Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba kızlar benım goz rengım sıyah gıbı ama kahve dogal duran yesil istiyorum sızce hangısınden almalıyım ? kaslarımda kalın onerılerınız beklıyorum

verde hele inanılmaz güzel olmuş solotica bunlara ne yapmış böyle, bir ara ben de verde alıyım dicem böyle çıkacağını bilsek hiç durmayıp almak lazım, ekim tarihli bu video şu anda nasıl acaba

Aynen:) böyle duracağını bilsem stok yaparım .

Bunlar yakın tarihlerde eklenenler .Sanki benim elite line greenlerime benziyor ,çok opak .
SOLOTICA HIDROCOR VERDE (HD) BY PETERSNOWS - YouTube

SOLOTICA HIDROCOR VERDE CONTACT LENS - YouTube

Vetman bilgilendirme yapsın şu an ki verdelerin durumunu bize :) numaralı en opağından temin edebilse, alırım gözüm kapalı .

slm lenslerin mükemel sen beyendiysen olay biti bence çok güzel ne koyu ne açık hiç gönderip koyutma derim ama çok istiyosan bi süre kulan hevesini al çok istiyosan en fazla bir ton koyut sonra pişman olursun bende fxeyes lens kulanıcısıyım ikki adet fxeyes lesim var biri light blue greydi o gerçekten açıktı gönderip koyutum baby blue grey yaptırdım tam kıvamında digeri ise fxeyes adriana çok memnunum ne açık ne koyu hülya avşar gözü seneyede stela veyahut bety blue arasında kaldım ikkisinden birini yaptıracam soloticayı ve başka marka lensi kimse fxeyesle kıyaslamasın fxeyes lens kulanan başka marka kulanamıyor parlaklıgı gerçek göz dogalıgı deseniyle tartışılmaz ben ikki senedir kulanıyorum senelik deniyor ama güzel bakarsan 2ikki senede kulanabilirsin fxeyes lenslerimizi daha saglıklı kulanmamız için clean clear öneriyor clean clear türkiyede olmmadıgı için diger bi alternatif olarak aosept öneriyor lensini en az 6 saat aosepte bırak aosepten çıkardıktan sonra solo care aquaya koy çifte güç aosepten çıkarıp direk sakın gözüne takma tuz içeriyor gözün mahfolur lenslerini saglıklı ve uzun vadeli kulanmak isteyenlere lensinizi 6 sat veyahut bir gece aosepte aosepten çıkarıp solo care aqua en iyi lens solisyonudur aosept kulanmıyanlara solisyon önerim solo care aqua en iyi solisyon ben AQUİFY KULANIYORUM FXEYES ÖNERDİ TÜRKİYEDE YOK YURT DIŞINDAN GETİRTİYORUM BEN LENSLERİMİ ÖNCE AOSEPTE BIRAKIYORUM AOSEPTEN ÇIKARIP AQUİFY LENS SOLİSYONUNA BIRAKIYORUM.AQUİFY KULANMASAM SOLO CARE AQUA KULANIRIM BU ÜÇLÜ MARKA SOLİSYONLAR CİBA VİSİON

Çok sağol canım cankurtaran gibisin her zamanki gibi :)) Benim gözümden operasyon olma durumum var. Gerçi doktorum zamanı var diyor ben bu kez direteceğim :) Eğer olmazsam Mel ile yoluma devam edeceğim.

Tekrar görüşmek üzere

çok güzel durmus tam benm ıstedıgım gıbı hcarm ocre mı nc ocremı cnm bu senn kulllandıgın ? bırde dogal goz rengın bende ona göre karar verıp artık bı solotıcada ben alıyım dıyorum :)
nc ocre..benim kendi göz rengim nerdeyse siyah..çok memnunum ben renginden özellikle fotolarda çok hoş çıkıyor

Tatlım beni lamia ile karıştırdın sanırım :) benden alıntı yapmışşın da .
Ben fxeyes kullanmıyorum .İlerde alabilirim ama canlı canlı birisinin gözünde görmem lazım :) diğer türlü riske atıp alamam çünkü fiyatları çok uçuk .

