Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cristaller video da aslında olduğundan çok az daha koyu çıkmıştı diyebilirim, o gün hava kapalı idi çünkü, ama bunu baz alıp ona göre düşünebilirsiniz,en azından siyah gözü tatmin edebilecek kadar açıyor yarı opak olmasına rağmen..birde herkesin opaklık anlayışı farklı ,bazısına göre videodaki görüntü çok opak gelir bazısına hiç opak gelmez,mesela topazio ve quartzo gibi bir opaklık beklemeyin ama onlara kıyasla fazlasıyla doğal kıyaslanınca.. ortalama bir yorum olarak bence açıyor ,mel bende askeri yeşil duruyordu mesela ama cristal belli belirsiz diyemem yşil duruyordu grilik hiç yoktu bende mesela cristalde,çok çok fazla opaklık beklemiyorsanız ve yeşil olsun derseniz cristal siyah göz için birebir diyebilirim...hayırlısı olsun

ben bulabildiğim nc cristal resimlerimden ekliyorum sizin için

Son düzenleme:

canım harika durmuş sende bu lensler ama yeşil değil de mavimsi mi durmuş bana mı öyle geliyor:44: Benim orta-açık kahve gözümde su yeşili gibi dursun istiyorum ama ya mavi durursa sanırım almadan bilemeyeceğim de pişman olmaktan korkuyorum zor beğeniyorum.Mellerin yeşil tonunu beğenmiyorum cristal yeşil-gri durunca umutlandım
bu arada nc serisiymiş ya. Ben ocre charm kullandım çok hafif taştı belli olmuyor makyajla iyice kamufle ediyorum ama nc daha da fazla taşma yapmaz mı? Çok soru sordum özür dilerim :26:

mavi drmuyordu ama hafif bir aqua ya kayma durumu oluyordu nadiren bazen makyajdan bazen ışıktan vs vs.. ama genel hali doğal bir yeşil tonu idi..siz de daha açık durur,su yeşili durma ihtimali yüksek,mel tonunun yeşilinden daha doğal ve güzel bir ton cristal yeşili..çaplar konuısunda bilgim yok ama bana 3 seride uyuyor sorun yaşamıyorum 3 seride de..çap olayını vetman a danışmalısınız almadan önce mutlaka,çünkü taşma büyük sorun yaratır ne yazık ki.. tşk ederim bu arada...

solotica hidrocor ve nc Mel lerden 2010 da üretilenlerin renkleri baya açıkmış ben geçen sene bir mel aldım ki akıllara zarar var yok arası renksiz şişesinde bile görünmüyordu, 2010 da aldığınız melleriniz varsa çok koyu -siyah gözde kullanan varsa resim ekleyebilirler mi rica etsem ?

elimde kullanılmamış hidrocor grafite ve azul var..kullanılmamış yada az kullanılmış lensle değişim de yapabiliriz..yada 90 tl ye satabilirim isteyene..

bunlar benim eski meller. 2010 olmasi lazim. su an artik yoklar

selam kızlar alacagım lense karar veremıyorum oncelikle goz rengım (gun ısıgında)
yıne goz rengım (flaslı)
hıdrocor mel (flaslı)
quartzo (flaslı)
cogunu belırgın olsun dıye flaslı cektım dokusunu net gorebılmenız ıcın, sorum su sızce goz rengıme ve kullandıgım lenslere gore, nc crıstalın capı bana uyar mı tasma yapar mı, nc haresını begenmedıgım ıcın quartzo kosede yatıyo hıc kullanmıyorum, o cızgı cızgı gorunumden haz etmıyorum hıc. ve gunluk kullanımda biraz takıntılıyım lens oldugunun bellı olmaması konusunda, resımlerde crıstalın haresı sadece golge gıbı cıkıyor cızgı cızgı durmuyor ancak yıne de kullananların fıkırlerını almak ıstıyorum kı bır an once sıparısımı vereyım ne dersınız? :26:

