Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

gercekten pahaliymis(((cokmu dogal duruyolar o yuzdenmi bu kadar pahali((

ben soloticaların fiyatını riskli görüyorum çünkü rengi beğenmeme riskim var koyu durma riski var demiştim ya korkunç siyah gözlerim var bugün göz doktorum bile ne kadar siyahlar dedi! solflex lensler soloticalardan daha mı opak? yada soloticaların opak serileri mi var? solflex düşünüyorum dediğiniz cristal i önce kısa sürelik lensle denemek istiyorum da sizden alabiliyomuyum ve fiyatı nedir acaba?

Merhabalar soloticalar kalitelerine göre pahalı değil aslında çünkü 1500 tl ye bile lens var her ürünün belli bir bedeli var ama yıllık olduğu için kullanamam diyorsanız aylık solflex serisini tersih edeiblirsiniz daha uygun fiyatları.Sahibinden comda solotica diye yazıp arattırında fiyatları çıkıyor tüm modellerin .Cristalin aylığı var kapıda ödemeli olarak alabilrsinizTavsiyem you tubada ideoları var bu lenslerin solflex solotica cristal yazın koyu ve siyah gözlerdeki duruşlarını baz alın sizdede aynen o renkde duracaktır:)

selam vetman10
siz Solotica renkli lens satiyorsunuz demi ?
peki nummarali elinizde varmi suan Nc mel ?
Ha bide unutmadan bu lensler gözden kayma yapiyormu genelde cogu lenslerin capi 8.6,7 gibi oluyor
ben daha önceden haresiz yesil kulandim freshlookdan kayma gibi problemim olmadi gayete iyi görüyordum
acaba bunda sorun yasarmiyim emin degilim cünkü benim göz capim daha ufak.
Hani bazı lensler sanki biri sag biri sola bakiyor böyle tuaf gözüküyor gözde ölü balik gibi :). Bu lenlerin büyük olmasindanmi
kaynaklaniyor yada kalitesiz oluslarindami ?
...cokmu sordum ne...

Merhaba sizin için şimdi kendi koyu kahverengi gözümde quartzo resmi çekip ekliyorum cristaller yeşillendi zaten:)

Eki Görüntüle 575947

Arzu hanım bu gözünüzdeki cristal mi yoksa quartzo mu? ayrıca cristal şu an yeşilse ve benim orta kahve gözümde tatlı bir su yeşili duracaksa ocrelerimden sonra ikinci lens siparişimi verebilirim sanırımm
Bn de bu fotğraflar gibi durur mu acaba? siyah saçıma uyacağını düşünüyorum siyah bir makyajla:44:

arzu hanım bu attığınız resim hiç quartzo giibi durmuyor ama çok güzel olmuş yakışmış gerçektende, şu açık meller gelsede alsam artık sizden nişana yetişmeyecek die çok korkuyorum....

yok tabiki fiyatı yıllık lens için çok uygun bugün beğenmediğimiz freshlooklar bile yıllık hesaplasak 250 lirayı buluyor.. fakat alıp beğenmeme riskim var yani 1 gün bile kullanamama riskim var, çünkü daha çnce sizden mel aldım hiiiiiç belli bile olmadı resimlerini koymuştum herkes çok şaşırmıştı siz hiçbir yorum yapmamıştınız...herneyse soflexler daha mı opak sadece nc serisinden oluşuyor ama yıllık nc lerin haresinden daha belirgin haresi var kalitesi aynımıdır aynı firmaya mı ait bunu öğrenmek istiyorum

şimdiden cevabınız için teşekkür ederim

arzu hanım bu attığınız resim hiç quartzo giibi durmuyor ama çok güzel olmuş yakışmış gerçektende, şu açık meller gelsede alsam artık sizden nişana yetişmeyecek die çok korkuyorum....

kızlar kusura bakmayın aceleyle yanlış yazmışım :))cristal yazıcaktım koyu kahverengi gözümde cristal tekrar ekliyeyim:)
Eki Görüntüle 576219

esmnr canım cristal resmi bu evt koyu kahverengi gözümde zaten ben mellere alternatif sunuyorum cristalleri:)

:))mellerin değişim hızına ben bile yetişemiyorum ne yazıkki .orjinal soloticanın resmi sitesine bakarsanız solflex solotica diye geçiyor ismi ve aynı firmanın ürünüdür..solflexler yıllıklara göre daha opak evt gözünüzü kesin açar onda garanti veriyorum ama renk istediğiniz gibi dururmu durmazmı onu siz karar vereceksiniz.Cristallere bakın you tubada aynen o şekilde duruyor..Haresi var zaten nc serisinden üretildiler aylık modeller..

O bir pamuk :)avatarınız çok şirin:)sizin dereceniz kaç ?elimde numaralı nc mel yok getirtmemiz gerekiyor..
lensler çok kaliteli ama bazılarına büyük gelebiliyor yapısı ince ve opaklığı az bu lenslerin örneğin freshlook çok daha opak bu lenslerden bunlar incecik oldukları için büyük gelince yada küçük gelince tam oturmuyor oda işte herkeze olmadığından..Ama hiç ölü balık gibi durmuyor çünkü yapay durmuyorlar o ölübalık gibi olanlar çok opak lenslerde oluyor isim vermiyeyim şimdi:))

arzu hanım,ben genede melleri yılbaşına kadar bekleme taraftarıyım heralde ocak 1-2 si gibi sipariş verseniz 20 si gibi elimde olur? diye düşünüyorum çünkü aylardır mellerin renginin değilmesinin bekledim şimdi crystal alıorum die atlarsam olmaz diye düşünyorum ama beğendim güzeller =)

Arzu hanım rica etsem başka cristal fotolarınız varsa ekleyebilirmisiniz sanırım sizinde gözleriniz benimki gibi çok koyu bana bi çok arkadaşıma fikir olacaktır biraz uzaktann fotoğraflaınız varsa memnun olurum benim gözümde hiçbir lens belli olmuyor da ama cristallerden ümitlendim şimdi :)

benim gözlerimde siyah,dr.dan onaylı,o derece koyu:) ben hemen her rengi denedim yarı opak seride gözümü en çok açıp doğala en yakın duran cristaller oldu en opak cristal,yeşil tonlarını seviyorsanız siyah gözü cristal açıyor..albümde resimleri var hatta sevgili elegance.. you tube ta da videolarım var..http://www.youtube.com/user/ThePaxera/videos?flow=grid&view=0

unutmadan birde cor ıce açmıştı gözlerimi,mavi düşünür iseniz, ama cristal daha doğal duruyordu.. hoş ben orta opaklıkta hatta koyuya yakın tonları ve charm serisini seviyorum charm ıce ve ocre kullanıcısıyım.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu videolarınız, cristalin bile çok çok açmadığını görmüş oldum istediğim renk olmuş yani, mel denedim daha önce ben bile göremedim aynada kayboldu gitti renk menk vermedi, soloticalar opak değiller diye söyledi bana arkadaşlar bende umudumu kestim ama cristalleri önerdi arzu hanım sizde yardımcı olunca içim ferahladı doğrusu fiyatına gelince biraz beklemem lazım almak için ama reng,imi bulduğuma sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…