Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Sizin adınıza sevindim

Ama ben gri -yeşil istiyorum of ya nasıl bulucam tam istediğim tonu
Eki Görüntüle 397503 Tam olarak bu ton ne zamanın serisiydi ? Çok mu geç kaldım

canııım kıyamaam bak ben şubat gibi aldım arzu hnma sor hangi serii diyee ama lamiaadan çook çok sonra aldığım quartzolarımın son halinee bak istersen karar vermek için benmkilerde ilk aldığımda rengii daha koyuydu mavi ağırlıktaydı ama açıldığıı son halleri...hatta bendee vazgeçiyordum burdakii arkadşlar bilirler:)

Owww bu renk !! süper olmuşlar ya Maviden bu hale gelmişlerse benim için bir umut var demektir . Harikasıın

yahu asıl siyah olan gözleri lens. renkli olan orjinal.çıldırdınızmı siyah olan da lensin şeffaf kısmı belli dikkat edin.

bu salt filminde gözüne koyurenk lens takan ve üst diş kısmına aparat takıp çıkık gösteren kılık değiştiren ajan rolündeki angelina değil mi

bu salt filminde gözüne koyurenk lens takan ve üst diş kısmına aparat takıp çıkık gösteren kılık değiştiren ajan rolündeki angelina değil mi

Solotica lenslerin serileri ne kadar zamanda bir değişiyor.Vetman bu konuda aydınlatabilirmisin.Yani topazio nun bundan sonraki üretimini ne kadar bekleyecez???)))))

lens almak istiyorum ama sarı durmasını istiyorum yada cok acık kahve cor ocre yada nc ocr e arasında kaldım. daha önce adore bi yellow kullandım gözümde yeşil duruyor.gözlerim orta kahve dogal ve kaymayan bişi istiyorum adore kayıyor hafiften yaarrddıımm eddiinnn llüütfenn ocre grimi duruyor??

canım bende sipariş verdim solotica hidrosummer verde bekliyorum bu ara seninkiler çok güzel olmuş

WETMAN merhaba sonunda karar verdim cristal siparişi vermek istiyorum fakat 8.6 lık lens kullanmam lazımmıs bugün doktora gittim sadece astigmatım varmış malesef
numaralı yaptıramıyorum( ve gözlük almak zorunda kaldım.. numaralı almıcam için aylık almak istiyorum ben, aylıkla yıllık arasında renk farkı olurmu acaba, birde cok kayma problemi yaşarmıyım ona göre alıcam çünkü, aylıgın fiyatını yazarmısın rica etsem... Ödeme ne şekilde oluyor onunda bilgisini alırsam sevinirim şimdiden teşkler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…