- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.261
Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)
Eki Görüntüle 571413
merhabalar benim gözlerim simsiyah dyebilirim gözbebeğimi görebilen yok! solotica h.core mel aldım hiiiiiiiç belli bile olmadı hatta paylaşmıştım herkes çok şaşırmıştı artık lensin serisinden mi bilmiyorum nedendir şişesinde bile çoık renksizdi... sonra ucuza elegance giallo aldım bildiğiniz sarı lens, kim kullansa bayıldı bende görüp aldılar, ama ben takınca haki yeşil oldu gözüm yani artık koyuluğunu siz düşünün...
ben mel in bu kataloglardaki rengi gibi renk istiyorum bayağı ela-yeşil istiyorum siyah gözüme ne taksam bu rengi elde ederim???????
Kızlar size sözüm vardı HidroCor Ice'ın bendeki duruşunu ekleyecektim. Sözümü tutayım o halde, buyrunFlashlı çekim bu arada.
vetmancim bu fxeyeslerin sabitmi renkleri cok guzel durmus,koyu mavisi varmi nereden bulabilirim daha sonra dusunuyorum almayiBügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)
Eki Görüntüle 571413
lens kullanmaya bayılıyorum bitiyorum ama gözümde yaşadığım sorunlar yüzünden sadece izlemekle yetiniyorum sizleribayıldım ben bunlaraaaa
sizce bende alsam denesem gözümde kuruluktan dolayı oluşan sorunlar tekrarlar mı :44: aklım çeliniyor offf :18:
elegance o zaman size cristal rengini öneririm hıdrocor yüzü ön yüzü olduğu için sanki hıdrocor melin daha açık haliymiş gibi duruyor:)merhabalar benim gözlerim simsiyah dyebilirim gözbebeğimi görebilen yok! solotica h.core mel aldım hiiiiiiiç belli bile olmadı hatta paylaşmıştım herkes çok şaşırmıştı artık lensin serisinden mi bilmiyorum nedendir şişesinde bile çoık renksizdi... sonra ucuza elegance giallo aldım bildiğiniz sarı lens, kim kullansa bayıldı bende görüp aldılar, ama ben takınca haki yeşil oldu gözüm yani artık koyuluğunu siz düşünün...
ben mel in bu kataloglardaki rengi gibi renk istiyorum bayağı ela-yeşil istiyorum siyah gözüme ne taksam bu rengi elde ederim???????
denisde canım bunların başka renkleri var you tuba girip fx eyes diye yazdırırsan başka renklerini görebilirsin.Bunlar bizzat kişinin gözüne özel ölçülerde ve yaklaşık 1-2 ay elde boyanarak yapılıyor benim gözümdeki bu lens tam 2.5 ay sürdü hazırlanıp bana gelmesi hazırda bulamassınız amerikadan geliyor çok çeşitli renkleri var..vetmancim bu fxeyeslerin sabitmi renkleri cok guzel durmus,koyu mavisi varmi nereden bulabilirim daha sonra dusunuyorum almayi
arzu hanım esmeralda almak istiyorum göz çapım 8.6 sizce sorun yaşarmıyım.kredi kartına taksit oluyormu birde :) gözlerim koyu kahve sizin göz renginize çok yakın sizce esmeralda çok köyumu durur acaba[/QUOTE
dzuzumcu hanım esmeralda çok koyu durmaz aksine esmeralda çok güzel duruyor en son alan bir arakdaşda gördüm bizzat rengi ne çok açık nede çok koyu ama koyu kahverengi gözleri çok doğal yeşil yapabiliyor.Sahibinden comdan yada gitti gidiyordan taksitli satış açıyorum:) size özelden mesaj gönderiyorum şimdi çapla ilgili olarak..
Kızlar burda çok sayfa var benim kafam çok karıştı okuyamıyorumda hepsini ben daha önce bouch lomb sanırım yanlış yazmş olabilirim bu marka amazon green rengini kullandım senelik ama yapay duruyor diye bıraktım kullanmayı. göz rengim koyu kahverengi şimdi bu markanın güzel olduğunu duydum bana yardımcı olabilecek biri varmı hem renk seçiminde koyu kahverengi gözde hangisinin güzel durcağına dair?
canım soloticaların renklerinden beğendiklerin varsa sen onları bize sor sende nasıl duracağına yakın resimler ekliyelim foruma sende az çok sende nasıl duracağını tahmin edebilirsin ama çok rengi var soloticaların hangi renkleri begendin?
Merhab Karamel daha önce kullandığınız markalar nelerdi renkli lenslerde özellikle bazı markalarda kuruluk yapıyor.Ama hepsinde yaşayacaksınız diye bir kaide yok solotica kullandınızmı daha önce?
elegance o zaman size cristal rengini öneririm hıdrocor yüzü ön yüzü olduğu için sanki hıdrocor melin daha açık haliymiş gibi duruyor:)
örneğin :Ben Beren saatin göz rengine cristalide benzetiyorum sadece melden biraz daha açık ama birazda içinde mavi var ıce ile mel renginin karıştırıp cristal yapmışlar soloticacılar :) ö yüzden mel rengi yerine cristal düşünebilirsiniz..
denisde canım bunların başka renkleri var you tuba girip fx eyes diye yazdırırsan başka renklerini görebilirsin.Bunlar bizzat kişinin gözüne özel ölçülerde ve yaklaşık 1-2 ay elde boyanarak yapılıyor benim gözümdeki bu lens tam 2.5 ay sürdü hazırlanıp bana gelmesi hazırda bulamassınız amerikadan geliyor çok çeşitli renkleri var..
