- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.121
dukanellabaktım quartzo lenslerin yeni serisi koyu renge kaçıyo senin o quartzoların gibi olsa düşünmeden alırdım inan çok beğendim anlatamam ama dediğin gibi topiği karıştırdım iyice
malesef sogudum heaven lensleri nasıl sence onları araştırdım adriananın göz rengi olan cennet mavisi yeşili mavinin tonları bir sürü rengi var bi incelesen canım ya ama sert olmasından korkuyorum bu seferde gözlerimi agrıtıyo sert lensler o çok önemli biliyomusun bide o kadar para bayılıp takamamak varya insanı çok üzüyooff off ben linkleri ekliyorum bi bak ilgilen benimle lütfen :'(
ADRIANA fxeyes - YouTube
ICY GREEN FXEYES OUTDOOR - YouTube
HEAVEN FROM FXEYES - YouTube
ah canim ya bizim zevkler oldukca benziyor bunu farkettim, ben de ayni evrelerden gectim ve aylardir fxeyes lenslerine gozumu diktim fakat kalin olacak rahatsiz edecek diye korkudan cesaret edemedim. en son artik gecen hafta gozumu kararttim ve de goz doktorunu arayip lens muayenesi icin randevu aldim bu hafta sali gunu gidiyorum olcumleri yaptirmaya. sonra da bir cift adriana almayi dusunuyorum plan bu. ben de adriana, foxx ve heaven arasinda kalmistimfoxx'tan artik tamamen vazgectim cunku kendi videolarinda muhtesem durmasina ragmen diger videolarda rengi bir tuhaf gorunuyor. Eki Görüntüle 385552
heaven ve adriana arasindayim su an ama adriana agir basiyor sanki quartzo havasi var cunku onda biraz - yesil gri arasi. neyse bende de durum bu canim...
ayrica su senin linkledigin videolardaki kizin bir de topazio videosu var, orada diyor ki solotica biraz kuru geliyor ama opti-free kullandigim icin sorun degil vs diyor bul istersen o videoyu kizin videolarinin icinden topazio diye bir arat. demek fxeyes soloticadan daha kaliteli bir lens nemi daha iyi tutuyor sonucunu cikardim ben buradan... :44:
haklisin onca para bayilip takamamak cok kotu olurdu. kalin ama lens bu da bir gercek.. fxeyes sitesinde diyor ki kalin lense aliskin olmayanlaryavastan alistirsin yani yarim saat tak cikar, ertesi gun 1 saat tak cikar vs. su kiz sanirim tum gun takiyor. 8-10 saat takanlar var yani o yuzden o kadar da kotu degildir diye dusunuyorum yalniz bu hidrosummer gloss benim gozumu mahvediyor gerci biraz kayma da yapiyor o da etkili olabilir bu rahatsizlik olayinda. fxeyes icin olcum yaptirmamin sebebi bu, gozume tam otursun istiyorum. sen de yaptirmadiysan bence ilk is olcumlerini yaptir. ben de bu sirada heaven ve adriana arastirmama devam edeyim :44:
:)ya valla şok oldum ortak noktamızın olması hoşuma gitti :) inanırmısın bende pazartesi göz ölçülerimi alacağım doktordan gidiyorum yani muayneye:) bir ortak nokta daha hemfikirim bu konuda kesinlikle senle ki ölçülerini alalım tam otursun gözümüze bende bi adet sert lens var varya işkence takmak o yüsden bir iki defa kullandım daha kullanamadım üstelik yıllık
adriana benimde hoşuma gitmedi degil gözü acıtıyomu sertmi aceba bu çok önemli biliyorsunki tatlımhelede benim için gözlerim isyan ediyo artık zaten seninde aynı şekilde rahatsızlık duymanı istemem lensten araştıralım iyice bir :) sonra kararlaştıralım mesela araştırdık begenmedikte sertliğinden yana çok şikayetlere tanık olduk en kötü ihtimal ne alabiliriz solotica mı daha yumuşakya o yüsden yada senin farklı bi fikrin varsa söyle onu alırız ama araştıralım birde adriana fx lenslerin fln resmi olsa bu sitede varya kullananlar ffikir verse çok iyi olur :)varmıdır sence canımcım
hanımlar quartzo yeni seri alıp kullanan var mı ? Eminim vardır, lütfen foto koyabilirmisiniz ? ....solotica yeni seri quartzo'nun yeşilden çok maviye çaldığını ve topazio ya daha yakın olduğu yolunda bir sürü yorum var. özellikle kendi gözleri koyu veya orta kahve olanlar ve açık tene sahip olanlar çünkü ten rengiinin en az göz rengi kadar önemi var .... Quartzo yeni seri almış kullanıyor olanlar fotolarınız'ı merakla bekliyorum.... Tam karar verdim quartzo siparişi verecektim ki maviye çalması beni durdurdu ...
Son kez soruorum vallahi ağlıcam artıknasty girl canım gözden kaçırıyorum kusura bakma ikiside çok doğal sofltexler biraz daha sıkı boyanmış noktacıkların vuruşşları daha sıkı ayrıca haresi daha kalın yıllığa göre fark bu ikiside doğal:)
Hanımlar Quartzo yeni seri alıp kullanan var mı ? Eminim vardır, lütfen foto koyabilirmisiniz ? ....Solotica yeni seri Quartzo'nun yeşilden çok maviye çaldığını ve topazio ya daha yakın olduğu yolunda bir sürü yorum var. Özellikle kendi gözleri koyu veya orta kahve olanlar ve açık tene sahip olanlar çünkü ten rengiinin en az göz rengi kadar önemi var .... Quartzo yeni seri almış kullanıyor olanlar fotolarınız'ı merakla bekliyorum.... Tam karar verdim quartzo siparişi verecektim ki maviye çalması beni durdurdu ...
quartzo mavi yeşil duruyor son serilerde ama elimde yeşil duranlarıda var hatta genelde herkez son seri quartzo istiyor ama olurda sizin gibi yeşil isteyenleri olur diye yeşilleride stokluyorum :)
quartzo mavi yeşil duruyor son serilerde ama elimde yeşil duranlarıda var hatta genelde herkez son seri quartzo istiyor ama olurda sizin gibi yeşil isteyenleri olur diye yeşilleride stokluyorum :)
zaten quartzonun maksimum yeşilliği o kadar daha yeşil olucaksa o zaman direkt katıksız mel yada esmeralda yeşildir.Ama ben arkadaşın dediğini anladım nehircim siz aldıkdan sonra quartzolar mavilendi sizin aldıklarınız 2-3 ay önceki seriler daha yeşildir.kızlar eski seri enson seriyi bilmiyorum ama şubatta aldığım quartzolarıma dayanarak söylüyorumkiii öylee yeşil deyince aman aman biyeşil değil benmkiler bile resimlerde görüldüğüü gibi ama mavide değil gri yeşil hani küf yeşili derler yaa ondan işte
zaten quartzonun maksimum yeşilliği o kadar daha yeşil olucaksa o zaman direkt katıksız mel yada esmeralda yeşildir.Ama ben arkadaşın dediğini anladım nehircim siz aldıkdan sonra quartzolar mavilendi sizin aldıklarınız 2-3 ay önceki seriler daha yeşildir.
charm mellere gelince şu an aynen bu tondan durutyorlar açık ela yeşil 5 ay öncesine kadar charm mellerde koyuydu ama çok şükür açıldı:))
yeşil ve mavi lenslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?