- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.581
internette arama yaptığımda quartzo olarak çıkıyor renkde öyle görünüyor. Arzu hanımın internetteki satış yerindede SOLOTİCA ADRİANA LİMANIN GÖZ RENGİ QUARTZO ORJİNAL BREZİLYADAN diyerek geçiyor.
renkler değişince cyristal mi benziyor ki şu an bilemedim.
ancak ben quartzo olarak biliyorum.
arzu hanım , resimlere baktığımda quartzo nun renginden emin olamıyorum. ya çok açık ya da çok doğal ve tatlı bi renk. çoğu kişi çok yapay ve bombeli olduğunu gece kullanılabileceğini yazmış. ama videolarda güzel duruyor ????
Vallahi ben cok dogal buluyorum, öyle düsünen arkadaslar mel gibi belli belirsiz lensleri tercih ettikleri icin sanirim "dogal" bulmuyorlar..
Ben mankenlik yapiyorum yurt disinda ve isim geregi sürekli fotografcilarla ve makyözlerle calisiyorum. Potografcilar in cogu nun anlamadiklarini söyleye bilirim, makyözler ancak anlaya biliyor, oda yüzüme yapistiklari icin :))
Eki Görüntüle 671744 Eki Görüntüle 671744
kızlar makyaj çok acele yaptım buraya resim koymak için.. çok kötü oldu makyajı dikkate almayın:)
saol canım gözümün siyah olduğunu düşünürsek 2 ton açtı..nişanlım görmedi henüzne diyecek bilmiyorum hiç sevmez lensi..şu an memnunum..biraz bununla alıştırabilirsem bir sonraki lensim mel olacak:) yavaş yavaş alıştırayım diyorum..
aslında ocak 11 de lazer ameliyatı oldum gözümden..açıkçası doktoruma da sormadım lens takayım mı diye..o yüzden birazda tırsıyorum
Merhabalar Arzu Hanım
Size bir kaç sorum olacak.Özelden yazmayı denedim ama henüz yeterli mesajım yokmuş.
Solotica Hidrocor İce artık üretilmiyormuş sanırım.Acaba sizin elinizde kaldı mı ?
Birde ESMERALDA rengini çok merak ediyorum.
Gözlerim açık kahverengi.Sizce hangisi bende daha iyi olur ?
Cevabınıza istinaden satın almak isterim.
Bu konu hakkında tecrübesi olan başka arkadaşlardan da yorum alabilirim :)
İlginize çok teşekkür ederim.
Böyle duracagını bilsem ,hiç düşünmeden alırım ama video çok yanıltıcı işte :/
SOLOTICA HIDROCOR VERDE (HD) BY PETERSNOWS - YouTube
Evet baktim ama herkeste ayni durmuyor gibi geldi sanki...Aslinda ice tam da istedigim gibi bir renk ama artik uretilmiyormus sanirimesmeralda çook yeşil ama bariz zümrüt yeşili. videolardan baktın mı?
verde ne kadar doğallaşmış,inanılmaz, eskiden baya canlı tondaydı,pupil geçişi de su gibi
Eki Görüntüle 671744 Eki Görüntüle 671744
kızlar makyaj çok acele yaptım buraya resim koymak için.. çok kötü oldu makyajı dikkate almayın:)
Merhabalar Arzu Hanım
Size bir kaç sorum olacak.Özelden yazmayı denedim ama henüz yeterli mesajım yokmuş.
Solotica Hidrocor İce artık üretilmiyormuş sanırım.Acaba sizin elinizde kaldı mı ?
Birde ESMERALDA rengini çok merak ediyorum.
Gözlerim açık kahverengi.Sizce hangisi bende daha iyi olur ?
Cevabınıza istinaden satın almak isterim.
Bu konu hakkında tecrübesi olan başka arkadaşlardan da yorum alabilirim :)
İlginize çok teşekkür ederim.
Vetman özel mesaj atmıştım size :) geri dönüş bekliyorum sizden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?