- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.701
verde hele inanılmaz güzel olmuş solotica bunlara ne yapmış böyle, bir ara ben de verde alıyım dicem böyle çıkacağını bilsek hiç durmayıp almak lazım, ekim tarihli bu video şu anda nasıl acaba
fot.dan kaynaklı oyle cıkmıs o zaman canım .
cok tesekkur ederim ,cok hos gorunuyorlar.
ben parlaklıgını ve pupulini sevdim .
Çevrendekilerin tepkileri ne yonde oldu ? diğer lenslerden daha mı dogal sence ,solotica ve diğerleri .
Kafamı kurcalıyan birsey daha var .Bu lenslerin kullanım sureleri ne kadar .
Eger 1 yıl ise ,1 ay gelmesi ,begenmediğinde gitmesi donmesi derken 3 ay cope mı gidecek .
Yazık gunah derim .
Merhaba oralet:)şu an hıdrocor meller 2 sene önceki haline geri döndü ilk resim benim 2 sene önce kullandıgım hıdrocor melim:)
Eki Görüntüle 686887
Eki Görüntüle 686888
2.alttaki resim son seri hıdrocor mel rengi aynı renk ve aynı tondalar koyu kahverengi doğal göz rengim ....
Eki Görüntüle 671744 Eki Görüntüle 671744
kızlar makyaj çok acele yaptım buraya resim koymak için.. çok kötü oldu makyajı dikkate almayın:)
nc ocre..benim kendi göz rengim nerdeyse siyah..çok memnunum ben renginden özellikle fotolarda çok hoş çıkıyorçok güzel durmus tam benm ıstedıgım gıbı hcarm ocre mı nc ocremı cnm bu senn kulllandıgın ? bırde dogal goz rengın bende ona göre karar verıp artık bı solotıcada ben alıyım dıyorum :)
slm lenslerin mükemel sen beyendiysen olay biti bence çok güzel ne koyu ne açık hiç gönderip koyutma derim ama çok istiyosan bi süre kulan hevesini al çok istiyosan en fazla bir ton koyut sonra pişman olursun bende fxeyes lens kulanıcısıyım ikki adet fxeyes lesim var biri light blue greydi o gerçekten açıktı gönderip koyutum baby blue grey yaptırdım tam kıvamında digeri ise fxeyes adriana çok memnunum ne açık ne koyu hülya avşar gözü seneyede stela veyahut bety blue arasında kaldım ikkisinden birini yaptıracam soloticayı ve başka marka lensi kimse fxeyesle kıyaslamasın fxeyes lens kulanan başka marka kulanamıyor parlaklıgı gerçek göz dogalıgı deseniyle tartışılmaz ben ikki senedir kulanıyorum senelik deniyor ama güzel bakarsan 2ikki senede kulanabilirsin fxeyes lenslerimizi daha saglıklı kulanmamız için clean clear öneriyor clean clear türkiyede olmmadıgı için diger bi alternatif olarak aosept öneriyor lensini en az 6 saat aosepte bırak aosepten çıkardıktan sonra solo care aquaya koy çifte güç aosepten çıkarıp direk sakın gözüne takma tuz içeriyor gözün mahfolur lenslerini saglıklı ve uzun vadeli kulanmak isteyenlere lensinizi 6 sat veyahut bir gece aosepte aosepten çıkarıp solo care aqua en iyi lens solisyonudur aosept kulanmıyanlara solisyon önerim solo care aqua en iyi solisyon ben AQUİFY KULANIYORUM FXEYES ÖNERDİ TÜRKİYEDE YOK YURT DIŞINDAN GETİRTİYORUM BEN LENSLERİMİ ÖNCE AOSEPTE BIRAKIYORUM AOSEPTEN ÇIKARIP AQUİFY LENS SOLİSYONUNA BIRAKIYORUM.AQUİFY KULANMASAM SOLO CARE AQUA KULANIRIM BU ÜÇLÜ MARKA SOLİSYONLAR CİBA VİSİON
nc ocre..benim kendi göz rengim nerdeyse siyah..çok memnunum ben renginden özellikle fotolarda çok hoş çıkıyor
kesinlikle anlaşılmıyor canım..bence charm çok kalın hareli yani pek doğal bulmuyorum..yinede sen bilirsin ama nc ince hareli çok doğal
Eki Görüntüle 384799
gözlerim miranda nın kie giby olsun istıorum sadece ama bu gidişle psikolojim bozulcaksizin fotograflarınızda topazio koyu geldi bana biras hıdrosummer azul daa onun goz rengıne yakın gibi. Sizce hangisi daa yakın bu topazio belirsizliği beni öldürcek :18:
Kızlar solotica'nın numaralı renkli lensleri de var mı? Benim gözlerim miyop astigmat ve şeffaf lens kullanıyorum
slm lenslerin mükemel sen beyendiysen olay biti bence çok güzel ne koyu ne açık hiç gönderip koyutma derim ama çok istiyosan bi süre kulan hevesini al çok istiyosan en fazla bir ton koyut sonra pişman olursun bende fxeyes lens kulanıcısıyım ikki adet fxeyes lesim var biri light blue greydi o gerçekten açıktı gönderip koyutum baby blue grey yaptırdım tam kıvamında digeri ise fxeyes adriana çok memnunum ne açık ne koyu hülya avşar gözü seneyede stela veyahut bety blue arasında kaldım ikkisinden birini yaptıracam soloticayı ve başka marka lensi kimse fxeyesle kıyaslamasın fxeyes lens kulanan başka marka kulanamıyor parlaklıgı gerçek göz dogalıgı deseniyle tartışılmaz ben ikki senedir kulanıyorum senelik deniyor ama güzel bakarsan 2ikki senede kulanabilirsin fxeyes lenslerimizi daha saglıklı kulanmamız için clean clear öneriyor clean clear türkiyede olmmadıgı için diger bi alternatif olarak aosept öneriyor lensini en az 6 saat aosepte bırak aosepten çıkardıktan sonra solo care aquaya koy çifte güç aosepten çıkarıp direk sakın gözüne takma tuz içeriyor gözün mahfolur lenslerini saglıklı ve uzun vadeli kulanmak isteyenlere lensinizi 6 sat veyahut bir gece aosepte aosepten çıkarıp solo care aqua en iyi lens solisyonudur aosept kulanmıyanlara solisyon önerim solo care aqua en iyi solisyon ben AQUİFY KULANIYORUM FXEYES ÖNERDİ TÜRKİYEDE YOK YURT DIŞINDAN GETİRTİYORUM BEN LENSLERİMİ ÖNCE AOSEPTE BIRAKIYORUM AOSEPTEN ÇIKARIP AQUİFY LENS SOLİSYONUNA BIRAKIYORUM.AQUİFY KULANMASAM SOLO CARE AQUA KULANIRIM BU ÜÇLÜ MARKA SOLİSYONLAR CİBA VİSİON
kesinlikle anlaşılmıyor canım..bence charm çok kalın hareli yani pek doğal bulmuyorum..yinede sen bilirsin ama nc ince hareli çok doğal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?