- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.541
tatlım bende alcam inş önümüzdeki ayda benimki geliyo merak ediyorum nasıl duracak gözlerimde solitica hidrosummer gloss verde
kızlar lenslerin bazıları çoook yapay duruyo özellikle gözbebeği büyük değilde küçük olanlardan alın ucuza kaçıpta adi bişede almayın göz bu yani güsell bakmazsak küser
tatlım bu quartzoların serisinden yeni serisinden bence geç kalmadın sipariş vermeye yeni serisi suanki serilerine benziyo bende solitica hidrosummer gloss verde alcam bakalım kısmet ama kaçırmadın arzu ablayla bi konus derim yeni serisine benzettim ben quartzoların esmeraldayada yakında quarzo daha çok sankiSizin adınıza sevindim
Ama ben gri -yeşil istiyorum of ya nasıl bulucam tam istediğim tonu
Eki Görüntüle 397503 Tam olarak bu ton ne zamanın serisiydi ? Çok mu geç kaldım
canım numaralı kullandığım için alamadım hidrosummer gloss azul
emin ol çok rahat bi marka, ancak benim gözlerim alerji oldu 3 ay kullanabildim soloticalarımı
tatlım şimdi hani bazıları zombi gözü gibi duruyo diyo hani aldınızmı kullandınız mı desem yok diycekler kullanmıs biri olarak sana bişe sorcam çokmu böyle açık renkleri yani tam olarak nasıl duruyo
bende hs azul var canım..kişisine göre değişse de renk biraz iddialı ona birşey diyemem..benim çillerim olduğu için hiçbir renk çok baskın ve abes durmuyor,yüzümle kaynaşıyor hemen..azulları gece dışarı çıkarken takıyorum ben genelde.. koyu makyajla mükemmel oluyor..öyle acaip acaip bakan olmadı hiç..hatta geçen akşam arkadaşlarla otururken bi kız solüsyonu olan var mı diye yanıma geldi..anlamamış bende lens olduğunu..siz de mi şeffaf lens kullanıyosunuz dedi..
canım bu söylediklerin inan moral verdi bana şimdi sendeki azul ya bende verde yi alcam çok sarı diyolar ona ama bakacağız artık haifa wehbenin lensi çok güzel kalın olmasındanmıdır nedir bilmiyorum ama alacaksan iddalı dikkat çeken bi lens alcan hoş oluyo abest durmasından korkuyorum renginden dolayımıdır bilmiyorum ama inş güzel durur:)
evet valla,ben de iddialı renkleri seviyorum,makyajla da çok değişiyo lensler..neyse güle güle kullan şimdiden..bekliyoruz resimlerini
evet valla,ben de iddialı renkleri seviyorum,makyajla da çok değişiyo lensler..neyse güle güle kullan şimdiden..bekliyoruz resimlerini
haziran rumuzlu arkadaş nc mellerin son hallerini istemişti önce doğal göz rengini ekliyorum daha sonra nc mel..
Eki Görüntüle 404857
Eki Görüntüle 404858
Eki Görüntüle 404859
canım valla yazdığın mesaja yorum yazamadım 100 mesajı tamamlamam lazımmıs ya bitek solitica hidrosummer azul var ama acayip göze bakıyo ama demeden edemiycem quartzomudu neydi :)çok yakısmıs gerçekten çok hoş olmus ya şimdi biraz teredduteyim saçlarım siyah beyaz tenliyim acaba diyorum nasıl olur bide kasaba gibi biyerde yasıyorum göze batarmı acaba esmeraldamı alsam diyorum ama çok kararsızım ya
teşekkürler janım..avatarındaki fıstık sensen, quartzo al derim..esmeralda çok keskin bi yeşil bence..quartzo tam kıvamında..görebileceğin en doğal lenslerden,hani köyde bile takabilirsin..öyle de güzeller..
teşekkürler janım..avatarındaki fıstık sensen, quartzo al derim..esmeralda çok keskin bi yeşil bence..quartzo tam kıvamında..görebileceğin en doğal lenslerden,hani köyde bile takabilirsin..öyle de güzeller..
Merhaba quartzolarınıza bayıldımm
Merak ettiğim bir şey var . Batma ya da kayma dayanılamayacak derecede mi ? Nc serisi kayıyor diye bahsedilmiş de . :26:
hayır canım ben değilim haida wehbe ünlü o ama benzeten arkadaşlarım var ona şimdi kararsız kaldım sence hangisini alıyım esmeraldamı hidrosummer serisindekinimi yaa şimdi baktımda resimlerine çok güzelmissin bu arada maşallah:)diyelim nazar değmesin msn neni özelden atarmısın cnm ekleyim resimlerime bak yani kullanan birisi olarak yorum atarsan sevinirim cnm
ben size hıdrocor mel öneriyorum ela gözde inanılmaz güzel ve doğal duruyorKızlarr merhaba bende almayı düşünüyorum solotica.Kendi göz rengim ela , Ela göze hangi rengi daha çok yakışıyor yeşil düşünüyorum doğal duran ama baktınmı belli olacak bir yeşilBu arada sitede satan ilgilenen kimse varmı
tesekkurler arzu hanim...istediğim gibiymısler....ben numaralı alıcam ama yine bu seriden gelir dimi...birde nasıl irtıbata gecıcem sızınle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?