Sen memnun musun ,çevredekilerin tepkileri nasıl .
Ben açıkcası bu lensini çok açık buldum ama yinede tercih meselesi .
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...leri-sorulari-cevaplari-847.html#post26994839

Ben içlerinde en çok foxx beğeniyorum ,ama boyamasından mıdır nedir renkleri cok farklı duruyor :/

Bir bu haline bakın (aşık olunası güzellikte )
Foxx Inside (www.fxeyes.com) - YouTube

Bir de buna :/
FXEYES best color FOX !! ON THE BEST TOP MODEL ! - YouTube

Merhabalar, ben üniversitedeyken hareli mavi freshlook kullanmıştım bir kaç ay, şimdi solotica almak istiyorum aynı hareli mavi..

Bana yardımcı olabilir misiniz? Gözlerim açık kahverengi, hangisi uygun olur ve hangi siteden almalı, güvenilir olan hangisi?

Solotica kullananlara bir şey sormak istiyorum . Gözümüzde lens olduğu ne kadar yakınlıktan anlaşılır ? Bir kız gördüm şeffaf kullanmasına rağmen gözünde lens olduğu aşırı belliydi . Göz bebeğinden bariz bir şekilde taşmıştı lensleri :26:

nc ocre..benim kendi göz rengim nerdeyse siyah..çok memnunum ben renginden özellikle fotolarda çok hoş çıkıyor

bende cok istiyorum ocre ama charm mı yoksa nc alsam hangısı daha dogal durur cok kararsızım benmde kendı göz rengim koyu kahve gıbı bısey ıste ,cvp verdıgın ıcın cok teskkur ederm nıl :)sence nc mı yoksa charm mı ? nc ne renk gıbı duruyo ve herkes anlıyomu sende

kesinlikle anlaşılmıyor canım..bence charm çok kalın hareli yani pek doğal bulmuyorum..yinede sen bilirsin ama nc ince hareli çok doğal

kesinlikle anlaşılmıyor canım..bence charm çok kalın hareli yani pek doğal bulmuyorum..yinede sen bilirsin ama nc ince hareli çok doğal

yıne teskkur edıyorum cnm sabrla cevp verıosun...bilmiyorm cnm ya cok kararsız kaldım gercekten charm sankı daha cazıp gelıyo gıbı dogallık bakmndan taıbkı nc adı ustunde zaten de ben sunu merak edıyorum kardesm de charm mel var bırde nc quartzo acaba butun nc lerın gecslerı aynımı cunkı cahrm melınkı harıka gözde super duruyo ama guartzo daha bombeli bı durusa sahıp yanı merak ettıgm renk durusu degıl lensın dogall dokusunn durusu yanı klanlıgı ıncelıgı vs ınsallah anlatablmısımdır

rica ederim canım hiç önemli değil..aslında ben ilk defa solotica aldım ve kullanıyorum..açıkçası diğer serileri hakkında pek bilgim yok kullanmadım çünkü..sadece resimlerden biliyorum o kadar..o yüzden daha deneyimli arkadaşlarımız var onlar daha iyi cevaplayabilirler sanıyorum

selamlar istedigin rengi ve belirginligi istiyosan fxeyes sipariş vereceksin inanılmaz memnun kalırsın bütün holoywood sanatçılarına lens yapıyolar tek kelime fxeyes fevkaladenin fevkidir bana teşekür edeceksin benimde kulanmadıgım marka kulanmadıgım renk kalmadı ta fxeyeslen tanışana kadar ikki senedir fxeyes kulanıyorum ve başka marka kulanmayı düşünmüyorum çok dogal rahat konforlu ve inanılmaz belirgin hidrosummer serisi çok rahatsız bi seri rahatlıkla kulanamaz verdigin paraya yazık olur ben seneler önce almıştım ama binpişman olmuştum kazık gibi batıyodu benim sana tavsiyem fxeyestir rengini tuturursan çok güzel ve çok gösterişli

bende fx eyes almak istiyorum hangi rengini önerirseinizz ve ne kadara mal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…