Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Teşekkürler canım sende de öyleydi ama seninki sanki biraz daha koyu durmuştu ama doğal duruyordu yani... Yeni resimlerini de beklerim. Dönme derken evet kayma gibi yani altı üste üstü alta dönüyor onu da makyaj yapınca anladım, kalem çektikten sonra bir iki nokta bulaşmıştı üstteyken, baktım altta falan :) Denemek için freshlook almıştım o cuk diye oturmuştu ama tabi doğal değildi o ayrı konu, bu bizimkiler daha şeffaf diyemi acaba böyle sanki gözümden çıkacakmış gibi bir his veriyor :)

Allah Allah cok ilginç, ilk kez dönme gibi bişey duydum :) ters takmış olmayasin sakın ? Gözünün icinden sen anlamadan nasıl donüyor ki? Batıyor mu peki?? Diğer lensler gibi degil bunlar, cok ince yapısı var:) o yüzden düşebilir diye endişe ediyor olabilirsin:)bu arada bal rengi icin freshlook pure hazel öneririm. Diğer modellerine göre yine en doğalı bu sayılır :)

Arzucugum arkadaşların yazdıklarından anladıgıma ve gördüğüme göre meller acılmış belli:) peki nc , hidro yada charm serisi arasında ton farkı varmı yenı mellerde? Bende heyecanla beklıyorummmm charm melimi :):):):)

denicem canım teşekkrüler, biraz araştırdım da grey rengi de güzel gibi geldi bana denedin mi?

Kızlar ben de bal renginin bir delisi olarak (Ama sarı-bal yani, öyle yeşile dönen değil) aradığımı ancak circle lenslerde buldum.
Markalı lensler gözümü açmıyor, aldığım her ela yeşile dönük falan. Fenalık gelmişti içime.
Circle lensleri araştır derim iremist.

Bu arada freslook purehazel yeşile dönük viviancım.
Normal hazeli var, o da korkunç. Tak onu vampirim diye gez yani o derece.

Vetmaaaaaannnn magic top cevabını bekliyorum

Son düzenleme:
Hahah iyi benzetmeydi normal hazel rengini bi arkadasım takmişti, aman yarabbi kızın gözleri üzerime pörtlicek gibi duruyordu :) circle lensleri duymuştum, Kore markası :)
Güzeldir onlarda :)

Eki Görüntüle 658660 Eki Görüntüle 658661

bunlar normal çekim, ilk paylaştığım flaşlıydı...

iremist biraz büyük gelmiş olabilir canım lensler o yüzden dönüyordur ama zamanla oturacaktır gözüne kullandıkça oturur çünkü son seriler daha opak eski seriye göre opak oldugu için ne kadar büyük olursa olsun zamanla oturuyor:)çok doğal ama başka lensde bulamassın bu doğallığı

nc ile hıdrocharm aynı şu anda hıdrocorda aynı nc yi hıdrocorun ince harelisi charmıda kalın harelisi diye düşünün şu an tonları aynı ama birkaç ay sonra ne olur bilinmez :)

Vetmaaaaaannnn magic top cevabını bekliyorum[/QUOTE]

canım ben bazen kaçırıyorum yazdıklarınızı macig topla ilgili bir şeymi sordun cevaplarım?

Arzucum evet haklısın bugün yine taktım lensi daha iyiydi, önceki ilk taktığım için öyle geldi bana demekki, bugün yegenimin doğum gününde taktım çok doğal olduğu için kimse anlamadı diyebilirim, bilenler de çok güzel ve doğal durduğunu söylediler :) Ayrıca lense yeni alışan biri olarak gözümü de pek rahatsız etmiyor diyebilirim...

Canım circle lenslere baktım fakat kendi gözümüzde duruşu nasıl olur bilmediğim için, bal rengi için hangi tonu öneriyorsun ya da bal rengi olarak denediğin oldu mu?

Canım circle lenslere baktım fakat kendi gözümüzde duruşu nasıl olur bilmediğim için, bal rengi için hangi tonu öneriyorsun ya da bal rengi olarak denediğin oldu mu?

Canım 1 tane bulabildim ben.
Çok çeşit var.
Muhakkak daha vardır ama ben 1 tane bulabildim.
Fiyatları uygun zaten, denemek için aldım.

Benim bulabildiğim buydu

[video=youtube;krSKb5B-8RQ]http://www.youtube.com/watch?v=krSKb5B-8RQ[/video]

[video=youtube;sMCCPzFbFEc]http://www.youtube.com/watch?v=sMCCPzFbFEc[/video]

Bu da var.

Canım bu konu solotica aslında dağıtmasak iyi olur, sen lensseverlerin sohbet alanına gel orada paylaşalım.

yılmadan sormaya devamm =)yeni mellerin ve ocre nin fotosunu koyucak yok mu?gözlerim açık kahve ela-yeşil gibi dursun istiyorum.ama yeni seri meller sanki çok yeşillenmiş..

Merhaba arkadaşlar, ben solotica nc mel almayı düşünüyorum ancak son serideki renkleri hakkında tam olarak bilgim yok. Koyu kahve siyaha yakın gözlerim var. Sizce duruşu nasıl olur? Ben biraz daha yeşil bir ton istiyorum. Şu anda solotica gold green kullanıyorum ama nc mel ne zamandan beri aklımdaydı :) Bilenler yardımcı olursa sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…