- Konu Sahibi White Mocha
-
- #27.381
evet bencede kendi kahverengi gozu daha guzel ,ocre bir degisim yapmiyor bencedeben açıkçası ocre yi beğenmiyorum. renk kötü değil ama onu takınca göz rengi değişmiyor ki, kendi rengimi kullansam da farketmez:)
heeeeeeeee açık kahveymiş gözleri ya koyu gözde de resim paylaşmıştın bi öncekinde, gözün çok koyu da olsa o resimdeki gibi durcak sanırım , bende bi elle tutulur cristal fotosu istiyorum ya simsiyah gözde, ama benim göz rengim bayağı koyu bakEki Görüntüle 578975
bu benim zift karası gözler! işin komiği ben ne çok esmerim nede saçım kirpiğim kaşım simsiyah, saçlarım kaşlarım vs kül rengi resmen küllü kahve :)
(Eki Görüntüle 578976 bu hidrocor melin bendeki acınası duruşu, çok sinirlenmiştim sinirden ağlamıştım aldığımdan 3 gün sonra sattım...bu foto da güneş gözümün içindeyken çekildi
aslında yesıl denemez ya acık kahve bal rengı gozlerı (flaslı) Eki Görüntüle 578463 , bilemedım kı sımdı bunla alakası olmaz mı dıyosun :44: Eki Görüntüle 578464
Bu acik yesil lens cok guzel kizlar hamgi marka venk acaba
Bu acik yesil lens cok guzel kizlar hamgi marka venk acaba
acil acil o solusyonu değiştirin canım opti free yada solocare aqua öneririm büyük ihtimal o rahatsız ediyordur.Burayı birçok kişi okuyor kötülemek istemiyorum ama o solusyon batma yaptırıyor
Ben gene ani bi şekilde karar değiştirdim cor grafiteden cor mele döndüm kapkara gözlerim var kızlar sarışınım gözlerim çok koyu kahve siyah denilebilir sizce hangisi cor melin son serisi açık mı yoksa koyu mu :44: ve aylığı varmıdır?
aylık solflex mel var natural colors aylıklar. yıllıklar gibi cor charm değil sadece natural colors olarak üretilmiş, uzun zamandır yıllık meller koyu, yukarda benim cor melli fotom var gözlerim seninkiler gibi muhtemelen...
aylık cristal var ben ondan alıcam benim de gözlerimi hiçbi lens açamıyo ama cristalle ilgili youtube da şahane videolar var Arzu hanım da cristal önerdi bana, aylık olanlardan alıcam nerden alacağıma karar vermem lazım :) cristaller buğulu açık yeşil gri bi renk veriyo
bak bu da koyu gözde cristal solflex yani aylık solotica :)
Eki Görüntüle 581512
benim gözüm bu kızınkinden koyu olduğu için bendeki renk daha ortalama olcak sende de öyle olur.
burda da simsiyah gözde solflex cristal videosu var forumdan bi arkadaşımızın videosu, bu arada solflexler daha opak rengini daha güzel veriyormuş bunu da unutma :)
solotica nc cristal ^^black eyes^^ - YouTube
Eki Görüntüle 581635 Eki Görüntüle 581636 Eki Görüntüle 581637
on günde rengi acıldı marinelerin solüsyonla,:))
hangi soüsyon olduğunu öğrenebilirmiyim bende açılsın istiyorum
hangi soüsyon olduğunu öğrenebilirmiyim bende açılsın istiyorum
sauflon all in one light,esmeralda koyu renkli cok daha hos bence,)
bayağı bir video izledim fotoğraflara baktım da mel ve ocre dışında solotica doğal durmuyor sanki ya:44: Ocre benim göz rengim gibi bal rengi durdu mel yeşil tonunu sevmediğim için biraz radikal olayım dedim topazio ve quartzolara kaydı gözüm.Ama aşırı yapaylar ya da çekimlerden kaynaklı bana mı öyle geliyor? Bildiğin bombeli kalın pupili geniş duruyorlar:44: Özellikle quartzo kullanıcılarından yorum bekliyorum kızlar,mümkünse tabiki bir de resimm..Bir de yeni seri olayı vardı quartzolarr mavilendi diye konuşuluyordu eskisi gibi yeşil duracak mı? Cristaller de bence çoğunda ölü balık gibi durmuş çok riskli bir renkRenk değişimleri ne yönde olacak?Cor ocre ya da mel alacaktım vazgeçtimm solotica quartzo bazı yerlerde durduğu gibi hakikaten doğalsa sipariş edeceğim ocak ayında
tşk ederim.bişey daha sorabilirmiyim lensi koyulaştıran birsolüsyon varmı acaba quartzoda almayı istiyorum ama oda çok açık gibi.eger öyle bir solüsyon varsa alsam quartzoyu.şimdiden tşkederim
optifree koyultuyor canım,quartzonun rengi enfes amabence gündüz için uygun bi lens degil,dogal bulmuyorum benquartzo sulüsyonla koyultulurmu sizce çok açık durdu bende belki yeni seri bu kadar açıktır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?