Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

adriana limanın göz rengi quartzo ile quartzo rengi aynı lenstir quartzonun aylığı yoktur yıllık üretilir ve Adriana limanın göz rengine bakıp tasarlanmıştır o yüzden aynı lenstir...

Son düzenleme:

siz videoları baz alın aynen videolardaki gibi duruyor gördüğünüz gibi yapısı ince doğal bir o kadarda rahat bir lens..

Deniz kızı son noktayı koymuşsunuz daha bunun üstüne söylenecek bir söz yok :)aklın yolu birdir bazı insanlar meli begenir quartzo açık gelir bazı insanlar ocreyi beğenir herkezin zevki farklı yorumlara çok takılmamak lazım kesinlikle katılıyorum

bu arada gözlerim siyah sayılır..ben fazla değişiklik istemediğim için ve de nişanlım lens sevmediği için ocreyi tercih ettim..sadece gözümün rengini 1-2 ton kırsa yeterdi benim için ki öyle olduda zaten..

saol canım gözümün siyah olduğunu düşünürsek 2 ton açtı..nişanlım görmedi henüz ne diyecek bilmiyorum hiç sevmez lensi..şu an memnunum..biraz bununla alıştırabilirsem bir sonraki lensim mel olacak:) yavaş yavaş alıştırayım diyorum..

bir gün takıp gidersin yanına:) mutlaka beğenecektir çünkü ben lensim diye bağıran lenslerden değil ki bu ocre. ne kadar doğal durmuş. o iri damarlı piyasadaki lensler yüzünden erkek milleti düşman oldu lenslere ama solotica başka. ben bi ara kursta gözüme yapay gözyaşı dökerken gördüler de şaşırdılar aaa lens miydi senin gözün diye. rengi de grafite idi. cor grafite:)

numaralı ise gözün daha iyi. gözlük takmayayım diye lens aldım dersin:)

aslında ocak 11 de lazer ameliyatı oldum gözümden..açıkçası doktoruma da sormadım lens takayım mı diye..o yüzden birazda tırsıyorum

Merhabalar Arzu Hanım

Size bir kaç sorum olacak.Özelden yazmayı denedim ama henüz yeterli mesajım yokmuş.
Solotica Hidrocor İce artık üretilmiyormuş sanırım.Acaba sizin elinizde kaldı mı ?
Birde ESMERALDA rengini çok merak ediyorum.
Gözlerim açık kahverengi.Sizce hangisi bende daha iyi olur ?
Cevabınıza istinaden satın almak isterim.
Bu konu hakkında tecrübesi olan başka arkadaşlardan da yorum alabilirim :)

İlginize çok teşekkür ederim.

esmeralda çook yeşil ama bariz zümrüt yeşili. videolardan baktın mı?

merhaba hıdrocor ıce üretimden kalktı şu an sadece numarasız olarak stogumda mevcut tabi stokla sınırlı bitince yenisi gelmeyecek ancak ona alternatif ıcemint rengi var gecen gün ıcemint deneme fırsatım oldu aynen cor ıce gibi duruyor tavsiye ederim:)
gözleriniz açık kahverengiyse esmeralda rengi sizin gözünüzde daha çok kaynaşacaktır teniniz beyaz veya açıksa esmeralda daha çok yakışır zaten ıce pek düşünmeyin:)

Vetman özel mesaj atmıştım size :) geri dönüş bekliyorum sizden .

lovely merhaba yeni gördüm mesajınızı:)cevapladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…