Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

elimde kullanılmamış hidrocor grafite ve azul var..kullanılmamış yada az kullanılmış lensle değişim de yapabiliriz..yada 90 tl ye satabilirim isteyene..

Fulya Hanım bende 1hafta önce aldım 2 kere taktım hidrocor melimi satmayı yada sizin gibi değiştirmeyi düşünüyorum cor grafite sizde isterseniz takas yapabiliriz benim gözüm koyu kahverengi açan bir renk istiyorum.

pardon ya benim gözüm 2 numara miyop atladım hemen numaralı almam lazım benim =)) nereden alacağımı bilmiyorum ama 1 ayda falan geliyomuş numaralılar sanırım

kızlarr araştırmalar sonucu cor grafite almaya karar verdimmm gözlerim aşırı derece koyu kahve siyaha yakınn koyu mavi istiyorum sizce nasıl olurr??

Eklentiler

• $tumblr_mf679yeKZ11qebos0o1_500_large.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $45096_313692465413029_2143603097_n_large.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 60
evet bende bayıldım rengine gerçekten çok ama çok istiyorum onu ya :)

benim kendi göz rengim bu
Eki Görüntüle 580083

anladıgım kadarıyla mavi renk istiosunz. ben grafitenin koyu gözünüzde bu kadar belirgin duracagını sanmıorum ben siize topazio öneririm eger biraz daha sabrederseniz topazioların rengi açıldıgında alın. çünkü opak ve kesinlikle açıo göz rengini

merhabalar, öncelikle rica etsem sizin çok koyu gözünüzde bir fotosunu koyabilir misiniz bende nasıl duracağını kestirebilirsem talip olabilirim :) çünkü ben daha önce bi cor mel aldım hiç belli bile olmadı serisindendir dediler sizde görebilir miyim ben o kadar radikal değişiklik istemiyorum ela olsun yeter :)

svural bazı grafitte resimlerini inceledim ama kullananlardan fikir almak daha iyi olur fakat olumsuz yani flassız yada gün ışığı olmadan çok koyu mavi duruyor sanırım orta kahve gözde duruşuna baktım seni bukadar açarmı bilemiyorum ama hoşuma giden bir kaç foto oldu arzuda çok güzel durmuş:44:
Eki Görüntüle 580400

hidrocorlar koyu renk gözlerde daha hoş duruyo bence pupili biraz daha geniş olduğundan alttan çıkan koyu renk gözbebeği gibi duruyo

arzu hanım charm marineler var sizde ben cor olarak baktım cor marine ilgili bi kaç resim begendim ilk resim grafitiyle hemen hemen tonları benzemiş gibi

bu ise daha açık hemde doğal durmuş

galiba yakından görünümü böyle bana böyle durmasından çekiniyorum açıkcası ışık fotoyu yanıltıyo olabılır tabı bu lens arkdaslardan bırının sanırım diğer resımlerı çok beğendım ama bu noktacıkları ele vermiş:44:
Eki Görüntüle 580439

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…