Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol canım.ben numarasız soloticaları 6 saat kullanıyorum,sonra rahatsız oluyorum.normalde gözüm numaralı ama gözlük bile kullanmıyorum yıllardır,acaba numaralı soloticada rahat eder miyim? alsam mı,numarasız mı devam edeyim karar veremiyorum.sabahtan geceye kadar epey iyiymiş.neden bende 6. saatten sonra kuruluk hissi falan oluyor acaba? :44:

tatlım bende de gözluk agrı yapıyor kullanamıyorum gözleırm lense alıstıgı ıcın sanırım.doktora gıttım yıllardır lens kullanıyorum göz kurulugu olabılır sunnı gözyası ıstedım göz kurluguna karsı.doktor baktı gözlerının kurulugu lens kullanmayanalrla aynı sevıyede normal sorun yok ama yıne de yazayım cok raahtsız olursan dedı.ve ben sabahları bazen lensımı takmadan once damlatıyorum gozume 1-2 dakıka sonra lensımı takıyorum böyle yaptıgımda daha rahat edıyorum ama her zaman yapmıyorum.ben lense alıstıgım ıcın olabılır.ama gunu gunune uymuyor bazen aksam 7-8 gıbı cok rahatsız ettıgı d eoluyor bazen bana mısın demıyor.ama zaten lens kullanıyorsan numaralı numarasız fark etmez canım.zaten numarasız kullanıyor musun numaralı oldugunda da tek farkı görme açınla ılgılı baska hıc bı farkı yok canım.kuruluk hıssı oldugunda göz damlası kullan canım refresh çdoktorum lensın gozundeyken de damlatabılırsın lense bı zararı yok demıstı.rengını belkı bozar dıye lens varken pek fazla damlatmadım.ama bı zararını da görmedım canım

yok canım mıyop göze ararı falan yok.2 tane lensım var quartzolarımda yenı geldı benımkıler 2017 ve ben yıllardır numaralı lens kullanıyorum gözlukten daha ıyı ve rahat

Sorduğum bazı arkadaşlar gözü çizdiği , kuruttuğu gibi bazı olumsuzluklarla karşılaşabileceğim konusunda uyardılar da korkuyorum :18: .

Son düzenleme:
Sorduğum bazı arkadaşlar gözü çizdiği , kuruttuğu gibi bazı olumsuzluklarla karşılaşabileceğim konusunda uyardılar da korkuyorum :18: .

ben 10 yıldır kullanıyorum canım şeffaf renklı hepsını kullandım ve goz kurulugundna korkuyordum doktorum normal herhangı bı sorun yok dedı.tabı bu kısıdne kısıye degısır.benım gozumde artık lense alıstıgı ıcın evde kullanmak ıcın gozluk alayım dedım lenste cunku cok sık göz kırpma olaı oluyor.gözlugu aksamları takarım dedım 2 kez yarım saat anca takabıldım basım dönuyo bombelı goruyorum ve lensımle aynı numara olmasına ragmen takamadım cıkartıp lensını taktım .sanırım gozun de alısmasına baglı.şu lenslerımı de kullanayım lazer inş.:)

bizzat ekliyeyim son hallerini 2017 topazio denemiş birisi olarak:))

Yeni topozioları daha koyultmuşlar diye duydum.Bende beklemedeyim))
lamiacım dönemedim size ama sizin istediğiniz kıvamda değiller :))

vetman canem tşk cevabın için biraz daha bekleyeceğim sanırım.Şu an quartzoları kullanıyorum.Topaziolar istediğim kıvama gelesiye kadar)))
Bu arada bayadır görünmüyorsun nerelerdesin

kızlar charme ocrelerim kargodan biraz önce geldi :))
hemen denedim veeeeeee yok böyle doğal bir renk.
o kadar doğalki iş arkadaşlarım seni tanımasak ve söylemeseydin lens olduğunu anlamazdık dediler.
solüsyonda bekledikçe renk biraz daha kendine gelir diye düşünüyorum
ocre düşünenlere tavsiye olunur :)
bu arada arzucuğuma sonsuz teşekkürler.

Teşekkürler Arzu Hanım bekliyorum, bir arkadaşım sormuştu, eskiden kullanmış ama şimdiki seriyi bilmiyormuş...
gerçi sizde hepsi güzel duruyor..size bakarak lens alınsa, seri seri lens olur her yer..

herkese merhaba vetman10 ben solotica lens siparişi vermek istiyorum ama özel mesaj gönderemedim mesaj sayım az olduğundan.. gözlerim numaralı ne kadar süre içinde gelir acaba?

ben 1 gün dayanamıyorum.
sen bir ay nasıl dayancaksın :)
beklemene değer inşallah canım

Ayy inşallah canım yaa hergün lenslermde lenslerım ortalarda gezınıyorum ınsallah yakışır tek korkum o renk çok açık olmasınnn inşallaahhh (

tatlım o kuruluk hıssı her lenste olur gözyaşın bitiyor eczanelerde gözyaşı var damla gibi tüp tüp onu sık sabah akşam hıc bı sıkıntın kalmaz . hatta önce bır doktorada git o yazar zaten bende 5 yılıdr kullanıyorum lens gözyaşlarım her an yanımda :))

mesajımı okudummm çok heycanlandım yaa benımkılerde gelsinnn benımkılerde doğal dursunnnn :) hayırlı olsun canım güle güle kullan :*

Ya bu kadar açık bi renk nasıl bu kadar doğal duruyor valla hayran kaldım harika olmuşşş

peki hareleri kaymıyor mu? bnce cor ocre istiyorum ama rengi gri durur mu diye korkuyorum videolarda hep gri. denediniz mi hiç??

canım tekrar gönderirsen sevinirim spama düşmüş olabilir.Bagetçim ne güzel ne güzel quartzolar eskigüzel günlerine kavuştu :)çok g
üzeller değilmi nasıl yorumlar

Birde topaziolar eski güzel günlerine kavuşsa))) vetmancımm

offff offfff kızlarrr cook dertliyim göz çapım 8.5 miş ben ncyı demek ondan kullanamıodumm:/ ben bılıodum zaten gozlerım kucukk offff offffffff:/ Vetmancım:18::18: ne dersin hidrocore denesek mi?

offff offfff kızlarrr cook dertliyim göz çapım 8.5 miş ben ncyı demek ondan kullanamıodumm:/ ben bılıodum zaten gozlerım kucukk offff offffffff:/ Vetmancım:18::18: ne dersin hidrocore denesek mi?

Ezoscum yine en azından 8.3 çıkmamış göz çapı 8.4 olupta hıdrocor yada hıdrocharm mel kullannan tanıdıklarım var Arzu hanım tavsiye edebilirsiniz oluyor diyorlar ama yinede garanti veremiyorum sanırım en risksiz hıdrocor serisi olabilir ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…