Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet baktim ama herkeste ayni durmuyor gibi geldi sanki...Aslinda ice tam da istedigim gibi bir renk ama artik uretilmiyormus sanirim

İCE'I Ben de istiyordum. çok beğeniyorum ama üretimden kalkmış tam benim almalıyım dediğim zamanda:)) ben ona yakın diye quartzo istedim ama icemint de çok yakınmış Vetmanın söylediğine göre.

aslında arkadaşların resimlerinden bakınca cristal de çok benziyor ice a. benimki bi gelse de baksak en azından quartzo ya:) çatlayacağım meraktan.

Tamam Arzu Hanım çok teşekkür ediyorum.O zaman ben Esmeralda üzerinde düşüneyim :) Duruma göre size mail adresinizden ulaşabilirim

Anladım canım.Geldiğinde fotolarını görelim Eminim güzel olacaktır

Son düzenleme:

Merhaba ben soloticanın ice corunu aldım gecen ay ancak benım gozlerım cok koyu bı kahve gercekten ve bende ice olu balık rengı gıbı durdu yanı youtubeda ızledıgım vıdeolardakılerden cok lacıvertımsı bı mavı gbı durdu bense su yesılı grımsı bı lens hayal etmıstım sımdı crıstal sıparıs ettm bı senelık olanlardan acaba onlar koyu renk olan gozumu ıce tan daha cok acabılırlermı daha mınyesılımsındurular yoksa onlarda cok bı etkı etmezmı bılemedım b konuda fıkır sahıbı olan arkadaslardan acıl yardım beklıyorum sımdıden cok tessekur ederım

icelar olmasada marineleri icea yakın buluyorum ben:)

Eklentiler

• $DSC06609.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSC06301.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arzu hn !!!

Açık seri nc mel varmı elinizde ??

Benim daha önce sizden aldığım cor ve charme mel var ama koyu serisi o yüzden soruyorum yine koyu renk durmasın !!

arkadaslar fxeyes benden bir video review yapmami istedi ben de yaptim, burada da aciklamistim hatta. "resimlerin gercek sahibi" diye bir olay yok zaten kk'da paylastigim albumlerin icinde tonla degisik resmim var beni bilen biliyor. uzuldum yani bilmeden etmeden boyle hirsiz damgasi basiliyor adeta, ayip... orsolya nickli arkadas o videoyu benim paylasmis olabilecegimi neden hic aklina getirmedi acaba, o da ilginc.

Son seri cor mel yada ocre alan varmıdır
ben aldim fakat hüsran oldu cok tuhaf bi renk fosforlu yesille sari arasi durdu...hic dogal degil rengi ...ayrica kenardan tasma yaptigi icin sapsari bi hare oldu hastalikli gibiayrica hidrocorlar gözu oldugundan kucuk gosteriyo bu da baska bi olumsuzluk benim icin...gözlerim koyu kahve diger gozlerde nasil durur bilemem tabi...ayrica ben bu soloticalardaki çap olayini hala cözemedim ayni seriden lens aliyorum mesela (nc mel nc ocre gibi)biri buyuk dururken biri kucuk oluyo malum renkleride surekli degisiyo standardi olmayan bir firma ve gozlerimizi hic dusunmeden emanet ediyoruz bu da ciddi bi soru isareti olusturdu artik bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…