Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu acik yesil lens cok guzel kizlar hamgi marka venk acaba

Bu acik yesil lens cok guzel kizlar hamgi marka venk acaba

valla bende hiç de açık yeşil durmadı koyu yeşil bile durmadı gözlerim çok koyu olduğundan malesef fotoda renk çıksın diye çok kasmıştım çıkmıştı sonunda ....
bu solotica hidrocor mel canım orta kahve gözlüler için şahane...

solotica grafite yıllık değilde softlexlerden nerede bulabilirim acaba Arzu hanım siz satıyormusunuz fiyatı nedir acaba renkte karar verebilirsem yıllıkla almaya düşünüyorum?

Ben gene ani bi şekilde karar değiştirdim cor grafiteden cor mele döndüm kapkara gözlerim var kızlar sarışınım gözlerim çok koyu kahve siyah denilebilir sizce hangisi cor melin son serisi açık mı yoksa koyu mu :44: ve aylığı varmıdır?

aylık solflex mel var natural colors aylıklar. yıllıklar gibi cor charm değil sadece natural colors olarak üretilmiş, uzun zamandır yıllık meller koyu, yukarda benim cor melli fotom var gözlerim seninkiler gibi muhtemelen...
aylık cristal var ben ondan alıcam benim de gözlerimi hiçbi lens açamıyo ama cristalle ilgili youtube da şahane videolar var Arzu hanım da cristal önerdi bana, aylık olanlardan alıcam nerden alacağıma karar vermem lazım :) cristaller buğulu açık yeşil gri bi renk veriyo

bak bu da koyu gözde cristal solflex yani aylık solotica :)

benim gözüm bu kızınkinden koyu olduğu için bendeki renk daha ortalama olcak sende de öyle olur.

burda da simsiyah gözde solflex cristal videosu var forumdan bi arkadaşımızın videosu, bu arada solflexler daha opak rengini daha güzel veriyormuş bunu da unutma :)
http://www.youtube.com/watch?v=9kyIvC3U-ks

Son düzenleme:

Canım yaa çok teşekkür ederim öncelikle ilgin içinn :)

Evet göz renklerimiz aynı tıpa tıp aynı.Meller sende gerçekten çok koyu durmuş bazı gözlerde süper bi açık yeşil olmuş ama bizim taban çok koyu olduğu için tabi böyle duruyo
Peki senin meller yıllıkmıydı solflex miydi ? solflexi daha opak daha açıktır belki :/

crsitalleri bende düşünmüştüm ama o da sanki bayaa açıcakmış gibi geliyor bana çok belli olacakmış gibi solflexlerden seçiceğim bende o zaman ama hangi renk karar veremedim :)

Son düzenleme:
bayağı bir video izledim fotoğraflara baktım da mel ve ocre dışında solotica doğal durmuyor sanki ya:44: Ocre benim göz rengim gibi bal rengi durdu mel yeşil tonunu sevmediğim için biraz radikal olayım dedim topazio ve quartzolara kaydı gözüm.Ama aşırı yapaylar ya da çekimlerden kaynaklı bana mı öyle geliyor? Bildiğin bombeli kalın pupili geniş duruyorlar:44: Özellikle quartzo kullanıcılarından yorum bekliyorum kızlar,mümkünse tabiki bir de resimm..Bir de yeni seri olayı vardı quartzolarr mavilendi diye konuşuluyordu eskisi gibi yeşil duracak mı? Cristaller de bence çoğunda ölü balık gibi durmuş çok riskli bir renk Renk değişimleri ne yönde olacak?Cor ocre ya da mel alacaktım vazgeçtimm solotica quartzo bazı yerlerde durduğu gibi hakikaten doğalsa sipariş edeceğim ocak ayında

hangi soüsyon olduğunu öğrenebilirmiyim bende açılsın istiyorum

siera verde sende doğal durmuş ama o tonu sevemedim gitti Ama doğallığı tartışılmaz.. Sauflon all in one light açıyor lens rengini benim ocremde çok az da olsa açılma oldu tabi ben gün ışığında anlıyorum

quartzo bence cok iyi heee 100% dogal mi bilmiorum.. saticilar filan bana soruyorlar lens mi gözleriniz diye.. yalan söylemiyorum bu konu da.. belkide esmer ve renkli gözlü oldugum icin de olabilir, nadir bisey cünki esmerlerde renkli göz.
ilk aldiklarimda benim alismam iki hafta filn sürdü ama daha cok mavi gri duruyorlar benim fikrim solotica nin en güzel rengi quartzo.

tşk ederim.bişey daha sorabilirmiyim lensi koyulaştıran birsolüsyon varmı acaba quartzoda almayı istiyorum ama oda çok açık gibi.eger öyle bir solüsyon varsa alsam quartzoyu.şimdiden tşkederim

optifree koyultuyor canım,quartzonun rengi enfes amabence gündüz için uygun bi lens degil,dogal bulmuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…