- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.741
Ayyyyyyyy muhteşem .
Ayyyyyyyy muhteşem .
Bu mel mi? ????
bakınız sol göz kaymışş:))Eki Görüntüle 697328
quartzo ne kadar da koyulaşmışgüzel bi ton yine de
bakınız sol göz kaymışş:))Eki Görüntüle 697328
Evet ton aslında çok güzel ama biraz açılabilir ne ile açsam ki acaba? Bi de tam oturmadı ya
Kızlar selam...Ben de bir ara solotica lenslere merak sarmıştım.Nc mel almıştım ama tam dört sene evveldi.Taktım mı diye sorun çevremden çekindiğim için takamadım.Sadece iki üç kez dışarı gezmelerinde takmıştım.Ben dört beş sene önce almıştım dediğim gibi,acaba o yıllardan bu zamana serilerde değişiklik oldu mu,renklerde değişiklik var mı?
Bu arada şimdi baktım da en doğal serisi kesinlikle cor serisi.Corda doğal göz rengine en yakın,böyle insanı soğuk bakışlı göstermeyen güzel ton sizce hangisi?Mel sanki biraz soğuk bakışlı gösteriyor insanı!:44:
Bu mel mi? ????
amy lee cim solocare biraz tahriş yapmış olabilir bazı kişilere uymuyor solocare aqua nın içindeki etken maddeler yanma yapabiliyor bulursaniz souflon all in one light hassas gözler için iyi birde açıyor lenslerin tonunu..
Evet ton aslında çok güzel ama biraz açılabilir ne ile açsam ki acaba? Bi de tam oturmadı ya
Kaymayı göremedim ben :26: Bence gayet güzeller :)
Tatlım ne yapacaksın daha açığını, ton çok güzel .
Gözün rengini tamamiyle kapatan lensleri hiç sevmiyorum ama sana yakışmış ,tadını çıkart bunun .
İcemintmiş canım .
sanırım meller size biraz açık kalmış meller aslında çok açık ve çok farkedilmez ama herkezin zevki görüşü çok farklı nc melde şu an tam 4 sene önceki seriyi bien birisi olarak söylüyebilirimki ton farkı yok nc meller şu an için aynı sizin kullandıklarınızla ton olarak ama daha koyu bir seri düşünürseniz nc ocre hıdrocor ocre olabilir..
size küçük gelmiş biraz quartzolar amylee cim benim göz çapımda 8.8 bendede o kadar yandan gözümüm siyahı nc serisinde görünüyor biraz soloticalar 8.7 bana biraz küçük geliyor ama daha büyüğü yok standart üretim ...Bende bügün esmeralda resimi ekleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?