- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.641
hıdrocor marine aynen bu tonda evt ama biraz daha lacivert çıkmış burada aslında daha yeşile bakıyor...
bu kızın gözleri doğal bence canım ama buna en yakın duruş hıdrocharm mel şu anda bu tona en yakın koyu kahverengi gözümde hıdrocharm melin duruşunu ekliyorum şu an bu renge en yakın lens bu dünyada ama o kızın lens değil
Eki Görüntüle 678783
Arzu abla son seri cristal fotosu koy noolur alıcam da keyfikeyf in cistaller son seri sanıyodum değilmiş bi foto koyar mısın???
kıskanıyoruuummmm... Arzu Hanım, hani benim quartzolarrrr...gözlerim de bozuk zaten..gözlük de sevmiyorummmmmm:82::82::82:
arzu ablacm son serı esmeralda yada cor mel nasıl fotograf paylaşablrmısın kendı gözunde bana en ıyı fıkır bu oluyor cnku
Arzu hanim hidrocor marine resimi var mi sizde acaba almayi dusunuyorum
Arzu abla son seri cristal fotosu koy noolur alıcam da keyfikeyf in cistaller son seri sanıyodum değilmiş bi foto koyar mısın???
vetmancım son seri nc mel resmi koyarmısın rica etsem uzun zamandır topiğe ugramıyordum takip edemedim :)
birde enson sorduğumda sloticanın şeffaf lensi yoktu son yorumlara baktığımda çıktı sanırım bu konuyla ilgilide bilgi alabilirmiyim sendenn
nc mellerim geldi ARZU HN ÇOK TEŞEKKÜRLER
Harika bir renk en kısa zaman da foto ekliycem :))))))))))))
vetmancım son seri nc mel resmi koyarmısın rica etsem uzun zamandır topiğe ugramıyordum takip edemedim :)
birde enson sorduğumda sloticanın şeffaf lensi yoktu son yorumlara baktığımda çıktı sanırım bu konuyla ilgilide bilgi alabilirmiyim sendenn
Arzu Hanım, quartzoların son durumu nedir? hala yeşillenmedi mi yahuu..? :44:
ocreler çok güzelleşmiş
bu kızın taban rengi neki acaba ?
quartzocum resim bekliyor herkez güle güle kullan ama resim isterizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?