Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ah canim ya bizim zevkler oldukca benziyor bunu farkettim, ben de ayni evrelerden gectim ve aylardir fxeyes lenslerine gozumu diktim fakat kalin olacak rahatsiz edecek diye korkudan cesaret edemedim. en son artik gecen hafta gozumu kararttim ve de goz doktorunu arayip lens muayenesi icin randevu aldim bu hafta sali gunu gidiyorum olcumleri yaptirmaya. sonra da bir cift adriana almayi dusunuyorum plan bu. ben de adriana, foxx ve heaven arasinda kalmistim foxx'tan artik tamamen vazgectim cunku kendi videolarinda muhtesem durmasina ragmen diger videolarda rengi bir tuhaf gorunuyor.

heaven ve adriana arasindayim su an ama adriana agir basiyor sanki quartzo havasi var cunku onda biraz - yesil gri arasi. neyse bende de durum bu canim...

ayrica su senin linkledigin videolardaki kizin bir de topazio videosu var, orada diyor ki solotica biraz kuru geliyor ama opti-free kullandigim icin sorun degil vs diyor bul istersen o videoyu kizin videolarinin icinden topazio diye bir arat. demek fxeyes soloticadan daha kaliteli bir lens nemi daha iyi tutuyor sonucunu cikardim ben buradan... :44:

haklisin onca para bayilip takamamak cok kotu olurdu. kalin ama lens bu da bir gercek.. fxeyes sitesinde diyor ki kalin lense aliskin olmayanlaryavastan alistirsin yani yarim saat tak cikar, ertesi gun 1 saat tak cikar vs. su kiz sanirim tum gun takiyor. 8-10 saat takanlar var yani o yuzden o kadar da kotu degildir diye dusunuyorum yalniz bu hidrosummer gloss benim gozumu mahvediyor gerci biraz kayma da yapiyor o da etkili olabilir bu rahatsizlik olayinda. fxeyes icin olcum yaptirmamin sebebi bu, gozume tam otursun istiyorum. sen de yaptirmadiysan bence ilk is olcumlerini yaptir. ben de bu sirada heaven ve adriana arastirmama devam edeyim :44:

:)ya valla şok oldum ortak noktamızın olması hoşuma gitti :) inanırmısın bende pazartesi göz ölçülerimi alacağım doktordan gidiyorum yani muayneye:) bir ortak nokta daha hemfikirim bu konuda kesinlikle senle ki ölçülerini alalım tam otursun gözümüze bende bi adet sert lens var varya işkence takmak o yüsden bir iki defa kullandım daha kullanamadım üstelik yıllık
adriana benimde hoşuma gitmedi degil gözü acıtıyomu sertmi aceba bu çok önemli biliyorsunki tatlım helede benim için gözlerim isyan ediyo artık zaten seninde aynı şekilde rahatsızlık duymanı istemem lensten araştıralım iyice bir :) sonra kararlaştıralım mesela araştırdık begenmedikte sertliğinden yana çok şikayetlere tanık olduk en kötü ihtimal ne alabiliriz solotica mı daha yumuşakya o yüsden yada senin farklı bi fikrin varsa söyle onu alırız ama araştıralım birde adriana fx lenslerin fln resmi olsa bu sitede varya kullananlar ffikir verse çok iyi olur :)varmıdır sence canımcım

Hanımlar Quartzo yeni seri alıp kullanan var mı ? Eminim vardır, lütfen foto koyabilirmisiniz ? ....Solotica yeni seri Quartzo'nun yeşilden çok maviye çaldığını ve topazio ya daha yakın olduğu yolunda bir sürü yorum var. Özellikle kendi gözleri koyu veya orta kahve olanlar ve açık tene sahip olanlar çünkü ten rengiinin en az göz rengi kadar önemi var .... Quartzo yeni seri almış kullanıyor olanlar fotolarınız'ı merakla bekliyorum.... Tam karar verdim quartzo siparişi verecektim ki maviye çalması beni durdurdu ...

nasty girl canım gözden kaçırıyorum kusura bakma ikiside çok doğal sofltexler biraz daha sıkı boyanmış noktacıkların vuruşşları daha sıkı ayrıca haresi daha kalın yıllığa göre fark bu ikiside doğal:)[/QUOTE]
Son kez soruorum vallahi ağlıcam artık
Şu kızın göz rengi ne ben işin içinden çıkamadım hidrosummer azul mu topazio mu karar verebilsem siparişte vericem hemen :18:

ozel msg atiyorum canim simdi sana, daha fazla solotica topigini isgal etmeyelim

ayneeen lütfen yeni serisi olan biri foto eklesin kızlar ya da bilgi verin lütfen .

