- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.681
tatlım sen ne guzelsın oylemasaAllah bayıldımm sana
vallahi ben de özledim Arzu Hanımcım..forumu takip etsem de muhabbete müdahil olamadım ne zamandır..baktım herkes ışıl ışıl renk renk soloticalarını resimlemiş kıskandım vallahi.. :26: maviş quartzolarımı hala kullanıyorum çok da memnunum ama işte yeni seriyi de çok merak ediyorum,ondan sordum Arzu Hanımcım..Tamam öyleyse resimleri bekliyorum..teşekkürler..
Harika haber benim cor melimin süresi dolmak üzere, cor ocrenin güncel rengi böyle yeşile yakın bir tonsa onu tercih ederim arzu hanım yalnız şimdi numaralı istiyorum ben, önümüzdeki hafta sipariş versem mayıs ayında elimde olur mu
Arzu hanım merhabalar:) Öncelikle ben sizden geçen sene nc mel sipariş vermiştim memnuniyetle bir senedir kullanıyorum, bu hizmetiniz için çok teşekkür ederim.:) Ben mel den sonra biraz daha kendini gösteren bir lens istiyorum. Şu yeni quartzoların durumu nedir sizce? Koyu kahve göz rengine sahibim yeşil gibi mi durur mavi gibi mi? Yeni seri nasıl ve elinizde var mı acaba? Mavi gibi duracaksa eğer tekrar mel sipariş edeceğimde.
Arzucum sanırım yeni seri verde marineler koyulaştı hidrocorunu yakın zamanda alan var mı :26:mel ya da verde marine alıcam da karar verdim
Yanlış anlaşılacak ne var ki siz uyarıyorsunuz göz bu sonuçta , Allah korusun . Siz bizden daha iyi biliyorsunuz tecrübelisiniz yani 1 sene önceye kadar solotica diye bir lens markası olduğndan bile haberim yoktu e çevremde kullanan kimsede yok sizden başkasına danışamam dolayısıylaYani kendi hatalarını size mal etmelerini yanlış buluyorum bende .
Ben sabırla beklemeye devam ediyorum umarım bir ekleyen çıkar son seri topaizoları .Bir ihtimalle gözümü karartıp bir riske giricem ya sibirya kurdu gibi ya koyu bir mavi ile dolaşırım nolcak ki Yapay durmasın yeter
tesekkur ederm sanırım gecen sene benım aldıgıma göre daha acık değiLmi :)
biotrue ve solocare aqua gayet güzel mina, biotrue için gözyaşına en çok benzeyen solusyon deniyo
Arkadaslar solotica hidrocharme ice almayi dusunuyorum. Kayma yapiyor mu ? Kullanan varsa kahve gozde resim yukleyebilir mi ?
Bir de arzu hanimdan nasel siparis verebiliriz ?
Balperi zahmet olmazsa bir kaç foto daha paylaşabilir misin
biotrue ve solocare aqua gayet güzel mina, biotrue için gözyaşına en çok benzeyen solusyon deniyo
quartzolar tekrar maviye dönmüş elimde yeşilleride var şu an denedim sevgili bagetci maviş olmuş:))
numaralıların gelme süresi yaklaşık 1 ay dır cor ocre ile cor mel birbirine çok benziyor zaten hıdrocor ocre biraz daha bal rengi olanı..
canım:) verdeler koyulaşmamışda verdelerin yapısı opaklığı azalmış bu yüzden daha koyu duruyor..lovelye numaralısını sipaiş verdik onun verdeleri gelince resim paylaşacaktır:)
m jacksoncum resim paylaştı sevgili balperi son halleri böyle topazioların:)
evt canım biraz daha açık geçen seneden ama gözlerin çok siyahtı sanıyorum ancak açar senin gözlerini...
Özellikle Bio true solusyon soloticalarla uyum sağlamıyor asla solotica lens ile BİO TRUE SOLUSYON KULLANMAYINIZ
Hıdrocharm ıce rengi üretimden kalktı benim elimde şu an var ama numarasız olarak sadece ve ıce rengi üretilmiyor artık...Ona alternatif icemint rengi var you tubade ıcemint diye yazarsanız videoları çıkıyor..
vetmancım maviş quartzoyla bi resim koyabilirmisnn
Arzu Hanım eliniz değmişken, ben de yeşil quartzolardan bi resim rica edicem..
Arzu hanım geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben numaralı quartzo almaya karar verdim . Bana mail adresinizi verirseniz bugün siparişi vermek istiyorum.
Kadınlar Kulübü'nün güzel gözlü kadınlarına selamlar :)
Solotica Mel'lerde seriden kaynaklı renk farkı var mı acaba ?? 2011 de eski seri olarak geçen Mel serisi çok güzeldi.
2012 de üretilen Mel ise biraz daha açık parlak kalıyordu.
Sürekli kullananlar anlayacaktır ne demek istediğimi. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Sevgiler..
Arzucum sanırım yeni seri verde marineler koyulaştı hidrocorunu yakın zamanda alan var mı :26:mel ya da verde marine alıcam da karar verdim
ooo çok güzelmiş ya, acayip tatlı bir renk olmuşİnş bu serisi elime geçer :) çok güzel çok .
Su gibi , baya opak :) bayıldımmmmmmm.
Solotica MARINE HIDROCOR - YouTube
Sen daha önce cor verde marine kullandın değil mi ? memnun muydun sen o zamanlar .
Ben numaralı sipariş verdim .Renkler opaklaşmış, daha da dogallaşmış videolardan anladığım kadarıyla .
Verdelerde çok ilgilimi çekiyor .
Bu da son seri cor verde .Kaynaşmasına bakar mısınız ,muhteşemmmmmmmmm .
Solotica hidrocor verde / green - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?