- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.301
kızlar solatıcanın uc rengını cok karıstıyorum .
graffıte ,crystal ve ice .
bunlar bana aynı renkmıs gıbı gelıyor .
yesıl mavı karısık gıbı .
bunların tam renklerı nedır ?
ve yukarıda paylastıgım haıfa wehbe'nın lenslerı en cok hangı renge yakındır ?
Jazmine vid2 ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Adriana Outside ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Livia Inside Video "www.fxeyes.com" - YouTube!
kızlar alıcak olsaydınız hangisini alırdınız hadi bakalım fikirlerinize ihtiyacım var
gözlerim baya açık kahverengi, etrafı koyu kalın hareli, yeşil dursun istiyorum ama kesinlikle doğal olsun hep kullanıcam nc cristal mi, cor mel mi yardım ediin:18:
Gamzlm selam, benim de gözlerim acik renk ela yeşil acik kahve arasında değişiyor. Arzu hanım bana cristal önermişti ben cristal aldım, eger görmek istersen beni ekleyebilirsin canim albüm olarak ekledim cristalleri..
springcim işte aynen bende de nc meller buyuk kaldı,tutunamadılargozlerım cok kucuk,çapını olcturmedım ama muhtemel solotıcaların en kucugu bana olur gıbı gelıo ama hangı serıdır,standart mıdır? Napıcamı bılemedım yoksa cok guzel renk,dogallık:18:
Uzun zamandır bakamamıştım bir açtım kaldığım yerden amanın...
Harika olmuş bu rengi öbürüyle kıyas kabul etmez!! iyi ki koyulaştırmışsın canım güle güle kullan süpper olmuş :==)))
springcim nc mel ben de kullaniorm ve benm de gozlerimin renkli kismi iri ve aynen anlattigin gibi renkli kisim tasior nc melden. hatta senin gibi benm de koyu hareli kendi gozum. bu durum nclerde oluor benm ama cor serisinde ucu ucuna kurtarior nc serisi azcik daha kucuk benm de ilk nc lensimdi ve sanirim son oldu bir daha bu nedenden dolayi nc dusunmuorm. ben de herhangi bir kayma yok ya da batma ve goruntu de cok kotu gorunmuor aslinda koyu haresi oldugu icin ncnin ama ben hareli gorunum istemiorm. tasan gozumle birlesen hare kalin koyu bir hare olusturuor ve lensin de rengini daha koyu gorunmesine neden oluor genel bakinca ya da bana oole gelior.. cnm yalniz deilsin diebilirimcor serisi buyuk gozler icin onerebilirim en azindan bana daha uygun oluor ama senin gozlerin benmkinden de buyuk mudur ne kdr tasma oluor nc ile sen de bilemiorm tabi cor da kucuk gelir mi sana? denedin mi?
kizlar bu gozun capi yani buyuk kucuk olusu, ve de base curve (8.4, 8.6, 8.7 dedigimiz kisim) olayina bir aciklik getireyim sanirim bazi arkadaslar yanlis bir bilgi edinmis. ben de doktorla da gorustukten sonra biraz arastirma yaptim.
lensin uzerinde de yazan, BC denilen, lens secmede ASIL ONEMLI olan olcu (cunku lensin rahatligi tamamen buna bagli):
Eki Görüntüle 392561
yukaridaki resim "ayni capta" ama farkli base curve olcusune sahip iki farkli lensin karsilastirilmasi. yani gozunun renkli kisminin buyuklugu tamamen ayni olan iki kisinin BC degeri farkli oldugunda kullanacagi lensin de olcusunun farkli olmasi gerekir. resimde "steep" dedigi daha sivri, "flat" dedigi ise yuzeyin daha duz oldugu anlamina geliyor.
bahsettiginiz 8li rakam ile daha once de dedigim gibi lensin bombesinin gozunuzle uyup uymadigina bakilir. sizin gozunuz 8.4 ise daha sivri demektir bu rakam buyudukce irisin bombesi de daha azaliyor. lens firmalarinin cogunda (mesela cibavision) 2 veya 3 cesit yaparlar, 8.3 - 8.6 gibi secenekler sunarlar. soloticada boyle bir durum yok ama 8.7 zaten ortalama bir rakam yani cogunluga uyan bir olcu oldugundan onu secmisler.
