- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.241
Çok koyu kahve gözde charm ocre merak edenler için ,işte anca bu kadar açabiliyor siyah gözü kahve yapıyor en fazla,ama benim gibi charm ın büyütm etkisi sevenler için yada numaralı kullanıp doğal olsun diyenler için alternatif olabilir,ama ela yada bal tonu olmasını koyu gözlerde beklemeyin ocrenin...bende annem bile lens olduğu anlamıyor o denli diyebilirim..en az 3-4 ton daha opaklaşması şart ,bal' dönük olabilmesi için.Ama ben buna rağmen yine de severek kullanıyorum..
bugün izmir kapalı ve yağışlı pencere önü ,perde arkası flaşsız makro çekim,prof.makina ile çekim..
Eki Görüntüle 570657
Eki Görüntüle 570658
Eki Görüntüle 570659
solflexlerde oyle hidrocharm nc falan yok canim sadece solflex olarak geciyor. ben hic kullanmadigimdan aslinda vetman sana daha iyi yardimci olabilir. resimlerden gordugum kadariyla canli ve guzel renkler. gerci ben topazioyu hatirliyorum bir tek, solflex mel hic gormedim sanirim (veya hatirlayamiyorum). cap olarak sanki yilliklardan biraz daha buyukmus gibi duruyorlar ama gercekten buyukler mi emin degilim.
bu arada evet bu topik boyle herkes birbirine yardimci oluyor boyle guzel bir ortam olustu :))
resimlerde ışıkdan dolayı öyle çıkmış olabilir renk olarak aynı duruyorlar aynada nasıl görünüyorlar gün ışığında?
ben şişelerindeki lote yazan numaraların aynı olduğunu hatırlıyorum ..
Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
truly ben senin liviaya benzettim:)
Eki Görüntüle 571413
Bügün fx eyes ıcy green rengini denedim arkadaşlar doğal göz rengim koyu kahverengi paylaşmak istedim..
Eki Görüntüle 571413
ben seffaf lens kullaniyorum, bir ara niyetlendim nummarali renkli lens almaya Freshlook haresiz yesili denedim benim gözümde fena da durmadi, sonra ela olanini denedim oda hareliydikendimden korktum.
Sonra vazgecdim bidaha renkli lens almicaktim insanin kendi gözünün rengi kendisine herzaman daha iyi yakisdigini düsünüyorum ama bi degisiklikde istiyor insan
Eki Görüntüle 571413
işte canım benim demek istediğim o soloticaların hidrocharme ocre aylık lensleri yok.. burda bi arkadaş aylık alıcam demiş
ben o yüzden söyledim...yani kore yapımı onlar...
Eki Görüntüle 571413
arzu hanım siz melleri kontrol edin elinize geçtikçe mel alalım derken lensler koyulaştı :18: açılmasını bekliyoruz sabırsızlıkla mellerin koyulaşması hayal kırıklığı oldu
Ben bu Eurosoft solüsyonu hiçbir yerde bulamadım nerden alabilirim acaba? :44:
harika durmus canim gule gule kullan, evet gercekten de benim liviaya cok benziyor ben daha yesilimsi durur zannediyordum icy green. bayildim bu arada cok yakismis
bu orijinal renk mi bu arada yoksa birkac ton koyulttun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?