Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canım öncelikle çook çook geçmiş olsun geçen yıl benmde taam bu zamanlar gözlerim resmen kan çanağı gibi olmuştu hemşireym diyee hergün gidiyodum göz polk.ne ona rağmen damlalar fln pek bi işe yaramadı senin dediğin gibii sonraa yaz geldii geçtii birdee gözünde kuruluk var demişlerdi bisürüde onun damlalarını kullandım ama şimdii düşününce allerjiymiş meğer lensimde ozaman b&l du geçen gün yinee eskii yaşadığım yeree kii yazın taşındım ordan gittiğimde aynıı oldu gözümün birii hemen kıpkırmızı oldu bendee yanımdan onadron göz damlamıı ayırmaz oldum süreklii kullanmamak lazım ben azçok farmakoloji bilgime dayanarak kendim aldım kimse yazmadıı yinee bi uzmanaa danış belkii ciddi bişey olabiilir bende sadecee yaşadığıım ve halaa başımaa geleni paylaşmak istedim canım...

merhaba bambam:) bir şey sormak istiyorum cor mel ve nc cristal arasında kaldım, gözlerim baya açık kahve, bal rengi denebilir, etrafında koyu haresi var,mel rengini çok seviyorum ama pınaxın cristali, senin cor ice'ın aklımı karıştırıyor:18: cristal ve ice gibi göz rengini baya değiştiren lensler hoşuma gidiyo, ama bu dediklerimin güneşte bariz beyaz noktalı durduğu bir resim görmüştüm o yüzden kafam karışık, sen neyi tavsiye edersin, ice kullanırken nasıl hissediyorsun, bir de etrafındakilerin tepkileri nasıl, hangisini tercih etmeliyim biraz yardımcı olur musun bana acabaa:26:

Gamzlm selam, benim de gözlerim acik renk ela yeşil acik kahve arasında değişiyor. Arzu hanım bana cristal önermişti ben cristal aldım, eger görmek istersen beni ekleyebilirsin canim albüm olarak ekledim cristalleri..

insuline albümünü inceledim çok teşekkür ederim cor mel ve nc cristal arasında kaldım gözlerim bal rengi, ne tercih etmeliyim bilmiyorum, karar versem sipariş vercem veremedim bir türlü mesela cristalde güneşte lens beyaz noktacık noktacık duruyo mu kaynaşıyo mu, kısaca bir kaç cümleyle cristalle ilgili birşeyler söyleyebilir misin:26 tepkiler, memnuniyet falan:))

springcim ben anladım canım senın durumunu pekı sen bılıyo musun çap olarak en kucugu hangisidir? Ya da standart mıdır? Tutunması acısındaan cor mel,nc melden daha mı ii tutunuyo?:26:

Canim öncelikle tesekkur ederim guzel yorumların icin, bana kalırsa tercihini belirleyen şey renk olmalı, cristaller soğuk gri-yeşil bir renkte, ama mel daha sicak bir renk. Güneş'te noktanın filan görünmüyor gozle kaynaşıyor ama bana kalırsa meller kadar doğal degil cristaller. Goz koyulastikca daha da belirgin oluyor ama acik gözde daha doğal. Meller ki özellikle nc ve cor serileri bence özellikle acik renk gözlerde cok daha guzel oluyor. Ben de bir sonraki tercihimi nc mel olarak kullanıcam sanırım )

cnm merhabalar :) ben de mel rengini cok seviorm ozellikle cor da ama onun kadar crystali de begeniorm ikisi de harika lensler bence. eger ki acik renk dusunuorsan crystal derim ben. cor ice icin hep guzel yorumlar aldim ancak guneste beyaz nokta durumunda haklisin yakindan bakildiginda belli eder crystal bu acidan daha doal olabilir diye dusunuorm kullanmadim ancak burada yorumlardan ve resimlerden takip ettigim kadari ile. bir daha acik renk bir lens aldigimda ice deil ben de crystal ya da icemint dusunurum. :26:

bu arada pinaxcimin da crystali yakior tabi harika bence de insanin aklina girmior deil gercekten de hihihi

Son düzenleme:

çok tatlısın bambam:) albümünü falan inceledim iceların tam yüzdeki duruşları için, çok beğendim senii bide kendime yakın buldum,benim de kocam dövmem var sırtımda,kulakta boydan boya küpe dizmeler falan , hızmamda var benim, bide göbeğime piercing yaptırırsam rahatlıcam sen de seviyorsun farklı olmayı galiba:) bilmiyorum böyle çarpıcı bakışlar genelde gri-yeşil ve gri-mavi gözlerde yakalanıyor gibi geliyo, ama bilmiyorum nasıl durur, bide açık renk gözde cristal resmi bulamadım pek fazla:18: senle pınax var elimde örnek olarak, en iyisi aliyim ya içimde kalmasın, çünkü mel yakışsa bile içimde kalıcaktı, bu yakışmassa da alırım sonra meli kaçmıyo ya demi