lensin goze tam oturmadigi durumlarda oksijen ve gozyasi gecisinin daha az olmasi, goz kurulugu, protein toplanmasi, kasinma, kizarma, rahatsizlik hissi vb sorunlar ortaya cikabilir.
gozunde astigmatizm olanlarda kornea duzgun olmadigindan lens goze dogru duzgun oturmayabilir bile. eger numarasi buyukse boyle durumlarda ozel lens yaptirilir bu da normalinden (ve hatta diger numaralilardan da) pahalidir. genelde bombe tam ortada degil de bir yone dogru kaymistir bu astigmatizm durumunda. bende biraz var ama 0.50 kadar o yuzden normal lens takiyorum.
astigmatizm:
Eki Görüntüle 392571
neyse uzun lafin kisasi gozunuz olcum sonucu eger 8.7'den kucuk cikmissa kayma yasamaniz muhtemel demektir o zaman daha risksiz bir seriye yonelebilirsiniz hidrocor gibi (seriler arasinda biraz fark var ve biz bunu olcemiyoruz malesef ama NC serisi kaymaya daha musait bunu biliyoruz, charm serisi ile ilgili bir bilgim yok hic denemedim Arzu hanima [vetman] sormak lazim)
bunun disinda eger gozunuzun capi kucukse lens yanlardan tasma yapabilir, veya buyukse lensin kenarlarindan gozunuz biraz tasabilir. bu da farkli birsey. solotica sanirim 12 mm civari yapiyor renkli kismi :44:ama seriler arasinda bu acidan bir degisiklik var mi bilemiyorum.
canım çok güzel bilgiler vermişsin..bende nc meller ufak alıyo gözüm taşıyor alttan ve kayma yapıyo kimi tarafın haresi çok kalın kimi taraf ince duruyo..çakışıyor yani kendi gözüme ait hare ile..göz çapımı ölçtürmedim..ben mi standart dışıyım bilmiyorum..napmalıyım..arzu hanıma göz çapımı versem bil ondakilerde standart..hangi seriyi kullansam oturur şaşıyorum..zaten mel renginden şaşmam.nc ler küçük kalıyosa corlaramı yönelsem diyorum..haresiz bir seri evet ama bende zaten hare var..küçük bile gelse gözümde nc gibi ince hareli durur diye düşünüyorum..yanlışmıyım? fikri olan varmı acaba??
gözlerin benim gibi ela ve kendinden koyu hareliise sakın nc alma derim..nc meller hem ela gözü fazla açmıyor..hemde göz çapına göre kayma yapabiliyor..bende nc kullandım 2 defa sipariş ettim bugüne kadar..bence cor mel almalısın.bende cor düşünüyoru mantıken cor meller haresiz ee zaten gözümüzde kkalın bi hare var sa nc gibi duracaktır zaten..hem corların gözü daha fazla açtığı söyleniyor..sen yinede vetmana danış derim..ama sitede okuduğum kadarıyla yorumlara göre cor mel serisi daha açık bi yeşilgözlerim baya açık kahverengi, etrafı koyu kalın hareli, yeşil dursun istiyorum ama kesinlikle doğal olsun hep kullanıcam nc cristal mi, cor mel mi yardım ediin:18:
kızlar ; haifa wehbe'nın lenslerı crystal rengıne cok benzıyor .yanılıyormuyum acaba ?
ice de olabılır bılemedım sımdı .nedır sızce arkadaslar
bu göz lens gibi durmuyo doğal göz rengi olabilirmi??pörtleme yok gözde..pupil geçiside belirsiz
canım yandan cekımlerın de portleklı fotoları da mevcut
tatlım lens gozlerı .bı ara bal rengı de kullandı .ama ben en cok bu rengı begendım.
