- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.361
aaa.esmeralda ne kadar koyulmuş...
aynen öyle daha önce charm denedim gözümün çapı biraz küçük olduğundan oldukça iri göstermişti şuaralar cor serisi kafamda dönüyor. cor meller koyulaştı bu sefer cor ocre alsammı diyorum, sonra açmazsa diye düşündüğümden doğal mavilere kayıyorum :44: girafite ve marine arasındayım şuan umarım son seri koyu değildir benim gibi kararsızların biran önce karar vermesi dileğiyle :26:Bence çok hoş olur benimde gözlerim koyu kahve bende bu rengi istiyorum.kesinlikle doğallık açısından cor serisi olmalı
rica ederim sonunda gözlerinize uyan bir soloticanız oldu sağlıkla kullanın:)arzu hanım esmeralda lenslerime kavuştu sonunda tşk ederim
acil acil o solusyonu değiştirin canım opti free yada solocare aqua öneririm büyük ihtimal o rahatsız ediyordur.Burayı birçok kişi okuyor kötülemek istemiyorum ama o solusyon batma yaptırıyorBiotrue kullanıyorum vetmancım, batma yok ama lensi çıkardıktan 1 gün sonra vs ağrı oluyorÖzellikle sol gözümde.
svural bazı grafitte resimlerini inceledim ama kullananlardan fikir almak daha iyi olur fakat olumsuz yani flassız yada gün ışığı olmadan çok koyu mavi duruyor sanırım orta kahve gözde duruşuna baktım seni bukadar açarmı bilemiyorum ama hoşuma giden bir kaç foto oldu arzuda çok güzel durmuş:44:
Brn_a grafiteninde serisi var bunlar açık serisi çok güzel açıyor benimkiler o diğer arkadaşın gözündekindende açıktı mesela..
Eki Görüntüle 580401 Eki Görüntüle 580400 Eki Görüntüle 580402
aaa.esmeralda ne kadar koyulmuş...
ısıklı ortamda charm marine:)
rica ederim sonunda gözlerinize uyan bir soloticanız oldu sağlıkla kullanın:)
acil acil o solusyonu değiştirin canım opti free yada solocare aqua öneririm büyük ihtimal o rahatsız ediyordur.Burayı birçok kişi okuyor kötülemek istemiyorum ama o solusyon batma yaptırıyor
Brn_a grafiteninde serisi var bunlar açık serisi çok güzel açıyor benimkiler o diğer arkadaşın gözündekindende açıktı mesela..
söylemiştim böcekcimm:))
ısıklı ortamda charm marine:)
Merhaba
yeniden hatırlatmak istiyorum 2. el lens satışı kesinlikle yasaktır. Kullanmadım 1 kere taktım gibi açıklamalar sağlığınızdan daha değerli değildir.
svural bazı grafitte resimlerini inceledim ama kullananlardan fikir almak daha iyi olur fakat olumsuz yani flassız yada gün ışığı olmadan çok koyu mavi duruyor sanırım orta kahve gözde duruşuna baktım seni bukadar açarmı bilemiyorum ama hoşuma giden bir kaç foto oldu arzuda çok güzel durmuş:44:
Eki Görüntüle 580401 Eki Görüntüle 580400 Eki Görüntüle 580402
Solotica hidrocor mellerim kahverengi gözde duruşu :) dediğim gibi haki yeşil ela arası bir renk Eki Görüntüle 581091 Eki Görüntüle 581090
Arzu hanım internette solflexleri 75 lira fiyatla buldum sizin solflex ilanlarınızı göremedim sanırım sizden ne kadara temin edebiliyoruz? bewn ci cristal denemek istiyorum da , deneyip emin olmam lazım yıllık almam için çünkü lensten canım çok yandı, mümkün olduğunca ucuza temin etmek zorundayım eski seri vs diye fiyat farkı varsa onu da öğrenmek isterim teşekkürler :)
vetmancim fxeyeslarin videolarina baktim ancak tasarim yaparken bizede sole olcak bole olcak diye gosteriyolarmi yoksa biz ana rengi seciyoiruz onlarvetmancim baktim ama mavisi co acik buz mavisi gibi,sanirim rengi de istedigin gibi ayarliyolar,peki bunlarin oksijen gecirgenligi su orani vs nasillar acaba?fiyati ne kadar peki?inceligi solotica gibimi peki kullanimi rahatmi
Eki Görüntüle 539333 khallesi,bendekı eskı serı quartzolar,size fıkır olması acısından koyuyorum,renk enfes ama gece için bence,günlük kullanım için cok dogal olsun diosanız dıger renklere yönelin derim
doktordan gozle ilgili hangi olculeri almamiz lazim acabayardim edin kizlar aranizda BC si 8.4-5 olup solotica nc kullanan varmi ?
Sence kayarmi gözümden ufff yaaa
soloticaya byebyee demek istemiyorum
core olaninida begenmiyom sanki
ne hayallerlen siparis verecektim nerden cikti bu BC keske Bc secenekleri olsa.
daha kaliteli olan makine ile çektiklerim kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?