Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

nilcim çok iyi oldu resim eklediğin ne zamandır bana charm ocrenin duruşunu soruyorlardı alın işte hıdrocharm ocre:)umarım ocreleride son serilerde biraz açarlar.Bence solotica radikal bir değişim içine girecek mel ve ocrelerde.

arzu hanım ben azulmu dedim yalnıs olmus verde diycektim resmine baktım çok hoşuma gitti inş çırtlak durmaz siz bana özelden atarmısınız hesap nonuzu 30 tl yatırıyım ben önce gelince ben size söylerim önce 200 tl yatırırım siz yollarsınız yıllık oluyo demi

resimlerde ışıkdan dolayı öyle çıkmış olabilir renk olarak aynı duruyorlar aynada nasıl görünüyorlar gün ışığında?
ben şişelerindeki lote yazan numaraların aynı olduğunu hatırlıyorum ..

işte canım benim demek istediğim o soloticaların hidrocharme ocre aylık lensleri yok.. burda bi arkadaş aylık alıcam demiş
ben o yüzden söyledim...yani kore yapımı onlar...

Baskilari ikisininde farkli olduklarini resimlerde fark edince bende gün isiginda baktim zaten, bana öyle gelmiyormus, cidden farklilar

Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)

arzu hanım siz melleri kontrol edin elinize geçtikçe mel alalım derken lensler koyulaştı :18: açılmasını bekliyoruz sabırsızlıkla mellerin koyulaşması hayal kırıklığı oldu

vet kendi göz gibi olmaz onda hem fikirzde dedigin gibi degişiklikte isteniyor işte ..ben freslook kunnadım aslında kullanamadım desem daha dogru olur ..onları taktıgımda etrafı bulanık görüyordum nerdeyse önümü göremedim :))ama ince ve rahattı dogalda sayılırdı yani.. öyle kaldı senin alican..elegans batma yaptı eleganstanda iki renk almıştım biri batma yaptı sert olmasından sanırım digeri şekil problemi vardı ..onlarıda bıraktım aynı hafta içinde hemde gittim amazon aldım çok rahat uzun süre sorunsuz takıyorum onlarda dogal ama daha dogalı solotika diye okuyunca gene aklım karışmaya başladı :) ama bu kez hem renk hemde dogallık hem kullanım olarak ince eleyim sık dokuyorum ..bide yeni serilerde renk farklılıkları çapı falanda girince baya bi kafam karıştı:)

Kızlar size sözüm vardı HidroCor Ice'ın bendeki duruşunu ekleyecektim. Sözümü tutayım o halde, buyrun Flashlı çekim bu arada.

Son düzenleme:
Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)
Eki Görüntüle 571413

harika durmus canim gule gule kullan, evet gercekten de benim liviaya cok benziyor ben daha yesilimsi durur zannediyordum icy green. bayildim bu arada cok yakismis
bu orijinal renk mi bu arada yoksa birkac ton koyulttun mu?

Son düzenleme:
arzu hanım siz melleri kontrol edin elinize geçtikçe mel alalım derken lensler koyulaştı :18: açılmasını bekliyoruz sabırsızlıkla mellerin koyulaşması hayal kırıklığı oldu

Birkaç hafta daha beklemek lazım canım daha yenileri gelmedi yenilecenek sanırım meller o zaman bildireceğim görüşlerimi ama bunun için daha 1 ay var en az umarım daha açık ve daha opak olurlar mellerin ve yıllık topazioların opaklığını almışlar eskiden hıdrocor meller açık tabanda daha hoş duruyordu şimdi aksine açık tabanda şeffaf gibi duruyor koyu gözde en azından elamsı değişiklik yapıyor ancak charm melde iş değişiyor geçen gün bir arkadaşı charm meli denedi kendi gözleride açık bal rengi kalın bir haresi var gözlerinin o charm mel onda o kadar güzel durduki anlatamam eğer gözleriniz açık kahve bal ise hıdrocharm melller hala çok güzel duruyor:)

Ben bu Eurosoft solüsyonu hiçbir yerde bulamadım nerden alabilirim acaba? :44:

esmanr arama canım o solusyon piyasadan kalktı bulamassın :)

harika durmus canim gule gule kullan, evet gercekten de benim liviaya cok benziyor ben daha yesilimsi durur zannediyordum icy green. bayildim bu arada cok yakismis
bu orijinal renk mi bu arada yoksa birkac ton koyulttun mu?

Sağol canım:) biz hiç karışmadık bu kez kendi halinde bıraktık ne çok açık nede çok koyu tam kıvamında yapmışlar rengini yanlız hiç yeşillik yok neresi green anlamadım ama dokusunu çok doğal işlemişler bu kez iyi olmuş.Yanlız hepsi aynı ustanın elinden çıktığı için yapı olarak hepsi birbirine benziyor fx lerin:))

arzu hanım esmeralda almak istiyorum göz çapım 8.6 sizce sorun yaşarmıyım.kredi kartına taksit oluyormu birde :) gözlerim koyu kahve sizin göz renginize çok yakın sizce esmeralda çok köyumu durur acaba

Kızlar burda çok sayfa var benim kafam çok karıştı okuyamıyorumda hepsini ben daha önce bouch lomb sanırım yanlış yazmş olabilirim bu marka amazon green rengini kullandım senelik ama yapay duruyor diye bıraktım kullanmayı. göz rengim koyu kahverengi şimdi bu markanın güzel olduğunu duydum bana yardımcı olabilecek biri varmı hem renk seçiminde koyu kahverengi gözde hangisinin güzel durcağına dair?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…