Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bence harika gorunuyorlar bayildim zaten her daim favorim quartzo.. gule gule kullan canim

Boncukcum çok sevindim begenmene mavimsi duruyorlar ve dokusu çok farklı ayrıca tam tahmin ettiğim gibi 2017 lerin çapını biraz küçültmüşler sanırım banada şişesinden öyle gelmişti yanılmamışım güle güle kullan canım:))

Vetman topazioların renklerinde bir değişiklik var mı acaba?.Yoksa aynı mı

aynı lamiacım değişmedi renkleri..

istanbula 1 günde ulaşıyorlar..:)

canım brezilyadan bir marka var macig top onun 8.8 çap seçeneği mevcut:)

solotica hem dogal, hem rahat. iyi temizleyince uzun sure kullanabiliyorum. benim gozlerim siyah ben ocre kullaniyorum. Natural colors ice siparis vericem.

ela gibi yani öyle mi nehircim,küf yeşiline ela diye yorum yapıyorlar genelde

yaa ne güzel hadi hayırlısı canımevet ölçtürmen çok iyi olmuş alıcaksan,quartzo çok yakışmıştı sana yaptıracaksan ona yakın renk yaptırırsan sana daha çok yakışır gibi en yakışan tonu bulmanız önemli diyorlardı onlar için,shipping i ne kadarmış canım biliyor musun,numaralı olursa 38 dolar ekleniyor diye biliyorum ama shipping ne kadar haberim yok

en son cor mel alan biri fotoğraf ekleyebilir mi lütfen...bir iki ay önce birisi almıştı çok koyu durmuştu, ondan sonra değişti mi, açıldı mı? önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum artık ama çok kararsızım, koyu durmasını istemiyorum..bu aralar cor meller nasıl bir seride acaba? açık mı koyu mu?

canım öncelikle yeni lensin hayırlı olsun.Kendi göz rengin nedir?Benim koyu kahverengi. esmeralda yada topazia düşünüyordum ama bu üçlüden en doğalını istiyorum sende çok doğal durmuş.sence hangisini tercih etmeliyim?
benim göz çapım küçüktü biraz taşma yapıyordu şimdi tam mı oturur acaba?teşekkürlerr..

kızlar şu lensi nasıl alıcam ben ya sitesi inglizce bendeki tarzanca yetmezz :18:
arzu abla bu hafta almak istiyorum ben bu lensleri fiyat falan nasıl getiricem bi zahmet yardımcı olsan..

sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun? gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:

evet canim quartzoya yakin bir renk yaptiriyorum sayilir shipping en ucuzu $18.50 6-10 gun arasi surer diyor yalniz onda takip olayi yokmus o yuzden $35 odeyip takibini yapmayi dusunuyorum pahali lens sonucta yollarda kaybolmasin mahvolurum.. o da 5-7 gun arasi suruyormus.

canım sen ne renk yaptırıcaksın tam olarak

sedefbyo cuma buluşalm cristal için =)
Vetmancım Boncukun quartzoları çok güzel ama ;eski gri yeşil seriye en yakın 2017 mi 2016 mı.Çapları küçülmüş dedin hangi yılınki küçüldü?sence bana topazio gider mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…