- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.341
elimde kullanılmamış hidrocor grafite ve azul var..kullanılmamış yada az kullanılmış lensle değişim de yapabiliriz..yada 90 tl ye satabilirim isteyene..
soluyon olarak ne kullanıyorsunuz solusyon batmada ve ağrıda çok etkili oluyor malesef..
evet bende bayıldım rengine gerçekten çok ama çok istiyorum onu ya :)
benim kendi göz rengim bu
Eki Görüntüle 580083
arzu hanım esmeralda lenslerime kavuştu sonunda tşk ederim
Arkadaşlar gözlerim koyu kahverengi cor mellerim çok doğal durdu aslında annem bile anlamadı ama ben daha radikal belirgin bir renk mavi tonu istediğimi anladım düşünen varsa cor serisi grafittti yada ice ile takas düşünüyorum yoksa direk satıcam.:)
svural bazı grafitte resimlerini inceledim ama kullananlardan fikir almak daha iyi olur fakat olumsuz yani flassız yada gün ışığı olmadan çok koyu mavi duruyor sanırım orta kahve gözde duruşuna baktım seni bukadar açarmı bilemiyorum ama hoşuma giden bir kaç foto oldu arzuda çok güzel durmuş:44:
Eki Görüntüle 580401 Eki Görüntüle 580400 Eki Görüntüle 580402
çok yakışmış güle güle ama biraz koyu mu sanki? fotograftamı öyle görünüo acaba?
kızlarr araştırmalar sonucu cor grafite almaya karar verdimmm gözlerim aşırı derece koyu kahve siyaha yakınn koyu mavi istiyorum sizce nasıl olurr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?