Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

articulo.mercadolibre.com.ar/MLA-146289648-lentes-de-contacto-solotica-linea-natural-colors-_JM?redirectedFromParent=MLA140108810

canim su linke bir bak istersen, yabanci dilde ama lensin ismini gorsen tanirsin. hemen her rengin bir suru resmi var asagiya dogru indikce gosteriyor NC ice ile baslayip asagiya dogru in belki daha iyi bir fikir edinebilirsin

gözlerim baya açık kahverengi, etrafı koyu kalın hareli, yeşil dursun istiyorum ama kesinlikle doğal olsun hep kullanıcam nc cristal mi, cor mel mi yardım ediin:18:

Gamzlm selam, benim de gözlerim acik renk ela yeşil acik kahve arasında değişiyor. Arzu hanım bana cristal önermişti ben cristal aldım, eger görmek istersen beni ekleyebilirsin canim albüm olarak ekledim cristalleri..

Gamzlm selam, benim de gözlerim acik renk ela yeşil acik kahve arasında değişiyor. Arzu hanım bana cristal önermişti ben cristal aldım, eger görmek istersen beni ekleyebilirsin canim albüm olarak ekledim cristalleri..

merhaba insuline cevap verdiğin için teşekkür ederim aslında arzu hanıma danıştım ama sarışın olduğum için soluk durur diye meli önerdi, aklıma yattı ama cristal de çok tatlı bir yeşil insan ikilemde kalıyor bilemiyorum:18: ekledim ayrıcaa:)

Son düzenleme:

canım ebnde tam tersi..nc meller bile küçük kalıyo gözm altından taşıo..sanırım kimsede bu sorun yok..gözüm zaten kendinden hareli..kalın bi haresi var...bi de nc melin haresi ekleince kocaman bi çerceve oluşuyo.o yüzden corarı merak ediyorum..

renk çok güzel ama işte şu lenslerinnbi özelliği gözleri pörtlek göstermesi..o da olmasa renk muhteşem.ama malesef göz bebeği çıkık duruyo

kızlar haifa wehbe'nın goz rengı solatıca da hangı renge cok yakın .baska fıkrı olan var mı acaba ?

Eklentiler

• $344_33581502015_33581307015_1350808_4457_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $395739_10150484779277016_33581307015_9118914_1693681438_n.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 60

bambam merhaba canım..benim gözlerim çok büyük eşşek gözü gibi olmamasına ragmen gözümün renkli kısmı lensten taşıyor..şimdiye kadar sadece nc mel denedim.başka renk hiçaklıma gelmedi..nec deki doğal renkten dolayı..renk benim gözümü fazla açmadı zaten gözüm açık ela...ancak cor meli düşünmedim değil..cor melde eger gözüme küçük gelse bile benim kendi gözümün doğal haresiyle birleşine nc mel etkisi yaratır di düşünüyorum..nc mel taktığım zaman benim göz harem ile ncnin zaten gözüme ufak gelen haresi birleşince kalın bi çercee ve kayma çıkıyor ortaya..sence cor meli denemeliiyim? fikir verirsen çok sevinirim..çünkü nclerin rengi doğal diye takılıyorum sadece..başka hiç bir renk denemesi yapmadım..kendi gözümü bir iki ton açtığı için de kimse gözümde lens olduğunu farketmiyor..ama şu kayma ve bi taraftan taşma yokmu o beni deli ediyo..gözüme oturmuyor..cor mel denesem oturur diye düşnüyorum..cor mel nc melden dahamı açık duruyor kullanan varmı bilmiyorum..nc mel beni fazla açmıyor..

gözlerim baya açık kahverengi, etrafı koyu kalın hareli, yeşil dursun istiyorum ama kesinlikle doğal olsun hep kullanıcam nc cristal mi, cor mel mi yardım ediin:18:
gözlerin benim gibi ela ve kendinden koyu hareliise sakın nc alma derim..nc meller hem ela gözü fazla açmıyor..hemde göz çapına göre kayma yapabiliyor..bende nc kullandım 2 defa sipariş ettim bugüne kadar..bence cor mel almalısın.bende cor düşünüyoru mantıken cor meller haresiz ee zaten gözümüzde kkalın bi hare var sa nc gibi duracaktır zaten..hem corların gözü daha fazla açtığı söyleniyor..sen yinede vetmana danış derim..ama sitede okuduğum kadarıyla yorumlara göre cor mel serisi daha açık bi yeşil

bu göz lens gibi durmuyo doğal göz rengi olabilirmi??pörtleme yok gözde..pupil geçiside belirsiz

canım yandan cekımlerın de portleklı fotoları da mevcut
tatlım lens gozlerı .bı ara bal rengı de kullandı .ama ben en cok bu rengı begendım.
ama solatıca da hangısı daha yakın bılemedım

kızlar ıcemınt pıyasaya crystal olarak sunulmadı mı ?
yoksa ıcemınt ve crystal ayrı renkler mı ?
ben ıcemıntı crystal adıyla sunuldugunu bılıyordum:44:

