- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.161
ıyı aksamlar kızlar
cok buyuk bıtşok yasıyorum suanda.
2017 solotıca quartzolarım bugun geldı .sabahtan berı ayna elımden dusmuyr daha once topazıo esmeralda kullandım onlrın yesıl olanı gelcek dıye beklıyordum sadece.Ama yapısı okadar farklıkı okadar dogal oldukı nasıl anlatsam ınanın resımlerde oldugu kadar cıkmadı cep tlfnu ıle cektım.herkes bayıldı.senonda dogru kararı verdım arzu hanım cok cok mutlu oldum tsk ederım
en bastakı flaslı cekım ama acık soyluyum alakası yok bu renkle flastan boyle cıktı
2.3 flassız camın onunde ıste bu hlınden bıle daha dogal bı renk aynayla sureklı baktım
4 5 ıse flassız aksam oda ısıgında
Eki Görüntüle 387325 Eki Görüntüle 387326 Eki Görüntüle 387327 Eki Görüntüle 387328 Eki Görüntüle 387329
Ay çok sevindim çok sağol içimi ferahlattıınnn :)
Tsk ederım tatlım hala cıkarmıyorum gozumden ayna yağıstı elıme :)
bu arada belırtmek ıstedıgım bırsey var oncelerı topazı ve esmeralda kullandım gozume buyuk oluyorlardı hep kullanabılıyordum sadece saga sola bakarken kayma yabıolardı.bunlar ıse tam oturdu kayma yok capı 8.7 yazıyor sısede ama daha kucuk olmuslar sanırım
Vetman topazioların renklerinde bir değişiklik var mı acaba?.Yoksa aynı mı
istanbula 1 günde ulaşıyorlar..:)Tamam bu iyi haber ...ben sizin bloğunuz da ki fotoları ayrıca gittigidiyor da ki fotoları ve tüm yorumları gözden geçirdim. sonuçta maviye çalan yeşil tercihim olsa ki olacak Quartzo sonrası inşalla tuquaz yada green ocean olacak kesinlikle ....Gözlerim koyu kahvade orta kahveye doğru bir ton ,açık tenliyim ve daha once tturquaz kullandım yıllık herkes kendi gözüm sanıyorduen kısa zamanda mail adresinizden sizinle irtibat kurup eski seriii Quatzo siparişimi verecem inşallah :)...Bu arada yer İstanbul, ne kadar zamanda elimde olur ?
canım brezilyadan bir marka var macig top onun 8.8 çap seçeneği mevcut:)merhaba lens kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.dr kontakt lens verdi bana orada 6 tana farklı lens denedik hemşireyle fakat hiçbiri gözüme uymadı.çok rahatsız hisstetim kendimi bulanık gördüm.tüm bunların dışında gözlerim çok iri ve renkli kısmı çok geniş lensler gözümde küçük kaldı.her lenste gözümün renkli kısmı dışarıda kaldı olmadı.dr gözlerinin renkli kısmı çok geniş tüm markaları denemelisin dedi.yardım edin bana rir gözler için renkli kısmı geniş olanlar için iri lens markaları hangileri?benimle aynı sorunu yaşayan varmı?cavaplarınızı önerileriniz bekliyorumEki Görüntüle 386401 Eki Görüntüle 386401 r
bunlarıda sımdı cektım.işte renk bu arkadaslar benımkınde mavılık yok yesılde yok renk aynen bu sız karar verın ne renk resım flassız
ve lenslerı cok dogal olmus bu sefer koyu kahve rebgı gozumle cok guzel kaynastıEki Görüntüle 387334 Eki Görüntüle 387335 Eki Görüntüle 387336
kızlar eski seri enson seriyi bilmiyorum ama şubatta aldığım quartzolarıma dayanarak söylüyorumkiii öylee yeşil deyince aman aman biyeşil değil benmkiler bile resimlerde görüldüğüü gibi ama mavide değil gri yeşil hani küf yeşili derler yaa ondan işte
ah canim ya bizim zevkler oldukca benziyor bunu farkettim, ben de ayni evrelerden gectim ve aylardir fxeyes lenslerine gozumu diktim fakat kalin olacak rahatsiz edecek diye korkudan cesaret edemedim. en son artik gecen hafta gozumu kararttim ve de goz doktorunu arayip lens muayenesi icin randevu aldim bu hafta sali gunu gidiyorum olcumleri yaptirmaya. sonra da bir cift adriana almayi dusunuyorum plan bu. ben de adriana, foxx ve heaven arasinda kalmistimfoxx'tan artik tamamen vazgectim cunku kendi videolarinda muhtesem durmasina ragmen diger videolarda rengi bir tuhaf gorunuyor. Eki Görüntüle 385552
heaven ve adriana arasindayim su an ama adriana agir basiyor sanki quartzo havasi var cunku onda biraz - yesil gri arasi. neyse bende de durum bu canim...
