- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.341
kızlar ; haifa wehbe'nın lenslerı crystal rengıne cok benzıyor .yanılıyormuyum acaba ?
ice de olabılır bılemedım sımdı .nedır sızce arkadaslar
livia ve adriana çok hoş fxeyes ta bayıldımm,ama adrianayı iki farklı renkte göstermişler you tube da biri çok tatlı grimsi diğeri ise koyu bir renk mavimsi:26:
livia ve adriana çok riskli canım yorumları okudum satışa çıkaranlar var yani benim için doğallık önemli çünkü kozmetik değil günlük kullanıcam
ve bronzlaştığım için çok yapay barbie kızlar gibi olmak istemiyorm güzel göz rengi en önemlisi parlayan mat olmayan bi mavi yşil tam benlik
senlivia ve adriana çok riskli canım yorumları okudum satışa çıkaranlar var yani benim için doğallık önemli çünkü kozmetik değil günlük kullanıcam
ve bronzlaştığım için çok yapay barbie kızlar gibi olmak istemiyorm güzel göz rengi en önemlisi parlayan mat olmayan bi mavi yşil tam benlik
canım bi ara benimde olmuştu gözüm hep akar kıpkırmızı olurdu freshlook yüzünden olmuştu
ama mikrop kapmış bencede lensten doktora gittiğimde hergün lens kabını sıcak suda kaynat diye önerdi
bide solisyonumu değiştirdim sorun geçti geçmiş olsun..
gözünüzde lens var ken kesinlikle kaşımayın arkadaşlar mikrop alması çok kolay gözlerin..
pixim cok cok gecmis olsun cnm. gozun mikrop kapmis olabilir ya da alerjik bir durum olabilir mevsimden kaynakli sen gene doktoru ihmal etme cnm lens kabini arkadasin dedigi gibi sicak suda temizlemek iyi bir fikir ve hatta lenslerinde protein birikmesi fln gibi bisi olmussa die aosept vb. ile dezenfekte edebilirsin aklima gelenelr bunlar oldu ama gozun madem o kdr kanlanior biraz ara vermek ii olabilir die dusundumsoloticalar yillik die gecior ama benm gordugum kadari ile herkese gore kullanma suresi degisebilior hem kullanis sekli, gozun hassasligi ve ne kdr siklikta kullanildigi etkilior olabilir.. ben solotica 1 yili gecse de kullanabiliorm hos dier markalarda da ayni sekilde daha uzun sure kullandigim olmustu hatta seffaf lensleri de genelde 1 aylik olmalarina ragmen sorunsuz 3 aya kadar kullanabiliorm. 3 ay sonunda da herhangi bir rahatsiz vermior ama ben artik degistiriyim madem die degistiriorm. ancak daha kisa surede gozunu rahatsiz edenler de olur tabi solotica icin de gecerlidir herhalde.
tekrar gecmis olsun umarim en kisa surede gecer cnm..
canım öncelikle çook çook geçmiş olsun geçen yıl benmde taam bu zamanlar gözlerim resmen kan çanağı gibi olmuştu hemşireym diyee hergün gidiyodum göz polk.ne ona rağmen damlalar fln pek bi işe yaramadı senin dediğin gibii sonraa yaz geldii geçtii birdee gözünde kuruluk var demişlerdi bisürüde onun damlalarını kullandım ama şimdii düşününce allerjiymiş meğer lensimde ozaman b&l du geçen gün yinee eskii yaşadığım yeree kii yazın taşındım ordan gittiğimde aynıı oldu gözümün birii hemen kıpkırmızı oldu bendee yanımdan onadron göz damlamıı ayırmaz oldum süreklii kullanmamak lazım ben azçok farmakoloji bilgime dayanarak kendim aldım kimse yazmadıı yinee bi uzmanaa danış belkii ciddi bişey olabiilir bende sadecee yaşadığıım ve halaa başımaa geleni paylaşmak istedim canım...
ben de chloe'yi cok begeniyorum :)bende alırsam chloe veya livia alırım ama koyulturum sanırım 5-6 ton
icygreen gercekten cok hos bir renk yalniz cok cok acik onu kesin koyultmak lazimbende ıcygreen rengini begeniyorum gerçekten çok güzel bir renk..
bende ıcygreen rengini begeniyorum gerçekten çok güzel bir renk..
Canim öncelikle tesekkur ederim guzel yorumların icin, bana kalırsa tercihini belirleyen şey renk olmalı, cristaller soğuk gri-yeşil bir renkte, ama mel daha sicak bir renk. Güneş'te noktanın filan görünmüyor gozle kaynaşıyor ama bana kalırsa meller kadar doğal degil cristaller. Goz koyulastikca daha da belirgin oluyor ama acik gözde daha doğal. Meller ki özellikle nc ve cor serileri bence özellikle acik renk gözlerde cok daha guzel oluyor. Ben de bir sonraki tercihimi nc mel olarak kullanıcam sanırım)
jasmin adrianadan daha dikkat çekici bir renk ama acayip cart bir yeşil bildiğim kadarıyla:26:
sen alda resimlerini paylaşırsın canım bende karar veririm buarada
sen
sen jazmini koyultmayımı düşünüyorsun canım
kizlar ben livia siparisi verdim, uzun zamandir dusunuyordum bilenler bilir kararsizliktan olecektim aylardir, sonunda liviada karar kildim
fxeyes da mail atmis daha yeni bir renk oldugu icin hakkinda hic review yok alinca bir video hazirlarsaniz seviniriz vs
yani bir video yapip youtube'a koyucam gelince bakalim nasil olacak umarim iyi bir secim yapmisimdir
rengi koyultmuyorlar orijinal ton olacak zaten cok asiri acik bir renk degil
gelmesi 9-10 haftayi bulacak ben de o arada sabirsizliktan catlarim heralde
galeniacigim senin de jazmine resimlerini bekliyorum ayni tarihlerde :) sen de bu aralar aliyordun sanirim, hemen hemen ayni zamanda elimize gecer
bende alırsam chloe veya livia alırım ama koyulturum sanırım 5-6 ton
ben de chloe'yi cok begeniyorum :)
icygreen gercekten cok hos bir renk yalniz cok cok acik onu kesin koyultmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?