Son kez soruorum vallahi ağlıcam artıkEki Görüntüle 385603
Şu kızın göz rengi ne ben işin içinden çıkamadım hidrosummer azul mu topazio mu karar verebilsem siparişte vericem hemen :18:[/QUOTE]

nasty girlcim bu kızın gözleri hıdrosummer azula daha yakın topazio bukadar göz renginizi açmaz çünkü bilginiz olsun:)

quartzo mavi yeşil duruyor son serilerde ama elimde yeşil duranlarıda var hatta genelde herkez son seri quartzo istiyor ama olurda sizin gibi yeşil isteyenleri olur diye yeşilleride stokluyorum :)

kızlar 2 ay once charm mel lens aldım 3 4kez taktım son zamanlarda takma grısımınde bulunuyorum takamıyorum sıkılıp vazecıyorum sınırımden oysakı ılk kez taktıgımda bıle hıc ugrasmamıstım sızce sebebı ne olabılr lutfen cvp verın bugun gene cok ugrastım bıtanesını taktım ama cok canım yandı gozumu acamadım sapur subur gozyası aktı 5dakka sonra dayanamayıp cıkardım sızce neden bole oluyo?

quartzo mavi yeşil duruyor son serilerde ama elimde yeşil duranlarıda var hatta genelde herkez son seri quartzo istiyor ama olurda sizin gibi yeşil isteyenleri olur diye yeşilleride stokluyorum :)

Vetman topazioların renklerinde bir değişiklik var mı acaba?.Yoksa aynı mı

Tamam bu iyi haber ...ben sizin bloğunuz da ki fotoları ayrıca gittigidiyor da ki fotoları ve tüm yorumları gözden geçirdim. sonuçta maviye çalan yeşil tercihim olsa ki olacak Quartzo sonrası inşalla tuquaz yada green ocean olacak kesinlikle ....Gözlerim koyu kahvade orta kahveye doğru bir ton ,açık tenliyim ve daha once tturquaz kullandım yıllık herkes kendi gözüm sanıyordu en kısa zamanda mail adresinizden sizinle irtibat kurup eski seriii Quatzo siparişimi verecem inşallah :)...Bu arada yer İstanbul, ne kadar zamanda elimde olur ?

kızlar eski seri enson seriyi bilmiyorum ama şubatta aldığım quartzolarıma dayanarak söylüyorumkiii öylee yeşil deyince aman aman biyeşil değil benmkiler bile resimlerde görüldüğüü gibi ama mavide değil gri yeşil hani küf yeşili derler yaa ondan işte

yeşil ve mavi lenslerim

Eklentiler

• $Fotoğraf0430.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf0424.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0427.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 42
zaten quartzonun maksimum yeşilliği o kadar daha yeşil olucaksa o zaman direkt katıksız mel yada esmeralda yeşildir.Ama ben arkadaşın dediğini anladım nehircim siz aldıkdan sonra quartzolar mavilendi sizin aldıklarınız 2-3 ay önceki seriler daha yeşildir.
charm mellere gelince şu an aynen bu tondan durutyorlar açık ela yeşil 5 ay öncesine kadar charm mellerde koyuydu ama çok şükür açıldı:))

ya zaten arzu ablacm yeşil deyince dediğin gibi melden farkı olmaz yada esmeraldadan yeşillik aramak çok çok bencede yanlış olur arkdaşlar ama gri yeşil biton arıyorsanız ozaman tamm hem adriana lima rengi diye çıkmadımıı quartzolar onun gözlerii masmavi süper birenk baktılar onun gözleri yeşil değil soloticadakilerde rengiyle oyüzden oynamıştırdaha etkileyici olsun diyee en güzelii hem günlük kullanım içinmel alıp hemde quartzoyuda favori renk olarak almak:)

Şimdi quartzo da grilik yok mu Mavilik mi aldı yerini of ama ya tam karar veriyorum bir şeyler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…