- 15 Mart 2011
- 2.466
- 754
- 363
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.281
Jazmine vid2 ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Adriana Outside ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Livia Inside Video "www.fxeyes.com" - YouTube!
kızlar alıcak olsaydınız hangisini alırdınız hadi bakalım fikirlerinize ihtiyacım var
canım, bence mavi tonlarını tercih etmelisin..fiyat olarak oldukça yüksek olduğu için, boyama almışken doğal mavi tonlarını tercih etmelisin diye düşünüyorum.. Solotica doğal yeşil konusunda zaten oldukça başarılı, zor olan maviyi bulmak...çünkü henüz çok doğal mavi yok hiçbir lens markasında..yine de sen bilirsin tabiy..güle güle kullan şimdiden
ahhh saol canım benim ama ben yazın çok yanıyorum
bronz tene mavi abes durmaz dimi peki livia mı adriana mı?
hangisi daha doğal sence?:44::44::44:
valla abes durması renkle değil de lensin yapısı ve rengin tonuyla alakalı olabilir bence..şahsen ben liviayı daha çok beğendim..yeşille mavi arasında gidip gelen çok tatlı bi rengi var..makyajla istediğin renge çevirirsin..adriana biraz daha keskin gibi geldi bana..yine de kullanıcak olan sensin janım..iyice inceleyip öyle karar ver..
benimde gönlümde livia vardı ama yakından bakınca lens olduğu anlaşılmasın istiyorum
önümde biraz daha zaman var umarım iyi bi renge karar veririm canım
yapabiliyorsan photoshopla gözlerini renklendirebilir, fikir edinebilirsin canım..bazı lens sitelerinde de var aynı uygulama..resmini yüklüyosun, paletten renk seçiyorsun, renklendiriyor gözünü...yazın kullanıcaksan almak için de çok gecikme istersen, lens birkaç ayda gözün şeklini alıp kaynaşıyor.. tabii fx kullanmadım hiç ama soloticalar için söylüyorum..
solotica mel rengini çok yakıştırırlardı bana
bide topazioyu :26:
ben bu gidişle alamıcam zaten kararsızlık kötüü
kizlar fxeyes'larin geri donusu muhtesem oldu.. bugun sabah postadan aldim :) ben rengi cooooook begendim bakalim sizler ne diceksiniz.albume de az sonra eklicem ..
.Eki Görüntüle 373043 Eki Görüntüle 373044 Eki Görüntüle 373045
arkadaslar bu solotica marka lenslerı nereden alabılırız bende ocre rengını cok begendım ama ınternetten arastırdım bulamadım yardımcı olursanız cook sevınırım :):):)
kızlar ; haifa wehbe'nın lenslerı crystal rengıne cok benzıyor .yanılıyormuyum acaba ?
ice de olabılır bılemedım sımdı .nedır sızce arkadaslar
bu topikte vetman adli arkadas (Arzu hanim) toptan siparis ediyor biz ondan aliyoruz canim cunku bu marka bayilik vermedigi icin bulmak cok zor. sahibinden.com'a girip solotica yazarsaniz arzu hanimin ilanlarini gorebilirsiniz
cok tesekkur ederım hemen gırıp bakıcam sımdı :) pekı bılgın varmı bu lensler hep yıllık mı yoksa aylık olanlarda var mı ? bn ılk kez hayatımda lens kullanacagımda takıp takamayacagımı bıle bılmıyorum
evet cristal olabilir, ben quartzoya da benzettim.. ice'a pek benzetemedim
graffıte olabılır mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?