Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çoook güzelmiş sana bu tonlar gidiyor bembeyazsın zaten :) sence bana rihannamı yoksa daisy mi ekliyim seni de bir bak

benim ayrı bir sorunum var bu güne kadar iki defa nc mel kullandım birinci seferde aldığım lensin biri yıtıldı öyle olunca tekrar bir çift sipariş ettim.ama bende ki sorun bilimiyum sizde varmı gözlerim zaten koyu bi hareyle çevrili ela ..nc mel kullandığımda hem çercevesi iyice kalınlaşıyor hem de gözüme ufak geliyo bu meller yaa....rengi çok doğal olmasına rağmen gözümün yarısı altındangözüküyor..yani kısacası gözbebeğim ve gözümün renkli kısmı lensten daha geniş..göz çapı benim gibi geniş lan varmı..lensi küçük gelen???

sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun? gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:

aynen bende de kayma var...ayrıca nc meller benim göz çapıma küçük kalıyor..doğalbir renk olarak durmasına rağmen yanlardan taşan kendi gözümden dolayı egreti duruyo bu meller

sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun? gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:

canım bende nc mel kayma yaptı hatta büyük geldi kullanamadım.Esmeralda daha iyi oldu ama oda aslında büyüktü biraz hare beyaz kısma taştı.Şimdi ümitlendim biraz küçülmüş deyince arkadaş:)

canım çok mutlu oldum:)
sabah 10-11 00 arası panora da nasıl?olur mu

canım bende nc mel kayma yaptı hatta büyük geldi kullanamadım.Esmeralda daha iyi oldu ama oda aslında büyüktü biraz hare beyaz kısma taştı.Şimdi ümitlendim biraz küçülmüş deyince arkadaş:)

selam banada küçük geliyo gözüm altından taşıyor hayret kayma sanmıştım ama her halukarda gözümün çapı daha büyük gibi.

acaba cor meller nasıl çok merak ediyorum ama cesaretim yk yine küçük kalabilir...napmam lazım onuda bilmiyorum deneme şansım olsa keşke.cor mellerin göze daha iyi oturduğu söylenmiş..

acaba cor meller nasıl çok merak ediyorum ama cesaretim yk yine küçük kalabilir...napmam lazım onuda bilmiyorum deneme şansım olsa keşke.cor mellerin göze daha iyi oturduğu söylenmiş..

tatlım doktor bana 8.3-8.4 capın demıstı ve cor mel tasma yapmıyor tam oturuyor.senın gözune kucuk gelebılır mı*benım gozlerım kucuk oldugu ıcın tam oturdu.ve sana tavsıyem harelı al canım hem capı daha buyuk hem de daha dogal duruyor.

Merhaba kizlar!Ben de solotica nc mellerimi bekliyorum suan.Yarin gelicekler insallah.Bilseniz nasil heyecanliyim...ilk defa solotica kullanicam.Resimlerinize baktim,quartzolar kahve renkli gozlerde ne kadar da harika durmus,simdi de Quartzo istiyorum,cok mu acgozluyum acaba:))))

Arzu hanim size bir sorum olucak izinverirseniz,ben Rusyada yasiyorum,sizden temin edebilirmiyim solotica lensleri,yoksa siz bir tek Turkiyeye getiriyosunuz???

resimlerini çekip burayada koyarsınız artık değilmi lensler elinize ulaşınca :)

Canim,koyarim tabiki de,ama bana yardimci olmaniz gerekicek bak soyliim:)))Gercekten cok acemiyim bu konuda,resimleri nasil koymak gerektigini soylersiniz bana dimi.Hele bir elime ulassinlar,buarada gozlerim orta kahve renkli,ne cok koyu,ne de acik.

sedefbyocum cok tesekkurler cevabın için canım, şimdi cristal mi istiosun sen? yani hangısını alsam bılemedım cor mel daha mı ıı olur ben de bilemedim şimdi..:26:

springcim işte aynen bende de nc meller buyuk kaldı,tutunamadılar gozlerım cok kucuk,çapını olcturmedım ama muhtemel solotıcaların en kucugu bana olur gıbı gelıo ama hangı serıdır,standart mıdır? Napıcamı bılemedım yoksa cok guzel renk,dogallık:18:

Cok mu kayma yapti nc melleriniz,benimkiler de geliyor da,acaba ben de boyle bi problem olur mu.Ha bide gozleriniz ne renk,sitede nc mellerle resminiz varmi?(((((((::ne kadar cok soru sordum,ozur dilerim:)))

evet gerilerde nc mellerle fotolarım var,saıt baktıgım için çok kaymıs gııbı durmuyo ama normalde cok kayıyo,hiç yerinde durmuyor,tam bilmiyorum ama 5-6 sayfa once olabılır resımler bır bakın ama benım gozum cook kucuk ondan muhtemelen. Rengı,dogallıgı konusunda bır kuskunuz olmasın,çok tatlı bir renk,çok dogal normalde ama işte kayıyorlar

Cok mu kayma yapti nc melleriniz,benimkiler de geliyor da,acaba ben de boyle bi problem olur mu.Ha bide gozleriniz ne renk,sitede nc mellerle resminiz varmi?(((((((::ne kadar cok soru sordum,ozur dilerim:)))

ikilemde kalan almak isteyipte alamayn arkadaşlar solotica quartzo ve mel ve benzeri lenslerin renkleri koyulaştırılmış şikayet edilmiş beklemede kalın onca para sayıpta takamamak istedigini elde edememek var o ysden bekleyn bende bekliyorum :)

Canim,hemen resimlerine bakiyorum...kendi gozlerin ne renk,kahve renkli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…