Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

livia ve adriana çok hoş fxeyes ta bayıldımm,ama adrianayı iki farklı renkte göstermişler you tube da biri çok tatlı grimsi diğeri ise koyu bir renk mavimsi:26:

kızlar ; haifa wehbe'nın lenslerı crystal rengıne cok benzıyor .yanılıyormuyum acaba ?
ice de olabılır bılemedım sımdı .nedır sızce arkadaslar

herzaman lensler resımlerde olgugundan farklı cıkıyor hepımız bılıyoruz bende crıstalde var bu renk crıstalle yakından uzaktan uyusmuyor helekı koyu renk gozluysenız benım koyu kahve rengı gozumde crıstaller nc melın bı ton acıgı durdu.
bu renk suanda kullanmakta oldugum quartzoya cok cok benzıyor .ama emın ol crıstalle alakası yok crıstal goz rengını acmıyor cok cok dogal bır lens ama reımlerdekı gıbı degıl

livia ve adriana çok hoş fxeyes ta bayıldımm,ama adrianayı iki farklı renkte göstermişler you tube da biri çok tatlı grimsi diğeri ise koyu bir renk mavimsi:26:

livia ve adriana çok riskli canım yorumları okudum satışa çıkaranlar var yani benim için doğallık önemli çünkü kozmetik değil günlük kullanıcam
ve bronzlaştığım için çok yapay barbie kızlar gibi olmak istemiyorm güzel göz rengi en önemlisi parlayan mat olmayan bi mavi yşil tam benlik

sen hangi rengi düşünüyorsun canım adriana doğal durmazmı sence

sen

sen jazmini koyultmayımı düşünüyorsun canım

gözünüzde lens var ken kesinlikle kaşımayın arkadaşlar mikrop alması çok kolay gözlerin..

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için, bir süre kullanıma ara vericem birde dediğiniz gibi lens kabımı dezenfekte edicem ilk defa duymuştum bunu öğrendiğim iyi oldu. Hatta aosept demişsiniz o da çok mantıklı geldi onu da yapmayı düşünüyorum.
Bana da alerji gibi geliyor. Bir kere daha doktora gidip hatta alerjiyle ilgili ilaç kullanmayı düşünüyorum olmadı onadron'u deniyeceğim birde. Tekrardan hepinize teşekkür ederimm

kizlar ben livia siparisi verdim, uzun zamandir dusunuyordum bilenler bilir kararsizliktan olecektim aylardir, sonunda liviada karar kildim
fxeyes da mail atmis daha yeni bir renk oldugu icin hakkinda hic review yok alinca bir video hazirlarsaniz seviniriz vs
yani bir video yapip youtube'a koyucam gelince bakalim nasil olacak umarim iyi bir secim yapmisimdir
rengi koyultmuyorlar orijinal ton olacak zaten cok asiri acik bir renk degil
gelmesi 9-10 haftayi bulacak ben de o arada sabirsizliktan catlarim heralde
galeniacigim senin de jazmine resimlerini bekliyorum ayni tarihlerde :) sen de bu aralar aliyordun sanirim, hemen hemen ayni zamanda elimize gecer

siz çözmüşsünüz bu işi hakkaten yaa göz rengimi koyiim bi, o şekilde daha yardımcı olur değil mi, insan kendi gözü için yeterince dürüst olamıyo h ttp://f1204.hizliresim.com/w/n/4phqp.jpg (h'den sonraki boşluğu silip adres boşluğuna yapıştırmak gerekiyor:)) bu az ışıklı ortamda güneş altında daha açık haliyle, ama güneşe bakıp resim çekemiyorum bu göz rengine mel mi yoksa cristal mi?:18:

Merhabalar, üniversite yıllarımda lens kullanıyordum (freshlook gri ve yeşil kullanmıştım )ama son aldığım lensleri kullanmaya öyle üşenmiştim ki araya vermiştim şimdi burada bir süredir takip ediyorum yine heveslendim ve biraz araştırma yaptım :126:gözlerim siyaha yakın koyu kahverengi, büyük de değiller.. istediğim renk de kahverengi ağırlıklı elamsı bir renk ama güneşte sarı sarı parlamasını da istemiyorum, koyu dursunlar.. bu durumda ocre renk tonu uygun gibi geldi, nc serilerinin kayma sorunuyla ilgili pek çok mesaj okudum, charm modellerinin de ring kısmı çok kalın geldi, hidrocor modellerini genel olarak beğenmiştim taa ki bunları görene kadar :

böyle acayip bulanık bir renk olmuş hiç hayal ettiğimle ilgisi yok..
istediğim göz rengi de yaklaşık olarak şöyle :

bir de nil arkadaşımızın videosunu izledim ondaki ocrelerin rengini de çok beğendim onlar da charmmış. : http://www.kadinlarkulubu.com/konta...graflarimizi-paylasalim-116.html#post16761347

bu lensler yıllık olunca, alıp pişman olmak istemiyorum fikir verirseniz sevinirim ,teşekkürler :26:

jasmin adrianadan daha dikkat çekici bir renk ama acayip cart bir yeşil bildiğim kadarıyla:26:

sen alda resimlerini paylaşırsın canım bende karar veririm buarada

sen

sen jazmini koyultmayımı düşünüyorsun canım

evet canım alıp 7 ton koyultulmuş halini alıcam çok doğal ve ben yeşil göz hastasıyım
adrianalarla dışarı çıkamam diye düşünüyorum kimse sormasın lens mi? diye
amaç bu

canım benim aynı anda karar verdik zaten
ben sana livianın çok yakışacağını düşünüyorum
güzele ne yakışmazz
bakalım jasminelerde bende nasıl olucak bende merak ediyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…