Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vayy cok güzel olmus yakismis canim güle güle kullan :)
bende almayi düsünüyorumda karar veremedim
ocre mi mel mi diye
bide NC mi alayim yoksa hidrocor mu

Çokk teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum :) güzel olmasının yanında rahatlıgından bahsetmıyorum bile. daha once B&L ve amazon kullanmıstım. ne konfor olarak ne de renk ve dogallık açısından hiçbirisi soloticanın yanına yaklaşamazmış :)
bence once sen hangı rengı alacagına karar vermelısın. ocre mı mel mı ? kendı fıkrımce ocrenın rengı suan eskısı gıbı degıl. herkesın aradıgı bal tonunu yenı serı vermıyor.. tabı bu arkadasların paylastıgı fotograflardan benım çıkardıgım sonuclar. Mel, rengını baya açmıs. hatta fotograflardakınden 1 ton falan daha acık gercek hali mellerimin.
herneyse bana sorarsan ben mel derim, ama cor,NC,charm ne alayım dersen ona senın karar vermen lazım. etrafında hare olup olmaması herkesın kendı zevkı ve tercıgı.. :)

canım çok doğal durmuş kendi rengin gibi=) ana rengin ne peki? bende nc mellerin yeni serisini çok merak ediyorum bu seriler yeşile dönmüş iyice..

Canımm cok tesekkur edıyorum :) kendı gözüm koyu kahverengi.. bende hep takipteydım, açılsada alsam dıye. arzu hanım yenı mellerın fotografını paylasınca hemen aldım :))
Nc bundan 1 ton falan daha koyu olabılır.. tabi görmek lazım bılemıyorum. cor her zaman daha acık oluyor ya oradan cıkarıyorum bende bu sonucu:)
ayrıca şunu söylemelıyım kı lensın gercek hali fotograftakınden daha açık :) açık bir yesill zeytın yeşili gibi :)) dogallık ve rahatlıkta cabası :)

selam
cor serisi değilde charm veya nc istiyorum:))))))

düşünürseniz elimde 16.01.2013 tarihinde aldığım cor ocre var

Peki nasil isterseniz insallah istediginiz gibi denk gelir ama sizden ricam cor ocreyi denemediyseniz ve istanbuldaysaniz mutlaka deneyin orda ben charm ocreyle basladim cor ocre ve crystal favorim oldu bende 2 cıft var ocre o yuzden size teklif ettim sakin yanlis anlamayin benle degisin diye asla soylemiyorum hic sorun degil benim icin (beyaz tenli ve genelde orta derecede olsa makyaj yapan biriyseniz) iyi gunler :)

sendeki ocre ler ne renk benim gözüm otra kahve

soloticanin rahatligini cok okuyorus zaten ondan süphem yokda :) ben günlük takmak istiyorum bide benim gözüm numarali
aslinda basda meli cok istedim ama bu videodan sonra kararsiz kaldim
ve ocrenin rengi eskiden nasildiki?

Hidrocor Ochre Solotica contacts - YouTube

bu videodaki gibi durmasini isterim benim gözler standart kahve

bu video hıdrocor ocre canım nc ocre değil bilgin olsun:)

Arzun hanımdan bende solotica hidrocor mel siparişi verdim bugün yarın elimde olur ve umarım ben de daha açık durur :) Ve 100 msjımı tamamlayınca resmini çeker paylaşırım bende ama önce 100 msj için çok çalışmam lazım çoook :))

öyle bir renk istiyorsan ocre almalısın tabii ki. önceden ocre şu şekildeydi

şuan ocre alan arkadaslardan gördugum kadarıyla pek belli olmuyor... tabi ocre alanlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur, ocre kullanmadım hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…