Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)
Eki Görüntüle 571413

lens kullanmaya bayılıyorum bitiyorum ama gözümde yaşadığım sorunlar yüzünden sadece izlemekle yetiniyorum sizleri bayıldım ben bunlaraaaa
sizce bende alsam denesem gözümde kuruluktan dolayı oluşan sorunlar tekrarlar mı :44: aklım çeliniyor offf :18:

merhabalar benim gözlerim simsiyah dyebilirim gözbebeğimi görebilen yok! solotica h.core mel aldım hiiiiiiiç belli bile olmadı hatta paylaşmıştım herkes çok şaşırmıştı artık lensin serisinden mi bilmiyorum nedendir şişesinde bile çoık renksizdi... sonra ucuza elegance giallo aldım bildiğiniz sarı lens, kim kullansa bayıldı bende görüp aldılar, ama ben takınca haki yeşil oldu gözüm yani artık koyuluğunu siz düşünün...
ben mel in bu kataloglardaki rengi gibi renk istiyorum bayağı ela-yeşil istiyorum siyah gözüme ne taksam bu rengi elde ederim???????

slm tatlım gerçekten tam anlamıyla radikal bi degişim düşünüyosan FXEYES marka el yapımı lens kulan yüzde yüz renk degişimi gözün istersen kömür karası olsun renkli gözdede simsiyah gözdede mükemel renk degişimi bende koyu kahve siyaha yakın gözüm bende kulanmadıgım marka kalmadı FXEYESTE son buldum çok dogal çok renkli ya mükemel ötesi şidetle tavsiyemdir bende light blue grey sipariş vermiştim rengi çok açıktı haski kurdu gibiydi geri gönderip koyutmalarını istedim istedigim rengi belirtim yapıp gönderdiler baby blue grey yaptırdım ve çok güzel yaptılar masmavi sayfa 852 de önceki hali ve sonraki hali var bakömak istersen

Kızlar size sözüm vardı HidroCor Ice'ın bendeki duruşunu ekleyecektim. Sözümü tutayım o halde, buyrun Flashlı çekim bu arada.

canım kaşlarını boyuyomusun sarı duruyoda bi boyama varmı kaşında yani saç boyasıyla mı boyuyosun bu arada çok yakısmıs renk sana çok beğendim aynı ceyda ateşin göz kısmına benziyo gözlerin

Merhab Karamel daha önce kullandığınız markalar nelerdi renkli lenslerde özellikle bazı markalarda kuruluk yapıyor.Ama hepsinde yaşayacaksınız diye bir kaide yok solotica kullandınızmı daha önce?

elegance o zaman size cristal rengini öneririm hıdrocor yüzü ön yüzü olduğu için sanki hıdrocor melin daha açık haliymiş gibi duruyor:)
örneğin :Ben Beren saatin göz rengine cristalide benzetiyorum sadece melden biraz daha açık ama birazda içinde mavi var ıce ile mel renginin karıştırıp cristal yapmışlar soloticacılar :) ö yüzden mel rengi yerine cristal düşünebilirsiniz..

vetmancim bu fxeyeslerin sabitmi renkleri cok guzel durmus,koyu mavisi varmi nereden bulabilirim daha sonra dusunuyorum almayi
denisde canım bunların başka renkleri var you tuba girip fx eyes diye yazdırırsan başka renklerini görebilirsin.Bunlar bizzat kişinin gözüne özel ölçülerde ve yaklaşık 1-2 ay elde boyanarak yapılıyor benim gözümdeki bu lens tam 2.5 ay sürdü hazırlanıp bana gelmesi hazırda bulamassınız amerikadan geliyor çok çeşitli renkleri var..

Son düzenleme:

canım soloticaların renklerinden beğendiklerin varsa sen onları bize sor sende nasıl duracağına yakın resimler ekliyelim foruma sende az çok sende nasıl duracağını tahmin edebilirsin ama çok rengi var soloticaların hangi renkleri begendin?

canım bakayım ben tüm renklerine bi iyice araştırayım yazayım sonra sizin üstte eklediğiniz bi mavi tonu vardı siz kendiniz denemişsiniz sanırım sizinde mi gözleriniz koyu kahve?

