Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet benim de aynı renk quartzolarım var..02/2016 serisi..hala mevcuttur bulabilirsin canım :))

Kararsız kaldım sanırım miyop göze zararlı etki ediyormuş :18:. Amaaa çok güzeller çok çok mutlu oldum aynı renk olduğuna almalıyım .
Söylediğin için teşekkürler cnmm

rica ederim canım ne demek..birbirimize yardımcı olmak için burdayız..albümümden de bakabilirsin quartzoların rengine..

göz çapınızı ölçtürürseniz ona göre daha iyi bilgi verebiliriz adorelerde kaydıgına göre göz çapınız ya çok küçük yada büyük olmalı?

göz çapınızı ölçtürürseniz ona göre daha iyi bilgi verebiliriz adorelerde kaydıgına göre göz çapınız ya çok küçük yada büyük olmalı?

Vetman ölçtürecegim ama yok p.boslugu yok capı yok bombe yazıları geçiyor ne soracagım ben doktara net olarak yazarmısınz? artı cor ocre almayı düşünüyorum ama netteki fotolar cok kotü burdaki albümleride henüz göremedim nasıl bir durusu var? kimi gri kimi sarı anlam veremedim??? mel yesil gibi bn yesil istemiyorum. yarddıımmm...:18:

en sonunda wetman'e hidrocharme ocrelerimin siparişini verdim :))

yarına kadar nasıl sabredeceğim ben offf offffffffffffff

Arzu Hanım, yeni seri topazioların rengi ne durumda? seriler sürekli değiştiği için emin olamiıyorum artık :) resim varsa ekleyebilir misiniz? ya da topaziosu olan arkadaşlar resim eklerse çok sevinirim..teşekkürler..

arkadaşlar vetmanın mail adresini bilen varmı* vetmann msjı görüosan mail adresini yazarmısın***

Yeni topozioları daha koyultmuşlar diye duydum.Bende beklemedeyim))

WETMAN merhaba sonunda karar verdim cristal siparişi vermek istiyorum fakat 8.6 lık lens kullanmam lazımmıs bugün doktora gittim sadece astigmatım varmış malesef
numaralı yaptıramıyorum( ve gözlük almak zorunda kaldım.. numaralı almıcam için aylık almak istiyorum ben, aylıkla yıllık arasında renk farkı olurmu acaba, birde cok kayma problemi yaşarmıyım ona göre alıcam çünkü, aylıgın fiyatını yazarmısın rica etsem... Ödeme ne şekilde oluyor onunda bilgisini alırsam sevinirim şimdiden teşkler.....

ve quartzolarım 1.5 aylık beklemenın sonunda geldı:) renk mavıye daha yakın hatta arkdsım bıldıgın mavı bu dedı.solusyonda bekletıcem bakalım mavımsı yesılımsı olması ıcın.göz capım 8.3-8.4 oldugu halde 8.7 gayet rahat ve ıyı oldu sımdılık kayma taşma yok.hatta cor mellerden daha rahat suan ıcın

yok canım mıyop göze ararı falan yok.2 tane lensım var quartzolarımda yenı geldı benımkıler 2017 ve ben yıllardır numaralı lens kullanıyorum gözlukten daha ıyı ve rahat

kızlar numaralı soloticalarınızı günde kaç saat takıyorsunuz? pc başında da kullanıyor musunuz? yoksa evde gözlük mü takıyorsunuz?

kızlar numaralı soloticalarınızı günde kaç saat takıyorsunuz? pc başında da kullanıyor musunuz? yoksa evde gözlük mü takıyorsunuz?
ben sabah işe gıderken takıyorum gece yatarken cıkartıyorum.pc basında tabı göz daha fazla yoruluyor daha sık göz kırpmalarına neden oluyor.ama bu lensın solotıca olmasıyla alakalı degıl bı cok lens kullandım hepsınde aynı durum var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…