Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

siz bilirsiniz ama koyu bile olsa cok dogal dil quartzo,solüsyon tahminimce bi ton filan koyultuyor benimkilerde öyle oldu enazından,esmeralda daha dogal mesela,

rica ederim benim halimden kimse anlamadı ama ben senin halinden anladım hemen yetişeyim dedim :)
o yolladığım youtube linkini iyi izlersen o bayanın gözleri de çok koyu aynı bizimki gibi, videoda görceksin o üstteki resimde yolladığım kadar açmicak bizi, çok güzel olcak bence :)
mellerim malesef yıllıktı boşa gitti ama artık riske atıp mel filan alamam belli ki olmicak bana
bence sende 3 aylık cristal denemelisin ben haftaya alıcam inşallah

benden önce alırsan resim isterim çatlarım meraktan

Son düzenleme:

Gerçeken süpersin süperr iyi yapmışsın canım gerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz

acaba melin soflexi daha da açık olabilir mi diye düşünmeden alamıyorum kendimi o renkte aklıma çeldi birazcık

evet videodaki çok güzeldi bizimki daha koyu nasıl olur artık
valla bir karar verebilsem alıcam alır almaz resim koyarsan bana çok iyi bir fikir olucak canım yaao zaman sen alırsan daa resimlerini bekliyorummm

Son düzenleme:

tabi ki hemen koyucam resimleri
canım o videodaki bayanın gözleri aynı bizimki gibi zift siyah, yani bizde de öyle durucak o video da akşam ev ışığında çekilmiş yani o çekime göre bile çok güzel ,
solflex melleri wrlens sitesinde yıllık mellerle kıyaslamışlar youtube da videoları da var ama eski seri mellerin açık olduğunu bayağıdır duyuyorum 4-5 aydır hem daha koyu hem daha saydamlar yani az renk veriyolar, bende yaşadım zaten
ben kafaya koydum cristal alıcam lens araştırmalarımı da bıraktım cristal mel ile ice ın karışımıyla boyanmış yani gri yeşilimsi, florasan ışıklı ortamlarda mavimsi de görünüyolar
benim için yeterli ben melden falan umudumu kestim valla denemeden asla 180 lira vermem mele, daha önce verdim :)
solflex hem 3 aylık 1 aylık da değil hem fiyat olarak kolay ödeyebileceğim bi fiyatı var 75 liralar , Vetman kaça satıyor satıyor mu bilmiyorum ama 75 liraya güvenilir sitede var, alıp denerim olur biter baktım olmadı kooyarım kenara içim çok yanmaz başka lens araştırırım icemint de diğer seçeneğim 2. sırada aylığı olmadığı için cristal alcam ilk :)

hayırlısı

Son düzenleme:
arkadaşlar benim o videodakiler yıllık nc cristal, aylık soflex cristal değiller,
öyle düşünüp farklı lens almayın az para değil,uyarmak istedim nacizane

Son düzenleme:

valla büyük bir heyecanla bekliyorum canım inşallah beklediğin gibi çıkar ama evet zemin ve ortaya çıkan renk gayet güzel tam senin istediğin gibi.
soflex mellere bakıcam ama korkuyorm cok koyuysa aldığıma değmeyecek evet :/ hemen youtubedan bakıcam nasıl durduğuna bide son serinin nasıl olduğu var değişmiş diye duydum bende :/
benimde kafamdakiler mel ve ice dı :) biri çok koyu biri çok açık bende cor grafiteye takmıştım bu 3ü arasında gidip geliyorum.Ama 3 aylık almak daha mantıklı rengimi belirleyip yıllık almak istiyorum bende hem beğenmezsek içimiz yanmaz :) hadi inşallah kavuşuruz istediğimiz gibi lenslere :))

arkadaşlar benim o videodakiler yıllık nc cristal, aylık soflex cristal değiller,

aynen ablacım o video bile çok aydınlatıcı oldu solflexler daha opakmış araştırdım hem sendeki duruşu da benim için yeter yani cristal okadar açıyosa bizim kara gözümüze mel neylesin
bi de hala cristallerin duruyosa gün ışığında dışarda bir foto ekleyebilir misin ablacım gün ışığınde görünüşü işin can alıcı kısmı zaten hem yakından hem 40-50 cm geriden birer foto çekebilir misin müsait olduğunda :)

