Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu hanım ben circle lens arıyorum bulamıyorum bu konuda yardımcı olursunuz bana

birkaç çift circle lens var elimde uygun fiyata vericem isteyen olursa özelden yada mail gönderiseniz olur sıfır lensler kutusunda

Canımcım sen getirtiyormuşsun magic topları sanırım?
Ne kadar fiyatları öğrenebilir miyim?

macig toplar 250 tl bir çifti ancak stokda yine uygun fiyata verebileceğim macig top lensler var mail gönderirseniz yardımcı olurum..

arzu hanımcığım
meller açılmış diye okudum bende nc mel düşünüyorum daha önce cor ve charme mel de almıştım
daha yeşile dönükmü acaba yeni nc meller foto varsa son seriden çok sevinirim :)))))))))))

son seri mel bumu birde nc de aynı mı renk????????

yılmadan sormaya devamm =)yeni mellerin ve ocre nin fotosunu koyucak yok mu?gözlerim açık kahve ela-yeşil gibi dursun istiyorum.ama yeni seri meller sanki çok yeşillenmiş..

bir kaç sayfa önce ben yeni aldığım mel i paylaştım, fikir olabilir sana canım bakarsan :)

Merhaba kızlar instagramda bir resim gördüm hemen sizinle paylaşıyım dedim lensin rengine bayıldım! Ben solotica quartzo kullanıyorum.Bana bu lens te solotica gibi geldi soloticanın hangi rengi ama çok merak ediyorumm sizin yardımlarınızı bekliyorum :) bayıldım bu lenslere ve rengine!

veya bunlarda olabilir nc ice ve charm ice solflexe göre çok daha açık bi tondur. evet kesinlikle ice bu lens

Son düzenleme:
sol tarafdaki kendi göz rengim koyuya yakın bi kahve :)

Eki Görüntüle 660982

solflex crystala benziyo fotoğraf flaşlı çekildiği için bende flaşlı foto koydum karşılaştırmanız adına

soldaki kendi göz rengin mi? farketmemişim bile pek fazla değiştirmemiş desene bana hiç etki etmez o zaman benim gözüm daha koyu offff çok üzüldüm şimdi

siz sanırım böyle bi ton istiyosunuz bu benim eski seri cor ocrelerim bunlar çok daha güzeldi ama şuan nasıl cor ocreler bilmiyorum :)

canım bu lens solotıca charm ıce,kendimde kullanıyorum ..

sizce ela göz beyaz ten ve sarı gölgeli saç üçlemesine mel mi daha çok yakışır ve doğal durur crystal mi yoksa icemintmi ve göz çapım 14 soloticalar çok büyük gelirmi :26: ?

Son düzenleme:

bu lensler natural colours ıce rengi arkadaşlar:)

bende charme ice'a benzettim.
karşılaştırma yapabilmen için benim alıpta kullanamadığım charme ice ların resmini yüklüyorum.

Eklentiler

• $SANY2489.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 92
bu lensler natural colours ıce rengi arkadaşlar:)

Yardımınız için çok teşekkür ederim bayanlar :) ben şuan Nc quartzo kullanıyorum.Bundan sonraki lensim kesinlikle ice olucak Nc ice ile charme ice arasında kaldım tek farkı haresimidir ? Hangi seri daha yumuşak benim için önemli olan o baharda geldi göz kuruluğu problemim var :44:

ben hidrocor grafite kullanmıştım. bende de var göz kuruluğu bazen. 8-9 saat kullanınca sıkıntı vermeye başlıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…