Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hıdrocharm mel rengini önerebilirim oldukça güzel durur gözlerinizde ..

Merhaba kizlar!Araniza yeni katildim:)))iki hafta once ben de solotica nc Mel siparis ettim...ama simdi cok kafama takildi,belki hidrosharme Mel siparis etsemiydim diye...lutfen bana yardimci olun,gozlerim ve saclarim kahve renkli,cok koyu kahve degil,bildiginiz kahve iste...beyaz tenliyim,sizler bu solotica isinin ustasi olmussunuz,yardimci olursaniz sevinirimmm:)))

kızlar ilgilendiğiniz için teşekkürler.sanırım tam bu rengi bulmam olanaksız zaten.bende hidrocharme mel düşünüyorum.en kısa zamanda siparişimi vericem.umarım istedipğim gibi yeşil durur önemliside doğal durur.zaten gözlerim iri dahada irileşirde çıkık durur diye korkuyorum ben.

bencede.. esmeralda olmaz..azul da cok mavi olmaz mi?? bu rengi tam tuturmasida biraz zor gerci.. daha cok gri mavi:44:
belki quartzo olabilir.. Nehir arkadasimizin kulandigi tonda bitane bulursa eger.. :44:

evet esmeralda olmaz cok yesil kacar ama azul ve grafite onlarin da bence bu renkle hic bir alakasi yok - acaba verde marine olabilir mi dicem ama o da cok mu yesil kacar :44:... cunku mavi yesil gri araliginda bu renk, ama hicbiri degil :44::44::44:. bana quartzo gibi gelmisti en cok ama olmaz demisler bilemiyorummm

canim bu da solotica iste cok da yeni degil topikte 2-3 kiside var hatta, biri de ben. bende hidrosummer gloss azul var profilimdeki solotica albumune bakarsan resim yuklemistim gorebilirsin

canim bu da solotica iste cok da yeni degil topikte 2-3 kiside var hatta, biri de ben. bende hidrosummer gloss azul var profilimdeki solotica albumune bakarsan resim yuklemistim gorebilirsin

canım benim baktım harikalar gerçekten quartzo özellikle sana çok ama çok yakışmış eski seriydi demişsin yeni seri senin gözlerindeki gibimi hayatım nasıl durur bende almayı düşünüyorumda :)

biliyorum çok oluyorum ama :) bişey daha sorucam
hidrosummer gloss branca rengini bilen gören olan varmı arkaşlar bilgi verirseniz çok memnun kalırım ben bi karar veremedim azulun bi ton açıgı sanırsam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekküler:)

gözlerim miranda nın kie giby olsun istıorum sadece ama bu gidişle psikolojim bozulcak sizin fotograflarınızda topazio koyu geldi bana biras hıdrosummer azul daa onun goz rengıne yakın gibi. Sizce hangisi daa yakın bu topazio belirsizliği beni öldürcek :18:

Eklentiler

• $Miranda Kerr-ALO-015343.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
canım benim baktım harikalar gerçekten quartzo özellikle sana çok ama çok yakışmış eski seriydi demişsin yeni seri senin gözlerindeki gibimi hayatım nasıl durur bende almayı düşünüyorumda :)

tesekkurler canim yeni seri birazcik daha maviye de kaciyor sanirim eski seri daha yesildi :44:
hidrosummer branca da bildigin buz mavisi, beyaza yakin. dogal bir renk degil yani su marilyn mansonun gozu gibi olmasini istiyorsaniz iyi de :18:
youtube'da su videoyu buldum baska da branca videosu bulamadim. hidrosummer gloss serisi alacaksan azuldan sasma derim :18:
solotıca Hidrosummer branca: +90 0507 923 59 60 - YouTube

merhaba jelybcim fotoshop yaptığın resmi ben quartzoya benzettimm hazal kayanın göz rengine benziyor:)

merhaba jelybcim fotoshop yaptığın resmi ben quartzoya benzettimm hazal kayanın göz rengine benziyor:)

vetmancım charme mel alacağım yalnız elindeki charme mel in açık renk tonlarında olanı şuan kahve gözde nasıl duruyor bir fotoğraf var mı bakabileceğim? baya bi sayfa gezdim ama bulamadım heps eski resimler var

topazio kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki topazio böyle gri-mavi değil daha çok yeşil-mavi ağırlıklı..

baktım marilyn mansonun gözüne çok baris ortada sibirya kurdu gibi resmen dediğin gibi valla azul en iyisi ama ben esmerim pek gitmmiyo mavi quartzonun da senin gözünnde duruşuna bayıldım sende görünce almaya karar verdim ama eski serisi şimdiki serisini tutmaz demişsin tırstım yne ya off sende yeni serinin şimdi quartzo rengi varmı canım benim napsam kararsızım yardım et bana

canim nehir arkadasimizda quartzo var yeni seri sanirim, onun resimlerine falan bir bak istersen. grilik ve mavilik daha baskin son serilerde o yuzden tam bendeki gibi olmaz ama yine de quartzo quartzodur yine birbirine yakin bence eski ve yeni hali, o kadar da abarti bir degisiklik degil. sen yine de topigin eski sayfalarini bir karistir geriye dogru bi 5-10 sayfa en azindan, gorursun yeni quartzo resimlerini. yesil tonlarinda istiyorsan esmeralda, nc veya charm mel, nc crystal falan da bi arastir istersen? halla bence sen simdi sahibinden.com adresine gir, arama cubuguna "solotica" yaz. o zaman arzu hanimin sattigi tum soloticalari gorursun hem bir suru resim de var her renge ait. hadi bi bak gel sonra yeniden konusalim :122:

dukanella baktım quartzo lenslerin yeni serisi koyu renge kaçıyo senin o quartzoların gibi olsa düşünmeden alırdım inan çok beğendim anlatamam ama dediğin gibi topiği karıştırdım iyice
malesef sogudum heaven lensleri nasıl sence onları araştırdım adriananın göz rengi olan cennet mavisi yeşili mavinin tonları bir sürü rengi var bi incelesen canım ya ama sert olmasından korkuyorum bu seferde gözlerimi agrıtıyo sert lensler o çok önemli biliyomusun bide o kadar para bayılıp takamamak varya insanı çok üzüyo off off ben linkleri ekliyorum bi bak ilgilen benimle lütfen :'(

ADRIANA fxeyes - YouTube
ICY GREEN FXEYES OUTDOOR - YouTube
HEAVEN FROM FXEYES - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…