pardon ablacım yakından varmış foton :) azcık geriden de bir foto bulabilsek iyi olcak lenslerin hala duruyosa bi foto çekebilirmisin :)

bendeki açık seri 3-4 yıl önceki nc meller resimdeki gibi idi,ama sonrasında aldığım mel açmadı boz koyu askeri yeşil oldu,kötü oldu.
siyah gözde yeşil isteyen biri cristal düşünmeli
mavi isteyen orta tonda charm ıce açık cor ıce koyu mavi de ise charm ve cor grafite
kahverengi isteyen de var ise charm ocre ,siyah gözde ocre bal olmuyor olamıyor yetmior açmaya...
ben günlük hayatımda charm ocre,özel günlerde charm ıce kullanıyorum ,şunu da belirteyim çok opak tonları sevmeyen biriyim ben..
cristal in charm serisi olsa mutlaka edinirdim,çünki charm serisi tercihim...soflex cristal almadım hiç ama düşünebilirim,yıllık cristale kıyasla kanımca yeşilden ziyade daha çok aqua yansımalı diye düşünüorum.. fikirlerim nacizane böyle..

nc mel 3-4 yıl öncesindeki açık seri

elegance cristallerimin miladi doldu şuan charm ocre ve charm ıce kullanıorum...

Son düzenleme:

bak o bayanın cristalleri yıllık bunlar daha az opak olabilirler aynı da olabilirler sewrisinden bilemiyorum ama o gün hava kapalıymış bundan azcık daha açıkmış
Eki Görüntüle 581961 Eki Görüntüle 581960

pc imde resimlerim var tabi ama bakmam gerek çok dosyam var, ama flaşlı çekim sanırım bir çoğu..

Son düzenleme:
ben verdim gitti kararım solflex cristal, haftaya veririm inşallah siparişimi :) 75 lira bi soloticaya değer 1 aylık da değil 3 aylık bunlar, ama yıllık lensi 180 liraya alıp beğenmeme riski beni aşar, yani paraya göre bakarsak 3 aylığın 45 liraya gelmesi lazım solflexler de orantılı bi fiyata sahip değiller ama ödemesi daha kolay bi mebla denemek için :)

elegance cnm incelediğim videolarda soflex ın yıllıklara gore boyaması bıraz daha yogun dıkkatlı bakınca fark bellı oluyor bilmiyorum onlarmı hatalı lense denk geldı ama:44: bı kac vıdeoda karsılastırmasını ızledım söylediğin gibi aynen mantıklı zaten bız denemeden anlayamıcaz 3ay sonra sıkılınca hoop diğer bir renge geçiş kaçınılmaz yada dewamm

ay hadi bakalım canım çok sevindim senin adına :) evet doğru söylüyorsun bencede en mantıklısı o gerçekten.Bende gene ani bi kararla karar değişikliği yaptım vee mel almaya karar verdim ama son serileri koyulaşmış sanırım en çok hangisinde açık bilemiyorum? cor mel nc mel yada charm mel hangisi koyu kahve gözde açık durur bilemiyorum? yıllıktansa 3 aylık alma taraftarıyım 3 aylık soflexlerde mellerin hangi serileri var acabaaa :/ yeni mel alan varsa foto koyabilirlermi :/

http://www.youtube.com/watch?v=G8HtQkFMkRY böyle bir renk istiyorum...2sinden biri

Son düzenleme:
vetmancim fxeyeslarin videolarina baktim ancak tasarim yaparken bizede sole olcak bole olcak diye gosteriyolarmi yoksa biz ana rengi seciyoiruz onlar
boyamayi yapiyor en son bittigindemi goruyoruz,ucret nasil odeniyor,
dennisdecim :)merhaba fx lerde sizinle şöyle olacak böyle olacak diye bilgi vermezler yani o kadar uğraşmazlar sizinle çünkü bir tek kişiye değil dünyaya lens yapıyorlar yani o kadar zamanları olmaz:)ama siz istediğiniz rengi resimle gönderirseniz begendiğiniz tonu yakalarlar birebir benzetiyorlar sonuçda sanatçı yapıyor lensleri elde boyama yapıyor..kendi yaratıcılığınıda katıyor:)

solotica grafite yıllık değilde softlexlerden nerede bulabilirim acaba Arzu hanım siz satıyormusunuz fiyatı nedir acaba renkte karar verebilirsem yıllıkla almaya düşünüyorum?

