- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.321
Kızlar size birşey sorucam, benim sol gözümde yaklaşık 1 aydır kızarıklık var hatta geceleri iyice kan oturuyor. Gözümde beyazlık kalmıyor hiç. Daha önce doktora gitmiştim damla verdi ama geçmedi 1 ay sonra tekrar gel demişti bugün gittim yine doktoruma. Hangi lensi kullandığımı falan sordu ondan olabileceğini söyledi hatta internette araştırdı baya soloticaları ama bilgiler portekizce olduğu için anlayamadı haliyle. Ben yıllık olduklarını söyledim ama bana yıllık olarak piyasaya sürülmüştür ama kullanım süresi daha kısa olabilir dedi. Hatta bana freshlooklardan örnek verdi 3 aylık piyasaya sürülüyorlar ama ömürleri 6 haftalık falan dedi kullanma lensini falan dedi. Ama ben hala lensden olmadığını düşünüyorum bu kızarıklık olayının. Bir süre yinede kullanmamaya karar verdim bakalım düzelme olucak mı diye. sizde de hiç bu şekilde sorunlar çıktı mı:26:
Okulda falan arkadaşlarım artık vampir göz olarak dalga geçmeye başladılar çok fazla dikkat çekiyor gözümün kızarıklıgı napıcam bilemiyorum haftaya başka bir doktora daha gidicem hatta acaba ona lens kullanmıyorum mu desem diye düşünüyorum.
gözümün kızarıklığı o kadar rahatsız edici bir görüntü oluşturuyorki dışarı çıkmak istemiyorum. kuruluk testi falan da yaptı ama kuruluk çıkmadı gözümde.
cnm benm senin gozlerin ela ise zaten tum soloticalar renk olark harika olur sende. nc serisi kayma yapabilior sanirim burada da takip ettigim kadari ile sikayet eden arkadaslar olmustu. bana kucuk gelse de kayma yok ilginctir. sanirim cor ya da charm da kayma durumu daha az kiside. cor mel benm en begendigim solotica lensi. arada koyulastirio solotica boyamasini malesef ama bence her zmn guzel ve doal. nc melden daha acik durur die dusunuorm ki deneme yaptigimda da o sekildeydi ama boyamalar degisebilior tabi bir ara sanirim nc mel ile ayni tonlardaydi corlar da yanlis hatirlamiorsam. ama yapi olarak nc den azcik daha opak hem de harenin olmayisi da daha acik gorunmesini saglior sanki. nc mel acikcasi benim de gozumu cok acmior kapali alanda nerdeyse beli bile deil gunes gelince harika bir renk oluor ama genelde direk isik gelmedigi icin gercekten anlasilmior. hatta bir ara sirf bu yuzden albume kendi gozumle nc mel karsilastirmali resim eklemistim dedigin gibi 1-2 ton fark belki. doallikta ustune yok tabi.. cor mel kayma yapar mi bilemiorm cnm goz capini fln olcumlerini yaptirip aslinda ona gore karar ver istersen.:26:
Gamzlm selam, benim de gözlerim acik renk ela yeşil acik kahve arasında değişiyor. Arzu hanım bana cristal önermişti ben cristal aldım, eger görmek istersen beni ekleyebilirsin canim albüm olarak ekledim cristalleri..
insuline albümünü inceledim çok teşekkür ederimcor mel ve nc cristal arasında kaldım gözlerim bal rengi, ne tercih etmeliyim bilmiyorum, karar versem sipariş vercem veremedim bir türlü mesela cristalde güneşte lens beyaz noktacık noktacık duruyo mu kaynaşıyo mu, kısaca bir kaç cümleyle cristalle ilgili birşeyler söyleyebilir misin:26 tepkiler, memnuniyet falan:))
merhaba bambam:) bir şey sormak istiyorum cor mel ve nc cristal arasında kaldım, gözlerim baya açık kahve, bal rengi denebilir, etrafında koyu haresi var,mel rengini çok seviyorum ama pınaxın cristali, senin cor ice'ın aklımı karıştırıyor:18: cristal ve ice gibi göz rengini baya değiştiren lensler hoşuma gidiyo, ama bu dediklerimin güneşte bariz beyaz noktalı durduğu bir resim görmüştüm o yüzden kafam karışık, sen neyi tavsiye edersin, ice kullanırken nasıl hissediyorsun, bir de etrafındakilerin tepkileri nasıl, hangisini tercih etmeliyim biraz yardımcı olur musun bana acabaa:26:
cnm merhabalar :) ben de mel rengini cok seviorm ozellikle cor da ama onun kadar crystali de begeniorm ikisi de harika lensler bence. eger ki acik renk dusunuorsan crystal derim ben. cor ice icin hep guzel yorumlar aldim ancak guneste beyaz nokta durumunda haklisin yakindan bakildiginda belli eder crystal bu acidan daha doal olabilir diye dusunuorm kullanmadim ancak burada yorumlardan ve resimlerden takip ettigim kadari ile. bir daha acik renk bir lens aldigimda ice deil ben de crystal ya da icemint dusunurum.:26:
bu arada pinaxcimin da crystali yakior tabi harika bence de insanin aklina girmior deil gercekten de hihihi
çok tatlısın bambam:) albümünü falan inceledim iceların tam yüzdeki duruşları için, çok beğendim seniibide kendime yakın buldum,benim de kocam dövmem var sırtımda,kulakta boydan boya küpe dizmeler falan , hızmamda var benim, bide göbeğime piercing yaptırırsam rahatlıcam sen de seviyorsun farklı olmayı galiba:) bilmiyorum böyle çarpıcı bakışlar genelde gri-yeşil ve gri-mavi gözlerde yakalanıyor gibi geliyo, ama bilmiyorum nasıl durur, bide açık renk gözde cristal resmi bulamadım pek fazla:18: senle pınax var elimde örnek olarak, en iyisi aliyim ya içimde kalmasın, çünkü mel yakışsa bile içimde kalıcaktı, bu yakışmassa da alırım sonra meli kaçmıyo ya demi
gamzlm sen tatlisin asil ne guzel sirin seyler yazmissin tesekkur ederimtarzlarimiz zevklerimiz de tutuor belli ki seninle seviorm ben de dovme piercing burunda ve gobekte bende de var. gobek cok zahmetli deil cabuk gecior diebilirim piercing tamam da dovmeden uslanmiorm malesef haklisin guzelim carpici bakislar icin bence de acik renk grilik iceren renkler sart. inan ben de suan solotica alior olsam en buyuk kararsizligim benm de cor mel mi crystal mi buna kesin bir cvp bulamiorm o yuzden parami ayarlayip ikisini birden mi alsam diyerek bekledim bunca zmn secemiorm valla acikmis tabanin da ikisi de guzel olucak eminim o yuzden suan canin hangisini istiorsa ona takil ay acaba cor mel crystal karsilastirmali foto var miydi forumda? olan var mi arkadaslar? ama bence carpici dusunuorsan crystal daha uyar tanimina cor mel biraz daha sakin bir renk sanki :26:
ayrica seni opuorm cokca tatli sozlerin ve ictenliginden
gamzlm sen tatlisin asil ne guzel sirin seyler yazmissin tesekkur ederimtarzlarimiz zevklerimiz de tutuor belli ki seninle seviorm ben de dovme piercing burunda ve gobekte bende de var. gobek cok zahmetli deil cabuk gecior diebilirim piercing tamam da dovmeden uslanmiorm malesef haklisin guzelim carpici bakislar icin bence de acik renk grilik iceren renkler sart. inan ben de suan solotica alior olsam en buyuk kararsizligim benm de cor mel mi crystal mi buna kesin bir cvp bulamiorm o yuzden parami ayarlayip ikisini birden mi alsam diyerek bekledim bunca zmn secemiorm valla acikmis tabanin da ikisi de guzel olucak eminim o yuzden suan canin hangisini istiorsa ona takil ay acaba cor mel crystal karsilastirmali foto var miydi forumda? olan var mi arkadaslar? ama bence carpici dusunuorsan crystal daha uyar tanimina cor mel biraz daha sakin bir renk sanki :26:
bide burnunda accuk müdahale varmış sanırım, bende diyorum adaletin bu mu dünyaaavar ya yıllardır aradığım kişisin, nimetsin şuan bende düşünüyorum tabiki bikaç sene sonra, çook azcık kemer var, kimi belli bile olmuyo diyo ama ben böle senin gibi okka burun istiyorum hiç de karşı değilim, bence insan kendine yakıştırdığı sürece dışardan müdahale mübahtır bu mesele için de yardımını alcam kesin sayende karar verdim nc cristal alıyorum ohh beaa
sordum bir kişiye daha, araştırıyorum ama kararımı verdim gibi, valla sayende ne dedin bilmiyorum ama ikna oldum resmen
merhaba nergis hanım yurtdışınada göndriyorum cüzzi kargo ücreti var 10-15 tl kargo ücretiyle 1 haftada ulaşıyor forumda beste arkadaşımız var o norveçte onada gönderdim mesela mel ve ocre:)
rewendd için yakın çekilmiş cristal resmi ekliyorum:)
Eki Görüntüle 388397
Jazmine vid2 ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Adriana Outside ([url]www.fxeyes.com) - YouTube[/url]
Livia Inside Video "www.fxeyes.com" - YouTube!
kızlar alıcak olsaydınız hangisini alırdınız hadi bakalım fikirlerinize ihtiyacım var
canım burdaki adriana değil sanırım altında natural gray yazıyor,adriana çok farklı bir renk fxeyes ta çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?