- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.361
evet aslinda adriana da biraz acik ama icy green cok cok daha acik bir renkmis yorumlar o sekildeEvet trulycim bencede çok açık kalabilir yanlız bana adrianada çok açık gibi geldi bayağı bir buz mavisi gibi sanki ne dersin
Eki Görüntüle 391908 Eki Görüntüle 391909
kızlar merak edenler için aylık topazio. arzu hanımdan alalı bikaç ay oluyor ama daha yeni açtım.cumartesi günü açtım taktım,taze taze foto çektim.
softlex solotica topaz alana var mı?yada fotograf olan var mı bulamıyorum da??
Lensin rengini açmak nasıl oluyor bir zararı yok mu ? :26:
ne demek istedin canim? lens rengini kim aciyor :44: oyle birsey olmaz diye biliyorum yani bazi solusyonlar rengi biraz soldursa da oyle aman aman bi acilma olmuyor sen nereden duydun?
Burada bazı arkadaşlar yazmış da ordan kafama takıldı dediğiniz gibi solüsyonla istenilen renk elde ediliyormuş . Sonuçta lensin yapısını bozar diye tahmin ediyorum . Göz yani bu tuhafıma gitti biraz :26:
yok canim solusyonda biraz rengin acilmasi normal lensin yapisi degismiyor ki su durumda, uzerine yapilan baski zamanla acilabiliyor ama sonucta kimyasal ile islem gormuyor lens solusyonu alt tarafi . hicbirsey olmaz :)
sofflex in nc den farkı ne acaba?oda mı 8.6 ve kayma olayı olabiliyor mu nc deki gibi?
sedefcim solflexler sana büyük gelir diye tahmin ediyorum onlarda nc serisinden çünkü..
evet aslinda adriana da biraz acik ama icy green cok cok daha acik bir renkmis yorumlar o sekilde
ustte senin icin alintiladim canim solflex topazio
Bunlarda benim 5 ay önce aldığım quartzolarım vetman renkler ilk aldığıma göre baya oturduEki Görüntüle 397092
Merhaba şu an bu kadar mavilik var mı ? :26:
Ama ben gri -yeşil istiyorum of ya nasıl bulucam tam istediğim tonu
Eki Görüntüle 397503 Tam olarak bu ton ne zamanın serisiydi ? Çok mu geç kaldım
benimkiler tam olarak boyleydi iste ama 4+ yil once almistim baya eski seri
benimkiler tam olarak boyleydi iste ama 4+ yil once almistim baya eski seri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?