Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sedefcim NC mel aldım ama benım gozlerım cok kucuk muhtemelen goz capım a öle:/ çok kayıyo hiç durmuyo gozumde acaba solotica bana göre diil mi? çok uzuldummm

vetman hanım beni unuttunuz nc topaziolarla solflex topazio arasında kie fark ne hangisi daha doal ona göre alıcam

canım yaa rengii bence kafana takma derim ama ben sadece oriskii almamak için gözlerim bozuk ama numarası öylee amaan amaan çokta olmayıncaa güvenemedim numarasız aldım umarım renk açılır arkadşların alışık olmadığındanda belkii yadırgamıştır burdaa bazıları melleree bile laf etti arkadşlarım fln diodu zamanla oturucak pupilii küçük olsun diyee özel lens yaptırıoo arkadşlar sen şanslısın bencee....resim yüklee bekliyoruuz

Nehircim super olmus rengi, ama tabi MASALLAH gozlerin guzel olmasinin buyuk payi var.. gule gule kulan...

Ben soloticaları yeni kesfettimm ve bayıldımmmm simdi Freshlook Hareli Yeşil kullanıyorum.
Kullananlardan ricam freshlook hareli yeşile en yakın solotica rengi hangisi yazabilir misiniz?
=)

Bende freshlook green kulandim ona en yakin soloticada sanirim Nc mel.. tam o tonu tuturamazsin.. cunku freshlookun renkleri biraz daha cig ve yapmacik.. :44:

Kizlar ve Arzu hanim bi sey sorucam..
Nc serisi mi yoksa cor mu daha dogal?? ayrica nc daha az opak yazmissiniz.. opak derken tam neyi diyorsunuz diye sorsam cokmu sacmalamis olurum...

Bide arzu hanim bana gonderdiginiz bu melin rengi super, bu seriden bi daha cikmicak mi?? yenilerin rengi boyle degil mi? ve elinizde bu rengin aynisi var mi??

Tamamm bana yardımcı olun nasıl yuklıcemm??
nastygirl arkadaşımız anlatmış ezoscum yapamazzan mail adresime gönder ben yükleri canım soloticacenter@hotmail.com
sedefcim NC mel aldım ama benım gozlerım cok kucuk muhtemelen goz capım a öle:/ çok kayıyo hiç durmuyo gozumde acaba solotica bana göre diil mi? çok uzuldummm
sedefde nc mel almıştı ve aynı şeyleri yaşamıştı anlatır kendisi sedefinde göz çapı 8.3 dü sanıyorum cor kullanabiliyordu..

vetman hanım beni unuttunuz nc topaziolarla solflex topazio arasında kie fark ne hangisi daha doal ona göre alıcam

nasty girl canım gözden kaçırıyorum kusura bakma ikiside çok doğal sofltexler biraz daha sıkı boyanmış noktacıkların vuruşşları daha sıkı ayrıca haresi daha kalın yıllığa göre fark bu ikiside doğal:)

Sevgili Bestecin opaklık boyama demek oluyor yoksa soloticaların tüm modelleri incecik sadece boyamaları kimisinin daha sıkı boyanmış yani noktacıklar üstüste boyanmış kimisinin daha seyrek tek fark bu:)o yüzden az boyananlar gö çapı uygun değilse göze tutunamıyor yada daha zor tutunuyor ..
sana gönderdiğim meli özel seçtim biliyorsun.O seri şu an üretilen ve gelen son seri değil yaklaşık 6 ay önceki meller onlar:)stokdan seçtim ve su an onlar elimde sayılı kaldı yedeklemek istersen almanı tavsiye ederim bir daha bulmak pek mümkün değil soloticada bir seriyi begendiyseniz yedekleyeceksiniz 3 ay sonra ararsanız o rengi asla bulamassınız :)

Simdi daha iyi anladim, sanirim ben cor serisini takmaya devam ediyim.. bi o bende kayma yapmadi.. :)) ve belki ilerki zamanda nc denerim..
evet arzu hanimmmm cok tesekkur ederim.. ozel sectiginizi biliyorum.. Bayiliyorum bu lense.. Ve onu kesinlikle yedeklemem lazim bidaha o rengi tuturamazsam lens takmayi terk ederim o derece.. Bana bitane ayirin ne olur.. size mail yolu ile irtibata gecicem yarin.. :))

Bir resim koysana ezoscum görelim nc melleri alan bir resim koymuyor kimsede göremiyor nc melleri ama çok güzeller son halinde.:))
vetman topaziolar benim aldığımdan beri renklerinde bir değişiklik oldumu? Yani renklerinde açılma oldumu.Benim istediğim rengi biliyorsun.O renk seri gibi olduşarmı acaba

Ah tesekkür ederimmmm =) Ben de oyle düsündüm ikisini de kullanan birinden de duymak güzell

lens almak istiyorum vetmandan solotica quartzo yu düşündüm çok doğal durmasını istiyorum lensim diiye bagırmamasını hangisini önerirsiniz quartzo uygunmudur gözlerim siyaha yakın kahverengi esmerim bana hangisi gider lütfen yardımcı olun

merhabalar kızlar.ben 4 senedır sefaf numaralı lens kullanıyorum, artık renklı kullanmak istiyorum önceden
çok denedim almayı ama göz tabanım çok koyu olduğu için yapay durdu
şimdi bana çok doğal gözükecek yeşil tonlarında lens önerebilirmisiniz? buda göz rengim
şimdiden teşekkürederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…