- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.461
REWEND eminim ki cristalde cok yakışıcak sana, melde harikaymıs, kendi göz rengin ne canım?
kızlar sızler ıcın 6 aydır kullandıgım cor mel fotom.sevgılı arzu dan almıstım mukemmel bır renk ve dogal ama sımdı crystale gecıs yapıcamEki Görüntüle 402428
canım benimkilerde önümüzdeki ay geliyo solitica hidrosummer gloss verde acab gözlerimde nasıl duracak çok merak ediyorum al işte solotica gloss azul bebek mavisi
burada bazı arkadaşlar yazmış da ordan kafama takıldı dediğiniz gibi solüsyonla istenilen renk elde ediliyormuş . Sonuçta lensin yapısını bozar diye tahmin ediyorum . Göz yani bu tuhafıma gitti biraz :26:
Gercekten harika olmmus ama melin son hali mi bu simdi daha mı acık rengi, daha açık bi ton hayatta kullanamam gibi geliyoo =/
cnm hıdrocor mel resımde bıraz daha aık cıkmıs tabı gun ısıgında cok sarı degıl hıc cekınmeden al derım ıdda edıyorum solotıcanın en dogal rengıdır...cunku herkes gozlerıme ıltıfat edıyor :)
arzu hanımm size de bi sorum var simdi resimmlerde hidrocor serisi meller daha doğal görünümlü, hidrocharm daha bi "dolleyes" .
ama hidrocharm serisi meller daha koyu bu haresi yüzünden mi yoksa renkte de minik de olsa bi fark var mı, kullanamayacağım bise satın almak istemiyorum ve biliyorum ki çok açık bi renk kullanamam =/ yardımm lutfen
arzu hanımm size de bi sorum var simdi resimmlerde hidrocor serisi meller daha doğal görünümlü, hidrocharm daha bi "dolleyes" .
ama hidrocharm serisi meller daha koyu bu haresi yüzünden mi yoksa renkte de minik de olsa bi fark var mı, kullanamayacağım bise satın almak istemiyorum ve biliyorum ki çok açık bi renk kullanamam =/ yardımm lutfen
Vetmancım şimdi ben siparişi vericemm ama deneme amaçlı bunların aylıkları yok mu? :/ Yine olmazsa diye korkuyorum hc mel... Ne dersiniz? :26:
Biz hidrocore dememiş miydik? hİDROCHARM MI DENEYELİM8.5 8.4 BENIM MINIK GOZLERR :26:
tatlım bende alcam inş önümüzdeki ayda benimki geliyo merak ediyorum nasıl duracak gözlerimde solitica hidrosummer gloss verde
kızlar sızler ıcın 6 aydır kullandıgım cor mel fotom.sevgılı arzu dan almıstım mukemmel bır renk ve dogal ama sımdı crystale gecıs yapıcamEki Görüntüle 402428
ayy kafayı yiyorum galiba :44::44:
niye lens seçmek bu kadar zor :26:
biride yardım etsin ya livia mı jasmine mi artık oylama yapıcam yani :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?