Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzu hanımm size de bi sorum var simdi resimmlerde hidrocor serisi meller daha doğal görünümlü, hidrocharm daha bi "dolleyes" .

ama hidrocharm serisi meller daha koyu bu haresi yüzünden mi yoksa renkte de minik de olsa bi fark var mı, kullanamayacağım bise satın almak istemiyorum ve biliyorum ki çok açık bi renk kullanamam =/ yardımm lutfen

canım benimkilerde önümüzdeki ay geliyo solitica hidrosummer gloss verde acab gözlerimde nasıl duracak çok merak ediyorum al işte solotica gloss azul bebek mavisi

hidrosummer glos çok kalın yapısından dolayı çok ama çok rahatsız bi seri renkler mükemel bende 3 rengini almıştım verde branca ve azul en fazla gözümde 2 saat bazende 5 dakika bin pişman olmuştum aldıgıma kazık gibiler igne gibi rahatsız ediyordu gözümü oynatıyordum lens gözümde sabit duruyor gözüm oynuyor kendimi çaki gibi his etim 4 arkadaşım da aldı onlarda kulanamadı ben kulandıgım süre içinde göz doktorlarından çıkmadım 1 sene oldu kulanmıyorum doktora bile gitmiyorum ben diamond colors two serisinden light blue kulanıyorum çok kaliteli dogal çok uzun süre gözümde kalıyor gündüz takıyorum gece yatana kadar var yok gibi sende nasıldı kulanabildinmi glops serisini ya o seri tiyatro lensi arzu hanım bunu bilmiyormu geçen seneye kadar balı kesirden arzu hanım solotica lensi satıyor 15 çift almışımdır soloticanın bütün serisini taki geçen sene diamond colors markayı tanıyana kadar istedigim rengi parıltıyı canlılıgı diamond two serisinde yakaladım yoksa çok para harcadım lense çok

bikaç ay sonra solotica natural colors mel almayı düşünüyorum,kullananlar memnunmusunuz,foto ekleyenler olursa sevinirim

burada bazı arkadaşlar yazmış da ordan kafama takıldı dediğiniz gibi solüsyonla istenilen renk elde ediliyormuş . Sonuçta lensin yapısını bozar diye tahmin ediyorum . Göz yani bu tuhafıma gitti biraz :26:

lensi ilk aldıgın zaman şişesinde izotonikli ilaçtan dolayı lens uyuşuk oluyor 4 vede en fazla 5 ay sonra yarım en fazla 1 ton rengi canlanıyor gerçek rengini buluyor her solisyon bunu yapıyorki lensi ilk şişesinden çıktıktan 5 ay sonra lens 1 ton fark ediyor açılıyor daha gzl oluyor daha fazlası yok olamaz dedigim gibi ilaçlı su şişesindeki uyuşturuyor koyu duruyor ben 15 yıldır lens kulanırım yeni şişeden çıkan lensi sevmiyorum biraz daha koyu oluyor dedigim gibi 5 ay sonra rengi oturuyor bekledigin renk çıkıyor daha mutlu oluyorsun daha belirgin daha canlı daha güzel duruyor 5 ay sonra orjinal rengine dönüyor 1 ton fazla dgl oda yetiyor zaten resmen ilk aldıgn zamanki lensin ve 5 ay sonraki lensin evrim geçiriyor ben çok şahit oldum bütün lenslerimi 5 ay sonra takmak daha cazip ama kutudaki lensin solisyonunu kulanmasan bile haftada bir degiştir yoksa valaah buhar olup uçuyor benim başıma geldi lens kabındaki solisyon buhar olup uçmuştu onu anlayıp çözmüş dglm

Gercekten harika olmmus ama melin son hali mi bu simdi daha mı acık rengi, daha açık bi ton hayatta kullanamam gibi geliyoo =/

cnm hıdrocor mel resımde bıraz daha aık cıkmıs tabı gun ısıgında cok sarı degıl hıc cekınmeden al derım ıdda edıyorum solotıcanın en dogal rengıdır...cunku herkes gozlerıme ıltıfat edıyor :)

Super super , soru isaretlerini giderdiniz aklımmdaki =)=)Oyleyse gayet guzell ben aksine gün ışığında daha açık olduğunu düsünmüstümm =)

Yalnız sizinki hangi seri bi de boyle bi durum var ? 2016 , 2017 bseler...

renkte fark var canım renk olarakda hıdrocharm meller daha koyular sadece hare değil rengide koyu olunca cor melden daha koyu..

renkte fark var canım renk olarakda hıdrocharm meller daha koyular sadece hare değil rengide koyu olunca cor melden daha koyu oluyorlar ama o hare resimlerde macro çekim o hare kalın değil o kadar ..

Son düzenleme:
Vetmancım şimdi ben siparişi vericemm ama deneme amaçlı bunların aylıkları yok mu? :/ Yine olmazsa diye korkuyorum hc mel... Ne dersiniz? :26:

Vetmancım şimdi ben siparişi vericemm ama deneme amaçlı bunların aylıkları yok mu? :/ Yine olmazsa diye korkuyorum hc mel... Ne dersiniz? :26:

Hıdrocharm melin aylığı yok ezoscum nc melin aylığı var zaten olursa yıllık olur aylıklar biraz daha geniş gibi yıllıklara göre..

tatlım bende alcam inş önümüzdeki ayda benimki geliyo merak ediyorum nasıl duracak gözlerimde solitica hidrosummer gloss verde

Heycanlı bekleyiş tatlımm yaa ooff valla çatlıcamm .. inşallah guzel durucak gözlerimizdeee :))

kızlar sızler ıcın 6 aydır kullandıgım cor mel fotom.sevgılı arzu dan almıstım mukemmel bır renk ve dogal ama sımdı crystale gecıs yapıcamEki Görüntüle 402428

ayy harıka olmuş yaa helede saç rengıne falan çok yakışmış bakalım benım saçlar kaşlar sarı bana nasıl olucaakkk :))

Heyyy o zaman yarın sabah sizii rahatsız edipp hidrocore mellerimi isterim Vetmancımmm ,noolurr bu kez olsun tanrımm noolurrr

ayy kafayı yiyorum galiba :44::44:
niye lens seçmek bu kadar zor :26:
biride yardım etsin ya livia mı jasmine mi artık oylama yapıcam yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…