- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.341
Harika Durmuş canım bayıldım :)) gercekten fotograftakinden daha açık bir ton aslında. Hani günlük hayatta daha açık halini düşünemiyorum :) bende önümüzdeki günlerde profesyonel makinemle çekip yeni resimler koyucam. Böylece tam rengi acısından herkes daha iyi fikir sahibi olabilir :) dönme derken neyi kastettin? Kayma falan mı oldu? Ben memnunum cok şükür, ilk taktığımda sol gözümde batma olmuştu ama elime solusyon döküp hafifçe ovunca gecti :)
Teşekkürler canım sende de öyleydi ama seninki sanki biraz daha koyu durmuştu ama doğal duruyordu yani... Yeni resimlerini de beklerim. Dönme derken evet kayma gibi yani altı üste üstü alta dönüyor onu da makyaj yapınca anladım, kalem çektikten sonra bir iki nokta bulaşmıştı üstteyken, baktım altta falan :) Denemek için freshlook almıştım o cuk diye oturmuştu ama tabi doğal değildi o ayrı konu, bu bizimkiler daha şeffaf diyemi acaba böyle sanki gözümden çıkacakmış gibi bir his veriyor :)
denicem canım teşekkrüler, biraz araştırdım da grey rengi de güzel gibi geldi bana denedin mi?
Allah Allah cok ilginç, ilk kez dönme gibi bişey duydum :) ters takmış olmayasin sakın ? Gözünün icinden sen anlamadan nasıl donüyor ki? Batıyor mu peki?? Diğer lensler gibi degil bunlar, cok ince yapısı var:) o yüzden düşebilir diye endişe ediyor olabilirsin:)bu arada bal rengi icin freshlook pure hazel öneririm. Diğer modellerine göre yine en doğalı bu sayılır :)
denicem canım teşekkrüler, biraz araştırdım da grey rengi de güzel gibi geldi bana denedin mi?
Hahah iyi benzetmeydiKızlar ben de bal renginin bir delisi olarak (Ama sarı-bal yani, öyle yeşile dönen değil) aradığımı ancak circle lenslerde buldum.
Markalı lensler gözümü açmıyor, aldığım her ela yeşile dönük falan. Fenalık gelmişti içime.
Circle lensleri araştır derim iremist.
Bu arada freslook purehazel yeşile dönük viviancım.
Normal hazeli var, o da korkunç. Tak onu vampirim diye gez yani o derece.
Vetmaaaaaannnn magic top cevabını bekliyorum
Arzucugum arkadaşların yazdıklarından anladıgıma ve gördüğüme göre meller acılmış belli:) peki nc , hidro yada charm serisi arasında ton farkı varmı yenı mellerde? Bende heyecanla beklıyorummmm charm melimi :):):):)
Arzu hanım ben circle lens arıyorum bulamıyorum bu konuda yardımcı olursunuz bana
canım ben bazen kaçırıyorum yazdıklarınızı macig topla ilgili bir şeymi sordun cevaplarım?
Canım circle lensleri bizim konuda konuştuk bolca..Lens severlerin topiğine bir göz gezdir istersen..
Özel mesaj atmak istedim ama kutun dolmuş yollayamadım.
Kızlar ben de bal renginin bir delisi olarak (Ama sarı-bal yani, öyle yeşile dönen değil) aradığımı ancak circle lenslerde buldum.
Markalı lensler gözümü açmıyor, aldığım her ela yeşile dönük falan. Fenalık gelmişti içime.
Circle lensleri araştır derim iremist.
Bu arada freslook purehazel yeşile dönük viviancım.
Normal hazeli var, o da korkunç. Tak onu vampirim diye gez yani o derece.
Vetmaaaaaannnn magic top cevabını bekliyorum
Canım circle lenslere baktım fakat kendi gözümüzde duruşu nasıl olur bilmediğim için, bal rengi için hangi tonu öneriyorsun ya da bal rengi olarak denediğin oldu mu?
Canım circle lenslere baktım fakat kendi gözümüzde duruşu nasıl olur bilmediğim için, bal rengi için hangi tonu öneriyorsun ya da bal rengi olarak denediğin oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?