Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

fotograf paylasmak ıcın 100 mesajı beklemene gerek yok :) 100 mesaj dolmadan da paylasabılırsın. ya da olmadı arzu ablaya gönder fotografları, o paylaşsın :)
güle güle kullan sende mellerini :))

vetman nc melin yeni serisinden bir foto koyman mümkün mü?benim gözlerim açık kahve beren saatin göz rengi gibi bi renk elde etmek istiyorum=)

bu cor mu nc mi? mel sanırım rengi..şu melleri asker yeşilliğinden bir kurtaramadılar ama sizde çok güzel ve doğal durmuş.

Kızlar ben de solotica almayı düşünüyorum öncelikle hareli mı haresiz mı alacağım konusunda hala kararsızım ama mel ya da ocre almaya karar verdim ( gördüğünüz üzere tam renge de henüz karar veremedim :) ) dereceli arıyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum Istanbul ya da Ankara'da alabileceğim bildiginiz yerler varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İnternetten güvenmiyorum hem de bir ayda geldiğine dair bilgiler buldum çok kararsızım lütfen yardım edin kızlar

Bugün bende cor meli aldım ve hemen denedim, resimde paylaşıcam becerebilirsem :) İlk izlenimlerim şu: rengi güzel, fotoğrafta çektim ama fotoğraftakinden daha açık duruyor diyebilirim yalnız benim gözümde dönüyor bu lens, tam oturmadı mı acaba pek anlamadım, vivian sende de oluyor mu böyle? Ayrıca Arzu hanıma teşekkür ederim güzel alışverişti fakat hala istediğim bal rengi tonuna kavuşmuş değilim, başka lensler aramaya devam :)

Eki Görüntüle 658660 Eki Görüntüle 658661

bunlar normal çekim, ilk paylaştığım flaşlıydı...

İremistcim çok güzel olmuşlar ne kadara aldın ayıptır sorması ? Acaba derecelileri de var mıdır ? Bir de ben esmer tenliyim meller bende çok mu açık durur acaba yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Çok acemiyim bu konuda. Sen de güle güle kullan cnm inşallah hayalindeki bal rengini de bulabilirsin :)

Harika Durmuş canım bayıldım :)) gercekten fotograftakinden daha açık bir ton aslında. Hani günlük hayatta daha açık halini düşünemiyorum :) bende önümüzdeki günlerde profesyonel makinemle çekip yeni resimler koyucam. Böylece tam rengi acısından herkes daha iyi fikir sahibi olabilir :) dönme derken neyi kastettin? Kayma falan mı oldu? Ben memnunum cok şükür, ilk taktığımda sol gözümde batma olmuştu ama elime solusyon döküp hafifçe ovunca gecti :)

İremistcim çok güzel olmuşlar ne kadara aldın ayıptır sorması ? Acaba derecelileri de var mıdır ? Bir de ben esmer tenliyim meller bende çok mu açık durur acaba yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Çok acemiyim bu konuda. Sen de güle güle kullan cnm inşallah hayalindeki bal rengini de bulabilirsin :)

teşekkürler canım, sanırım derecelileri de var, Arzu hanım var bu sitede o satıyor sahibinden.com sitesinde ürünlerini ve fiyatlarını bulabilirsin, ben ordan aldım. istersen bu konuyu biraz araştır, arkadaşların paylaştığı başka resimlerde var yardımcı olabilir sana da, ben baya araştırmıştım yani. Hidrocor mel tonu çok bariz açık bir ton değil o yüzden sende de güzel ve doğal duracağını düşünüyorum. Temennin için de teşekkürler bulucam o bal rengini, kafaya taktım ya bi kere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…