- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.201
ela gibi yani öyle mi nehircim,küf yeşiline ela diye yorum yapıyorlar genelde
yokk tatlım ela gibi değil böylee gdış çevresii daha çok gri boyamalı ortaası falanda sarı boyamalı yanii griyeşil birenk hanii daha belirgin eladan:))
Ben henüz almadım o dediğin ikilemde kalanların arasındayım :) Gözüm koyu kahve quartzo açar mı açmaz mı ikiliemdeyim bu yüzden almaya cesaret edemiyorum
Merhaba kizlar!Ben de solotica nc mellerimi bekliyorum suan.Yarin gelicekler insallah.Bilseniz nasil heyecanliyim...ilk defa solotica kullanicam.Resimlerinize baktim,quartzolar kahve renkli gozlerde ne kadar da harika durmus,simdi de Quartzo istiyorum,cok mu acgozluyum acaba:))))
Arzu hanim size bir sorum olucak izinverirseniz,ben Rusyada yasiyorum,sizden temin edebilirmiyim solotica lensleri,yoksa siz bir tek Turkiyeye getiriyosunuz???
ne yapıcaksın peki alıcakmısın quartzo canım :)
kızlar 2 ay once charm mel lens aldım 3 4kez taktım son zamanlarda takma grısımınde bulunuyorum takamıyorum sıkılıp vazecıyorum sınırımden oysakı ılk kez taktıgımda bıle hıc ugrasmamıstım sızce sebebı ne olabılr lutfen cvp verın bugun gene cok ugrastım bıtanesını taktım ama cok canım yandı gozumu acamadım sapur subur gozyası aktı 5dakka sonra dayanamayıp cıkardım sızce neden bole oluyo?
Sanırım alacağım :)
Eğer alırsam Arzu abladan almayı düşünüyorum . Numaralı olacağı için bir yerde bulabileceğimi sanmıyorum
anladım canım alırsn fikir sahibi olurum bende
adriana
rihana
livia
kim
olabilir
clhoe rihana ve liviayı bende düşünmüyo değilimm
butun topik benden once livia alirsa oturur aglarim :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?