Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım, bence mavi tonlarını tercih etmelisin..fiyat olarak oldukça yüksek olduğu için, boyama almışken doğal mavi tonlarını tercih etmelisin diye düşünüyorum.. Solotica doğal yeşil konusunda zaten oldukça başarılı, zor olan maviyi bulmak...çünkü henüz çok doğal mavi yok hiçbir lens markasında..yine de sen bilirsin tabiy..güle güle kullan şimdiden

ahhh saol canım benim ama ben yazın çok yanıyorum
bronz tene mavi abes durmaz dimi peki livia mı adriana mı?
hangisi daha doğal sence?:44::44::44:

ahhh saol canım benim ama ben yazın çok yanıyorum
bronz tene mavi abes durmaz dimi peki livia mı adriana mı?
hangisi daha doğal sence?:44::44::44:

valla abes durması renkle değil de lensin yapısı ve rengin tonuyla alakalı olabilir bence..şahsen ben liviayı daha çok beğendim..yeşille mavi arasında gidip gelen çok tatlı bi rengi var..makyajla istediğin renge çevirirsin..adriana biraz daha keskin gibi geldi bana..yine de kullanıcak olan sensin janım..iyice inceleyip öyle karar ver..

benimde gönlümde livia vardı ama yakından bakınca lens olduğu anlaşılmasın istiyorum
önümde biraz daha zaman var umarım iyi bi renge karar veririm canım

benimde gönlümde livia vardı ama yakından bakınca lens olduğu anlaşılmasın istiyorum
önümde biraz daha zaman var umarım iyi bi renge karar veririm canım

yapabiliyorsan photoshopla gözlerini renklendirebilir, fikir edinebilirsin canım..bazı lens sitelerinde de var aynı uygulama..resmini yüklüyosun, paletten renk seçiyorsun, renklendiriyor gözünü...yazın kullanıcaksan almak için de çok gecikme istersen, lens birkaç ayda gözün şeklini alıp kaynaşıyor.. tabii fx kullanmadım hiç ama soloticalar için söylüyorum..

solotica mel rengini çok yakıştırırlardı bana
bide topazioyu :26:
ben bu gidişle alamıcam zaten kararsızlık kötüü

solotica mel rengini çok yakıştırırlardı bana
bide topazioyu :26:
ben bu gidişle alamıcam zaten kararsızlık kötüü

alırsın alırsın...kararsızlıktan sıkılırsın bi süre sonra,amaan der alırsın,sonra da iyi ki almışım dersin..genel olarak böyle seyrediyor insan psikolojisi..

kızlar ; haifa wehbe'nın lenslerı crystal rengıne cok benzıyor .yanılıyormuyum acaba ?
ice de olabılır bılemedım sımdı .nedır sızce arkadaslar

Eklentiler

• $0549haifa.webp
    29 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
arkadaslar bu solotica marka lenslerı nereden alabılırız bende ocre rengını cok begendım ama ınternetten arastırdım bulamadım yardımcı olursanız cook sevınırım :):):)

arkadaslar bu solotica marka lenslerı nereden alabılırız bende ocre rengını cok begendım ama ınternetten arastırdım bulamadım yardımcı olursanız cook sevınırım :):):)

bu topikte vetman adli arkadas (Arzu hanim) toptan siparis ediyor biz ondan aliyoruz canim cunku bu marka bayilik vermedigi icin bulmak cok zor. sahibinden.com'a girip solotica yazarsaniz arzu hanimin ilanlarini gorebilirsiniz

gözlerim baya açık kahverengi, etrafı koyu kalın hareli, yeşil dursun istiyorum ama kesinlikle doğal olsun hep kullanıcam nc cristal mi, cor mel mi yardım ediin:18:

bu topikte vetman adli arkadas (Arzu hanim) toptan siparis ediyor biz ondan aliyoruz canim cunku bu marka bayilik vermedigi icin bulmak cok zor. sahibinden.com'a girip solotica yazarsaniz arzu hanimin ilanlarini gorebilirsiniz

cok tesekkur ederım hemen gırıp bakıcam sımdı :) pekı bılgın varmı bu lensler hep yıllık mı yoksa aylık olanlarda var mı ? bn ılk kez hayatımda lens kullanacagımda takıp takamayacagımı bıle bılmıyorum

birsey degil ne demek :) 3 aylik olanlar da var sanirim onlar da solotica solflex olarak geciyor onlari da gorebilirsiniz o sitede. takarsiniz canim o kadar zor degil :)), youtube'da aratin bir suru video var nasil kolay takip cikarilir gosteriyorlar.

kızlar solatıcanın uc rengını cok karıstıyorum .
graffıte ,crystal ve ice .
bunlar bana aynı renkmıs gıbı gelıyor .
yesıl mavı karısık gıbı .
bunların tam renklerı nedır ?
ve yukarıda paylastıgım haıfa wehbe'nın lenslerı en cok hangı renge yakındır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…