Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar cor ıce uretımden kalktı malum ben satıyorum kendımkılerı ucuza crstall alcam ısteyen varmı

Selam kizlar bugün elime quartzo larim ulasti ve hemen denedim. Bi önceki lerden farklilar suankiler daha canli gibi geldi bana, evet yesile dönükler eskiye kiyasla ama yemyesil degiller (iyki) mavilik de var grilik de. Acikligi da iyi..
Tesekkürler Arzu hanim :)

Fotoğraf ekleyebilir misiniz acaba
?

adriana limanınki cyristal degil mii?

internette arama yaptığımda quartzo olarak çıkıyor renkde öyle görünüyor. Arzu hanımın internetteki satış yerindede SOLOTİCA ADRİANA LİMANIN GÖZ RENGİ QUARTZO ORJİNAL BREZİLYADAN diyerek geçiyor.
renkler değişince cyristal mi benziyor ki şu an bilemedim.
ancak ben quartzo olarak biliyorum.

arzucuğum qauartzonun yeni serisinden daha net resimler bulabilir misin canım.

Son düzenleme:
arzu hanım , resimlere baktığımda quartzo nun renginden emin olamıyorum. ya çok açık ya da çok doğal ve tatlı bi renk. çoğu kişi çok yapay ve bombeli olduğunu gece kullanılabileceğini yazmış. ama videolarda güzel duruyor ????

Yok yok ben karıştırdım pardon.

solüsyonda solo care aqua kullanmıştım. yine ondan mı siparış versem sizce?

Vallahi ben cok dogal buluyorum, öyle düsünen arkadaslar mel gibi belli belirsiz lensleri tercih ettikleri icin sanirim "dogal" bulmuyorlar..
Ben mankenlik yapiyorum yurt disinda ve isim geregi sürekli fotografcilarla ve makyözlerle calisiyorum. Potografcilar in cogu nun anlamadiklarini söyleye bilirim, makyözler ancak anlaya biliyor, oda yüzüme yapistiklari icin :))

sahibinden com sitesine girin sol üstteki beyaz boş arama butonuna solotica lens yazın ilanlarımız çıkıyor rumuzum soloticaarzu sıfır lens satan tek satıcı benim diğerleri 2.el soloticalar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…