Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kıskanıyoruuummmm... Arzu Hanım, hani benim quartzolarrrr...gözlerim de bozuk zaten..gözlük de sevmiyorummmmmm:82::82::82:

arzu ablacm son serı esmeralda yada cor mel nasıl fotograf paylaşablrmısın kendı gözunde bana en ıyı fıkır bu oluyor cnku

Arzu abla son seri cristal fotosu koy noolur alıcam da keyfikeyf in cistaller son seri sanıyodum değilmiş bi foto koyar mısın???

vetmancım son seri nc mel resmi koyarmısın rica etsem uzun zamandır topiğe ugramıyordum takip edemedim :)
birde enson sorduğumda sloticanın şeffaf lensi yoktu son yorumlara baktığımda çıktı sanırım bu konuyla ilgilide bilgi alabilirmiyim sendenn

kıskanıyoruuummmm... Arzu Hanım, hani benim quartzolarrrr...gözlerim de bozuk zaten..gözlük de sevmiyorummmmmm:82::82::82:

canım onlarınkiler numarasız seninkilerde gelicek merak etme
arzu ablacm son serı esmeralda yada cor mel nasıl fotograf paylaşablrmısın kendı gözunde bana en ıyı fıkır bu oluyor cnku

Arzu hanim hidrocor marine resimi var mi sizde acaba almayi dusunuyorum

Arzu abla son seri cristal fotosu koy noolur alıcam da keyfikeyf in cistaller son seri sanıyodum değilmiş bi foto koyar mısın???

kızlar herkez resim istiyor tek tek okuyup resim eklemeye çalışayım

Son düzenleme:

soloticanın şeffaf lensi var ama numaralı olarak vardı nc mel son seri ekliyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…