- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.361
Arzu hanım ben circle lens arıyorum bulamıyorum bu konuda yardımcı olursunuz bana
Canımcım sen getirtiyormuşsun magic topları sanırım?
Ne kadar fiyatları öğrenebilir miyim?
birkaç çift circle lens var elimde uygun fiyata vericem isteyen olursa özelden yada mail gönderiseniz olur sıfır lensler kutusunda
macig toplar 250 tl bir çifti ancak stokda yine uygun fiyata verebileceğim macig top lensler var mail gönderirseniz yardımcı olurum..
arzu hanım charme mellerin farklı yönlerden resimlerini eklemeniz mümkünmü ?
önden ve yandan flashlı ve flashsız olarak?
Bu fotoğraflara çok güneş vurmuş tam anlaşılmıyor. Güneş ışığında farklı yönden fotoğraf paylaşabilirmisiniz?
Hatta bir önceki seri ile son seriyi karşılaştırabileceğimiz fotoğraflar eklerseniz çok memnun olurum
bir önceki seri derken sizde şu anda hep 2017 ler var sanırım ama atıyorum 03/2017 ile 12/2017 arasında dağlar kadar fark var
ben 12/2017 ile bundan bir veya iki seri öncesi olanların karşılaştırmasını merak ediyorum
benim göz rengim sizinkinden biraz daha açık yani orta kahve.
Kafamda netleştirebilirsemsem sipariş vericem
çok fazla soru soruyorum kusura bakmayın
kendi siyah gözümde hıdrocharm melin durusu oldukça açılmış:)
solotica lensleri özellikle melleri yaza doğru açıyor kışa doğru koyultuyor..:)
Eki Görüntüle 642446
Eki Görüntüle 642447
yılmadan sormaya devamm =)yeni mellerin ve ocre nin fotosunu koyucak yok mu?gözlerim açık kahve ela-yeşil gibi dursun istiyorum.ama yeni seri meller sanki çok yeşillenmiş..
sol tarafdaki kendi göz rengim koyuya yakın bi kahve :)
Eki Görüntüle 660982
solflex crystala benziyo fotoğraf flaşlı çekildiği için bende flaşlı foto koydum karşılaştırmanız adına
Eki Görüntüle 661003
siz sanırım böyle bi ton istiyosunuz bu benim eski seri cor ocrelerim bunlar çok daha güzeldi ama şuan nasıl cor ocreler bilmiyorum :)
bu lensler natural colours ıce rengi arkadaşlar:)
bu lensler natural colours ıce rengi arkadaşlar:)
Yardımınız için çok teşekkür ederim bayanlar :) ben şuan Nc quartzo kullanıyorum.Bundan sonraki lensim kesinlikle ice olucakNc ice ile charme ice arasında kaldım tek farkı haresimidir ? Hangi seri daha yumuşak benim için önemli olan o baharda geldi göz kuruluğu problemim var :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?