Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba lens kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.dr kontakt lens verdi bana orada 6 tana farklı lens denedik hemşireyle fakat hiçbiri gözüme uymadı.çok rahatsız hisstetim kendimi bulanık gördüm.tüm bunların dışında gözlerim çok iri ve renkli kısmı çok geniş lensler gözümde küçük kaldı.her lenste gözümün renkli kısmı dışarıda kaldı olmadı.dr gözlerinin renkli kısmı çok geniş tüm markaları denemelisin dedi.yardım edin bana rir gözler için renkli kısmı geniş olanlar için iri lens markaları hangileri?benimle aynı sorunu yaşayan varmı?cavaplarınızı önerileriniz bekliyorum r

Merhaba arkadaşlar bende lens almak istiyorum hatta 1 seneden beri almak istiyorum ama bir türlü karar verememiştim ve ertelemiştim fotoğraf ekleyip sizlerin fikirlerini almak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz renk konusunda sizce bana hangileri uyar saçlarım koyu kestane gözlerim koyu kahve ama gündüzleri biraz daha açık görünüyor beyaz tenliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
http://g1204.hizliresim.com/w/9/48k27.jpg

Eklentiler

• $48k27.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 57

heeeeeeeeeeeeeey
bende fx eyes takipçisiyim unutmayın beraber alalım kızlar bende göz ölçümlerimi yaptırıcam

Şimdi quartzo da grilik yok mu Mavilik mi aldı yerini of ama ya tam karar veriyorum bir şeyler çıkıyor

canım seninle birlikte quartzo eski rengini yani gri yeşil isteyenler için söyliyeyim ben bir buçuk ay önce filan aldım quartzo 2016 serisi gri yeşil eski seri renginden yani ve harika tatlı bir rengi var çokta doğal tereddütü olanlar 2016 serisini kesinlikle tavsiye ederim 2016 serisini

selam kizlar bugun sonunda goz olcumlerimi yaptirdim sag goz 8.7 sol goz 8.6 cikti (base curve) ondan hep sol taraf benim kayar zaten sag cuk oturur soloticada. diameter de sanirim 14.5 buyukmus gozum baya :44: neyse bunu da ogrenmis olduk. simdi bana ciba vision elegance siparisi verdiler benim olculerde, deneme lensi olarak bedava oluyormus ustunde test gibi bisey yazicak yani normalde kullanamicam sadece olcumler tam oldu mu diye kontrol edilecekmis. onu denedikten ve de olcuden emin olduktan sonra artik custom lens siparisi verebilcem. oyle iste bakalim bekliyorum simdi deneme lensinin gelmesini

deneme lensi oluyomu canım göz ölçtürürken türkiyede yaparlarmı aceba? :) hayırlı olsun ölçülerin bu arada umarım kısa zamanda sonuçlanırda cutom lens siparişi verirsin inş kısa zamanda :)

deneme lensi oluyomu canım göz ölçtürürken türkiyede yaparlarmı aceba? :) hayırlı olsun ölçülerin bu arada umarım kısa zamanda sonuçlanırda cutom lens siparişi verirsin inş kısa zamanda :)

hic bilmiyorum ki canim oradayken lens icin muayene olmamistim boyle, ama vardir diye tahmin ediyorum yani olmali cunku distan bakmakla tam kesin bir sonuc cikmasi mumkun degil dedi o yuzden lens takacaklara boyle lensleri denettiriyorlarmis deneme amacli. sen de gittiginde sor istersen

Ay çok sevindim çok sağol içimi ferahlattıınnn :)

canım benim nerden sipariş veriyoruz fxleri bende istiyorum yardımcı olabilirmisin bu arada sende güle güle kullan inşallah kavuşursun hemen canım

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar
cok buyuk bıtşok yasıyorum suanda.
2017 solotıca quartzolarım bugun geldı .sabahtan berı ayna elımden dusmuyr daha once topazıo esmeralda kullandım onlrın yesıl olanı gelcek dıye beklıyordum sadece.Ama yapısı okadar farklıkı okadar dogal oldukı nasıl anlatsam ınanın resımlerde oldugu kadar cıkmadı cep tlfnu ıle cektım.herkes bayıldı.senonda dogru kararı verdım arzu hanım cok cok mutlu oldum tsk ederım
en bastakı flaslı cekım ama acık soyluyum alakası yok bu renkle flastan boyle cıktı
2.3 flassız camın onunde ıste bu hlınden bıle daha dogal bı renk aynayla sureklı baktım
4 5 ıse flassız aksam oda ısıgında

tekrar belırtıyım normalde gozde durusu 2 ve 3 numara
dıgerlerı flas yada ısıktan
hatta 2 ve 3 ten bıle daha dogal oyle guzel kaynastıkı gozle

bunlarıda sımdı cektım.işte renk bu arkadaslar benımkınde mavılık yok yesılde yok renk aynen bu sız karar verın ne renk resım flassız
ve lenslerı cok dogal olmus bu sefer koyu kahve rebgı gozumle cok guzel kaynastı

Tsk ederım tatlım hala cıkarmıyorum gozumden ayna yağıstı elıme :)
bu arada belırtmek ıstedıgım bırsey var oncelerı topazı ve esmeralda kullandım gozume buyuk oluyorlardı hep kullanabılıyordum sadece saga sola bakarken kayma yabıolardı.bunlar ıse tam oturdu kayma yok capı 8.7 yazıyor sısede ama daha kucuk olmuslar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…