Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ya tatlım ne desem yalan olur cnku alalı neredeyse 5 ayı gectı ve ben serısıne bakmadım.sadece sevgılı vetman a ıvana sert ın gozu gıbı olsun dedım bunu gonderdı ve olduda :) ve solotıcalarda garıp bır durum var gün gectıkçe renk guzellesıyo.ılk taktıgımda bu kadar cok begenmıyordum leslerımı gn gectıkce asık oldm

ayy harıka olmuş yaa helede saç rengıne falan çok yakışmış bakalım benım saçlar kaşlar sarı bana nasıl olucaakkk :))[/QUOTE]

canım cok tsk ederım sarısınsın ya bence sanada yakısır ancak sıyah goz makyajıyla.yanı koyu goz makyajıyla yapmanı tavsıye ederım yoksa senın sac kas gozde aık olunca sılık olabılır koyu goz makyajı nude ruj la harıka olursunEki Görüntüle 402741
yanı bu kızın gozlerı gıbı durur

Siz lens saticisisiniz ! Ortaminizi hazirlarken neden baska markalari kotuluyorsunuz bunu anlamiyorum. Boyle esnaflik olmaz urunune guvenen cikar catir catir artilarini yazar baska markaninda eksilerini yazar ama bunu teknik veriler ile verir. Siz yalan dolana bir basladiniz yok kalin yok ince yok renk aciliyor yok 2 tane aldimda cok rahatsiz ettide attimda abidik gubidik. Adama sorarlar birinciyi aldin rahatsiz oldun ikinciyi neden aldin diye ! Sizin hangi firma oldugunuzu onceki uyeliginizden biliyoruz keske urununuze guvenip diger markalari karalamak yerine urunlerinizi tanitsaydiniz. 1 haftadir sabirla bekledim bunu yapmanizi ama yukarida da dedigim gibi urun tanitimi yerine baska markalari kotulediniz. Bizde buna izin vermiyoruz !

Not : Asla sayin vetman'in sizlerle paylastigi lensler superdir demiyoruz, tabiki herkes olumsuz dusuncelerini ve hatta bu lensle ilgili olumsuz tecrubelerini rahat rahat yazabilir.

evet resimleri görünüyo travestiydiniz demi siz:)hahaha belli gözlerinde duruşuna baktım tweterdan iğrenç duruyo hele tipinizzz insana aman tanrım dedittiriyo handegül avşarmısın nesin artık bilemedim senin annnene babana yazık ya kendine ne yaptın sen senin önerini bile dinlemeye değmezsen önce travestiliği bırak ondan sonra konus

Handegulavsar, burda hepimiz lenslerle ilgili gerek resim gerekse teknik bilgiler paylaşıyoruz,gayet samimi şekilde fikir ve bilgi alışverişi yapıyoruz..Amacınızı anlamış bulunmaktayım ama yine de söyleyeyim..Arzu Hanım' a haksızlık edemezsiniz..Kendisi lenslerle ilgili her konuda esnaf olarak değil arkadaşımız olarak hareket etmiştir. Her zaman doğru rengi ve modeli bulmak için bize yardımcı olmuştur ve lens satışı konusunda asla ısrarcı olmadığı gibi, şayet içine sinmezse ''alma'' diyecek kadar da samimidir..Biz burada aile gibiyiz artık..Kimin ne olduğunu biliyoruz, kimin ne olduğunu da anlıyoruz..Yazdıklarınız sadece terbiyenizin göstergesidir, başka da kimseyi etkilemez...

Son düzenleme:
arkadaşlar fikir açısından charme ocrelerimin resimlerini yüklüyorum. Yalnız resimler akşam saat 8 gibi pencere önünde flashsız çekildiği için lensler olduğundan koyu çıkmış. umarım resimleri ekleyebilirim ilk defa denicem :)

güle güle kullan canım..charme ocre normalde daha açık ve parlak duruyor biliyorum..gün ışığında çok daha belirgindir muhtemelen..gözlerini daha da büyük ve hoş göstermiş..gayet güzel duruyor..

Son düzenleme:
mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com eklerseniz ulaşabilirsiniz..
öznurplt canım güle güle kullan ocrelerini birde hıdrocor mellerinle bir resim eklersen seviniriz:)

arzucum seninle telefonda da konuştuğum gibi mellerim ilk taktığımda çok kötüydü burdada yazmıştım zaten ama sölüsyonda geçirdiği 2 aydan sonra muhteşem olmuşlar. öyle şaşırdımki anlatamam. şu an favorim diyebirim.seninde dediğin gibi iyiki elden çıkarmamışım. dün akşam banyoda çektiğim için renk çok belli değil ama idare edin artık.

sırada grafite var ama cor mu alsam yoksa charme mı :))
Arzu grafitelerin son hali ne acaba. çok koyumu hala

Sevgili Vetmana siparişimi verdim Hidrocore mellerimi heyecanla,kalbim kut kut atarak beklıyorumm ve gelirr gelmez resim koyuyorumm

Hıdrocharm melin aylığı yok ezoscum nc melin aylığı var zaten olursa yıllık olur aylıklar biraz daha geniş gibi yıllıklara göre..

arzu hanım...nc melin aylıgı var demiisiniz...normel yıllık nc mellerle renk farklılıgı varmı...birde yıllık nc mellerin son serisinin rengi açıkmı...bi ara koyuyudu dıye hatırlıyorum cunku....acıksa hemen siparıs vermek ıstıyorum da sıze....

öznurcum harika olmuş ocreler inanılmaz doğal ve bal rengi olmuş harika mellerinde rengi oturmuş zaten hıdrocor meller ilk etapda aldığınızda bayagı sarı duruyor ve yadırgıyorsunuz ama zamanla hıdrocor meller çok güzel duruyorlar renk oturuyor solusyonda o çiğ rengi atıyor solusyon hıdrocor mellere zaman vermek lazım:)

Evt sadece nc melin aylık 3 aylık modeli var hıdrocor ve hıdrocharmın yok ama renk olarak yıllıkdan biraz daha koyu kaç ton kadar yıllık meller geçen seneye göre açıldı ben size soflex melin aylığının resmini eklyeyim yıllık daha açık..

bende livia diyodum ama gri olduğunu duyunca vazgeçtim haliyle çünkü günlük hayatta kullanmam imkansız

aslında hem livia'yı hem de jasmine'i çok açık buluyorum ama siz ikisini beğendiğiniz için livia dedim. bence ikisi de günlük hayatta kullanılamayacak kadar açık renkler. fotografta çok güzel görünüyorlar ama videolarını izlediğinizde ne kadar açık renk olduğunu anlıyorsunuz. katalogta rihanna'yı beğenmiştim, o bile çok açık ve sarı kaçıyor videosunu izlediğinizde.

asıl beğendiğim soft green. hem rengi güzel hem de diğerlerinden daha koyu. daha risksiz bir renk olduğunu düşünüyorum. inşallah memnun kalırsınız lensinizden.

cristal lenslerim geldi ama takamıyorum ne beceriksizim ya napıcam ben

ehehe..kendimi hatırladım..ilk aldığımda rahat 45 dk. uğraşmıştım takmak için..bir elinle gözünü iyice aç, diğer elinin işaret parmağının ucuna çok yapıştırmadan koy lensi biraz solüsyon damlat..elini korkmadan gözüne götürüp lensi gözünün içine bırakıver..zamanla el alışıyor..güle güle kullan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…