Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet trulycim bencede çok açık kalabilir yanlız bana adrianada çok açık gibi geldi bayağı bir buz mavisi gibi sanki ne dersin
evet aslinda adriana da biraz acik ama icy green cok cok daha acik bir renkmis yorumlar o sekilde

softlex solotica topaz alana var mı?yada fotograf olan var mı bulamıyorum da??

ustte senin icin alintiladim canim solflex topazio

ne demek istedin canim? lens rengini kim aciyor :44: oyle birsey olmaz diye biliyorum yani bazi solusyonlar rengi biraz soldursa da oyle aman aman bi acilma olmuyor sen nereden duydun?

Burada bazı arkadaşlar yazmış da ordan kafama takıldı dediğiniz gibi solüsyonla istenilen renk elde ediliyormuş . Sonuçta lensin yapısını bozar diye tahmin ediyorum . Göz yani bu tuhafıma gitti biraz :26:

Burada bazı arkadaşlar yazmış da ordan kafama takıldı dediğiniz gibi solüsyonla istenilen renk elde ediliyormuş . Sonuçta lensin yapısını bozar diye tahmin ediyorum . Göz yani bu tuhafıma gitti biraz :26:

yok canim solusyonda biraz rengin acilmasi normal lensin yapisi degismiyor ki su durumda, uzerine yapilan baski zamanla acilabiliyor ama sonucta kimyasal ile islem gormuyor lens solusyonu alt tarafi . hicbirsey olmaz :)

Vetmancımm acaba sizden hc mel alsam tutunur mu gözlerime? 2 ay kadar önce nc mel aldım ama buyuk geldı cooook kaydı,ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…