freshlook ile başladım Bausch & Lomb en sonda rainbow ama malesef renkleri yakışanlar olsada hep aynı sorunlarla süreleri dolmadan kullanmayı bıraktım
tabi belki olmaz umuduyla arada bir aldıklarım oluyor ama
solotica kullanmayı çokkk istiyorum ama sonunda aynı şeyler olurda kullanamam diye alamıyorum arada bir girişimlerim olduysada aklıma gözlerimden çektiklerim geliyor kuruluğuda geçtim onu suni göz yaşı ile bir derece hafifletiyorum,sonrasında batma hissi uzun süre geçmiyor yada kanlanıyor doktorum kesinlikle kullanma desede vazgeçemiyorumda zor yani

vetnam daha önce charm kullandım fakat göz kenarlarımdan taşma yaptı yani büyük bi göz ortaya çıktı koyu durdu bırazda bende cor serisinin daha iyi açıcagnı dusunuyorum... şu aralar mellerın koyulaşması uzerıne cor ocre bal rengı koyulaşan melle gore bıraz daha açar sanki koyu yeşildense bal rengi daha belırgın olabılırmı acaba ama 1ay bekleyelım sizin haberlerınıze gore melde değişim olmazsa ocrede kararkılıcam gibi:26:

vetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmi

yardim edin kizlar aranizda BC si 8.4-5 olup solotica nc kullanan varmi ?
Sence kayarmi gözümden ufff yaaa
soloticaya byebyee demek istemiyorum
core olaninida begenmiyom sanki
ne hayallerlen siparis verecektim nerden cikti bu BC keske Bc secenekleri olsa.

Evet canım, zaten saçımda röfle var kaşlarımı kendi rengimde kullanmayı sevmiyorum. Ama esmer de değilim orta koyulukta kaşlarım :) Teşekkür ederim.

fx eyes lensleri de sizdenmi temin ediyoruz arzu hanım fiyat yazabilirmisiniz lütfen süresinedir senelikmi

canım aynı durum bende de var gözlerim orta kahve yazın açık kahve oluyor charm ocre aldım memnunum ama birazcık taştı benden.Ben makyajla kamufle ediyorum ve taşmasına rağmen ve opaklığının 2017lerde az olmasına rağmen gayet iyi açtı rengimi grileşme olmadı Ama ben şu Cor serisi ocrelerden alacağım sanırım.Onlardan alan yok mu ne alemdeler cor ocreler? Ayrıca sanırım daha çok acıyor ve çok daha doğal? Meller istemediğim tarzda bir yeşil değil cyristal beğendim ama o da kiminde mavimsi grimsi kimiisnde yeşil-grimsi araştrdığım kadarıylaa kafamda deli sorular dönüyor

Cor Mel ben de cırtlak durur eminim o nedenle cor ocre alacağım sanırım

Son düzenleme:

cor ocrenın son durum fotolarını burdan gördüm mü hatırlamıyorum ama doğallık açısında mütiş zaten gözle uyumu kaçınılmazmış ben birazda açsın istiyorum hani sıcak tonlarda bi açıklık versin foto paylaşan olsa çok iyi olucak
eski cor meller benim istediğim yeşil tonundaydı fakat tam koyulaştılar yani o tatlı tonlardaki yeşilliği azalmış koyu bi yeşil olmuş benim eski charmlara benzettim ama bunu iki üç fotoda gördüm ki tonlar oynuyordu gerek ışık gerekse göz tabanı dolayısıyla farklılıklar vardı tabi ela olsaydı gözlerim fazla koyu durmazdı ben bir ay içinde eskiye dönüş varsa alabilirim fakat buda fotograf paylaşanlara bağlı yinede ordan görücez vetnam bu konuda güncel oluyor ...
esmanr bide cor ocrede kiminde sıcak bir ton görüntüsü olmuş kiminde makyaja ve ışığa uyum sağlayan boz bi renk durmuş...charm ocredense daha güzel açar renk doğal... googledan bi kaç resim yakalamıştım cor ocrenın çok hoşuma gitti ama onların son serı olup omadığını bilmiyorum artık resımler ne zaman cekıldıyse

vetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmi

merhaba canım evt renkleri istediğiniz gibi ayarlıyorlar..kullanımı rahat ve doğallar fiyat olarak pahalılar yanlız su oranı %55 diye hatırlıyorum..İnceliği solotica gibi daha açık ve daha koyu yapabiliyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…