- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.401
fıstıklarr bende bgün siparişimi verdimm numaralı hidrocor mel imi valla nasıl beklıcem bılmıorumm çok merak edıyorumm :)))
Kararsız kaldım sanırım miyop göze zararlı etki ediyormuş :18:. Amaaa çok güzellerçok çok mutlu oldum aynı renk olduğuna almalıyım .
Söylediğin için teşekkürler cnmm
Eki Görüntüle 399891
lens almak istiyorum ama sarı durmasını istiyorum yada cok acık kahve cor ocre yada nc ocr e arasında kaldım. daha önce adore bi yellow kullandım gözümde yeşil duruyor.gözlerim orta kahve dogal ve kaymayan bişi istiyorum adore kayıyor hafiften yaarrddıımm eddiinnn llüütfenn ocre grimi duruyor??
göz çapınızı ölçtürürseniz ona göre daha iyi bilgi verebiliriz adorelerde kaydıgına göre göz çapınız ya çok küçük yada büyük olmalı?
en sonunda wetman'e hidrocharme ocrelerimin siparişini verdim :))
yarına kadar nasıl sabredeceğim ben offf offffffffffffff
canım nereden alıyorsun lenslerini ?
en sonunda wetman'e hidrocharme ocrelerimin siparişini verdim :))
yarına kadar nasıl sabredeceğim ben offf offffffffffffff
aah bilmez miyim..en tatlı heyecandır lens kargosu :)) güle güle kullan,resimlerini bekliyoruz canım
Hayirli olsun canim ayni heycan bendede var ooof oooff benim daha 1ay var ama bven nasil bekliceksemm
Arzu Hanım, yeni seri topazioların rengi ne durumda? seriler sürekli değiştiği için emin olamiıyorum artık :) resim varsa ekleyebilir misiniz? ya da topaziosu olan arkadaşlar resim eklerse çok sevinirim..teşekkürler..
Kararsız kaldım sanırım miyop göze zararlı etki ediyormuş :18:. Amaaa çok güzellerçok çok mutlu oldum aynı renk olduğuna almalıyım .
Söylediğin için teşekkürler cnmm
Eki Görüntüle 399891
ben sabah işe gıderken takıyorum gece yatarken cıkartıyorum.pc basında tabı göz daha fazla yoruluyor daha sık göz kırpmalarına neden oluyor.ama bu lensın solotıca olmasıyla alakalı degıl bı cok lens kullandım hepsınde aynı durum var canımkızlar numaralı soloticalarınızı günde kaç saat takıyorsunuz? pc başında da kullanıyor musunuz? yoksa evde gözlük mü takıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?