Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaslar solotica hidrocharme ice almayi dusunuyorum. Kayma yapiyor mu ? Kullanan varsa kahve gozde resim yukleyebilir mi ?
Bir de arzu hanimdan nasel siparis verebiliriz ?

quartzolar tekrar maviye dönmüş elimde yeşilleride var şu an denedim sevgili bagetci maviş olmuş:))

numaralıların gelme süresi yaklaşık 1 ay dır cor ocre ile cor mel birbirine çok benziyor zaten hıdrocor ocre biraz daha bal rengi olanı..

Arzucum sanırım yeni seri verde marineler koyulaştı hidrocorunu yakın zamanda alan var mı :26:mel ya da verde marine alıcam da karar verdim

canım:) verdeler koyulaşmamışda verdelerin yapısı opaklığı azalmış bu yüzden daha koyu duruyor..lovelye numaralısını sipaiş verdik onun verdeleri gelince resim paylaşacaktır:)

m jacksoncum resim paylaştı sevgili balperi son halleri böyle topazioların:)

tesekkur ederm sanırım gecen sene benım aldıgıma göre daha acık değiLmi :)

evt canım biraz daha açık geçen seneden ama gözlerin çok siyahtı sanıyorum ancak açar senin gözlerini...

biotrue ve solocare aqua gayet güzel mina, biotrue için gözyaşına en çok benzeyen solusyon deniyo

Özellikle Bio true solusyon soloticalarla uyum sağlamıyor asla solotica lens ile BİO TRUE SOLUSYON KULLANMAYINIZ

Arkadaslar solotica hidrocharme ice almayi dusunuyorum. Kayma yapiyor mu ? Kullanan varsa kahve gozde resim yukleyebilir mi ?
Bir de arzu hanimdan nasel siparis verebiliriz ?

Hıdrocharm ıce rengi üretimden kalktı benim elimde şu an var ama numarasız olarak sadece ve ıce rengi üretilmiyor artık...Ona alternatif icemint rengi var you tubade ıcemint diye yazarsanız videoları çıkıyor..

Son düzenleme:
Arzu Hanım eliniz değmişken, ben de yeşil quartzolardan bi resim rica edicem..

Son düzenleme:

Arzu hanım geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben numaralı quartzo almaya karar verdim . Bana mail adresinizi verirseniz bugün siparişi vermek istiyorum.

Kadınlar Kulübü'nün güzel gözlü kadınlarına selamlar :)

Solotica Mel'lerde seriden kaynaklı renk farkı var mı acaba ?? 2011 de eski seri olarak geçen Mel serisi çok güzeldi.

2012 de üretilen Mel ise biraz daha açık parlak kalıyordu.

Sürekli kullananlar anlayacaktır ne demek istediğimi. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Sevgiler..

vetmancım maviş quartzoyla bi resim koyabilirmisnn

onu sorma bir resim çekemedim aceleye geldi denersem tekrar resim çekicem hatta yeniler geliyor onlarla çekeyim..

Arzu Hanım eliniz değmişken, ben de yeşil quartzolardan bi resim rica edicem..

peki alan arkadaşlarda sağolsunlar resim gönderiyorlar ekliyorum o zaman bu resimin sahibinin gözleri simsiyah :)

Arzu hanım geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Ben numaralı quartzo almaya karar verdim . Bana mail adresinizi verirseniz bugün siparişi vermek istiyorum.

soloticacenter@hotmail.com icedan vazgeçtiniz sanırım ..:)

Merhaba oralet:)şu an hıdrocor meller 2 sene önceki haline geri döndü ilk resim benim 2 sene önce kullandıgım hıdrocor melim:)

2.alttaki resim son seri hıdrocor mel rengi aynı renk ve aynı tondalar koyu kahverengi doğal göz rengim ....

Son düzenleme:
Arzucum sanırım yeni seri verde marineler koyulaştı hidrocorunu yakın zamanda alan var mı :26:mel ya da verde marine alıcam da karar verdim

Sen daha önce cor verde marine kullandın değil mi ? memnun muydun sen o zamanlar .

Ben numaralı sipariş verdim .Renkler opaklaşmış, daha da dogallaşmış videolardan anladığım kadarıyla .

Verdelerde çok ilgilimi çekiyor .
Bu da son seri cor verde .Kaynaşmasına bakar mısınız ,muhteşemmmmmmmmm .

Solotica hidrocor verde / green - YouTube

verde hele inanılmaz güzel olmuş solotica bunlara ne yapmış böyle, bir ara ben de verde alıyım dicem böyle çıkacağını bilsek hiç durmayıp almak lazım, ekim tarihli bu video şu anda nasıl acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…