öncelikle göz rengin her lensi kaldırır bu konuda çok şanslısın benim simsiyah olduğu için meller sendeki kadar güzel durmamıştı melle şahane durmuş, cistal senin gözleri fazla açar cesaret ister açık renk istersen güzel olur :) ama quartzoların sende bu kadar gri duruşuna anlam veremedm flashtan heralde yeşilimsi mi duruyo normalde?

verde yada marine rengini kullanan varmı çoğu kişi verde marine diye biliyor ama iki farklı renk olarak inceledim... marine rengi aqua maviliği var onu daha çok seviyorum kullananlar resimli tavsiyeriniz varmı :44

tesekkur ederım yorumun ıcın, meller aslında bende de bellı belırsız gunluk hayatta sadece konusma mesafesınde fln bellı oluyo o da ela degıl koyu yesılımsı duruyo,lens oldugunu anlayan kımse olmadı ama ıltıfat eden de olmadı yanı , flaslı oldugu ıcın acık renk duruyo, koyu serıye denk geldım cogu kullanan gıbı crıstalın acık durması onemlı degıl cunku saclarım koyu renk kaldırır yanı, bıde baska secenegım yok yesıl ıstıyorum dıger renkler bı garıp, 3lu opak serı de bana gore degıl, melden daha belırgın olur dıye dusunuyorum ama hare meselesı ıste quartzo da hemen her ısıkta mavı duruyo, yesıl durmuyo, flasta grı duruyo bı tek. dogallık dusuncesı olan bırıne gore degıl bence maalesef sadece aksam los ısıkta guzel oluyo. sen de crıstal kullanabılırsın aslında, su kızda baya hos durmus, pupılden gorunen renk baya koyu olmasına ragmen

bende de soyle dursa nolurdu Eki Görüntüle 578225

ben daha önce topazio, cor ice ve cor azul kullandım. topaziolar renk olarak çok güzeldi ama fazla opak olduğundan mıdır yoksa haresinden mi nedir hiç doğal durmadı bende arkadaşlarımın tabiriyle gözüm her an dışarı fırlayacak gibi duruyodu:) cor serisinde öyle bi problem yaşamadım yani gözüm ölü balık gözü durmadı kesinlikle çok doğaldı ama ice'ın rengi bende çok çok açık oldu o yüzden onu da kullanamadım malesef şimdi sorum şu kızlar, netten fotograflara ve videolara baktım ama bi türlü emin olamıyorum doğal bi yeşil istiyorum, kendi göz rengim açık kahve. cor mel düşünüyorum ama açık kahve gözde çok mu açık durur acaba? nc mel de haresinden dolayı cor mele göre daha koyu görünüyo ama onda da topaziolar gibi pörtlek durma ihtimali olur mu kii?? bi de cor verde kullanan var mı aranızda o nasıl bi yeşil? kızlar yardım edinnn çok kararsız kaldım

2sinide kullandım,cor verde hiç dogal degil,charm verde müthiş dogal,cor verde acık cırtlak bi yesill, charm verde ise koyu ve cok dogal bi yesil,gözün acık kahve ise sende charm verde orta yesil durucaktır,bnm orta kahve koyu yesil durmustu

peki charm gözü bombeli göstermiyor mu haresi çok kalınya doğal durur mu ki?

bu alttaki resimdeki hatuunun kendi gözleri de yeşil pupil boşluğundan görünüyo, oyüzden böyle berrak, koyu gözde bizim koyu gözümüzle karıştığı için bulanıklaşıyo malesef

elimde kullanılmamış hidrocor grafite ve azul var..kullanılmamış yada az kullanılmış lensle değişim de yapabiliriz..yada 90 tl ye satabilirim isteyene..
ben dşünebilirim fulya :) fakat kullanılmamış derken umarım paketinin açılmadığını kastediyorsundur? deneyipte olmadığına mı karar verdin acaba? eğer hiç açılmamışlarsa hemen alabilirim hidrocor grafitelerini

Son düzenleme:
Bende gecen hafta solotica cristal aldım. Gözlerım açık kahverengı.. Ben açık gri dıye aldım ama rengı koyu durdu
Aslında cok doğal duruyor, ama pek belli de olmuyor. Internette seyrettıgım vıdeolarla alakası yok. Orda ışıklar,
Farklı gostermış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…