Son düzenleme:
canım yandan cekımlerın de portleklı fotoları da mevcut
tatlım lens gozlerı .bı ara bal rengı de kullandı .ama ben en cok bu rengı begendım.
ama solatıca da hangısı daha yakın bılemedım

evet haklısın..diğer fotolara bakınca anladım...lensmiş..ama en doğal bu fotoda çıkmış..diğerleri yandan pörtlek

evet haklısın..diğer fotolara bakınca anladım...lensmiş..ama en doğal bu fotoda çıkmış..diğerleri yandan pörtlek

evet cnm ben de en dogal bunu buldum .ve gercekten cok guzel renk .
canım crıstal ve ıcemınt hakkın da bır fıkrın var mı ?
ıcemınt pıyasaya crystal olarak sunulmadı mı ?

cnm benm senin gozlerin ela ise zaten tum soloticalar renk olark harika olur sende. nc serisi kayma yapabilior sanirim burada da takip ettigim kadari ile sikayet eden arkadaslar olmustu. bana kucuk gelse de kayma yok ilginctir. sanirim cor ya da charm da kayma durumu daha az kiside. cor mel benm en begendigim solotica lensi. arada koyulastirio solotica boyamasini malesef ama bence her zmn guzel ve doal. nc melden daha acik durur die dusunuorm ki deneme yaptigimda da o sekildeydi ama boyamalar degisebilior tabi bir ara sanirim nc mel ile ayni tonlardaydi corlar da yanlis hatirlamiorsam. ama yapi olarak nc den azcik daha opak hem de harenin olmayisi da daha acik gorunmesini saglior sanki. nc mel acikcasi benim de gozumu cok acmior kapali alanda nerdeyse beli bile deil gunes gelince harika bir renk oluor ama genelde direk isik gelmedigi icin gercekten anlasilmior. hatta bir ara sirf bu yuzden albume kendi gozumle nc mel karsilastirmali resim eklemistim dedigin gibi 1-2 ton fark belki. doallikta ustune yok tabi.. cor mel kayma yapar mi bilemiorm cnm goz capini fln olcumlerini yaptirip aslinda ona gore karar ver istersen.:26:

Kızlar size birşey sorucam, benim sol gözümde yaklaşık 1 aydır kızarıklık var hatta geceleri iyice kan oturuyor. Gözümde beyazlık kalmıyor hiç. Daha önce doktora gitmiştim damla verdi ama geçmedi 1 ay sonra tekrar gel demişti bugün gittim yine doktoruma. Hangi lensi kullandığımı falan sordu ondan olabileceğini söyledi hatta internette araştırdı baya soloticaları ama bilgiler portekizce olduğu için anlayamadı haliyle. Ben yıllık olduklarını söyledim ama bana yıllık olarak piyasaya sürülmüştür ama kullanım süresi daha kısa olabilir dedi. Hatta bana freshlooklardan örnek verdi 3 aylık piyasaya sürülüyorlar ama ömürleri 6 haftalık falan dedi kullanma lensini falan dedi. Ama ben hala lensden olmadığını düşünüyorum bu kızarıklık olayının. Bir süre yinede kullanmamaya karar verdim bakalım düzelme olucak mı diye. sizde de hiç bu şekilde sorunlar çıktı mı:26:
Okulda falan arkadaşlarım artık vampir göz olarak dalga geçmeye başladılar çok fazla dikkat çekiyor gözümün kızarıklıgı napıcam bilemiyorum haftaya başka bir doktora daha gidicem hatta acaba ona lens kullanmıyorum mu desem diye düşünüyorum.
gözümün kızarıklığı o kadar rahatsız edici bir görüntü oluşturuyorki dışarı çıkmak istemiyorum. kuruluk testi falan da yaptı ama kuruluk çıkmadı gözümde.

Son düzenleme:

canım bi ara benimde olmuştu gözüm hep akar kıpkırmızı olurdu freshlook yüzünden olmuştu
ama mikrop kapmış bencede lensten doktora gittiğimde hergün lens kabını sıcak suda kaynat diye önerdi
bide solisyonumu değiştirdim sorun geçti geçmiş olsun..

Son düzenleme:

pixim cok cok gecmis olsun cnm. gozun mikrop kapmis olabilir ya da alerjik bir durum olabilir mevsimden kaynakli sen gene doktoru ihmal etme cnm lens kabini arkadasin dedigi gibi sicak suda temizlemek iyi bir fikir ve hatta lenslerinde protein birikmesi fln gibi bisi olmussa die aosept vb. ile dezenfekte edebilirsin aklima gelenelr bunlar oldu ama gozun madem o kdr kanlanior biraz ara vermek ii olabilir die dusundum soloticalar yillik die gecior ama benm gordugum kadari ile herkese gore kullanma suresi degisebilior hem kullanis sekli, gozun hassasligi ve ne kdr siklikta kullanildigi etkilior olabilir.. ben solotica 1 yili gecse de kullanabiliorm hos dier markalarda da ayni sekilde daha uzun sure kullandigim olmustu hatta seffaf lensleri de genelde 1 aylik olmalarina ragmen sorunsuz 3 aya kadar kullanabiliorm. 3 ay sonunda da herhangi bir rahatsiz vermior ama ben artik degistiriyim madem die degistiriorm. ancak daha kisa surede gozunu rahatsiz edenler de olur tabi solotica icin de gecerlidir herhalde.
tekrar gecmis olsun umarim en kisa surede gecer cnm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…