- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.381
Of bu kötü olduHiç bir umut yok mu yani son seriyi alsam bir ihtimal böyle bir renk olabilir mi ?
hic bilmiyorum ki canim.. rengi once koyulttular, sonra da mavilestirdiler. hic bir seri digerini tutmuyor yani o yuzden birsey demek imkansiz
Sizin adınıza sevindim
Ama ben gri -yeşil istiyorum of ya nasıl bulucam tam istediğim tonu
Eki Görüntüle 397503 Tam olarak bu ton ne zamanın serisiydi ? Çok mu geç kaldım
canııım kıyamaam bak ben şubat gibi aldım arzu hnma sor hangi serii diyee ama lamiaadan çook çok sonra aldığım quartzolarımın son halinee bak istersen karar vermek için benmkilerde ilk aldığımda rengii daha koyuydu mavi ağırlıktaydı ama açıldığıı son halleri...hatta bendee vazgeçiyordum burdakii arkadşlar bilirler:)Eki Görüntüle 398166 Eki Görüntüle 398167
ve gunısıgında da anlamak mumkun degil.set arkası goruntulerden bu da
yahu asıl siyah olan gözleri lens. renkli olan orjinal.çıldırdınızmı siyah olan da lensin şeffaf kısmı belli dikkat edin.
yahu asıl siyah olan gözleri lens. renkli olan orjinal.çıldırdınızmı siyah olan da lensin şeffaf kısmı belli dikkat edin.
bu salt filminde gözüne koyurenk lens takan ve üst diş kısmına aparat takıp çıkık gösteren kılık değiştiren ajan rolündeki angelina değil mi
Jennifercım ben nc mel aldım yakındaa:/
Sizin adınıza sevindim
Ama ben gri -yeşil istiyorum of ya nasıl bulucam tam istediğim tonu
Eki Görüntüle 397503 Tam olarak bu ton ne zamanın serisiydi ? Çok mu geç kaldım
canım bu melin hangi serisi
biraz koyu geldi bana
ama doğallık olarak harika gerçekten
bende soloticalanmak istiyorum artık
aklımda mel ve grafitte var
okypete aldıktan sonra topazioya da taktım
yarın adorelerim bi gelsinde önce onlara bakayım
sonrada sıra soloticaya gelicek kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
Arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
ben yaklaşık 2 3 ay önce aldım bu renk quartzolar,2016 serisi
Hiiiiii gerçekten miŞansım daha arttı demektir . Çook Teşkkürleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?