Solflexler elimde kalmadı 1 hafta öncesine kadar vardı ama gelicekler 105 tl fiyatı ..

yıllıklar nc mel ama charm tadında bi nc olmuş melde.. 3 aylıkların boyaması daha opakmış 3 aylıklarda hiç öle renk vermeyen mellere rastlamadım internettei ama yıllıklar baya değişken, bu kadar kaliteli kaliteli diyolar 2-3 renk dışında geri kalanlar hep değişken , bana gelen mel yüzünden 7-8 ay lenslerden nefret etmiştim bu kadar da olmaz demiştim çünkü açık kahve gözlü arkadaşım da denemişti bu ne ya yok ki rengi demişti... artık serisinden mi bilemiyorum ,, zaten bi de seri meselesi çıktı başımıza, solotica kafasına göre yada ruh haline göre mi boyuyo acaba lensleri??? yani doğallığına bişey diyemem de soloticaların kalitesini düşüren istikrarsız renkleri , orantısız boyamaları...
3 aylık cristal nc serisinden, yıllık nc cristalin 2 yüzü varmış cor ve nc yüzü, cor tarafını takıyorlarmış genelde, çünkü nc tarafı ilginçtir ki batma yapıyomuş , o yıllık aylık cristal karşılaştırma videosunda dikkat edersen yıllıkta hare mare görünmüyo aylıkda güzel bi hare var bu da yıllık lensle yanyana koyulduğunda aaaa bunlar çok farklı dedirtiyo.. evet bi hare olmalı, yıllıkta hareli görüntü pek yakalayabilen yok charm da cristal var mı bilmiyorum ama aylıktaki hare bence çok güzel, nc charm arası bi kalınlıkta.. ben 3 aylık alıcam sıkılgan bi insanım, üşenirim sıkılırım vs kenara koyduğumda içim çok yanmaz bi gün yine takarım nasılsa diye, ama yıllıkların fiyatı şak diye ödeyemeyeceğim bi mebla.. forumda 600 dolara custom yaptıranlar da var freshlookla mutlu olanlar da herkkesin bütçesine göre, ben bilmediğim lense en bştan para yatıramam beğenirsem yıllık alırım :)

amma şişirdim başınızı kızlar affedin

canım bak bu solflex mel in bayağı koyu gözde videosu :) umut veisi, solflex mellerin resim ve videolarında istikrarlı bi renk gördüm ben

new SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !! SOLOTICA SOLFLEX NC MEL !!

canım bende melcıydım bı ara ama umudu kestım gozlerın koyuysa charm yada nc dusunme cok acık bı ton yakalayamayabılırsın videolardakı tonun koyusunu dusun benım gozlerım orta kahve charm benı hıc acmamıstı gozlerım buyuk gosterdı... ama soflexlerın boyaması yogun olarak dusunursek gözlerın aynı renkse ama bız hep ıhtımallere gore konusuyoruz ihtimaller denızınde yuzuyoruz...ıcımden bır ses nc mel de beklenen performansı vermıcek dıyor yanı benım aklımda eskı cor melın acıklıgı kaldıgı ıcın boyle dusunuyorum sanırım..zaten daha once charmdan dolayı olumsuz dusunuyorum.topazio ıncele bırde mavı dusunursen onun açacagı kesın

benim gözlerim tenim vs böyle:

bana mavi tonları gider mi ki ? topazionun açmadığı göz yok hakkaten

canım sen kesın olarak cristale karar vermış gorunuyorsun nezman şipariş vericeksin... bu arada denk geldıgım vıdeodakı topazioların farkıda beni şaşırttı kadının ikinci taktıgı soflex
TOPAZIO NATURAL COLORS ANUAL V/S TOPAZIO SOLFLEX SOLOTICA - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…