- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.101
merhabalar kızlar.ben 4 senedır sefaf numaralı lens kullanıyorum, artık renklı kullanmak istiyorum önceden
çok denedim almayı ama göz tabanım çok koyu olduğu için yapay durdu
şimdi bana çok doğal gözükecek yeşil tonlarında lens önerebilirmisiniz? buda göz rengim Eki Görüntüle 383503
şimdiden teşekkürederim
bencede.. esmeralda olmaz..azul da cok mavi olmaz mi?? bu rengi tam tuturmasida biraz zor gerci.. daha cok gri mavi:44:
belki quartzo olabilir.. Nehir arkadasimizin kulandigi tonda bitane bulursa eger.. :44:
Kızlar linkteki videoyu izlermisiniz lensler harika gerçekten bunları bi araştıralım bakalım kullanışlımı rahatmı ama şu gerçekki çok dogal tıklayın lütfen sonra cevam yazın linki olmadı internet sayfasının araç çubuguna yapıştırıp enterlayın :)
The most natural looking and opaque contact lenses for dark eyes -Solotica Hidrosummer Gloss - YouTube
canim bu da solotica iste cok da yeni degil topikte 2-3 kiside var hatta, biri de ben. bende hidrosummer gloss azul var profilimdeki solotica albumune bakarsan resim yuklemistim gorebilirsin
canim bu da solotica iste cok da yeni degil topikte 2-3 kiside var hatta, biri de ben. bende hidrosummer gloss azul var profilimdeki solotica albumune bakarsan resim yuklemistim gorebilirsin
arkadaslar elimde sıfır kullanılmamış crystal var cok açık oldu bana özellikle koyu renk gözlere öneriyorum isteyen benimle iletişime gecebilir.
canım benim baktım harikalar gerçekten quartzo özellikle sana çok ama çok yakışmış eski seriydi demişsin yeni seri senin gözlerindeki gibimi hayatım nasıl durur bende almayı düşünüyorumda :)
biliyorum çok oluyorum ama :) bişey daha sorucam
hidrosummer gloss branca rengini bilen gören olan varmı arkaşlar bilgi verirseniz çok memnun kalırım ben bi karar veremedim azulun bi ton açıgı sanırsam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekküler:)
kızlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.sanırım tam bu rengi bulmam olanaksız zaten.bende hidrocharme mel düşünüyorum.en kısa zamanda siparişimi vericem.umarım istedipğim gibi yeşil durur önemliside doğal durur.zaten gözlerim iri dahada irileşirde çıkık durur diye korkuyorum ben.
merhaba jelybcim fotoshop yaptığın resmi ben quartzoya benzettimm hazal kayanın göz rengine benziyor:)
Eki Görüntüle 384799
gözlerim miranda nın kie giby olsun istıorum sadece ama bu gidişle psikolojim bozulcaksizin fotograflarınızda topazio koyu geldi bana biras hıdrosummer azul daa onun goz rengıne yakın gibi. Sizce hangisi daa yakın bu topazio belirsizliği beni öldürcek :18:
tesekkurler canim yeni seri birazcik daha maviye de kaciyor sanirim eski seri daha yesildi :44:
hidrosummer branca da bildigin buz mavisi, beyaza yakin. dogal bir renk degil yani su marilyn mansonun gozu gibi olmasini istiyorsaniz iyi de :18:
youtube'da su videoyu buldum baska da branca videosu bulamadim. hidrosummer gloss serisi alacaksan azuldan sasma derim :18:
solotıca Hidrosummer branca: +90 0507 923 59 60 - YouTube
baktım marilyn mansonun gözüneçok baris ortada sibirya kurdu gibi resmen dediğin gibi valla azul en iyisi ama ben esmerim pek gitmmiyo mavi quartzonun da senin gözünnde duruşuna bayıldım sende görünce almaya karar verdim ama eski serisi şimdiki serisini tutmaz demişsin tırstım yne ya off sende yeni serinin şimdi quartzo rengi varmı canım benim napsam kararsızım yardım et bana
teşekkürler verdiğin bilgi içintopazio kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki topazio böyle gri-mavi değil daha çok yeşil-mavi ağırlıklı..
canim nehir arkadasimizda quartzo var yeni seri sanirim, onun resimlerine falan bir bak istersen. grilik ve mavilik daha baskin son serilerde o yuzden tam bendeki gibi olmaz ama yine de quartzo quartzodur yine birbirine yakin bence eski ve yeni hali, o kadar da abarti bir degisiklik degil. sen yine de topigin eski sayfalarini bir karistir geriye dogru bi 5-10 sayfa en azindan, gorursun yeni quartzo resimlerini. yesil tonlarinda istiyorsan esmeralda, nc veya charm mel, nc crystal falan da bi arastir istersen? halla bence sen simdi sahibinden.com adresine gir, arama cubuguna "solotica" yaz. o zaman arzu hanimin sattigi tum soloticalari gorursun hem bir suru resim de var her renge ait. hadi bi bak gel sonra yeniden konusalim :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?