- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.081
lens almak istiyorum vetmandan solotica quartzo yu düşündüm çok doğal durmasını istiyorum lensim diiye bagırmamasını hangisini önerirsiniz quartzo uygunmudur gözlerim siyaha yakın kahverengi esmerim bana hangisi gider lütfen yardımcı olun
Bak ayrıca sana orta kahve gözlü bir kızın blogundan hem quartzo hem cristal resimleri koyuyorum. Bunları da incele canım..
Dideem senin lenslerin çok doğal olmuş çok güzel seçim güle güle eskit
işte resimler biraz kötü çıktım kusura bakmayııın
pupil boşlugu dar en dar olan lens hngisi arkadşlr yrdım ednnnnnyakından ice lar
arkadaşlr solotica nın hangi rengini önerirsnzbahriye senin bu fot.da gozlerinde lens yok mu ?ben mı yanlıs anlıyorum patiye yok demıssın
cok cok dogal istiyorsan bence quartzo ile baslama derim:44::44:[/QUOTE
canım bide açması lazım gözlerimi o yüsdençok lens kullandım ben dogallarda açmıyoki quartzo gibi şöyle açıp dogal duran varmı senin bildigin önerilerin nelerdir?
cok cok dogal istiyorsan bence quartzo ile baslama derim:44::44:[/QUOTE
canım bide açması lazım gözlerimi o yüsdençok lens kullandım ben dogallarda açmıyoki quartzo gibi şöyle açıp dogal duran varmı senin bildigin önerilerin nelerdir?
solotica tum renkleri genelde acar.. cunku zaten koyu gozler icin yapilan bi lens.. Ben mel ve ocre denedim.. ikiside cok dogal durdu ama mel en dogal durani.. gozlerimde orta kahve rengi.
ikiside baya acti.. Ayrica tam olarak ne renk istiyorsun sen?? yesil mi? mavi mi? ela mi? ne istedigini soylersen ona gore oneri yapariz sana.. Ama tekrar dedigim gibi bence quartzo gunluk bi lens degil.. bazi arkadaslarimiz cok sansli onlara yakisiyor ama o rengi herkes tasiyamaz..
lens var kie burda nası yok ?arkadaşlr solotica nın hangi rengini önerirsnz
Eki Görüntüle 384060 bir resim daha .
Eki Görüntüle 384050
Eki Görüntüle 384059
kızlar orjinal göz rengim ve photoshoplu gözlerim.sice bu renk soloticada hangi renkle yakın?
solotica tum renkleri genelde acar.. cunku zaten koyu gozler icin yapilan bi lens.. Ben mel ve ocre denedim.. ikiside cok dogal durdu ama mel en dogal durani.. gozlerimde orta kahve rengi.
ikiside baya acti.. Ayrica tam olarak ne renk istiyorsun sen?? yesil mi? mavi mi? ela mi? ne istedigini soylersen ona gore oneri yapariz sana.. Ama tekrar dedigim gibi bence quartzo gunluk bi lens degil.. bazi arkadaslarimiz cok sansli onlara yakisiyor ama o rengi herkes tasiyamaz..
haklsın canım benim herkes taşıyamaz aama ben tecrubeliyim bu konuda inan bana çok lens kullandım dogal yapay ama quartzo rengi hoşuma gitti ne mavi ne yeşil hoşuma gitti bişey sorucam bestecigim sana bu lens sertmi yumuşakmı bu çok önemli yumuşak lensler çok kullanışlı sert bi lensim var kullanamıyorumo kadarda para vermiştim
yakından çok çirkin lensim dige bagırmamalı ben arkadaşların resimlerine baktım besteciğim çok hoş dogal memnunlarmış hemde çok çok açmış kapalı kahverengi gözü quartzo lensi
benim merak ettiğim şu hayatım solotica nc serisi şimdiki renk tonu nasıl 2012 serisi varmı yani yeni seri nasıl eskiye nazaran bunu merak ediyorum quartzo olanın aydınlatıver hayatım bi yazdım :)
Eki Görüntüle 384050
Eki Görüntüle 384059
kızlar orjinal göz rengim ve photoshoplu gözlerim.sice bu renk soloticada hangi renkle yakın?
esmeralda çimen yeşili ve quartzo gridir bu renk resmen nc grafite ve daha belirgini nc azul olur topazio açık kalıresmeraldaya yakın gibi.. :)
esmeralda çimen yeşili ve quartzo gridir bu renk resmen nc grafite ve daha belirgini nc azul olur topazio açık kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?