak son resimleri ekledim sana umarım seninkilerde bekledikçe güzelleşir benm arkdaşlardan öyle seniin gibi tepkiler bekliyordum ama kimse korkunç flan demedii yanii diyorum yaa gözleriniz ne güzel diyen oldu daha çokresim eklee sendee Eki Görüntüle 382174 Eki Görüntüle 382175 Eki Görüntüle 382176
Merhaba evt gözden kaçırdım kayma sebebi çapla ilgili oluyor göz bebeklerinizin büyüklüğüne ve bc değerlerine bağlı kayma yani sizin göz çapınıza büyük yada kVETMENCIGIM ACABA BENİ GÖZDEN KACIRDINIZ MI?SİZDEN ALDIĞIM NC MELLERİM SİZCE NEDEN KAYIYODUR DİYE SORMUŞTUM? acaba geçer mi ki kayması?
charm grafite resimleri yok alan malesef göndermiyor resimcharme grafite canım.Birde elinde yeni seriden cor verde marine varmı resim
peki ön bir kapora alıyor musunuz
Merhaba evt gözden kaçırdım kayma sebebi çapla ilgili oluyor göz bebeklerinizin büyüklüğüne ve bc değerlerine bağlı kayma yani sizin göz çapınıza büyük yada kVETMENCIGIM ACABA BENİ GÖZDEN KACIRDINIZ MI?SİZDEN ALDIĞIM NC MELLERİM SİZCE NEDEN KAYIYODUR DİYE SORMUŞTUM? acaba geçer mi ki kayması?
charm grafite resimleri yok alan malesef göndermiyor resimcharme grafite canım.Birde elinde yeni seriden cor verde marine varmı resim
peki ön bir kapora alıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?