Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Birde topaziolar eski güzel günlerine kavuşsa))) vetmancımm

aynen lamiacım onuda bekliyoruzz :))yanlız herkezin beklentisi çok farklı oluyor o zamanda aman çok açık bu topaziolar acayip açık oldu kullananmam ben bunları diyenlerde oluyor soloticada ne yapsın dimi ama

Son düzenleme:
vetman ben senden 2 yıl once nc mel almıstım....tabı zamanı doldu ...tekrar almak ıstıyorum...şu an nc mellerin rengi nasıl....bi ara koyu oldu sanırım...şu an ki serinin renkleri açıkmı....yani 2 yıl once aldıgım renk gıbı mı ...

aynen lamiacım onuda bekliyoruzz :))yanlız herkezin beklentisi çok farklı oluyor o zamanda aman çok açık bu topaziolar acayip açık oldu kullananmam ben bunları diyenlerde oluyor soloticada ne yapsın dimi ama

Haklısın)).O zaman herkes lesnler kendi istediği kıvama geldiğinde alacaklar hatta bir tanede stoklayacaklar))).Renklerde oynama yapıldığında istediği renge gelesiye kendisini idare etsin diye değil mi))
Lens kullanmak zor iş vesselam))

Haklısın)).O zaman herkes lesnler kendi istediği kıvama geldiğinde alacaklar hatta bir tanede stoklayacaklar))).Renklerde oynama yapıldığında istediği renge gelesiye kendisini idare etsin diye değil mi))
Lens kullanmak zor iş vesselam))

arkadaşlar uzun bir düşünme sürecinden sonra solotica hidrocharm mel almaya karar verdim..

solotica nc ortzo kulandım dogal rahat ve güzeldi hidrocor ıce aldım ölü balık gözü gibi oldu bende hiçmi hiç yakışmadı haresiz lens sevmem ama isabet iyi olur dedim ama nanay çıktı hidrocharm serisini hep merak etim ama almadım inşallah memnun kalırsın solotica gzl bi marka bende mel yada ocre düşündüm ama cesaret edemedim benim gözüm koyu kahve siyaha yakın her lens başarılı durmuyor bende ben biraz fazla ateşli lens seviyorum çakmak çakmak olacak onuda buldum kulanıyorum gündüz oldugu gibi gecede renmkten ve parlaklıktan kaybetmiyor bayagı idialı benim lensim inşallah sende hidoochrm serisinde mutlu olursun bizimle paylaşırsın

arkadaşlar yeşil renk lens istiyorum..esmeralda mı daha guzel charm mel mi ne öneriosunuz ??

canım benimkilerde önümüzdeki ay geliyo solitica hidrosummer gloss verde acab gözlerimde nasıl duracak çok merak ediyorum al işte solotica gloss azul bebek mavisi

arkadaşlar yeşil renk lens istiyorum..esmeralda mı daha guzel charm mel mi ne öneriosunuz ??
Merhaba belirgin bir renk istiyorsanız esmeralda daha az belirgin bir yeşil isterseniz hıdrocharm mel charm melin açık kahverengi gözde duruşu son halleri fikir vermesi için resim ekliyorum tercih size bağlı resimlerden az çok nasıl duracağını kestirebilirsiniz diye düşünüyorum:)

Son düzenleme:
ayy benimde gelıcek mellerim sen numaralı mı verdın eger ole degılse senınkı hemen gelır fotograf koyarmısınnn canımm hayırlı olsun buarada :))

kızlar sızler ıcın 6 aydır kullandıgım cor mel fotom.sevgılı arzu dan almıstım mukemmel bır renk ve dogal ama sımdı crystale gecıs yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…