Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canim haftalar surdu resmen karar asamasi, livia aliyorum kesinlesti yani. artik rahatligindan memnun kalirsam dedigin gibi bi de fxeyes albumu yapar aklimda kalan diger renkleri de yavas yavas toplarim

kızlar artık karar verip siparişimi vermek istiyorum ne kadar zormuş ya charm mel mi yoksa quartomu iyi durur sizce bir yardımcı olun lütfen.bu işten hiç anlamıyorum tatlı bir yeil olsun şöyle gözümde belli olsun ama lens olduğu çok anlaşılmasın.doğallık iyidir her zaman yalnız gözlerim böyle koyu charm mel açmazmı acaba.nasıl durur bu iki renk sizce?

Kizlar,mellerim geldi!!!Inanin bana simdiye kadar denedigim(az marka denemedim diyebilirim) en ve en dogal en guzel ve en komfort lens.Hele bi renk...o kadar guzel ki...esim hic cikarma gozlerinden dedi,hani nasi desem,soyle zeytin yagi yesili olur ya,aynen oyle.Annem "kizim, Tugba Buyukustun olmusun" dedi.Hayellerimde hayal ettigim goz renkini nihayet buldum.Size de Bol sanslar dilerim kizlar.

ayyy süperr yaa negüzel içine sinmesiii güle gülee kullan dicem ama kullanıcaksın zaten tuba büyüküstünmüozaman hemencecik benmde almam lazııım resiim yükleee en acilinden :)

Son düzenleme:
ben livia yada clhoe alıcam canım daha kesin değil ama benden önce alırsan kararlaştırırz

anlamadim neyi kararlastiriyoruz :44:ben uzun zamandir renk arastiriyorum adriana ve foxx arasinda kalmistim o kararsizlik beni haftalarca mahvetti derken liviayi kesfettim onda karar kildim o gun zaten hemen. sindi icime yani. hatta burada da paylasmistim, kararlastiracagim birsey kalmadi yani artik. o lafi dememin sebebi birden 2-3 kisi daha livia deyince dedim benden once alirsaniz aglarim diye. cunku almak icin sabirsizlaniyorum ama siparis veremiyorum su doktoru bekledigim icin, o yuzden.
sen heralde benden once alirsin o zaman, ben daha doktordan gelecek deneme lenslerini bekliyorum. birkac gun dedi ama hala haber cikmadi onumuzdeki hafta basinda belki ararlar bilmiyorum. ona gore goz olcumlerimden tam emin olduktan sonra siparisi vericem ben. onca para verip de kayma yaparsa uzulurum cunku renk duzeltilebiliyor ama olculerin geri donusu olmuyor..

ayyy süperr yaa negüzel içine sinmesiii güle gülee kullan dicem ama kullanıcaksın zaten tuba büyüküstünmüozaman hemencecik benmde almam lazııım resiim yükleee en acilinden :)

Canım Nehircim,bak eğer gercekten çok doğal duran yeşil lens istiyorsan hiç düşünme ve al derim.O kadar güzel ki,yani ben yeşil göz hayranı oldugum için iki yıldır lens takiyorum,ama hiç bı zaman lenslerin doğal durmuyordu,ben lensim diye bağırıyordu,aslında herkes sana yakışıyor derdi ama icimde bisi hep yarım kalıyordu neden bukadar göze giriyor diye.Ama bunlar süper,hem doğallık hem güzellik acısından,o yüzden al derim.Resim yüklemeyi gercekten bilmiyorum,birisi tam bastan ne yapmam gerektiğini anlatırsa koyarım tabiki.

Tatlımmm lütfen yardımcı ol banaa bende tam 1.5 yıldır bu lensi düşünüorum hala karar vermedim öncelikle göz rengın ne renk .. ve şunu çok merak edıyorum haani freshlkta falan yandan bakınca çıkıcakmış gibi duruo ya buda öyle mi buna net bır cevap verırımsn lutfen yandan bakınca çıkık gibi gözüküormu ?

Canimcim bak,benim göz rengim bildigmiz kahve renki,ne çok çok koyu,nede açık sayılmaz.Bak su yukarıdaki kızın göz resimleri var ya tıpkı onunkiler gibi.Benim mellerim natural color serisinden ve gözlerimde çok güzel durdu,kayma falan kesinlikle yok,yani lens olduğu bitek gözümün icine girince anlaşılabilir.Zeytin yesilli göz dersen,nc mel derim ben harika bisi.Eminim pişman olmicaksin.Senin gözlerin buyukmu canım?

o resimdeki kız ben olabilirmiyim acaba:)öyleyse resimlerini görmek isterim fikir açısındn.bende henüz karar veremedim.

