- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.561
mrrb lar bende bi yarışmadan kazanmıştım lens renli istedim yeşil :) epey oldu solüsyon almadım ihmallikten kaldı gittihiç kullanamdım daha nce lens nasıl kullanılır bilmiyorum yardımcı olabilcek varmı :)
Kizlar internette bu videyo ile karsilastim hidrosummer serisinde ki lensleri gosteriyorlar, ama cok yapmacik geldi. Gercektede bukdr sahte duruyor mu?
Lentes de contato diferentes - OLGA BONGIOVANNI - YouTube
Ve solotica lensler arasinda en acik rengi nedir acaba?
Taşma yapmış biraz ama rengi bayağa grimsi olmuş cristalin bendeki seri bayağa yeşilimsiyditatlım yok ben cor mel den sonra nc serısıne alısamadım :) ama sana cok yakısmıs bıtanem
canımm çok tesekkürlerr!canım çok yakısmıs
teşekkür ederim canım sanada cok yakıştı inan, ama mel daha bi güzeldi sende, benimde aklımda mel var...
beryy cim evet taşma var biraz...benimde şuan baya yeşil akşam oldugu için, baya fark ediyo gün ışıgı ile....
Arzu hanımm =)=) Tesekkürler ilginizee, hidrocor mellerimi aldımm harika bi hızla.
Bayılldımm bayıldımm rengine durusuna bu kadar doğallık hayal blle etmemistimm alırken
Ve Rewend doğallık konusundaa içimi rahatlattın sevgiler sana daa<3
merhaba, güle güle kullanın. çok yakışmış. ten renginize çok gitmiş.
siz de mi aylık nc cristal aldınız, yoksa sizinkisi yıllık mı?
bir de göz çapınız ve bombeniz nedir, öğrenebilir miyim?
merhaba güle güle kullan canım, fotograf eklemen mümkünmü acaba bende mel düşünüyorum fikir açısından gözlerin ne renk acaba...?
Tesekürler eklerimm tabii =)Fotograflar fikir verme açısından ne derece başarılı olur blemiyorumm yalnız =/
Ve gözlerim kahverengi.
sağol canım beklicem...ben yeşilliğini merak ediyorum açıkçası son seriler biraz daha sarımsı die okumuştum Arzu abla sağolsun istedigin seriyi gönderirim dedi ama biraz daha araştırıyım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?