- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.481
hic bilmiyorum ki canim.. rengi once koyulttular, sonra da mavilestirdiler. hic bir seri digerini tutmuyor yani o yuzden birsey demek imkansiz
Super super , soru isaretlerini giderdiniz aklımmdaki =)=)Oyleyse gayet guzell ben aksine gün ışığında daha açık olduğunu düsünmüstümm =)
Yalnız sizinki hangi seri bi de boyle bi durum var ? 2016 , 2017 bseler...
hidrosummer glos çok kalın yapısından dolayı çok ama çok rahatsız bi seri renkler mükemel bende 3 rengini almıştım verde branca ve azul en fazla gözümde 2 saat bazende 5 dakika bin pişman olmuştum aldıgıma kazık gibiler igne gibi rahatsız ediyordu gözümü oynatıyordum lens gözümde sabit duruyor gözüm oynuyor kendimi çaki gibi his etim 4 arkadaşım da aldı onlarda kulanamadı ben kulandıgım süre içinde göz doktorlarından çıkmadım 1 sene oldu kulanmıyorum doktora bile gitmiyorum ben diamond colors two serisinden light blue kulanıyorum çok kaliteli dogal çok uzun süre gözümde kalıyor gündüz takıyorum gece yatana kadar var yok gibi sende nasıldı kulanabildinmi glops serisini ya o seri tiyatro lensi arzu hanım bunu bilmiyormu geçen seneye kadar balı kesirden arzu hanım solotica lensi satıyor 15 çift almışımdır soloticanın bütün serisini taki geçen sene diamond colors markayı tanıyana kadar istedigim rengi parıltıyı canlılıgı diamond two serisinde yakaladım yoksa çok para harcadım lense çok
hidrosummer glos çok kalın yapısından dolayı çok ama çok rahatsız bi seri renkler mükemel bende 3 rengini almıştım verde branca ve azul en fazla gözümde 2 saat bazende 5 dakika bin pişman olmuştum aldıgıma kazık gibiler igne gibi rahatsız ediyordu gözümü oynatıyordum lens gözümde sabit duruyor gözüm oynuyor kendimi çaki gibi his etim 4 arkadaşım da aldı onlarda kulanamadı ben kulandıgım süre içinde göz doktorlarından çıkmadım 1 sene oldu kulanmıyorum doktora bile gitmiyorum ben diamond colors two serisinden light blue kulanıyorum çok kaliteli dogal çok uzun süre gözümde kalıyor gündüz takıyorum gece yatana kadar var yok gibi sende nasıldı kulanabildinmi glops serisini ya o seri tiyatro lensi arzu hanım bunu bilmiyormu geçen seneye kadar balı kesirden arzu hanım solotica lensi satıyor 15 çift almışımdır soloticanın bütün serisini taki geçen sene diamond colors markayı tanıyana kadar istedigim rengi parıltıyı canlılıgı diamond two serisinde yakaladım yoksa çok para harcadım lense çok
arkadaşlar fikir açısından charme ocrelerimin resimlerini yüklüyorum. Yalnız resimler akşam saat 8 gibi pencere önünde flashsız çekildiği için lensler olduğundan koyu çıkmış. umarım resimleri ekleyebilirim ilk defa denicem :)
Eki Görüntüle 402864
Eki Görüntüle 402866
Eki Görüntüle 402867
mail ve msn adresim soloticacenter@hotmail.com eklerseniz ulaşabilirsiniz..
öznurplt canım güle güle kullan ocrelerini birde hıdrocor mellerinle bir resim eklersen seviniriz:)
bence livia. jasmine fazla açık renk ve fazla sarı. zombi gözüne benziyor.
Hıdrocharm melin aylığı yok ezoscum nc melin aylığı var zaten olursa yıllık olur aylıklar biraz daha geniş gibi yıllıklara göre..
arzucum seninle telefonda da konuştuğum gibi mellerim ilk taktığımda çok kötüydü burdada yazmıştım zaten ama sölüsyonda geçirdiği 2 aydan sonra muhteşem olmuşlar. öyle şaşırdımki anlatamam. şu an favorim diyebirim.seninde dediğin gibi iyiki elden çıkarmamışım. dün akşam banyoda çektiğim için renk çok belli değil ama idare edin artık.
Eki Görüntüle 402873
Eki Görüntüle 402874
Eki Görüntüle 402875
sırada grafite var ama cor mu alsam yoksa charme mı :))
Arzu grafitelerin son hali ne acaba. çok koyumu hala
arzu hanım...nc melin aylıgı var demiisiniz...normel yıllık nc mellerle renk farklılıgı varmı...birde yıllık nc mellerin son serisinin rengi açıkmı...bi ara koyuyudu dıye hatırlıyorum cunku....acıksa hemen siparıs vermek ıstıyorum da sıze....
bende livia diyodum ama gri olduğunu duyunca vazgeçtim haliyle çünkü günlük hayatta kullanmam imkansız
Trlyscrumptious fxeyes lenslerinin resimlerini dört gözle bekliyorum canem.
cristal lenslerim geldi ama takamıyorum ne beceriksizim ya napıcam ben
cristal lenslerim geldi ama takamıyorum ne beceriksizim ya napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?