- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.721
Merhaba sidal soloticaların numaralı lensleri var ama bu markanın orjinal solotica firması dünyaya bayilik vermediği için numaralılarını Türkiyede bulmanız pek mümkün değil Brezilyadan siparişle getirtiyoruz numarasızları stokluyoruz sadece:)Kızlar solotica'nın numaralı renkli lensleri de var mı? Benim gözlerim miyop astigmat ve şeffaf lens kullanıyorum
Hidrocor Ice nasıl kullanan var mıı?
Merhabalar, ben üniversitedeyken hareli mavi freshlook kullanmıştım bir kaç ay, şimdi solotica almak istiyorum aynı hareli mavi..
Bana yardımcı olabilir misiniz? Gözlerim açık kahverengi, hangisi uygun olur ve hangi siteden almalı, güvenilir olan hangisi?
merhaba kızlar benım goz rengım sıyah gıbı ama kahve dogal duran yesil istiyorum sızce hangısınden almalıyım ? kaslarımda kalın onerılerınız beklıyorum
angelmask ınki bu seri mi acaba ?
angelmask ınki bu seri mi acaba ?
Benim yirtik lenslerimi degistirfiler. Cor mel alfim yerine ve bugune kdr niye almamisim dedim. Onyargili davranmisim. Bayildim. Nc mel guzel dioduk ya ben de bu benim kendi gozum gbi. Telefndan yaziyorum resim yukleyemem belki
Arzu hanım mayıs2012'de aldığım hidrocor melin rengi böyle
Eki Görüntüle 694800
Ve ben renk tonundan inanılmaz mutluyum şimdi hidrocor ocrenin rengi benim kullandığım tona yakın geldi gerçekten öyle mi yeniden mel mi almalıyım kararsızım.Ayrıca şimdi numaralı sipariş vereceğim için güncel resimlerdeki cor ocre mi gelecek yeni başka bi seri mi ?-
rica ederim canım hiç önemli değil..aslında ben ilk defa solotica aldım ve kullanıyorum..açıkçası diğer serileri hakkında pek bilgim yok kullanmadım çünkü..sadece resimlerden biliyorum o kadar..o yüzden daha deneyimli arkadaşlarımız var onlar daha iyi cevaplayabilirler sanıyorum
arzu hanıma sorduğum en son soruya bakabilir misin angelmask :)
solotica bende cok fazla batma yapıyor gözlerim kanlanıyor.yıllardır fresh look kullanıyorum hıc boyle bısey basıma gelmedı nedenini bilen var mı.solüsyonunu da değiştirdım ama farketmiyor.rengi cok begendım buna ragmen kullanamıyorum.
o zaman gelir gelmez hemen foto bekliyorum :) hayırlı olsun güle güle kullan
Ayy ben de geçen yıl kullanmıştım ama dün Quartzolar geldi dün de bugün de denedim. Ama çok yakıyor batıyor neden acaba? Solo care Aqua aldım o da yeni((((
Fotoğraf ekleyebilir misiniz ?:44:
Birkaç gündür evde internet yok telefon ile de yükleyemedim ben de vetman a mail attım ama ben de ilk fırsatta yükleyeceğim. Bugün 4 saat kadar durdu gözümde yapay gözyaşı kullandığım halde gözüm çok kurudubombeli durdu sanki bir de ama renk çok güzel. Ve ben şimdi yine alacak olsam cor serisinden şaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?