- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.621
cres_girlcim canım içine doğdu sanırım şimdi geldi
Arkadaslar pardon TRuly isimli arkadasin kendi resmi degil iste resmin gerrcek sahibinin youtube videosu
Fxeyes - Livia Review - YouTube
Merhaba arzu hn !!!
Açık seri nc mel varmı elinizde ??
Benim daha önce sizden aldığım cor ve charme mel var ama koyu serisi o yüzden soruyorum yine koyu renk durmasın !!
o video truly isimli arkadaşımızın videosu zaten artık Türklerde fx eyes marka lens yaptırabiliyorlar o lenslere ulaşabiliyorlar ve video paylaşabiliyorlar gayet normal o kadar ulaşılmaz lensler değiller fx ler..
merhabalar daha önce aldıgınız meller muhtemelen 2 senedir koyu seri oldukları için yine koyu bir seriye denk gelmişsinizdir muhtemelen ama şu an meller açıldı tüm modelleri ilk çıktığı dönemdeki hallerindeler ve koyu değiller bu yüzden şu an için nc mel alabilirsiniz geçtiğimiz sayfalarda nc mel resmi paylaşmıştım ben gördünüzmü gayet açıktı o resmini koyduğum arkadaşın doğal gözleride kahveydi ela değildi...
arkadaslar fxeyes benden bir video review yapmami istedi ben de yaptim, burada da aciklamistim hatta. "resimlerin gercek sahibi" diye bir olay yok zaten kk'da paylastigim albumlerin icinde tonla degisik resmim var beni bilen biliyor. uzuldum yani bilmeden etmeden boyle hirsiz damgasi basiliyor adeta, ayip... orsolya nickli arkadas o videoyu benim paylasmis olabilecegimi neden hic aklina getirmedi acaba, o da ilginc.
arzu hn ben ozaman nc mel istiyorum yalnız ptt kargo ile daha öncekileri de böyle yapmıştık gün içinde tel den ararım sizi:)))))))
Nc mel resmini bekliyoruz:))
merhaba hıdrocor ıce üretimden kalktı şu an sadece numarasız olarak stogumda mevcut tabi stokla sınırlı bitince yenisi gelmeyecek ancak ona alternatif ıcemint rengi var gecen gün ıcemint deneme fırsatım oldu aynen cor ıce gibi duruyor tavsiye ederim:)
gözleriniz açık kahverengiyse esmeralda rengi sizin gözünüzde daha çok kaynaşacaktır teniniz beyaz veya açıksa esmeralda daha çok yakışır zaten ıce pek düşünmeyin:)
lovely merhaba yeni gördüm mesajınızı:)cevapladım..
merhabalar
şimdik videonuzu izledim harika çok beğendim çok yakışmış:))))))))))
Arzu abla soloticada astigmat icinde lens mevcut mu acaba
Peki Tesekkur ederim.soloticada astigmat var ama seffaflarında renklilerinde numaralı temin edebiliyoruz ...
alışveriş 5 - youtube şu videodaki kızın gözleri lens mi değil mi arkadaşlar? Böyle bir muhabbet dönmüş yakınlaşmış kameraya falan ama bana çok bombeli gibi geldi gözü. Siz anlarsınız bu işlerden ne diyorsunuz?
çok lens gibi gelmedi bana açıkçası ,bende bir mağaza da kıza sormuştum charm ocre kullanıyorsun demek çok yakışmış diye,kız afalladı one dedi vs ..iri ,bal tonu ve siyah çerçeveli gözlerdi ama doğal kendi gözü idi:)hatta çok özenmiştim :))
hıdrocor marine aynen bu tonda evt ama biraz daha lacivert çıkmış burada aslında daha yeşile bakıyor...
bu kızın gözleri doğal bence canım ama buna en yakın duruş hıdrocharm mel şu anda bu tona en yakın koyu kahverengi gözümde hıdrocharm melin duruşunu ekliyorum şu an bu renge en yakın lens bu dünyada ama o kızın lens değil
Eki Görüntüle 678783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?