- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.601
Son seri cor mel yada ocre alan varmıdır
merhaba,
Arzu hn dan yeni aldığım hidrocor meller. Fikir olması maksatlı koyuyorum. Gözlerim orta kahve. Lens ışığa göre bazen yosun yeşili bazen de ela gibi duruyor.
Arzu hn.a gösterdiği ilgi ve yardım için çok teşekkür ederim,
Syg.
Eki Görüntüle 666295 Eki Görüntüle 666294 Eki Görüntüle 666296 Eki Görüntüle 666297
Evet baktim ama herkeste ayni durmuyor gibi geldi sanki...Aslinda ice tam da istedigim gibi bir renk ama artik uretilmiyormus sanirim
keyfikeyfcim gözlerim çok koyu demiştin ama inanılmaz açmış ve güzel olmuş cristaller sanki söylemesen senin koyu renk gözlü olduğuna inanmazdım çok orjinal durmuş
merhaba hıdrocor ıce üretimden kalktı şu an sadece numarasız olarak stogumda mevcut tabi stokla sınırlı bitince yenisi gelmeyecek ancak ona alternatif ıcemint rengi var gecen gün ıcemint deneme fırsatım oldu aynen cor ıce gibi duruyor tavsiye ederim:)
gözleriniz açık kahverengiyse esmeralda rengi sizin gözünüzde daha çok kaynaşacaktır teniniz beyaz veya açıksa esmeralda daha çok yakışır zaten ıce pek düşünmeyin:)
İCE'I Ben de istiyordum. çok beğeniyorum ama üretimden kalkmış tam benim almalıyım dediğim zamanda:)) ben ona yakın diye quartzo istedim ama icemint de çok yakınmış Vetmanın söylediğine göre.
aslında arkadaşların resimlerinden bakınca cristal de çok benziyor ice a. benimki bi gelse de baksak en azından quartzo ya:) çatlayacağım meraktan.
merhabalar lenslerin seri ve lot numarası nedir acaba ben de alıcam da :)[/QUOT
serisini hatırlamıyorum ama keyfiyeyf gözlerim çok koyu açık olsun dediği için içlerinden en açık olanı seçip göndermiştim :)hatta ilk etapda açık geldi nasıl koyultabilirim demişti kendisi
merhabalar lenslerin seri ve lot numarası nedir acaba ben de alıcam da :)[/QUOT
serisini hatırlamıyorum ama keyfiyeyf gözlerim çok koyu açık olsun dediği için içlerinden en açık olanı seçip göndermiştim :)hatta ilk etapda açık geldi nasıl koyultabilirim demişti kendisi
MERHABA ARZU HN
AÇIK SERİ NC MEL VARMI ELİNİZDE ??
BENİM DAHA ÖNCE SİZDEN ALDIĞIM COR VE CHARME MEL VAR AMA KOYU SERİSİ O YÜZDEN SORUYORUM YİNE KOYU RENK DURMASIN!!
arzucugummm ne zman gelıyorr benım mellerrrr cabuk olsun heycanla beklıyorummmmmmmmmmmmm:)
seyrettim. peki videodakinin kemdisi olmadığını nereden anladınız.Arkadaslar pardon TRuly isimli arkadasin kendi resmi degil iste resmin gerrcek sahibinin youtube videosu
Fxeyes - Livia Review - YouTube
Arkadaslar pardon TRuly isimli arkadasin kendi resmi degil iste resmin gerrcek sahibinin youtube videosu
Arkadaslar pardon TRuly isimli arkadasin kendi resmi degil iste resmin gerrcek sahibinin youtube videosu
ben aldim fakat hüsran oldu cok tuhaf bi renk fosforlu yesille sari arasi durdu...hic dogal degil rengi ...ayrica kenardan tasma yaptigi icin sapsari bi hare oldu hastalikli gibiSon seri cor mel yada ocre alan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?