- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.181
sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun?gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:
sedefbyocum,sende de ncler kayma yaptı mı ? Sen Cor serisi kullanabiliyo musun?gecenlerde Nc mellerin kaydıgını,kullanamadığımı sölemiştim,Vetman sende de aynı durumun oldugunu söledi...:2:
sedefbyo cuma buluşalm cristal için =)
Vetmancım Boncukun quartzoları çok güzel ama ;eski gri yeşil seriye en yakın 2017 mi 2016 mı.Çapları küçülmüş dedin hangi yılınki küçüldü?sence bana topazio gider mi
canım bende nc mel kayma yaptı hatta büyük geldi kullanamadım.Esmeralda daha iyi oldu ama oda aslında büyüktü biraz hare beyaz kısma taştı.Şimdi ümitlendim biraz küçülmüş deyince arkadaş:)
acaba cor meller nasıl çok merak ediyorum ama cesaretim yk yine küçük kalabilir...napmam lazım onuda bilmiyorum deneme şansım olsa keşke.cor mellerin göze daha iyi oturduğu söylenmiş..
Merhaba kizlar!Ben de solotica nc mellerimi bekliyorum suan.Yarin gelicekler insallah.Bilseniz nasil heyecanliyim...ilk defa solotica kullanicam.Resimlerinize baktim,quartzolar kahve renkli gozlerde ne kadar da harika durmus,simdi de Quartzo istiyorum,cok mu acgozluyum acaba:))))
Arzu hanim size bir sorum olucak izinverirseniz,ben Rusyada yasiyorum,sizden temin edebilirmiyim solotica lensleri,yoksa siz bir tek Turkiyeye getiriyosunuz???
resimlerini koyarmısın almak isteyipte ikilemde kalan çok ?
canım bende nc mel kayma yaptı hatta büyük geldi kullanamadım.Esmeralda daha iyi oldu ama oda aslında büyüktü biraz hare beyaz kısma taştı.Şimdi ümitlendim biraz küçülmüş deyince arkadaş:)
Cok mu kayma yapti nc melleriniz,benimkiler de geliyor da,acaba ben de boyle bi problem olur mu.Ha bide gozleriniz ne renk,sitede nc mellerle resminiz varmi?(((((((::ne kadar cok soru sordum,ozur dilerim:)))
evet gerilerde nc mellerle fotolarım var,saıt baktıgım için çok kaymıs gııbı durmuyo ama normalde cok kayıyo,hiç yerinde durmuyor,tam bilmiyorum ama 5-6 sayfa once olabılır resımler bır bakın ama benım gozum cook kucuk ondan muhtemelen. Rengı,dogallıgı konusunda bır kuskunuz olmasın,çok tatlı bir renk,çok dogal normalde ama işte kayıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?