Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yaşasın... quartzolarım kargoya verilmiş geliyormuş... teşekkürler vetman:)))

solocare aqua siparişimi de kargolamışlar...ikisi birlikte elimde olacak sanırım:)

Kızlar solotica'nın numaralı renkli lensleri de var mı? Benim gözlerim miyop astigmat ve şeffaf lens kullanıyorum
Merhaba sidal soloticaların numaralı lensleri var ama bu markanın orjinal solotica firması dünyaya bayilik vermediği için numaralılarını Türkiyede bulmanız pek mümkün değil Brezilyadan siparişle getirtiyoruz numarasızları stokluyoruz sadece:)

Hidrocor Ice nasıl kullanan var mıı?

hıdrocor ıce rengi üretimden kalktı canım ıce rengi tamamen yok artık tüm modelleri üretilmiyor..

gözleriniz açık kahverengiyse çok şanslısınız.Soloticaların Hıdrocharm serisinden azul ,hıdrocharm grafite yada hıdrocharm serisi marine rengini düşünebilirsiniz taban rengi açık olanlar açık kahverengi ela orta kahve gibi soloticaların yarı opakları için avantajlılar...

merhaba kızlar benım goz rengım sıyah gıbı ama kahve dogal duran yesil istiyorum sızce hangısınden almalıyım ? kaslarımda kalın onerılerınız beklıyorum

hıdrocharm mel rengi ocrede olabilir ama ocrede yeşilik yok ocrenin biraz daha yeşillik katılmışı mel hıdrocharm mel tavsiyemdir .Aynen Tuba Büyüküstünün göz rengi

Arzu hanım mayıs2012'de aldığım hidrocor melin rengi böyle

Ve ben renk tonundan inanılmaz mutluyum şimdi hidrocor ocrenin rengi benim kullandığım tona yakın geldi gerçekten öyle mi yeniden mel mi almalıyım kararsızım.Ayrıca şimdi numaralı sipariş vereceğim için güncel resimlerdeki cor ocre mi gelecek yeni başka bi seri mi ?-

Bende Solotica lens almak istiyorum, fakat denemeden karar vermek güç. Birçok arkadaşımızda hayal kırıklığı yaşamış. çok kararsızım :/

Son düzenleme:
Benim yirtik lenslerimi degistirfiler. Cor mel alfim yerine ve bugune kdr niye almamisim dedim. Onyargili davranmisim. Bayildim. Nc mel guzel dioduk ya ben de bu benim kendi gozum gbi. Telefndan yaziyorum resim yukleyemem belki

Değişim yapılması çok güzel :) ne yazık ki bir çok üründe bunu yapmıyor insanlar. Kullanıcı hatası deyip iade-değişim yapılmıyor.
-Nereden aldınız Meraklı bilgi verirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:

aynen sizin gözünüzdeki seriye hıdrocor ocre yakın hatta birkaç sayfa önce hıdrocor ocre resimleri paylaşmıştık sizinkisiyle çok benziyor
göz dereceniz çok yüksek değilse son seri gelecektir

hıdrocor ocrenin son hali kahverengi gözde duruşu bu şekilde...

teşekkrler canm,Arzu ablaya (Vetman) sordum bende ondan siparişimi verdim bır ıiki güne elımde olur cok merak edıyorum aynen bende nc ocre aldım ınsallah sende kı gıbı dogal parıltılı olur kımsede anlamaz :)

Benimm de quartzolarım geldii. Arzu hanıma bu hızından,ilgisinden ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum:) yalnız sanırım mel gibi bir lensten sonra alışmam zor olacak:) bir an önce koyu renk saça dönmeli....

bnde solotica lens aldım hidrocore ocre ve hidrocore mel sipariş verdim.iki renkte cok güzel ama bırbırıne yakın.bu sebebpten bi tanesini satmaya karar verdim.hidrocore melin bir şişesini açmadım hatta.faturası herseyı duruyor sipariş edeli bı hafta oldu düşünenler bana ulaşabilirler.

solotica bende cok fazla batma yapıyor gözlerim kanlanıyor.yıllardır fresh look kullanıyorum hıc boyle bısey basıma gelmedı nedenini bilen var mı.solüsyonunu da değiştirdım ama farketmiyor.rengi cok begendım buna ragmen kullanamıyorum.

Ayy ben de geçen yıl kullanmıştım ama dün Quartzolar geldi dün de bugün de denedim. Ama çok yakıyor batıyor neden acaba? Solo care Aqua aldım o da yeni ((((

Fotoğraf ekleyebilir misiniz ?:44:

Birkaç gündür evde internet yok telefon ile de yükleyemedim ben de vetman a mail attım ama ben de ilk fırsatta yükleyeceğim. Bugün 4 saat kadar durdu gözümde yapay gözyaşı kullandığım halde gözüm çok kurudu bombeli durdu sanki bir de ama renk çok güzel. Ve ben şimdi yine alacak olsam cor serisinden şaşmam

Üzüldüm doğrusu umarım alışır gözünüz en çok bende bu durumda kalmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…