- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.321
Arzun hanımdan bende solotica hidrocor mel siparişi verdim bugün yarın elimde olur ve umarım ben de daha açık durur :) Ve 100 msjımı tamamlayınca resmini çeker paylaşırım bende ama önce 100 msj için çok çalışmam lazım çoook :))
gözleriniz çok koyu da değil ama küf yeşili olmuş ya koyu mu sanki? son seri çok daha açıktı diye biliyoduk, bu hangi seri?
Cor mel benimki :)bu cor mu nc mi? mel sanırım rengi..şu melleri asker yeşilliğinden bir kurtaramadılar ama sizde çok güzel ve doğal durmuş.
Bugün bende cor meli aldım ve hemen denedim, resimde paylaşıcam becerebilirsem :) İlk izlenimlerim şu: rengi güzel, fotoğrafta çektim ama fotoğraftakinden daha açık duruyor diyebilirim yalnız benim gözümde dönüyor bu lens, tam oturmadı mı acaba pek anlamadım, vivian sende de oluyor mu böyle? Ayrıca Arzu hanıma teşekkür ederim güzel alışverişti fakat hala istediğim bal rengi tonuna kavuşmuş değilim, başka lensler aramaya devam :)
güle güle kullanın çok yakışmış :) asıl göz renginiz neydi acaba eski yazıları okumadım söylediyseniz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?