- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.241
Merhaba Arzu Hanım, size nasıl ulaşabiliriz, webde sanal satışınız var mı, çok teşekkürler
merhaba jazzy mail adresim soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz ayrıca sahibinden com sitesine girince solotica yadırınca ilanlarım çıkıyor çanakkaleden verilen ilanlar bana aittir:)
nergis zafer güle güle kullanın lenslerinizi:)tek göz olarak resim eklerseniz çok seviniriz:)piximxim hadi yeşil sana gitmemiş diyen olmuştur ona birşey demiorum ama balık gözünü asla kabul edemem:))halt etmiş balık gözüyle ne alakası var koyu yeşil hadi mavi falan olsa neyse yani saçmalamış :))
euro soft piyasada henüz yok ama ben 360 ml büyük boy gönderiyorum isterseniz fiyatıda uygun:)
merhaba jazzy mail adresim soloticacenter@hotmail.com mail gönderebilirsiniz ayrıca sahibinden com sitesine girince solotica yadırınca ilanlarım çıkıyor çanakkaleden verilen ilanlar bana aittir:)
nergis zafer güle güle kullanın lenslerinizi:)tek göz olarak resim eklerseniz çok seviniriz:)piximxim hadi yeşil sana gitmemiş diyen olmuştur ona birşey demiorum ama balık gözünü asla kabul edemem:))halt etmiş balık gözüyle ne alakası var koyu yeşil hadi mavi falan olsa neyse yani saçmalamış :))
euro soft piyasada henüz yok ama ben 360 ml büyük boy gönderiyorum isterseniz fiyatıda uygun:)
Vetman10 merhaba bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum bende bikaç marka lens denedim. Tabi Tr optik lerde satılanlardan. Soloticanın blue rengi hem gözüme en yakışan olmuştu hemde inceliğinden çok memnun kalmıştım. Şuan yeni aldığım freshlook u kullanıyorum. Soloticanın bu brezilyadan getirttiğin serisini denemek istiyorum. Fakat renk konusunda çok kararsız kaldım. Benim gözüm ela mavi lens zaman zaman gri yada yeşil gibi duruyor. Hidrocor (Çercevesiz olan seri değil mi) azul mu yoksa ice, verde marine gibi tonlar mı banada bi yardımcı olabilir misin hem doğal hemde mavi tonları olsun istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
canim ben yorum yapmak istiyorum izninle, yani expert degilim tabi ama solotica delisiyim belki bir faydam dokunur
acik kahve ve ela gozde ice mavi degil, neredeyse bembeyaz duruyor. onu pek begenmeyebilirsin :44:Eki Görüntüle 391128
verde marine bence harika bir renk ela gozde cok guzel olur diye dusunuyorum ama tabi mavi degil mavimsi yesil o biliyorsun. ama muhtesem bir renkEki Görüntüle 391129
azulun mavisinin biraz fazla mavi oldugunu dusunuyorum normalde kahve goze cok yakistiramiyorum ama ela gozde hos durabiliyor Eki Görüntüle 391121
yine vetman'in getirttigi bir marka daha var magic top sanirim onun azulu da hos bir maviydi onu dusunmez misin? resimdeki fena degil ama acik renk gozde daha guzel durur bence. Eki Görüntüle 391122
solotica blue dedigin nedir bu arada tatlim soloticada oyle bir renk yok, baska bir marka olabilir mi?
bu soloticanin tek eksigi dogal bir mavi yapamamis olmasi bence, ve bana gore en topazio yaptiklari en guzel maviydi onu da yesillendirdiler sonra grilendirdiler vs su an ne durumda bilemiyorum. soyle biraz acik deniz mavisi gibi birsey yapabilse hidrosummer azul tadinda ama NC serisi mesela.. o zaman hemen alirdim
canımm yorumun için çok teşekkür ederim solotica gold diye geçiyor sanıırım 3-5 renk ile sınırlı türkiyede optik lerde bulunan link verebiliyorsak ekliyim buraya?
ice yada graphite cok acık; verde marine çok güzel fakat çok yeşil ağırlıklı gibi duruyor daha önce freshlook hareli yeşil almıştım ve ertesi gunu kosa kosa mavi almaya gittim kendı gözumle aynı renk gibi durmustu ve hıc begenmemiştim. o yuzden yeşil tonlarında bişey almayada korkuyorum solotica mavide tek secenek azul kalıyor sanırım...
topazio gerçekten burdaki arkadaşlarında hangisi takmış olursa olsun cok guzel herkese cok yakısan bir renk. daha önce mutlaka görmüşümdür ama ela göz üzerinde bana yükleyebileceğin bir foto var mı elinde?
yesil kesin istemiyorsan azuldan sasma o zaman canim.. veya NC serisi dusunursen topazio'ya da bir bak istersen?
canım ya bende gecenlerde foto yüklemiştim ama yardımcı olan olmadı banada bi fikir verebilirmisin nolur ben cristal almayı düşünüyorum numaralı sence bana yakışırmı yüzüme gidermi fotomu eklıyorum bakıp yorum yaparmısın lütfen
http://g1204.hizliresim.com/w/9/48k27.jpg
Eki Görüntüle 391908 Eki Görüntüle 391909
kızlar merak edenler için aylık topazio. arzu hanımdan alalı bikaç ay oluyor ama daha yeni açtım.cumartesi günü açtım taktım,taze taze foto çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?