- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.061
Tamamm bana yardımcı olun nasıl yuklıcemm??
ewet cnm bencede öyle sana ınanılmaz yakısmıs benm goz yapımdan dolayı sanırım baya bombelı durdu ve pupili cok küçük geldı bana . rengıde grı baya mavı yogunlugunda .. foto cekerm atarm tatlım::.s
gerçekten mii çok şaşırdım canım zaten %100 tanita kadar doğal durmaz renk bikere iddalı onun rengi belli belirsiz bende ilk aldığımda daha kötüydü rengi ama bak son resimleri ekledim sana umarım seninkilerde bekledikçe güzelleşir benm arkdaşlardan öyle seniin gibi tepkiler bekliyordum ama kimse korkunç flan demedii yanii diyorum yaa gözleriniz ne güzel diyen oldu daha çokresim eklee sendee Eki Görüntüle 382174 Eki Görüntüle 382175 Eki Görüntüle 382176
Ben soloticaları yeni kesfettimm ve bayıldımmmm simdi Freshlook Hareli Yeşil kullanıyorum.
Kullananlardan ricam freshlook hareli yeşile en yakın solotica rengi hangisi yazabilir misiniz?
=)
nastygirl arkadaşımız anlatmış ezoscum yapamazzan mail adresime gönder ben yükleri canım soloticacenter@hotmail.comTamamm bana yardımcı olun nasıl yuklıcemm??
sedefde nc mel almıştı ve aynı şeyleri yaşamıştı anlatır kendisi sedefinde göz çapı 8.3 dü sanıyorum cor kullanabiliyordu..sedefcim NC mel aldım ama benım gozlerım cok kucuk muhtemelen goz capım a öle:/ çok kayıyo hiç durmuyo gozumde acaba solotica bana göre diil mi? çok uzuldummm
vetman hanım beni unuttunuz nc topaziolarla solflex topazio arasında kie fark ne hangisi daha doal ona göre alıcam
Kizlar ve Arzu hanim bi sey sorucam..
Nc serisi mi yoksa cor mu daha dogal?? ayrica nc daha az opak yazmissiniz.. opak derken tam neyi diyorsunuz diye sorsam cokmu sacmalamis olurum...
:)))
Bide arzu hanim bana gonderdiginiz bu melin rengi super, bu seriden bi daha cikmicak mi?? yenilerin rengi boyle degil mi? ve elinizde bu rengin aynisi var mi??
Sevgili Bestecin opaklık boyama demek oluyor yoksa soloticaların tüm modelleri incecik sadece boyamaları kimisinin daha sıkı boyanmış yani noktacıklar üstüste boyanmış kimisinin daha seyrek tek fark bu:)o yüzden az boyananlar gö çapı uygun değilse göze tutunamıyor yada daha zor tutunuyor ..
sana gönderdiğim meli özel seçtim biliyorsun.O seri şu an üretilen ve gelen son seri değil yaklaşık 6 ay önceki meller onlar:)stokdan seçtim ve su an onlar elimde sayılı kaldı yedeklemek istersen almanı tavsiye ederim bir daha bulmak pek mümkün değil soloticada bir seriyi begendiyseniz yedekleyeceksiniz 3 ay sonra ararsanız o rengi asla bulamassınız :)
vetman topaziolar benim aldığımdan beri renklerinde bir değişiklik oldumu? Yani renklerinde açılma oldumu.Benim istediğim rengi biliyorsun.O renk seri gibi olduşarmı acabaBir resim koysana ezoscum görelim nc melleri alan bir resim koymuyor kimsede göremiyor nc melleri ama çok güzeller son halinde.:))
Nehircim super olmus rengi, ama tabi MASALLAH gozlerin guzel olmasinin buyuk payi var.. gule gule kulan...
Bende freshlook green kulandim ona en yakin soloticada sanirim Nc mel.. tam o tonu tuturamazsin.. cunku freshlookun renkleri biraz daha cig ve yapmacik.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?