- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.661
bagetçi özledik canım nerelerdesin:) net bir resim bulursam ekliycem:)
Topazio üretimden mi kalktı popülerliği mi azaldı neden kimsede yok ki foto lütfen ya
Ben cor serisi artık üretilmiyor diye duymuştum ocre için geçerli değil mi?Rengi harika olmuş bayıldım
hıdrocor serisi üretiliyor sadece ıce rengi üretimden kalktı ve hıdrocharm serisi seneye yok ...
ocreler çok güzelleşmiş
bu kızın taban rengi neki acaba ?
hıdrocor marine aynen bu tonda evt ama biraz daha lacivert çıkmış burada aslında daha yeşile bakıyor...
aynen m jacksoncum topazio alanlar hiç resim paylaşmıyorlar yada 6 aylık modeli oldugu için insanlar daha çok o modeli tercih ediyorlar sanırım:)yanlız bu lenslerin serileri var ve tonlarda serilere göre değişiyor malesef onuda çok iyi bilen yerden almak lazım heryerden solotica alınmaz söyleyincede yanlış anlaşılıyorum bana saldırıyorlar:) ama sonra feryat figan arıyorlar arzu hanım biz sizi dinlemedik açık seri dediler kandırıldık diye bügün bile başıma geldi mesela o yüzden uyarmak istedim...
Yanlış anlaşılacak ne var ki siz uyarıyorsunuz göz bu sonuçta , Allah korusun . Siz bizden daha iyi biliyorsunuz tecrübelisiniz yani 1 sene önceye kadar solotica diye bir lens markası olduğndan bile haberim yoktu e çevremde kullanan kimsede yok sizden başkasına danışamam dolayısıylaYani kendi hatalarını size mal etmelerini yanlış buluyorum bende .
Ben sabırla beklemeye devam ediyorum umarım bir ekleyen çıkar son seri topaizoları .Bir ihtimalle gözümü karartıp bir riske giricem ya sibirya kurdu gibi ya koyu bir mavi ile dolaşırım nolcak ki Yapay durmasın yeter
Eki Görüntüle 681544
Eki Görüntüle 681545
Eki Görüntüle 681546
canım hıdrocor meller açıldı son seriler gözümde oldukça açık duruyorgözüm siyaha yakın koyu kahverengi
Çook güzellermiş ya çok hoş olmuş ; sonunda sesimi duyan arkadaşlar çıktı balperi ve Truly teşekkür ederim
mjackson lensaholics sitesinde biri en son topaziolari paylasti bir iki gun once. 2008 topaziolari ile (hala sakliyormus) yan yana resimlerini koydu, bire bir ayni renk. ben simdi oradaki resmi alip burada paylasamam malesef yasak cunku, ama o siteye uye olursan yeni topazio, quartzo, mel vs cogu renk paylasiliyor.
arkadaşlar,lens solüsyonu için en iyi marka hangisi ''All in one light'' yok sa ''opti free'' mi?:44: gözlerim aşırı hassas ve kurulukta oluyor zaman zaman.
ben aldim fakat hüsran oldu cok tuhaf bi renk fosforlu yesille sari arasi durdu...hic dogal degil rengi ...ayrica kenardan tasma yaptigi icin sapsari bi hare oldu hastalikli gibiayrica hidrocorlar gözu oldugundan kucuk gosteriyo bu da baska bi olumsuzluk benim icin...gözlerim koyu kahve diger gozlerde nasil durur bilemem tabi...ayrica ben bu soloticalardaki çap olayini hala cözemedim ayni seriden lens aliyorum mesela (nc mel nc ocre gibi)biri buyuk dururken biri kucuk oluyo malum renkleride surekli degisiyo standardi olmayan bir firma ve gozlerimizi hic dusunmeden emanet ediyoruz bu da ciddi bi soru isareti olusturdu artik bende....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?