- 28 Ağustos 2012
- 197
- 3
- 318
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.281
merhaba canım evt renkleri istediğiniz gibi ayarlıyorlar..kullanımı rahat ve doğallar fiyat olarak pahalılar yanlız su oranı %55 diye hatırlıyorum..İnceliği solotica gibi daha açık ve daha koyu yapabiliyorlar:)
merhaba canım evt renkleri istediğiniz gibi ayarlıyorlar..kullanımı rahat ve doğallar fiyat olarak pahalılar yanlız su oranı %55 diye hatırlıyorum..İnceliği solotica gibi daha açık ve daha koyu yapabiliyorlar:)
ben soloticaların fiyatını riskli görüyorum çünkü rengi beğenmeme riskim var koyu durma riski var demiştim ya korkunç siyah gözlerim var bugün göz doktorum bile ne kadar siyahlar dedi! solflex lensler soloticalardan daha mı opak? yada soloticaların opak serileri mi var? solflex düşünüyorum dediğiniz cristal i önce kısa sürelik lensle denemek istiyorum da sizden alabiliyomuyum ve fiyatı nedir acaba?
ARZU HN MERHABA
cRYSTALLERİN RENGİ ŞU AN NE ACABA?
Merhaba sizin için şimdi kendi koyu kahverengi gözümde quartzo resmi çekip ekliyorum cristaller yeşillendi zaten:)
Eki Görüntüle 575947
Merhabalar soloticalar kalitelerine göre pahalı değil aslında çünkü 1500 tl ye bile lens var her ürünün belli bir bedeli var ama yıllık olduğu için kullanamam diyorsanız aylık solflex serisini tersih edeiblirsiniz daha uygun fiyatları.Sahibinden comda solotica diye yazıp arattırında fiyatları çıkıyor tüm modellerin .Cristalin aylığı var kapıda ödemeli olarak alabilrsinizTavsiyem you tubada ideoları var bu lenslerin solflex solotica cristal yazın koyu ve siyah gözlerdeki duruşlarını baz alın sizdede aynen o renkde duracaktır:)
arzu hanım bu attığınız resim hiç quartzo giibi durmuyor ama çok güzel olmuş yakışmış gerçektende, şu açık meller gelsede alsam artık sizden nişana yetişmeyecek die çok korkuyorum....
yok tabiki fiyatı yıllık lens için çok uygun bugün beğenmediğimiz freshlooklar bile yıllık hesaplasak 250 lirayı buluyor.. fakat alıp beğenmeme riskim var yani 1 gün bile kullanamama riskim var, çünkü daha çnce sizden mel aldım hiiiiiç belli bile olmadı resimlerini koymuştum herkes çok şaşırmıştı siz hiçbir yorum yapmamıştınız...herneyse soflexler daha mı opak sadece nc serisinden oluşuyor ama yıllık nc lerin haresinden daha belirgin haresi var kalitesi aynımıdır aynı firmaya mı ait bunu öğrenmek istiyorum
şimdiden cevabınız için teşekkür ederim
selam vetman10
siz Solotica renkli lens satiyorsunuz demi ?
peki nummarali elinizde varmi suan Nc mel ?
Ha bide unutmadan bu lensler gözden kayma yapiyormu genelde cogu lenslerin capi 8.6,7 gibi oluyor
ben daha önceden haresiz yesil kulandim freshlookdan kayma gibi problemim olmadi gayete iyi görüyordum
acaba bunda sorun yasarmiyim emin degilim cünkü benim göz capim daha ufak.
Hani bazı lensler sanki biri sag biri sola bakiyor böyle tuaf gözüküyor gözde ölü balik gibi :). Bu lenlerin büyük olmasindanmi
kaynaklaniyor yada kalitesiz oluslarindami ?
...cokmu sordum ne...
kızlar kusura bakmayın aceleyle yanlış yazmışım :))cristal yazıcaktım koyu kahverengi gözümde cristal tekrar ekliyeyim:)
Eki Görüntüle 576219
esmnr canım cristal resmi bu evt koyu kahverengi gözümde zaten ben mellere alternatif sunuyorum cristalleri:)
Arzu hanım rica etsem başka cristal fotolarınız varsa ekleyebilirmisiniz sanırım sizinde gözleriniz benimki gibi çok koyu bana bi çok arkadaşıma fikir olacaktır biraz uzaktann fotoğraflaınız varsa memnun olurum benim gözümde hiçbir lens belli olmuyor da ama cristallerden ümitlendim şimdi :)
benim gözlerimde siyah,dr.dan onaylı,o derece koyu:) ben hemen her rengi denedim yarı opak seride gözümü en çok açıp doğala en yakın duran cristaller oldu en opak cristal,yeşil tonlarını seviyorsanız siyah gözü cristal açıyor..albümde resimleri var hatta sevgili elegance.. you tube ta da videolarım var..ThePaxera's channel - YouTube
unutmadan birde cor ıce açmıştı gözlerimi,mavi düşünür iseniz, ama cristal daha doğal duruyordu.. hoş ben orta opaklıkta hatta koyuya yakın tonları ve charm serisini seviyorum charm ıce ve ocre kullanıcısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?