Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bence çok hoş olur benimde gözlerim koyu kahve bende bu rengi istiyorum.kesinlikle doğallık açısından cor serisi olmalı
aynen öyle daha önce charm denedim gözümün çapı biraz küçük olduğundan oldukça iri göstermişti şuaralar cor serisi kafamda dönüyor. cor meller koyulaştı bu sefer cor ocre alsammı diyorum, sonra açmazsa diye düşündüğümden doğal mavilere kayıyorum :44: girafite ve marine arasındayım şuan umarım son seri koyu değildir benim gibi kararsızların biran önce karar vermesi dileğiyle :26:

marine bazı gözlerdeki rengi çok hoşuma gitti sanırım açık göz yeşil yada ela gözde duruşu güzel ve doğaldı o gözlerdeki taban rengini pek kestiremedim ama bazı gözlerde ise donuk bir renk olmuş koyu gözde doğallığından emin değilim tabi

arzu hanım esmeralda lenslerime kavuştu sonunda tşk ederim
rica ederim sonunda gözlerinize uyan bir soloticanız oldu sağlıkla kullanın:)

Biotrue kullanıyorum vetmancım, batma yok ama lensi çıkardıktan 1 gün sonra vs ağrı oluyor Özellikle sol gözümde.
acil acil o solusyonu değiştirin canım opti free yada solocare aqua öneririm büyük ihtimal o rahatsız ediyordur.Burayı birçok kişi okuyor kötülemek istemiyorum ama o solusyon batma yaptırıyor

Brn_a grafiteninde serisi var bunlar açık serisi çok güzel açıyor benimkiler o diğer arkadaşın gözündekindende açıktı mesela..
aaa.esmeralda ne kadar koyulmuş...

söylemiştim böcekcimm:))

Son düzenleme:
Merhaba
yeniden hatırlatmak istiyorum 2. el lens satışı kesinlikle yasaktır. Kullanmadım 1 kere taktım gibi açıklamalar sağlığınızdan daha değerli değildir.

arzu sende açık durmuş ama bunlar eski seriden yeni seri cor grafite koyu değildir inşallah sen son seriyi inceledin mi bir kaç kişidede koyu mavi durmuştu grafitiyi merakla bekleyenler var ama bakalım kim önce davranıcak

Merhaba
yeniden hatırlatmak istiyorum 2. el lens satışı kesinlikle yasaktır. Kullanmadım 1 kere taktım gibi açıklamalar sağlığınızdan daha değerli değildir.

Kazen Bey gözümde hiçbir problem yok daha yeni ehliyet için muayne oldum detaylı hemde sağlık konusunda bende hassasım herkez kadar ama bu lensler 2 saat bile durmadılar gözümde sırf rengi içime sinmedi diye çöpe mi atayim paramı .aynı sartlar altında az kullanılmış 2 veya 3 gün hidrocor graffiti takas düşünüyorum.Kişisel bir konu bu ilgilenenlere duyurdum

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim canımm yaa :) evet gerçekten çok güzel duruyorlar bende artık nasıl durur bilemiyorum ama bunu tercih edeceğim sanırım :44:

Şuan Hidrocor Grafite kullanan arkadaşlar varsa yazabilirlermi acabaa?? :44:

Arzu Hanım son hidrocor grafitelerde bi koyulaşma yok değilmi????:44:

Son düzenleme:
Solotica hidrocor mellerim kahverengi gözde duruşu :) dediğim gibi haki yeşil ela arası bir renk Eki Görüntüle 581091 Eki Görüntüle 581090

çok teşekkürler bekliyodum heyecanla :) flashlı foto sanırım evet haklısın açmamış mellerin de opak bi serisi olsa keşke, benim gözüm seninkinden de kara beni açmamıştı belki seridendir demiştim de aynılar sanırım...

---------> Vetman : Arzu hanım mellerin opak bi serisi vs yok mu ya direk rengini versin?

Son düzenleme:

vetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmi
vetmancim fxeyeslarin videolarina baktim ancak tasarim yaparken bizede sole olcak bole olcak diye gosteriyolarmi yoksa biz ana rengi seciyoiruz onlar
boyamayi yapiyor en son bittigindemi goruyoruz,ucret nasil odeniyor,

doktordan gozle ilgili hangi olculeri almamiz lazim acaba

ben açıkçası ocre yi beğenmiyorum. renk kötü değil ama onu takınca göz rengi değişmiyor ki, kendi rengimi kullansam da farketmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…