Evet canımbüyük eşek gözü tabiriyle nitelendırılıyor gözlerim . bu yuzden haresiz olarak dusunuorum hidrocor serisi haresiz sanırım . oyuzden mel dusunuorum resımdekiler gercekten çok dogal durmus

springcim nc mel ben de kullaniorm ve benm de gozlerimin renkli kismi iri ve aynen anlattigin gibi renkli kisim tasior nc melden. hatta senin gibi benm de koyu hareli kendi gozum. bu durum nclerde oluor benm ama cor serisinde ucu ucuna kurtarior nc serisi azcik daha kucuk benm de ilk nc lensimdi ve sanirim son oldu bir daha bu nedenden dolayi nc dusunmuorm. ben de herhangi bir kayma yok ya da batma ve goruntu de cok kotu gorunmuor aslinda koyu haresi oldugu icin ncnin ama ben hareli gorunum istemiorm. tasan gozumle birlesen hare kalin koyu bir hare olusturuor ve lensin de rengini daha koyu gorunmesine neden oluor genel bakinca ya da bana oole gelior.. cnm yalniz deilsin diebilirim cor serisi buyuk gozler icin onerebilirim en azindan bana daha uygun oluor ama senin gozlerin benmkinden de buyuk mudur ne kdr tasma oluor nc ile sen de bilemiorm tabi cor da kucuk gelir mi sana? denedin mi?

o resimdeki kız ben olabilirmiyim acaba:)öyleyse resimlerini görmek isterim fikir açısındn.bende henüz karar veremedim.

Seker,evet resimdeki güzel gözlü, seni kastettim,benim gözlerim de seninkiler gibi kahve,ne yazık ki resim koyamiyorum,kiz valla öğretirsen koyucam yemin ediyorum ki koyamiyorum...Benim gözlerim büyük olduğu için esim sakın kalın hareli alma dedi,bana kalırsa ben hidrosharme mel alicaktim,ama ne iyi ki esimi dinlemisim,nc mel almisim,bunlar da hareli ve çok güzel duruyo gözlerimde.Ne yazık ki resimlerimi gösteremiyorum,hem fikir olurdu,hem sizler de nasıl durduğuna dair bana bisi söylerdiniz...

canım sanırım bunun için birinin sana yardımcı olması gerekicek.yani senin resmini başkası eklemeli 100 msj dan az olunca resim eklenmiyor diye biliyorum.sen lensini arzu hanımdanmı aldın.genelde ekleyemeyenlerin resmini o ekleyip yardımcı oluyor.bende sana yardımcı olabilirim bu konuda.

Canim,yok ben lenslerimi Arzu hanimdan almadim,ben Moskovada yasiyorum.Burada dollyeye.ru diye bir site var.Oradan siparis verdim,anladigim kadariyla onlar da paranalentes den getiriyorlar,kutumun uzerine oyle yaziyordu.Gecen ayin 21 siparisimi verdim,dun aksam postadan aldim,tam 23 gun bekledim yani.Nasi beklemisim bukadar,kendime inanamiyorum:))))

Evet canımbüyük eşek gözü tabiriyle nitelendırılıyor gözlerim . bu yuzden haresiz olarak dusunuorum hidrocor serisi haresiz sanırım . oyuzden mel dusunuorum resımdekiler gercekten çok dogal durmus

Kiz Allah igiligini versin emi,esek gozlu de nasil yani:))))guldurdun beni:)))
Canim hidrocorlar da guzel ve dogal duruyor,ama nc melin de haresi cok ince ve gri oldugu icin o da cok dogal.Benim de gozlerim buyuk,ama bana sorarsan ince hare biraz daha cekicilik katiyo.Ama sen tam bi dogalciysan tabiki hidrocor derim Ben de.

hidrocor mel alan yok sanırım son zamanlarda...

Arzu Hanım; sizden alacağım için size sorayım en iyisi elinizde olan son seri hidrocor meller nasıllar? açık mı koyu mu? artık dışarıdan bakınca anlıyorsunuzdur muhtemelen, ya da alanların yorumlarını biliyorsunuzdur?

bende açık seride var koyu seride var nudesecim artık serilerinden anlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…