Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Nergisscimm cooook tesekkurler iltifatına canımm .( cokk uzuldumm kaydıgı için,yoksa cok tatlı renk gerçekten,kullanamıyorum da offf offf

Kizlar,benim kucuk oglanin uyku vakti,lenslerim gelince sizin yardiminizla resim eklerim insallah.

Ezocum,hic uzulme seker,bizler zaten lens manyagiyiz,bunlar olmadiysa yine alicaz,alicaz,alicaz veeee sonda istedigimizi bulucaz,e dimi ama:))))

ewet Nergisscim aynen öle,umudumuzu kaybetmiyoruz,bulana kadar deniyoruz,küçük prense de öpücükler,tatlı ruyalarrr

yokk tatlım ela gibi değil böylee gdış çevresii daha çok gri boyamalı ortaası falanda sarı boyamalı yanii griyeşil birenk hanii daha belirgin eladan:))

hmm koyduğun resimlerdeki gibi o zaman,birebir o zaman,ben cor mellerimi çektim hem makinadan hem telden ama çok yeşil görünüyor,sanki açık yeşil gibi,halbuki baya sarımsı tonda bir rengi var,yaptığım makyajla belli olan bir renk,tonunu çok seviyorum aslında,esmeralda tam yeşil tok bir yeşil o da açık yeşil görünüyor,bütün renkler açık yeşil çıkıyor bende,koymıyım dedim,yeni makina alıyım o zaman lensi de koyarım,hem daha fotojenik çıkarım resimlerde bu eski makinadakinden diyorum,quartzo da baya efsane bir renk gibi,bu boyna lens alma tutkum neye varacak bilemiyorum

merhaba nergis hanım yurtdışınada göndriyorum cüzzi kargo ücreti var 10-15 tl kargo ücretiyle 1 haftada ulaşıyor forumda beste arkadaşımız var o norveçte onada gönderdim mesela mel ve ocre:)
rewendd için yakın çekilmiş cristal resmi ekliyorum:)

Son düzenleme:

canım bizim gözlerimiz aynı renk bende charm mel siparişi vericem nasıl durdu sende bir resim ekleyebilirmiisn acaba?

kızlar devlet hastahanelerinde göz çapı ölçümü yapılıyormu acaba bilginiz varmı?
wetman randevu aldım doktordan inşlh hemen cristalleri isticem senden...)
hala tek korkum yakışmaması.((

aynen koyu kahve gözlerim ama lensin rahat olması göze tam oturması yumuşak olup hissedilmemesi ve çok olmassam birasda açıcı olması mükemmel olurdu ama bakalım inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…