Birkaç hafta daha beklemek lazım canım daha yenileri gelmedi yenilecenek sanırım meller o zaman bildireceğim görüşlerimi ama bunun için daha 1 ay var en az umarım daha açık ve daha opak olurlar mellerin ve yıllık topazioların opaklığını almışlar eskiden hıdrocor meller açık tabanda daha hoş duruyordu şimdi aksine açık tabanda şeffaf gibi duruyor koyu gözde en azından elamsı değişiklik yapıyor ancak charm melde iş değişiyor geçen gün bir arkadaşı charm meli denedi kendi gözleride açık bal rengi kalın bir haresi var gözlerinin o charm mel onda o kadar güzel durduki anlatamam eğer gözleriniz açık kahve bal ise hıdrocharm melller hala çok güzel duruyor:)
esmanr arama canım o solusyon piyasadan kalktı bulamassın :)
Sağol canım:) biz hiç karışmadık bu kez kendi halinde bıraktık ne çok açık nede çok koyu tam kıvamında yapmışlar rengini yanlız hiç yeşillik yok neresi green anlamadım ama dokusunu çok
doğal işlemişler bu kez iyi olmuş.Yanlız hepsi aynı ustanın elinden çıktığı için yapı olarak hepsi birbirine benziyor fx lerin:))
vetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmiMerhab Karamel daha önce kullandığınız markalar nelerdi renkli lenslerde özellikle bazı markalarda kuruluk yapıyor.Ama hepsinde yaşayacaksınız diye bir kaide yok solotica kullandınızmı daha önce?
elegance o zaman size cristal rengini öneririm hıdrocor yüzü ön yüzü olduğu için sanki hıdrocor melin daha açık haliymiş gibi duruyor:)
örneğin :Ben Beren saatin göz rengine cristalide benzetiyorum sadece melden biraz daha açık ama birazda içinde mavi var ıce ile mel renginin karıştırıp cristal yapmışlar soloticacılar :) ö yüzden mel rengi yerine cristal düşünebilirsiniz..
denisde canım bunların başka renkleri var you tuba girip fx eyes diye yazdırırsan başka renklerini görebilirsin.Bunlar bizzat kişinin gözüne özel ölçülerde ve yaklaşık 1-2 ay elde boyanarak yapılıyor benim gözümdeki bu lens tam 2.5 ay sürdü hazırlanıp bana gelmesi hazırda bulamassınız amerikadan geliyor çok çeşitli renkleri var..
canım kaşlarını boyuyomusun sarı duruyoda bi boyama varmı kaşında yani saç boyasıyla mı boyuyosun bu arada çok yakısmıs renk sanaçok beğendim aynı ceyda ateşin göz kısmına benziyo gözlerin
Merhab Karamel daha önce kullandığınız markalar nelerdi renkli lenslerde özellikle bazı markalarda kuruluk yapıyor.Ama hepsinde yaşayacaksınız diye bir kaide yok solotica kullandınızmı daha önce?
vetnam daha önce charm kullandım fakat göz kenarlarımdan taşma yaptı yani büyük bi göz ortaya çıktı koyu durdu bırazda bende cor serisinin daha iyi açıcagnı dusunuyorum... şu aralar mellerın koyulaşması uzerıne cor ocre bal rengı koyulaşan melle gore bıraz daha açar sankikoyu yeşildense bal rengi daha belırgın olabılırmı acaba ama 1ay bekleyelım sizin haberlerınıze gore melde değişim olmazsa ocrede kararkılıcam gibi:26:
canım aynı durum bende de var gözlerim orta kahve yazın açık kahve oluyor charm ocre aldım memnunum ama birazcık taştı benden.Ben makyajla kamufle ediyorum ve taşmasına rağmen ve opaklığının 2017lerde az olmasına rağmen gayet iyi açtı rengimi grileşme olmadıAma ben şu Cor serisi ocrelerden alacağım sanırım.Onlardan alan yok mu ne alemdeler cor ocreler? Ayrıca sanırım daha çok acıyor ve çok daha doğal? Meller istemediğim tarzda bir yeşil değil cyristal beğendim ama o da kiminde mavimsi grimsi kimiisnde yeşil-grimsi araştrdığım kadarıylaa kafamda deli sorular dönüyor
Cor Mel ben de cırtlak durur eminim o nedenle cor ocre alacağım sanırım
fx eyes lensleri de sizdenmi temin ediyoruz arzu hanım fiyat yazabilirmisiniz lütfen süresinedir senelikmi
vetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?