- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.421
sağol canım.ben numarasız soloticaları 6 saat kullanıyorum,sonra rahatsız oluyorum.normalde gözüm numaralı ama gözlük bile kullanmıyorum yıllardır,acaba numaralı soloticada rahat eder miyim? alsam mı,numarasız mı devam edeyim karar veremiyorum.sabahtan geceye kadar epey iyiymiş.neden bende 6. saatten sonra kuruluk hissi falan oluyor acaba? :44:
yok canım mıyop göze ararı falan yok.2 tane lensım var quartzolarımda yenı geldı benımkıler 2017 ve ben yıllardır numaralı lens kullanıyorum gözlukten daha ıyı ve rahat
Sorduğum bazı arkadaşlar gözü çizdiği , kuruttuğu gibi bazı olumsuzluklarla karşılaşabileceğim konusunda uyardılar da korkuyorum :18: .
bizzat ekliyeyim son hallerini 2017 topazio denemiş birisi olarak:))Arzu Hanım, yeni seri topazioların rengi ne durumda? seriler sürekli değiştiği için emin olamiıyorum artık :) resim varsa ekleyebilir misiniz? ya da topaziosu olan arkadaşlar resim eklerse çok sevinirim..teşekkürler..
lamiacım dönemedim size ama sizin istediğiniz kıvamda değiller :))Yeni topozioları daha koyultmuşlar diye duydum.Bende beklemedeyim))
bizzat ekliyeyim son hallerini 2017 topazio denemiş birisi olarak:))
lamiacım dönemedim size ama sizin istediğiniz kıvamda değiller :))
bizzat ekliyeyim son hallerini 2017 topazio denemiş birisi olarak:))
lamiacım dönemedim size ama sizin istediğiniz kıvamda değiller :))
mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com eklerseniz ulaşabilirsiniz..
öznurplt canım güle güle kullan ocrelerini birde hıdrocor mellerinle bir resim eklersen seviniriz:)
mailleri cevaplamıştım ama siz hıdrocor ocremi istiyordunuz?
ben 1 gün dayanamıyorum.
sen bir ay nasıl dayancaksın :)
beklemene değer inşallah canım
sağol canım.ben numarasız soloticaları 6 saat kullanıyorum,sonra rahatsız oluyorum.normalde gözüm numaralı ama gözlük bile kullanmıyorum yıllardır,acaba numaralı soloticada rahat eder miyim? alsam mı,numarasız mı devam edeyim karar veremiyorum.sabahtan geceye kadar epey iyiymiş.neden bende 6. saatten sonra kuruluk hissi falan oluyor acaba? :44:
kızlar charme ocrelerim kargodan biraz önce geldi :))
hemen denedim veeeeeee yok böyle doğal bir renk.
o kadar doğalki iş arkadaşlarım seni tanımasak ve söylemeseydin lens olduğunu anlamazdık dediler.
solüsyonda bekledikçe renk biraz daha kendine gelir diye düşünüyorum
ocre düşünenlere tavsiye olunur :)
bu arada arzucuğuma sonsuz teşekkürler.
kızlar charme ocrelerim kargodan biraz önce geldi :))
hemen denedim veeeeeee yok böyle doğal bir renk.
o kadar doğalki iş arkadaşlarım seni tanımasak ve söylemeseydin lens olduğunu anlamazdık dediler.
solüsyonda bekledikçe renk biraz daha kendine gelir diye düşünüyorum
ocre düşünenlere tavsiye olunur :)
bu arada arzucuğuma sonsuz teşekkürler.
Azul için 2 mail atmıştım ama.. tekrar forwetliym mi?
canım tekrar gönderirsen sevinirim spama düşmüş olabilir.Bagetçim ne güzel ne güzel quartzolar eskigüzel günlerine kavuştu :)çok g
üzeller değilmi nasıl yorumlar
offff offfff kızlarrr cook dertliyim göz çapım 8.5 miş ben ncyı demek ondan kullanamıodumm:/ ben bılıodum zaten gozlerım kucukk offff offffffff:/ Vetmancım:18::18: ne dersin hidrocore denesek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?