Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cok cok dogal istiyorsan bence quartzo ile baslama derim:44::44:

arkadaslar elimde sıfır kullanılmamış crystal var cok açık oldu bana özellikle koyu renk gözlere öneriyorum isteyen benimle iletişime gecebilir.

herkese merhaba. ben freslook(sanırım boyle yazılıodu) kullanıyorum bi kac senedir. acıkcası lens konusunda hic arastırma yapmamıstım ve kullandıgım lensin bombeli durması hosuma gitmiyodu. ama kimse de lens oldugunu anlamıodu
kendi gozlerim bal rengi. ben yesil lens kullanıorum numaralı. bana cok sırıtmıcak (cok acık yesil istemiyorum), bombeli durmicak bi lens lazım. solotica da cesit cok sanırım. ben de anlamıyorum ucreti nedir bu arada?

esmeralda çimen yeşili ve quartzo gridir bu renk resmen nc grafite ve daha belirgini nc azul olur topazio açık kalır

bencede.. esmeralda olmaz..azul da cok mavi olmaz mi?? bu rengi tam tuturmasida biraz zor gerci.. daha cok gri mavi:44:
belki quartzo olabilir.. Nehir arkadasimizin kulandigi tonda bitane bulursa eger.. :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…