ayrica su senin linkledigin videolardaki kizin bir de topazio videosu var, orada diyor ki solotica biraz kuru geliyor ama opti-free kullandigim icin sorun degil vs diyor bul istersen o videoyu kizin videolarinin icinden topazio diye bir arat. demek fxeyes soloticadan daha kaliteli bir lens nemi daha iyi tutuyor sonucunu cikardim ben buradan... :44:
haklisin onca para bayilip takamamak cok kotu olurdu. kalin ama lens bu da bir gercek.. fxeyes sitesinde diyor ki kalin lense aliskin olmayanlaryavastan alistirsin yani yarim saat tak cikar, ertesi gun 1 saat tak cikar vs. su kiz sanirim tum gun takiyor. 8-10 saat takanlar var yani o yuzden o kadar da kotu degildir diye dusunuyorum yalniz bu hidrosummer gloss benim gozumu mahvediyor gerci biraz kayma da yapiyor o da etkili olabilir bu rahatsizlik olayinda. fxeyes icin olcum yaptirmamin sebebi bu, gozume tam otursun istiyorum. sen de yaptirmadiysan bence ilk is olcumlerini yaptir. ben de bu sirada heaven ve adriana arastirmama devam edeyim :44:
Tsk ederım tatlım hala cıkarmıyorum gozumden ayna yağıstı elıme :)
bu arada belırtmek ıstedıgım bırsey var oncelerı topazı ve esmeralda kullandım gozume buyuk oluyorlardı hep kullanabılıyordum sadece saga sola bakarken kayma yabıolardı.bunlar ıse tam oturdu kayma yok capı 8.7 yazıyor sısede ama daha kucuk olmuslar sanırım
kızlar şu lensi nasıl alıcam ben ya sitesi inglizce bendeki tarzanca yetmezz :18:
arzu abla bu hafta almak istiyorum ben bu lensleri fiyat falan nasıl getiricem bi zahmet yardımcı olsan..
yaa ne güzel hadi hayırlısı canımevet ölçtürmen çok iyi olmuş alıcaksan,quartzo çok yakışmıştı sana yaptıracaksan ona yakın renk yaptırırsan sana daha çok yakışır gibi en yakışan tonu bulmanız önemli diyorlardı onlar için,shipping i ne kadarmış canım biliyor musun,numaralı olursa 38 dolar ekleniyor diye biliyorum ama shipping ne kadar haberim yok
sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun?gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:
evet canim quartzoya yakin bir renk yaptiriyorum sayilirshipping en ucuzu $18.50 6-10 gun arasi surer diyor yalniz onda takip olayi yokmus o yuzden $35 odeyip takibini yapmayi dusunuyorum pahali lens sonucta yollarda kaybolmasin mahvolurum.. o da 5-7 gun arasi suruyormus.
canım sen ne renk yaptırıcaksın tam olarak
Livia ne renk oluyoronce foxx ve adriana arasinda kalmistim, en son livia'da karar kildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?