Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanımm peki siz hatırlıyor musunuz hangi seriydi kesinlikle bence de ivana sert'in gözleri bi harikaa ne inanılmaz açık ne de koyu=)
Hemeen sipariş vermek istiyorumm size ben arzu hanım cuma şehir dışındayım 1 hafta kargoyu alabilmem mümkün değill nasıl olur ?

canlar ya bu lensler çift taraflımı yani her iki tarafıda aynımı farkediyomu şuan taktım ikisinide ama sag tarafımdakı baya bi rahatsız

tesekkurler resim için...peki şu an ki nc melin fotosu varmı eklıyebılecegınız

Sevgili ARZU abla sana çok teşekkür ediyorum öncelikle, renge bayıldım annemde çok beğendi... Doğru bi karar vermişiz çok sağol...
Fotoğraf eklemek istedim ama malesef fotolarda baya koyu cıktı ilk fırsatta gün ışıgında çekip eklicem....

merhaba kizlar, bana yardimci olursaniz sevinirim. Bu ay benim solotica hidrocor ice larim geldi sonunda,ama gozlerimde cok koyu durdu, mavi oldugu hic belli degil. Internette videyolara veya resimlere baktigimda cok acik mavi gozukuyor, kac aydir hayalini kurdugum lenslerim hayal kirikligina ugramama neden oldu, lanet olsun

Lenslerin rengi zamanla acilir mi acaba, veya gozlerimin rengini nasil acik renge degistire bilirim dogalligini cok fazla kaybetmeden, hangi lens uygun olur?

hatırlıyorum canım :)hatırlamammı tabiki bundan 6-7 ay önceki seriler onlar aylardır stokda olduğunu söylüyorum aslında onlar ayrı bir köşede duruyor koyu isteyene koyu açık isteyene açık gönderiyoruz:)yarın resmi tatil kargolar kapalı çarşamba vermemiz lazım perşembe ulaşır:)
rewendcim harika müthiş güzel olmuş hıdrocharm ıce gibi hiçde öyle iri değil aynı hıdrocharm ıce gibiii masmaviiileydicim rica ederim canımmm güle güle kullan

rewendcim harika müthiş güzel olmuş hıdrocharm ıce gibi hiçde öyle iri değil aynı hıdrocharm ıce gibiii masmaviiileydicim rica ederim canımmm güle güle kullan [/QUOTE]

saol canım ya bakalım gun gectıkce renk oturur dıye dusunuyorum yanı crstal mavılessın dedım dedım Allahtan bask sey dıleseymısım keske masmvı oldu

Son düzenleme:
ben cristal'i yeşilimsi bir mavi veya hafif bulanık mavi gri gibi düşünürdüm hep baya baya maviymiş meğerse :44:

kızlar lenslerım bugun elıme gectı flaslı bı foto gercı ama bır bakın sız begenecekmısınızEki Görüntüle 403451 Eki Görüntüle 403451

çok yakışmış, gülegüle kullanın.

rengi iyice şaşmış cristal'in. aynı charm ice gibi duruyor. o su yeşili-gri tonu kaçıp gitmiş. halbuki benim çok arzu ettiğim bir tondu. iki üç haftaya sipariş vericektim ama şimdi hepten kafam karıştı. ice gibi bir rengin bana yakışacağını düşünmüyorum.

REWEND canım çok yakışmış tenine yalnız bendeki cristalın sendekıyle alakası yok çok şaşırdım, bendeki tamamen yeşil gri belkıde göz rengımızden kaynaklı ama çok şaşırdım dogrusu

bu soflex serisinin galiba tonları yıllıklarınkiyle farklı,ben hiç karşılaştırma yapıcak kadar yakından görmedim soflexleri ama resimlerden gördüğüm kadarıyla bşr renk tonu değişikliği var sanki mesela çakır mavi yeşil olan topazio daha az iddialı daha çok doğal bir tonda soflex olunca gibi geldi bana yine de resimler videolar harici görmediğim için çok yorum yapamıcam

kızlar sormayın bende ıce alacaktım cok ıddalı olması dıye crstal aldım guya ama bırde bugun gun ısıgında cekıp aksam eklerım bu kadarda mavı degıl yanı ferıhanın goz rengıne benzıo normal ısıkta cunku flas rengı bıraz acmıs..arzucum sagolsun soylemıstı soflexler daha mavımsı dıye ınanmamıstım saka bır yana guzel herseye ragmen

cnm sende resım eklermısın sana cok yakısmıstır emınım :) sanırım sendekı yıllık bendekı soflex yanı 3 aylık ton farkı var

ben cristal'i yeşilimsi bir mavi veya hafif bulanık mavi gri gibi düşünürdüm hep baya baya maviymiş meğerse :44:

Arkadaşlar hemen açıklık getireyim yıllık cristalle aylık cristal farklı aylık cristal ıce gibi maviye yakın yıllık cristal ise yeşil tonunda bayagı yeşil su yeşili gibi hatta içerisinde hiç ama hiç mavilik yok yıllık cristalin sevgili rewend mavi dursun istemişti o yüzden aylık modeli tercih etti yıllık cristal ile aylık cristal bayagı farklı bu arada bazı arkadaşlar seriler arasındaki farkları soruyorlar onada açıklık getireyim:)
cristal renginde seri farkı yok hep aynı özellikle yıllığı hiç değişmedi su yeşili gibi quartzoya benzeyen bir tonda ıcemint ile cristal çıktıklarından beri hep aynı 3 senedir hiç değişmediler.
ayrıca bu iki serininde ön yüzleri hıdrocor yani icemintte cristalde ön yüzleri hıdrocor ıcemintin çift tarafı kullanılabiliyor ama cristal tersinden yani hareli yüzü öne gelicek şekilde pek kullanılmaz ıcemint o konuda daha rahat birde ıcemintte mavilik var cristalde hiç yok direkt su yeşili gibi ve seriside hiç değişmedi tabi bu söylediklerim yıllıklar için geçerli.Aylıklar henüz 1 yıldır üretimde sadece numarasızlar bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…