- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.501
teşekkür ederim kızlar ama yok olmuyo gözlerim kuru sanırım yapışmıyor gözüme :))) birazdan bidaha uğraşıcam bakalım:)
ya tatlım ne desem yalan olur cnku alalı neredeyse 5 ayı gectı ve ben serısıne bakmadım.sadece sevgılı vetman a ıvana sert ın gozu gıbı olsun dedım bunu gonderdı ve olduda :) ve solotıcalarda garıp bır durum var gün gectıkçe renk guzellesıyo.ılk taktıgımda bu kadar cok begenmıyordum leslerımı gn gectıkce asık oldm
canlar ya bu lensler çift taraflımı yani her iki tarafıda aynımı farkediyomu şuan taktım ikisinide ama sag tarafımdakı baya bi rahatsız
Evt sadece nc melin aylık 3 aylık modeli var hıdrocor ve hıdrocharmın yok ama renk olarak yıllıkdan biraz daha koyu kaçEki Görüntüle 402990 ton kadar yıllık meller geçen seneye göre açıldı ben size soflex melin aylığının resmini eklyeyim yıllık daha açık..
Arzu hanımm peki siz hatırlıyor musunuz hangi seriydi kesinlikle bence de ivana sert'in gözleri bi harikaa ne inanılmaz açık ne de koyu=)
Hemeen sipariş vermek istiyorumm size ben arzu hanım cuma şehir dışındayım 1 hafta kargoyu alabilmem mümkün değill nasıl olur ?
kızlar lenslerım bugun elıme gectı flaslı bı foto gercı ama bır bakın sız begenecekmısınızEki Görüntüle 403451 Eki Görüntüle 403451
REWEND canım çok yakışmış tenine yalnız bendeki cristalın sendekıyle alakası yok çok şaşırdım, bendeki tamamen yeşil gri belkıde göz rengımızden kaynaklı ama çok şaşırdım dogrusu
REWEND canım çok yakışmış tenine yalnız bendeki cristalın sendekıyle alakası yok çok şaşırdım, bendeki tamamen yeşil gri belkıde göz rengımızden kaynaklı ama çok şaşırdım dogrusu
ben cristal'i yeşilimsi bir mavi veya hafif bulanık mavi gri gibi düşünürdüm hep baya baya maviymiş meğerse :44:
çok yakışmış, gülegüle kullanın.
rengi iyice şaşmış cristal'in. aynı charm ice gibi duruyor. o su yeşili-gri tonu kaçıp gitmiş. halbuki benim çok arzu ettiğim bir tondu. iki üç haftaya sipariş vericektim ama şimdi hepten kafam karıştı. ice gibi bir rengin bana yakışacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?