ama solatıca da hangısı daha yakın bılemedım
evet haklısın..diğer fotolara bakınca anladım...lensmiş..ama en doğal bu fotoda çıkmış..diğerleri yandan pörtlek
bambam merhaba canım..benim gözlerim çok büyük eşşek gözü gibi olmamasına ragmen gözümün renkli kısmı lensten taşıyor..şimdiye kadar sadece nc mel denedim.başka renk hiçaklıma gelmedi..nec deki doğal renkten dolayı..renk benim gözümü fazla açmadı zaten gözüm açık ela...ancak cor meli düşünmedim değil..cor melde eger gözüme küçük gelse bile benim kendi gözümün doğal haresiyle birleşine nc mel etkisi yaratır di düşünüyorum..nc mel taktığım zaman benim göz harem ile ncnin zaten gözüme ufak gelen haresi birleşince kalın bi çercee ve kayma çıkıyor ortaya..sence cor meli denemeliiyim? fikir verirsen çok sevinirim..çünkü nclerin rengi doğal diye takılıyorum sadece..başka hiç bir renk denemesi yapmadım..kendi gözümü bir iki ton açtığı için de kimse gözümde lens olduğunu farketmiyor..ama şu kayma ve bi taraftan taşma yokmu o beni deli ediyo..gözüme oturmuyor..cor mel denesem oturur diye düşnüyorum..cor mel nc melden dahamı açık duruyor kullanan varmı bilmiyorum..nc mel beni fazla açmıyor..
Kızlar size birşey sorucam, benim sol gözümde yaklaşık 1 aydır kızarıklık var hatta geceleri iyice kan oturuyor. Gözümde beyazlık kalmıyor hiç. Daha önce doktora gitmiştim damla verdi ama geçmedi 1 ay sonra tekrar gel demişti bugün gittim yine doktoruma. Hangi lensi kullandığımı falan sordu ondan olabileceğini söyledi hatta internette araştırdı baya soloticaları ama bilgiler portekizce olduğu için anlayamadı haliyle. Ben yıllık olduklarını söyledim ama bana yıllık olarak piyasaya sürülmüştür ama kullanım süresi daha kısa olabilir dedi. Hatta bana freshlooklardan örnek verdi 3 aylık piyasaya sürülüyorlar ama ömürleri 6 haftalık falan dedi kullanma lensini falan dedi. Ama ben hala lensden olmadığını düşünüyorum bu kızarıklık olayının. Bir süre yinede kullanmamaya karar verdim bakalım düzelme olucak mı diye. sizde de hiç bu şekilde sorunlar çıktı mı:26:
Okulda falan arkadaşlarım artık vampir göz olarak dalga geçmeye başladılar çok fazla dikkat çekiyor gözümün kızarıklıgı napıcam bilemiyorum haftaya başka bir doktora daha gidicem hatta acaba ona lens kullanmıyorum mu desem diye düşünüyorum.
gözümün kızarıklığı o kadar rahatsız edici bir görüntü oluşturuyorki dışarı çıkmak istemiyorum. kuruluk testi falan da yaptı ama kuruluk çıkmadı gözümde.
Kızlar size birşey sorucam, benim sol gözümde yaklaşık 1 aydır kızarıklık var hatta geceleri iyice kan oturuyor. Gözümde beyazlık kalmıyor hiç. Daha önce doktora gitmiştim damla verdi ama geçmedi 1 ay sonra tekrar gel demişti bugün gittim yine doktoruma. Hangi lensi kullandığımı falan sordu ondan olabileceğini söyledi hatta internette araştırdı baya soloticaları ama bilgiler portekizce olduğu için anlayamadı haliyle. Ben yıllık olduklarını söyledim ama bana yıllık olarak piyasaya sürülmüştür ama kullanım süresi daha kısa olabilir dedi. Hatta bana freshlooklardan örnek verdi 3 aylık piyasaya sürülüyorlar ama ömürleri 6 haftalık falan dedi kullanma lensini falan dedi. Ama ben hala lensden olmadığını düşünüyorum bu kızarıklık olayının. Bir süre yinede kullanmamaya karar verdim bakalım düzelme olucak mı diye. sizde de hiç bu şekilde sorunlar çıktı mı:26:
Okulda falan arkadaşlarım artık vampir göz olarak dalga geçmeye başladılar çok fazla dikkat çekiyor gözümün kızarıklıgı napıcam bilemiyorum haftaya başka bir doktora daha gidicem hatta acaba ona lens kullanmıyorum mu desem diye düşünüyorum.
gözümün kızarıklığı o kadar rahatsız edici bir görüntü oluşturuyorki dışarı çıkmak istemiyorum. kuruluk testi falan da yaptı ama kuruluk çıkmadı gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?