- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.521
Bugün tekrar taktım lesnlerimi sonrasında makyaj yaptım benim gözlerim cok hassas normalde, normal makyajla bile akıyor...
Yalnız lensi takıp makyaj yaptıktan sonra inanılmaz aktı gözlerim sanki ağlıyormusum gibi arkasından hemen göz bebeklerimin oldugu yerde beyaz beyaz bişeyler birikti, batmalar oldu ve hemen korkumdan çıkardım....
REWENDCİM fotograf çekemedim yine, bu rahatsızlıktan dolayı yalnız bugun takınca gün ışıgında tıpkı sendeki gibi maviydi... Benimkide aylık canım Arzu abla 5 ay kullanırsın dedi yalnız evde yani daha ışıksız yerde tam anlamıyla bir su yeşili duruyor özellikle akşamları....
Ben de cok yakıştırdım kendime ama gözlerim mi kabul etmedi lensi yada daha ilk defa kullandıgım içinmi böyle oldu anlamadım...
Sanada cok yakıştı canım güle güle kullan tekrar....
hımm benimki aqua fresh die bir marka canım bende sauflon die bir solüsyonun iyi oldugunu duymustum ama hemen değitiriyim bari peki lensi solüsyonla yıkıyomusunuz hiç yoksa direk kutuya doldurup içinemi atıyosunuz yıkıyomusunuz derken yanı üzerine solüsyon döküyomusunuz anlamında
hidrocor mellerim geldi ama çok açık durdu sanırım :2: :2: annem iyi durduğunu söylüyo yarın arkadaşlarım filan görünce ne dicek acaba bilemiyorum ama bana çok açık gibi gelditenimde beyaz sanki böyle sadece gözden oluşuyomuşum gibi oldu keşke hc mel söyleseydim aslında doğallını çok sevdim hiç kayma filan yapmıyo freshlooklar gözümün içinde halay çekiyo gibiydi gerçi kıyaslanamaz bile böyle azıcık daha koyu dursaydı çok sevinicektiiim
buda fotoğrafı fikirlerinizi bekliyorum gerçi pek kaliteli bi fotograf olmadı ama böyle açık duruyo iste hatta daha bile açık duruyo olabilir
bide aylık olanların fiyatı ne kadar acabaa? :)
Eki Görüntüle 404609 Eki Görüntüle 404610 yeni geldi,paylaşmak istedim.
Selam kızlar...
Bende solotica hidrocor mel istiyorum. Siparişi nasıl ve nerden vereceğiz. Yardımmmm lütfen...........
Canım siparişleri vetman10 rumuzlu Arzu hanımdan veriyoruzz mellerimize kavusuyoruz1-2 gundee
canım benimkilerde önümüzdeki ay geliyo solitica hidrosummer gloss verde acab gözlerimde nasıl duracak çok merak ediyorum al işte solotica gloss azul bebek mavisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?