gamzlm sen tatlisin asil ne guzel sirin seyler yazmissin tesekkur ederim tarzlarimiz zevklerimiz de tutuor belli ki seninle seviorm ben de dovme piercing burunda ve gobekte bende de var. gobek cok zahmetli deil cabuk gecior diebilirim piercing tamam da dovmeden uslanmiorm malesef haklisin guzelim carpici bakislar icin bence de acik renk grilik iceren renkler sart. inan ben de suan solotica alior olsam en buyuk kararsizligim benm de cor mel mi crystal mi buna kesin bir cvp bulamiorm o yuzden parami ayarlayip ikisini birden mi alsam diyerek bekledim bunca zmn secemiorm valla acikmis tabanin da ikisi de guzel olucak eminim o yuzden suan canin hangisini istiorsa ona takil ay acaba cor mel crystal karsilastirmali foto var miydi forumda? olan var mi arkadaslar? ama bence carpici dusunuorsan crystal daha uyar tanimina cor mel biraz daha sakin bir renk sanki :26:
ayrica seni opuorm cokca tatli sozlerin ve ictenliginden

Son düzenleme:

bide burnunda accuk müdahale varmış sanırım, bende diyorum adaletin bu mu dünyaaa var ya yıllardır aradığım kişisin, nimetsin şuan bende düşünüyorum tabiki bikaç sene sonra, çook azcık kemer var, kimi belli bile olmuyo diyo ama ben böle senin gibi okka burun istiyorum hiç de karşı değilim, bence insan kendine yakıştırdığı sürece dışardan müdahale mübahtır bu mesele için de yardımını alcam kesin sayende karar verdim nc cristal alıyorum ohh beaa

bide burnunda accuk müdahale varmış sanırım, bende diyorum adaletin bu mu dünyaaa var ya yıllardır aradığım kişisin, nimetsin şuan bende düşünüyorum tabiki bikaç sene sonra, çook azcık kemer var, kimi belli bile olmuyo diyo ama ben böle senin gibi okka burun istiyorum hiç de karşı değilim, bence insan kendine yakıştırdığı sürece dışardan müdahale mübahtır bu mesele için de yardımını alcam kesin sayende karar verdim nc cristal alıyorum ohh beaa

bide burnunda accuk müdahale varmış sanırım, bende diyorum adaletin bu mu dünya var ya yıllardır aradığım kişisin, nimetsin şuan bende düşünüyorum tabiki bikaç sene sonra, çook azcık kemer var, kimi belli bile olmuyo diyo ama ben böle senin gibi okka burun istiyorum hiç de karşı değilim, bence insan kendine yakıştırdığı sürece dışardan müdahale mübahtır bu mesele için de yardımını alcam kesin sayende karar verdim nc cristal alıyorum ohh beaa

hehheieie cnm ilahi tesekkur ederim tatlim! tabi ki burun konusunda da bildigim kadariyla yardimci olurum merak ettiklerin varsa yazabilirsin bana acele etmene gerek yok zaten yasin kucukse hele bekle biraz daha derim lens konusunda karar verebilmene sevindim zordur bilirim hihihi cncm iisalla cok begenirsin ve icine siner merakla bekliorm (bu arada sen gene de crystal kullanan arkadaslara da bir danis tabi belki coktan sormussundur bile)

Son düzenleme:
sordum bir kişiye daha, araştırıyorum ama kararımı verdim gibi, valla sayende ne dedin bilmiyorum ama ikna oldum resmen

sordum bir kişiye daha, araştırıyorum ama kararımı verdim gibi, valla sayende ne dedin bilmiyorum ama ikna oldum resmen

hahhahhaa desene begenmezsen yaktin cirami ben kendim karar verebilsem ikisi arasinda seni nasil ikna ettiysem kendimi de etseydim ya
hos ben suan lens takamiorm gozlerim isyanlarda idi gozlukle takiliorm ara sira seffaf takiorm ama yazin dusunuorm bir tane almayi ya cor mel ya crystal den birini. ikisini de almak isterim aslina bakarsan
sen gene de crystal kullanan arkadastan yorum bekle hayatim sonucta ben gormedim crystali buradaki resimler disinda ama az cok kafanda netlesti belli ki hayirli olsun merakla beklicem

Son düzenleme:

cnm tsk ler sayemde öcü gıbı cıkmıs arkadas saka bır yana crystal ı almaya karar verdım bugun yarın sıpars verırım ya bılıyorum cok oluyorum ama bu senden aldıgım 3. lens olcak hanı bı renk tuttrmak ıstıyorum cor ıce mı daha dogal cyrstalmı kızlar ve sevgılı vetman..lutfen vp verın dugunumde takıcam hemde onemlı

2 gündür sahibinden.com'a giriyorum. vetmanin ilanlarını göremiyorum.
arzu hanım artık satış yapmıyormu ?

fxeyes da adriana çok güzel bunlarda opakmı acaba ve videolarda çok pörtlek duruyorlar, yapılarının kalın olduğunu duydum bilgisi olan varmıı

canım burdaki adriana değil sanırım altında natural gray yazıyor,adriana çok farklı bir renk fxeyes ta çünkü

ton olarak değiştirilebildiğinden öyle çıkmış olabilir canım
ama tabi natural gray da olabilir yinede begendiklerim bunlar
ama jasminede karar kıldım hem doğal durur hemde tenime yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…