Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bagetçi özledik canım nerelerdesin:) net bir resim bulursam ekliycem:)

vallahi ben de özledim Arzu Hanımcım..forumu takip etsem de muhabbete müdahil olamadım ne zamandır..baktım herkes ışıl ışıl renk renk soloticalarını resimlemiş kıskandım vallahi.. :26: maviş quartzolarımı hala kullanıyorum çok da memnunum ama işte yeni seriyi de çok merak ediyorum,ondan sordum Arzu Hanımcım..Tamam öyleyse resimleri bekliyorum..teşekkürler..

Son düzenleme:
Topazio üretimden mi kalktı popülerliği mi azaldı neden kimsede yok ki foto lütfen ya

Son düzenleme:
Topazio üretimden mi kalktı popülerliği mi azaldı neden kimsede yok ki foto lütfen ya

aynen m jacksoncum topazio alanlar hiç resim paylaşmıyorlar yada 6 aylık modeli oldugu için insanlar daha çok o modeli tercih ediyorlar sanırım:)yanlız bu lenslerin serileri var ve tonlarda serilere göre değişiyor malesef onuda çok iyi bilen yerden almak lazım heryerden solotica alınmaz söyleyincede yanlış anlaşılıyorum bana saldırıyorlar:) ama sonra feryat figan arıyorlar arzu hanım biz sizi dinlemedik açık seri dediler kandırıldık diye bügün bile başıma geldi mesela o yüzden uyarmak istedim...

hıdrocor serisi üretiliyor sadece ıce rengi üretimden kalktı ve hıdrocharm serisi seneye yok ...

Harika haber benim cor melimin süresi dolmak üzere, cor ocrenin güncel rengi böyle yeşile yakın bir tonsa onu tercih ederim arzu hanım yalnız şimdi numaralı istiyorum ben, önümüzdeki hafta sipariş versem mayıs ayında elimde olur mu

Arzu hanım merhabalar:) Öncelikle ben sizden geçen sene nc mel sipariş vermiştim memnuniyetle bir senedir kullanıyorum, bu hizmetiniz için çok teşekkür ederim.:) Ben mel den sonra biraz daha kendini gösteren bir lens istiyorum. Şu yeni quartzoların durumu nedir sizce? Koyu kahve göz rengine sahibim yeşil gibi mi durur mavi gibi mi? Yeni seri nasıl ve elinizde var mı acaba? Mavi gibi duracaksa eğer tekrar mel sipariş edeceğimde.

ocreler çok güzelleşmiş
bu kızın taban rengi neki acaba ?

taban rengi kahverengi hatta kendiside forumdan arkadaşımız görürse kendiside söyler:)[/QUOTE]

o kız benımmmmmmmmarzucugumunda dedıgı gıbı gozlerım kahve canım.ben cok memnun kaldım or ocrelerden.bılhassa meller su an ok acılmısken daha dogal goruntu ısteyenlere sıddetle onerırım

Yanlış anlaşılacak ne var ki siz uyarıyorsunuz göz bu sonuçta , Allah korusun . Siz bizden daha iyi biliyorsunuz tecrübelisiniz yani 1 sene önceye kadar solotica diye bir lens markası olduğndan bile haberim yoktu e çevremde kullanan kimsede yok sizden başkasına danışamam dolayısıyla Yani kendi hatalarını size mal etmelerini yanlış buluyorum bende .

Ben sabırla beklemeye devam ediyorum umarım bir ekleyen çıkar son seri topaizoları . Bir ihtimalle gözümü karartıp bir riske giricem ya sibirya kurdu gibi ya koyu bir mavi ile dolaşırım nolcak ki Yapay durmasın yeter

mjackson lensaholics sitesinde biri en son topaziolari paylasti bir iki gun once. 2008 topaziolari ile (hala sakliyormus) yan yana resimlerini koydu, bire bir ayni renk. ben simdi oradaki resmi alip burada paylasamam malesef yasak cunku, ama o siteye uye olursan yeni topazio, quartzo, mel vs cogu renk paylasiliyor.

Çook güzellermiş ya çok hoş olmuş ; sonunda sesimi duyan arkadaşlar çıktı balperi ve Truly teşekkür ederim

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim Becerebilirsem üye olup bakarım . Aslında renk önemli değil yani topazio ister koyu ister açık bir renk veriyor diğer ocre mel vs gibi değil bence ; tek korkum hani böyle göze noktalı renkli kağıt yerleştirilmiş gibi lensler varya onlar gibi durmasın neyse ben bir üye olmaya çalışayım

arkadaşlar,lens solüsyonu için en iyi marka hangisi ''All in one light'' yok sa ''opti free'' mi?:44: gözlerim aşırı hassas ve kurulukta oluyor zaman zaman.

Ben de cor ocre almıstım burada soylenenlere kanarak guzel duracagını dusundum normalde diger lenslerden nefret ederim solotica dogal duruyor dedigi icin aldım fakat sonuc tam bir husran. Rengi hic belli bile olmuyor sakın denemeden almayın bosu bosuna o kadar param ziyan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…