- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.261
Eki Görüntüle 391908 Eki Görüntüle 391909
kızlar merak edenler için aylık topazio. arzu hanımdan alalı bikaç ay oluyor ama daha yeni açtım.cumartesi günü açtım taktım,taze taze foto çektim.
canim, yuzune gitmesine gider ama goz rengin tam belli olmuyor koyu mu acik mi.. cristal bence harika bir renk yakismayani daha gormedimama acik renk gozde daha da bir guzel duruyor
canım göz rengim ne cok koyu ne cok açık, orta kahve rengi gibi, saçlarım koyu kestane, beyaz tenliyim
çok açık dursun istemıyorum ben mesela gözümde cokmu açık durur cristal
birde bugun göz doktoruna gittim malesef numaram yükselmiş((
çapınıda ölçtürmek istedim ama cok yogundu dikkatlice bakıp 8.6 çapın dedi ölçmeden
hem astigmat hem hipermetrop varmıs önce bi miyop dedi sonra hipermetrop pek güvenemedimde doktora bidaha gidicem sanırım
cristalin standartmı çapı canım biliyomusun
senin icin birkac tane buldum canim
bu vetmanin kendi arsivinden: Eki Görüntüle 391166 Eki Görüntüle 391167
bu benim youtube'dan buldugum, ela gozlu birinin videosundan screenshot aldim Eki Görüntüle 391168
su da 3 aylik olan topazio Eki Görüntüle 391170
olcmeden nasil 8.6 dedi acaba canim bu arada 8.6 dedigi base curve, cap daha farkli oluyor diameter diye geciyor. bana olcum yapip 8.6 demisti doktor ama dedi ki o olcum bile 100% guvenilir degildir ondan deneme yapariz dedi lens kullanacaklar icin birkac degisik olcu. once miyop sonra hipermetrop mu dedi :O bence de, eger icine sinmediyse bir daha doktora gorun (hatta baska bir doktora)
gozlerin orta kahveyse cok acik olacagini zannetmiyorum cristalin, cok tatli bir yesili var cok hosuma gidiyor cristale gozumu dikmis durumdayim ben de su aralar
canım benim çok teşk ederim bilgin ve ilgin için... evet başka bir doktora daha gidicem hiç güvenemedim içime sinmedi
cristal 8.6 lık göze oluyormu peki standartmı yoksa yapılabilirmi
ARZU abla bende yıllık alıcam numaralı olucagı için peki astigmat ve hipermetrop yada mıyopta yapılabiliyomu
birde kaç yıllık acaba
kızz sen ne oldun öleeee allam yarabbim kıskandımm lenste süper yavrum m güle güle kullann.....memnun kaldınmı 10 gün beklee renk otursunn 5 10 tane daha söelrsinçok güzelsinnn kıskanç smile
sevgili candela çok güzel olmuşlar Tuba Büyüküstünün göz rengi charm meller bende kıskandım:))
canım benim çok teşk ederim bilgin ve ilgin için... evet başka bir doktora daha gidicem hiç güvenemedim içime sinmedi
cristal 8.6 lık göze oluyormu peki standartmı yoksa yapılabilirmi
ARZU abla bende yıllık alıcam numaralı olucagı için peki astigmat ve hipermetrop yada mıyopta yapılabiliyomu
birde kaç yıllık acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?