- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.221
aa livia güzelmiş gerçekten,sana yakışır,kesin karar verdin mi canım,bu karar aşaması çok fena olmalı,bence sen bi tane de bundan olsun diye diye solotica albümü gibi bi de fx eyes albümü yapcan gibime geliyor,yakışır trulime
butun topik benden once livia alirsa oturur aglarim :84::84::84:
Kizlar,mellerim geldi!!!Inanin bana simdiye kadar denedigim(az marka denemedim diyebilirim) en ve en dogal en guzel ve en komfort lens.Hele bi renk...o kadar guzel ki...esim hic cikarma gozlerinden dedi,hani nasi desem,soyle zeytin yagi yesili olur ya,aynen oyle.Annem "kizim, Tugba Buyukustun olmusun" dedi.Hayellerimde hayal ettigim goz renkini nihayet buldum.Size de Bol sanslar dilerim kizlar.
ben livia yada clhoe alıcam canım daha kesin değil ama benden önce alırsan kararlaştırırz
ayyy süperr yaa negüzel içine sinmesiii güle gülee kullan dicem ama kullanıcaksın zaten tuba büyüküstünmüozaman hemencecik benmde almam lazııım resiim yükleee en acilinden :)
Canım Nehircim,bak eğer gercekten çok doğal duran yeşil lens istiyorsan hiç düşünme ve al derim.O kadar güzel ki,yani ben yeşil göz hayranı oldugum için iki yıldır lens takiyorum,ama hiç bı zaman lenslerin doğal durmuyordu,ben lensim diye bağırıyordu,aslında herkes sana yakışıyor derdi ama icimde bisi hep yarım kalıyordu neden bukadar göze giriyor diye.Ama bunlar süper,hem doğallık hem güzellik acısından,o yüzden al derim.Resim yüklemeyi gercekten bilmiyorum,birisi tam bastan ne yapmam gerektiğini anlatırsa koyarım tabiki.
Tatlımmm lütfen yardımcı ol banaa bende tam 1.5 yıldır bu lensi düşünüorum hala karar vermedim öncelikle göz rengın ne renk .. ve şunu çok merak edıyorum haani freshlkta falan yandan bakınca çıkıcakmış gibi duruo ya buda öyle mi buna net bır cevap verırımsn lutfen yandan bakınca çıkık gibi gözüküormu ?
Canimcim bak,benim göz rengim bildigmiz kahve renki,ne çok çok koyu,nede açık sayılmaz.Bak su yukarıdaki kızın göz resimleri var ya tıpkı onunkiler gibi.Benim mellerim natural color serisinden ve gözlerimde çok güzel durdu,kayma falan kesinlikle yok,yani lens olduğu bitek gözümün icine girince anlaşılabilir.Zeytin yesilli göz dersen,nc mel derim ben harika bisi.Eminim pişman olmicaksin.Senin gözlerin buyukmu canım?
Canimcim bak,benim göz rengim bildigmiz kahve renki,ne çok çok koyu,nede açık sayılmaz.Bak su yukarıdaki kızın göz resimleri var ya tıpkı onunkiler gibi.Benim mellerim natural color serisinden ve gözlerimde çok güzel durdu,kayma falan kesinlikle yok,yani lens olduğu bitek gözümün icine girince anlaşılabilir.Zeytin yesilli göz dersen,nc mel derim ben harika bisi.Eminim pişman olmicaksin.Senin gözlerin buyukmu canım?
benim ayrı bir sorunum var bu güne kadar iki defa nc mel kullandım birinci seferde aldığım lensin biri yıtıldı öyle olunca tekrar bir çift sipariş ettim.ama bende ki sorun bilimiyum sizde varmı gözlerim zaten koyu bi hareyle çevrili ela ..nc mel kullandığımda hem çercevesi iyice kalınlaşıyor hem de gözüme ufak geliyo bu meller yaa....rengi çok doğal olmasına rağmen gözümün yarısı altındangözüküyor..yani kısacası gözbebeğim ve gözümün renkli kısmı lensten daha geniş..göz çapı benim gibi geniş lan varmı..lensi küçük gelen???
o resimdeki kız ben olabilirmiyim acaba:)öyleyse resimlerini görmek isterim fikir açısındn.bende henüz karar veremedim.
Evet canımbüyük eşek gözü tabiriyle nitelendırılıyor gözlerim. bu yuzden haresiz olarak dusunuorum hidrocor serisi haresiz sanırım . oyuzden mel dusunuorum resımdekiler gercekten çok dogal durmus
en son cor mel alan biri fotoğraf ekleyebilir mi lütfen...bir iki ay önce birisi almıştı çok koyu durmuştu, ondan sonra değişti mi, açıldı mı? önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum artık ama çok kararsızım, koyu durmasını istemiyorum..bu aralar cor meller nasıl bir seride acaba? açık mı koyu mu?
hidrocor mel alan yok sanırım son zamanlarda...
Arzu Hanım; sizden alacağım için size sorayım en iyisi elinizde olan son seri hidrocor meller nasıllar? açık mı koyu mu? artık dışarıdan bakınca anlıyorsunuzdur muhtemelen, ya da alanların yorumlarını biliyorsunuzdur?
bende açık seride var koyu seride var nudesecim artık serilerinden anlıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?