- Konu Sahibi White Mocha
-
- #25.741
Ben de solotica almak istiyorum ama hangi rengi alacağıma bir türlü karar veremedim.Gözlerim orta kahve şu şekilde, yeşil istiyorum ama daha önce kullanmış olanlar yardım edebilirler mi
Eki Görüntüle 422929
bi kişide gördüm mele çok benziodu sankihmm doğal sevenlerdensin sanırım. charme mel daha güzeldir ocreden. ocre bana çok anlamsız geliyor
Ben de solotica almak istiyorum ama hangi rengi alacağıma bir türlü karar veremedim.Gözlerim orta kahve şu şekilde, yeşil istiyorum ama daha önce kullanmış olanlar yardım edebilirler mi
Eki Görüntüle 422929
hmm doğal sevenlerdensin sanırım. charme mel daha güzeldir ocreden. ocre bana çok anlamsız geliyor
her ikisinide kullanan biri olarak mel ile ocre birbirinden çok çok farklı renkler bence
mel yeşil, ocre ise kullananlar iyi bilirler ne sarı nede yeşil bir renk.
solotica içinde değişik çok özel bir renk ocre.
bana kalırsa ocre anlamsız değil
sadece göz rengine uygun kişiler kullanmalı
ocreyi koyu gözlüler kullanmalıki değişiklik hissedilebilsin
açık kahve ve ela gözlülerde çok değişiklik yapacağını düşünmüyorum
ben bir ay önce charme ocre aldım
ilk zamankine göre daha açık bir renge kavuştu şu an
bugün Quartzolarımı takıp çıktım ilk defa.Rengi şahane tam istediğim gibi.ama aşırı derecede kayıyor acaba zamanla bu sorun düzelcekmi?birde 2 saatten fazla takamadım hem bulanık gördüm hemde başım çok ağrıdı.sizede oldumu arkadaşlar bunlar.zamanla geçermi?
hıdrocor meller yeşile döndü zaten sevdalinca arkadaşımızda ekledi o sarımtraklık yok çok doğal bir yeşil:)
rica ederim leydicim resim eklersen sevinirim
piretypinkcim numaralı olduğu için biraz ters gitti o renkde o numarayı bulamamışlar gönderilmiş ama nikaha malesef yetişmez
Bu arada elimde açılmamış +3.00 derece hıdrocor mel -1.25 hıdrocor ocre -2.50 hıdrocharm mel -5.50 hıdrocor mel -6.00 hıdrocor mel mevcut lensler sıfırdır arkadaşlar ilgillenenler Brezilyadan aylarca bekklemeden alabilirler:)
Arzu hanım merhaba, telefonumun kasası değişiyor, Yüksekova'da kırmıştım izmir'e gelince hemen verdim yapılsın diye ama bir detayı unuttum telefon numaranız gitmiş oldu :/ kendime 1 aylık cubavision mavi aldım, yarın fotosunu çekip koyacağım, bilen biri olarak grafite ile kıyaslama yapar mısınız duruş/doğallık vs olarak?
jelyb10 cum güle güle kullan quartzolarını...gözünün şeklini alıncaya kadar biraz kayma yapıyor canım.. :)) fırsat buldukça takmaya çalış..başağrısı bende de yapmıştı ilk taktığım günlerde..bünye yabancı maddeyi kabullenemiyor sanırım :)) bulanıklığın sebebi de göz kurumasından kaynaklanıyor olabilir ama emin değilim tabii.. gözlerin lense, lens gözlerine alıştıkça varlığını unutuyor insan..mesela bugün quartzolarımı taktım ben de..valla unutmuşum gözümde olduğunu, uyuyodum biara,son anda hatırladım..yani ekstra bir durum yoksa anlattığın sorunlar geçici canım,bende de oldu aynıları...güle güle kullan tekrar..
grafiteyi bende çok merak ediyorum arzucum
yakın zamandada almayı düşünüyorum
grafitenin son halinin resimleri varsa ekleyebilirmisin
birde aklımda cristal var
aslında istediğim renk gri mavi bir renk
göz rengim koyu kahve olduğu için cristalde istediğimi yakalayabilirmiyim sence
ay canım çok saol içimi rahatlattın valla üzülmüştüm kullanımıcam diye.sende ne kadar zamanda düzeldi.takmaya korkmaya başladım valla.biraz değil bende baya kayma yapıyor görsen sağa sola yana ortaya komedi:)neyse sbredip beklicez:)
:)) Rica ederim..İlk başta ben de takamıycam diye korkmuştum..başağrısı, kayma filan canım sıkılmıştı. Ortalama 1-2 ayda düzeliyor kullanımına göre..ben genelde h.sonları takıyorum lenslerimi..sen de fırsat buldukça evde tak..göz çapın çok küçük değilse kısa sürede gözünün şeklini alır, rahat rahat kullanırsın canım :)) fırsatın olursa resim veya albüm eklersen daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz tabiy
Gözlerin koyu kahve ise benim fotoya bak canım, cristalin duruşunu eklemiştim 2558. sayfada gri mavi duruyor, sadece akşamları hafif yeşil bir hal alıyor...
ARZU ablacım makinam bozuldu foto çekemiyorum 1 haftaya gelicek ve hemen foto eklicem aklımda...
en kısa zamanda fotoğraflarımı eklicem canım.gözlerim iridir baya.hatta lensler küçük bile geliyor.gözlerim yanlardan taşıyor.aşırı göze batmıyr ama tek korkum kaymanın devam etmesi ve başağrısı.takınca sanki üstümde yük var gibi oldu.tabi alııkta değğilim ondanda olabilir.neyse sık sık takıcam bende.senin resmin varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?