- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.141
bu mavi ne mavisi böyle,ne kadar çarpıcıymış
ah canim ya bizim zevkler oldukca benziyor bunu farkettim, ben de ayni evrelerden gectim ve aylardir fxeyes lenslerine gozumu diktim fakat kalin olacak rahatsiz edecek diye korkudan cesaret edemedim. en son artik gecen hafta gozumu kararttim ve de goz doktorunu arayip lens muayenesi icin randevu aldim bu hafta sali gunu gidiyorum olcumleri yaptirmaya. sonra da bir cift adriana almayi dusunuyorum plan bu. ben de adriana, foxx ve heaven arasinda kalmistimfoxx'tan artik tamamen vazgectim cunku kendi videolarinda muhtesem durmasina ragmen diger videolarda rengi bir tuhaf gorunuyor. Eki Görüntüle 385552
heaven ve adriana arasindayim su an ama adriana agir basiyor sanki quartzo havasi var cunku onda biraz - yesil gri arasi. neyse bende de durum bu canim...
ayrica su senin linkledigin videolardaki kizin bir de topazio videosu var, orada diyor ki solotica biraz kuru geliyor ama opti-free kullandigim icin sorun degil vs diyor bul istersen o videoyu kizin videolarinin icinden topazio diye bir arat. demek fxeyes soloticadan daha kaliteli bir lens nemi daha iyi tutuyor sonucunu cikardim ben buradan... :44:
haklisin onca para bayilip takamamak cok kotu olurdu. kalin ama lens bu da bir gercek.. fxeyes sitesinde diyor ki kalin lense aliskin olmayanlaryavastan alistirsin yani yarim saat tak cikar, ertesi gun 1 saat tak cikar vs. su kiz sanirim tum gun takiyor. 8-10 saat takanlar var yani o yuzden o kadar da kotu degildir diye dusunuyorum yalniz bu hidrosummer gloss benim gozumu mahvediyor gerci biraz kayma da yapiyor o da etkili olabilir bu rahatsizlik olayinda. fxeyes icin olcum yaptirmamin sebebi bu, gozume tam otursun istiyorum. sen de yaptirmadiysan bence ilk is olcumlerini yaptir. ben de bu sirada heaven ve adriana arastirmama devam edeyim :44:
yeşil ve mavi lenslerim
Şimdi quartzo da grilik yok muMavilik mi aldı yerini of ama ya tam karar veriyorum bir şeyler çıkıyor
mavi lensin çok hoşmuş canım markasını paylaşabilirmisin rica etsem acaba?
deneme lensi oluyomu canım göz ölçtürürken türkiyede yaparlarmı aceba? :) hayırlı olsun ölçülerin bu arada umarım kısa zamanda sonuçlanırda cutom lens siparişi verirsin inş kısa zamanda :)
canım seninle birlikte quartzo eski rengini yani gri yeşil isteyenler için söyliyeyim ben bir buçuk ay önce filan aldım quartzo 2016 serisi gri yeşil eski seri renginden yani ve harika tatlı bir rengi var çokta doğal tereddütü olanlar 2016 serisini kesinlikle tavsiye ederim 2016 serisini
elegance blue hayatım :)
hic bilmiyorum ki canim oradayken lens icin muayene olmamistim boyle, ama vardir diye tahmin ediyorum yani olmali cunku distan bakmakla tam kesin bir sonuc cikmasi mumkun degil dedi o yuzden lens takacaklara boyle lensleri denettiriyorlarmis deneme amacli. sen de gittiginde sor istersen
bunlarıda sımdı cektım.işte renk bu arkadaslar benımkınde mavılık yok yesılde yok renk aynen bu sız karar verın ne renk resım flassız
ve lenslerı cok dogal olmus bu sefer koyu kahve rebgı gozumle cok guzel kaynastıEki Görüntüle 387334 Eki Görüntüle 387335 Eki Görüntüle 387336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?