- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.441
Birde topaziolar eski güzel günlerine kavuşsa))) vetmancımm
aynen lamiacım onuda bekliyoruzz :))yanlız herkezin beklentisi çok farklı oluyor o zamanda aman çok açık bu topaziolar acayip açık oldu kullananmam ben bunları diyenlerde oluyor soloticada ne yapsın dimi ama
aynen lamiacım onuda bekliyoruzz :))yanlız herkezin beklentisi çok farklı oluyor o zamanda aman çok açık bu topaziolar acayip açık oldu kullananmam ben bunları diyenlerde oluyor soloticada ne yapsın dimi ama
arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..
arzucum crstallerımı yollamıs hadı hayırlısı
Bende cristal siparişi verdim kızlar heyecanla bekliyorum....
sizden bol fotograf rica ediyorum. mümkünse yandan çekilmiş olsun. pupil geçiş sertliğini ve opaklığını anlamak için bir de yandan görmek lazım çünkü.
az önce arzu hanıma hıdrocor mel siparişi verdimgözlerim baya açık kahve cart durmaz inşallah heycanladım
Arzu Hanımcım ben topaziolara bayıldım daha doğrusu soloticaya bayıldım, doğallığı, konforu mükemmel.. Bana lens mi die sorduklarında zaten çelişkili sorulardan anlıyorum onlarında anlayamadıklarını ama işte yooo orjinalde diyemiyorumBenim hayalim gloss azullar gibi bi mavi olduğu için topazioların yeşilimsi durması birazcık umutlarımı kırdı, ancak numaralı kullanmamın cilveside bu sanırım, şansıma ne gelirse artık..
Ancak kesin kararlı olduğum nokta artık solotica kullanıcısı olduğumdur..
ayy benimde gelıcek mellerim sen numaralı mı verdın eger ole degılse senınkı hemen gelır fotograf koyarmısınnn canımm hayırlı olsun buarada :))
Merhaba belirgin bir renk istiyorsanız esmeralda daha az belirgin bir yeşil isterseniz hıdrocharm mel charm melin açık kahverengi gözde duruşu son halleri fikir vermesi için resim ekliyorum tercih size bağlı resimlerden az çok nasıl duracağını kestirebilirsiniz diye düşünüyorum:)arkadaşlar yeşil renk lens istiyorum..esmeralda mı daha guzel charm mel mi ne öneriosunuz ??
kızlar sızler ıcın 6 aydır kullandıgım cor mel fotom.sevgılı arzu dan almıstım mukemmel bır renk ve dogal ama sımdı crystale gecıs yapıcamEki Görüntüle 402428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?